Osim toga još nešto konkretnije?posmatrac sa juga 87 je napisao/la:preselijo na tribine da navijaHamo je napisao/la:Šta je sa Stanićem

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Osim toga još nešto konkretnije?posmatrac sa juga 87 je napisao/la:preselijo na tribine da navijaHamo je napisao/la:Šta je sa Stanićem
Pa ocito je samo sluzio za popunjavanje lijevog beka, sad je tu kvesic, au sirokom nije bio u konkurenciji imao je kartone iz prosle sezone..Hamo je napisao/la:Osim toga još nešto konkretnije?posmatrac sa juga 87 je napisao/la:preselijo na tribine da navijaHamo je napisao/la:Šta je sa Stanićem
posmatrac sa juga 87 je napisao/la:preselijo na tribine da navijaHamo je napisao/la:Šta je sa Stanićem
to malo zvuci pregrubo imamo mi jos cugera u ekipi, nebi o imenima a igrajunime_tm87 je napisao/la:posmatrac sa juga 87 je napisao/la:preselijo na tribine da navijaHamo je napisao/la:Šta je sa Stanićem![]()
Mislim da ga je Amar na tribine poslo zbog lokanja, a i zbog zutih
Samo što naša druga liga nije za one slabog srca i inače Zolotić je dobar igrač još nije izgubio pravo nastupa za juniore.Sretan sam zbog ove informacije o Đipu tom novom Džeki.posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Nije mi jasno sta ste se ufatili zole da igra u prvom timu kad je lik nula,treba njemu iskustva u drugoj ligi
Dokaz da nisu bez razloga bili u Želji i ništa više.anti_zli je napisao/la:"Dok pojacanja poste, otpisani pogadaju"
Ima i toga, samo sam citiro jedan magazinDRHAUSE je napisao/la:Dokaz da nisu bez razloga bili u Želji i ništa više.anti_zli je napisao/la:"Dok pojacanja poste, otpisani pogadaju"
bekrija1990 je napisao/la:PODRŠKA AMARU!!!spielführer_21 je napisao/la:ako je ovo tačno, onda smo možda na prekretnici.. protiv rudara se mora pružiti podrška Amaru kao nikad do sada, možda i trans neki da se odradi ili sjever ili jug nije bitno u znak podrške Šefu.. A bilo bi fino da baš zbog tog inata dođe više raje nego što se realno očekuje, da Žujo i kompanija znaju da im pogane namjere neće proći..kralj_je_mrtav je napisao/la:Cujem veliki preddsjednik napao Amara, ovaj mu rekao sazovi predsjednistvo pa da raspravimo o svemu. Kuha se pravo, a vi kako god hocete. Situacija nije dobra i ne bi me cudilo da i ovi ovdje ordiniraju po nekim zadacima.
Amar je naš maj!
Šta je sa Đipom?DRHAUSE je napisao/la:Samo što naša druga liga nije za one slabog srca i inače Zolotić je dobar igrač još nije izgubio pravo nastupa za juniore.Sretan sam zbog ove informacije o Đipu tom novom Džeki.posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Nije mi jasno sta ste se ufatili zole da igra u prvom timu kad je lik nula,treba njemu iskustva u drugoj ligi
borovina lupa gluposti stadion skoro zavrsen na otoci ce se igratitanzla je napisao/la:Olimpic i Željezničar u 5. kolu igrat će u Lukavici!?![]()
Sa drugog foruma.
Sutra najvaljuju oblačo dok već prekosutra najavljuju vedro i sunčanoInkognito je napisao/la:Ukratko oko radova na Jugu. Danas je bilo planirano malterisanje kompletnog zida gdje stoje transovi(podrazumjeva se da bi se malterisao zid i ostalih sektora na Jugu). S tim kiša baš i ne pomaže u tim poslovima, radovi su otkazani dok se vrijeme ne poboljša.
Ako neko zna sa malterom, neka se javi na pp. Što više majstora ima, brže će radovi biti završeni.
"kralj_je_mrtav"]Cujem veliki preddsjednik napao Amara, ovaj mu rekao sazovi predsjednistvo pa da raspravimo o svemu. Kuha se pravo, a vi kako god hocete. Situacija nije dobra i ne bi me cudilo da i ovi ovdje ordiniraju po nekim zadacima.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Laudrup, Levin i 52 gosta.