FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Steta sto su sa Karlom htjeli hljeba preko pogacr I sto su potcijenili ono sto je vec Pep bio napravio u trecoj godini. Karlo je po toj inerciji citavu jednu godinu izguro.
Saurman pisao kako je Bayern otjerao špansku ublehu, a ovi doveli Pepa u Minhen da im nađe trenera i da to aminuje 
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 okt 2017, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
A mozda smo svi u krivu i zapravo je Pep zadovoljan sa Sagnolom.
Salu na stranu, moj najveci favorit je Tuchel, iako se bojim da nece potrajat, ali me interesuje kakvog je "kova", tj. je li kvalitet ili ne.
Salu na stranu, moj najveci favorit je Tuchel, iako se bojim da nece potrajat, ali me interesuje kakvog je "kova", tj. je li kvalitet ili ne.
Spamm
Kako komentarišeš činjenicu da je uprava Bayerna odlučila konsultovati Guardiolu oko izbora novog trenera? Ovo nije prvi put, radili su to i nakon što je bilo poznato da neće produžiti ugovor. Tuchel je bio u priči i tada.Feldmarschall je napisao/la: Najvjerovatnije je to Tuchel.
Je li to neka njihova ustaljena praksa ili je posrijedi nešto drugo?[/quote]
Teško je sada reći koliko su oni Pepa konsultovali. Uli mu je saopštio ko će biti novi trener. A susret je danas bio više prijateljski, iako moguće da se i o nekim stvarima po pitanju Bayerna i generalno fudbala pričalo.
Uglavnom odmah nakon otkaza Carlu Rummenigge je tendirao prema Tuchelu, a Hoeness prema Nagelsmanu. A vjerovatno su se složili nekako i sve se čini da su se odlučili za Tuchela. E sada koliko su uticali savjeti i razgovori s drugima, to je teško sada reći..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Taj dan mi je treci rodjendan ako Tuhel dodje.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Šta je Pepun došao obrnuti koji Paulaner sa starom rajom i usput proćaskati o stanju u klubu? Zamisli tip u Bayernu još ima prijatelje. Čitajući forum ispade da je državni neprijatelj broj 1.effe_sa je napisao/la: Teško je sada reći koliko su oni Pepa konsultovali. Uli mu je saopštio ko će biti novi trener. A susret je danas bio više prijateljski, iako moguće da se i o nekim stvarima po pitanju Bayerna i generalno fudbala pričalo.
Uglavnom odmah nakon otkaza Carlu Rummenigge je tendirao prema Tuchelu, a Hoeness prema Nagelsmanu. A vjerovatno su se složili nekako i sve se čini da su se odlučili za Tuchela. E sada koliko su uticali savjeti i razgovori s drugima, to je teško sada reći..
Dobro, obojica su na sličnom fonu (KR i UH). Dva odlična mlada trenera sa progresivnim idejama. Koga god bi uzeli ne bi pogriješili. To je smjer koji Bayern u svakom slučaju treba ganjati.
- anelbavarac
- Kontakt:
Za počasnu kantu ovog foruma, to je sasvim normalna izjava.let3 je napisao/la:Saurman pisao kako je Bayern otjerao špansku ublehu, a ovi doveli Pepa u Minhen da im nađe trenera i da to aminuje
-
Bundesliga
- Kontakt:
Doveli ublehu da se malo smiri i popije koje pivo, nije mu lako ovih dana, žestoko bije španska policija.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 03 okt 2017, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kad te nijemci zovu da se konsultuju oko trenera s tobom a i ne zivis vise tu, onda znas da si veliki trener. Puno je uradio Pep za nogomet koliko god bio tvrdoglav.
Davno sam ja rekao, mogao je on ostati koliko god hoce u Minhenu, a razloga je mnogo. Kao sto je mogao ostati i u Barceloni. Ali neki to ne mogu, niti zele shvatiti. On je otisao SAMO jer je on htio. Sve drugo je laz.
Davno sam ja rekao, mogao je on ostati koliko god hoce u Minhenu, a razloga je mnogo. Kao sto je mogao ostati i u Barceloni. Ali neki to ne mogu, niti zele shvatiti. On je otisao SAMO jer je on htio. Sve drugo je laz.
27.10.2020
neka LVG do ljeta , onda malog Nagelsmanna dovesti i da ti mu odrijesene ruke 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Uprava izgleda luta i ne zna šta želi pa zovnuli katalonskog prodavača magle da im predloži ime, ne bi me čudilo da je predložio ublehu Enrikea.
Gledaj onog klauna što su mu oči zasuzile kad je vidio ćelavca u Minhenu, sigurno je izlijepio kuću posterima da ga može redovno bacati na katalonca.
