Ispocetka careAsharaK je napisao/la:Izgleda da mi je baza mala. Ne mogu promjenuti to?Heller je napisao/la:Kolika ti je baza otvori tim Ashanti GoldAsharaK je napisao/la: Ja tog igraca nemam uopstr

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ispocetka careAsharaK je napisao/la:Izgleda da mi je baza mala. Ne mogu promjenuti to?Heller je napisao/la:Kolika ti je baza otvori tim Ashanti GoldAsharaK je napisao/la: Ja tog igraca nemam uopstr
S kime ti igrašfanatic1991 je napisao/la:@Asharak ne mozes to na pocetku izaberesja sam stavio large database i opet nema nekih igraca//// vjerovatno cu ispocetka krenuti i ukljuciti sve igrace iz brazila kolumbije i tako nekih zemalja
Vec sam se smorio jos nisam odigrao prvu utakmicu ligesamo evropske utakmice ali povrede vec lete
nemam para za fitnes trenera hahahahahahahaah
sa zeljomHeller je napisao/la:S kime ti igrašfanatic1991 je napisao/la:@Asharak ne mozes to na pocetku izaberesja sam stavio large database i opet nema nekih igraca//// vjerovatno cu ispocetka krenuti i ukljuciti sve igrace iz brazila kolumbije i tako nekih zemalja
Vec sam se smorio jos nisam odigrao prvu utakmicu ligesamo evropske utakmice ali povrede vec lete
nemam para za fitnes trenera hahahahahahahaah
Ashrak takođe nađi Vitoriu u Brazilu ima neki DC u drugom timu igra za U20 Brazila doce al ce na polusezoni htjet nazad
Sacu ti ja shortlistu sastavitAsharaK je napisao/la:A daaaj, nisam smio uzeti ovu bazu, NIIIIISAM!
Hajde brate, hvala.Heller je napisao/la:Sacu ti ja shortlistu sastavitAsharaK je napisao/la:A daaaj, nisam smio uzeti ovu bazu, NIIIIISAM!
kod mene ga lyon kupio za 100-200k nisam siguran kolikomanning18 je napisao/la:sto volim vidit Samketa da se zeleni, masala
a i kod mene ga Porto pokupio za 350k, ja ga nisam uspio ugrabitifanatic1991 je napisao/la: kod mene ga lyon kupio za 100-200k nisam siguran koliko
ovi saudijci navalili na tvojesmnhz je napisao/la:Moji transferi u novoj sezoni
http://pokit.org/get/?7a84648f45fe40064 ... 9b5d51.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
masala oparilo se. zanimljivo je to, i na proslom FMu saudijci imaju pik na nase igrace, znam da sam sigurno 4-5 igraca prodo njima u prve 2 sezonefanatic1991 je napisao/la:ovi saudijci navalili na tvojesmnhz je napisao/la:Moji transferi u novoj sezoni
http://pokit.org/get/?7a84648f45fe40064 ... 9b5d51.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;puno brate kesa za njih al sta ja znam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.