Gledaj onog klauna što su mu oči zasuzile kad je vidio ćelavca u Minhenu, sigurno je izlijepio kuću posterima da ga može redovno bacati na katalonca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako su gvardila pitali za savjet za novog trenera kad je odlazio onda ispada da je Anchelotti bio njegova preporuka.
Tuchel bi inače bio najbolje rješenje i iz razloga što bi bio jako nabrijan protiv svojim bivših poslodavaca, potrgao bi se da uzme kantu ispred Watzkea i Mislintata.
Tuchel bi inače bio najbolje rješenje i iz razloga što bi bio jako nabrijan protiv svojim bivših poslodavaca, potrgao bi se da uzme kantu ispred Watzkea i Mislintata.
On je sam rekao da bi Tuchel trebao biti njegov nasljednik i preporucio ga. Nikakve on veze sa Carlom nema.ledar je napisao/la:Ako su gvardila pitali za savjet za novog trenera kad je odlazio onda ispada da je Anchelotti bio njegova preporuka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dosao covjek na zatvaranje Oktoberfestaledar je napisao/la:Ako su gvardila pitali za savjet za novog trenera kad je odlazio onda ispada da je Anchelotti bio njegova preporuka.
Pep je i za Karla rekao da će biti dobar sa Bayernom. Ništa čudno jer dosta poštuje klub. Tako i sad, po meni može biti svak (osim Joze) da bi Pep rekao opet da je zadovoljan. Puno se pravi prašine od običnih riječi. Nama se nadati da se ipak Pep izrazio iskreno a ne iz kurtoazije.
Onda je preporuka bila nerealna jer je Tuchel tad već bio u najljućoj konkurenciji i znalo se da ga dortmund nikad ne bi pustio (još nije bio sukoba sa menadžmentom). Bila je to alibi preporuka, isto ko što bi sad mogo reć da npr. angažiraju Bosza.harden je napisao/la: On je sam rekao da bi Tuchel trebao biti njegov nasljednik i preporucio ga. Nikakve on veze sa Carlom nema.
A evo mi Dortmundu nikad nismo uzeli nikoga pa tako ne bi mogli ni Tuchela dovestiledar je napisao/la:Onda je preporuka bila nerealna jer je Tuchel tad već bio u najljućoj konkurenciji i znalo se da ga dortmund nikad ne bi pustio (još nije bio sukoba sa menadžmentom). Bila je to alibi preporuka, isto ko što bi sad mogo reć da npr. angažiraju Bosza.harden je napisao/la: On je sam rekao da bi Tuchel trebao biti njegov nasljednik i preporucio ga. Nikakve on veze sa Carlom nema.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako se priča Uli i Kalle su imali video konferenciju sa Tuhelom odmah taj dan nakon davanja otkaza Anćelotiju. Tada Tuhel nije pristao na trenersko mjesto jer je dao nekoliko sportskih zahtjeva (kako se spominnje, između ostalog, oni su uključivali sklanjanje Riberija i Robena nakon ove sezone) koje treba da se ispune/obećaju i tada su dogovorili još jedan razgovor nakon nedjeljne utakmice. Šta je taj razgovor nosio ne znamo ali moguće je da je dogovorena saradnja (prema jučerašnjim informacijama).
*Karlo neće trenirati 10 mjeseci i uzeće od nas €12,500,000 (odoše pare iz Azije u q).
*Karlo neće trenirati 10 mjeseci i uzeće od nas €12,500,000 (odoše pare iz Azije u q).
Ne bi ga Dortmund pustio, najviše što bi mogli postići je da pauzira do kraja sezone da ste mu za to dali neku bezobraznu lovu (recimo 20 milki), pa da ga uzmete iduće sezone. Ali poanta je u tome da je gvardil dao beskorisnu preporuku, isto tako je npr. mogao preporučiti Löwa kao svog nasljednika.harden je napisao/la:A evo mi Dortmundu nikad nismo uzeli nikoga pa tako ne bi mogli ni Tuchela dovestiledar je napisao/la:
Onda je preporuka bila nerealna jer je Tuchel tad već bio u najljućoj konkurenciji i znalo se da ga dortmund nikad ne bi pustio (još nije bio sukoba sa menadžmentom). Bila je to alibi preporuka, isto ko što bi sad mogo reć da npr. angažiraju Bosza.
Logičan zahtjev, oni su svoju karijeru već završili (možda Robben još može nešto dat) a sad su ko stvoreni da uj.ebu karijeru trenera koji dođe kod vas. Koji god trener da dođe mora imat čvrstu ruku i jak karakter i nabrijat ekipu da igraju ko tim, a taktičke sklonosti su u ovoj fazi po meni nebitne, koji god sistem igrali bundes morate pojest.sljivo je napisao/la:...kako se spominnje, između ostalog, oni su uključivali sklanjanje Riberija i Robena nakon ove sezone...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.