Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Esport
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Esport » 18 feb 2018, 15:14

staragarda je napisao/la:Jao Borca,jao smijurije...igraci j e b u mater jedan drugom....imaju tezak raspored....mogli bi i oni upast u borbu za opstanak ako se opuste
Imaju pet bodova više od Slobode, koja se bori za opstanak, Borac će sigurno biti u lizi za opastanak, a sa dva-tri domaća poraza, opstanka postaje upitan :kafa:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 18 feb 2018, 15:23

Esport je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Jao Borca,jao smijurije...igraci j e b u mater jedan drugom....imaju tezak raspored....mogli bi i oni upast u borbu za opstanak ako se opuste
Imaju pet bodova više od Slobode, koja se bori za opstanak, Borac će sigurno biti u lizi za opastanak, a sa dva-tri domaća poraza, opstanka postaje upitan :kafa:
Prosle sezone 7-8 kola do kraja Celik imao zaostatak 10-tak bodova i stigao i prestigao, Borac ce se grcevito boriti za opstanak. Losi su katastrofa, bit ce im gusto.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 feb 2018, 15:35

Vidjet cete vi kad Gosk pobijedi Celika pa kad se zakuha u borbi za opstanak, misljenja sam da Celik ima premalo bodova da bi ostao ove godine u ligi, plus nije to prosla liga gdje je Metaleghe bio los i nista im nije islo, po meni Gosk, Sloboda, Borac imaju jacu ekipu od Celika samo kazem realno neka se Robijasi ne ljute, volio bi kad bi ostali ali vidjet cete na kraju sezone da ce im biti tesko...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 feb 2018, 15:38

mogao bi borac postati yo-yo tim što bi englezi rekli, prešla za najjači rang, a prema za drugi rang

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 feb 2018, 15:43

FoSte95 je napisao/la:mogao bi borac postati yo-yo tim što bi englezi rekli, prešla za najjači rang, a prema za drugi rang
Treba sacekati jos par kola pa ce biti sve malo jasnije. Borac i Sloboda imaju teske utakmice, Celik ima sansu da dobije GOSKA, GOSK isto Celika i ima igrati protiv Viteza. Da li ce Mladost zavrsiti u LZP ili LZO pa onda jel mogu pomoci tu Celiku ili npr da Radnik bude u LZO i pomogne Borcu.
Puno je kombinacija ali trenutno je to Sloboda,Celik,GOSK i Vitez. Vitez ispada, a ovoj grupici se vrlo lako moze pridruziti Borac ako ne pobjedi Krupu.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 18 feb 2018, 15:45

fukara87 je napisao/la:Vidjet cete vi kad Gosk pobijedi Celika pa kad se zakuha u borbi za opstanak, misljenja sam da Celik ima premalo bodova da bi ostao ove godine u ligi, plus nije to prosla liga gdje je Metaleghe bio los i nista im nije islo, po meni Gosk, Sloboda, Borac imaju jacu ekipu od Celika samo kazem realno neka se Robijasi ne ljute, volio bi kad bi ostali ali vidjet cete na kraju sezone da ce im biti tesko...
poz za tuzlu i tebe

mi i ako ispadnemo a uspijemo dobiti potpis za reprogram mismo na dobitku
normalno borit cemo se da do ispadanja ne dodze,a jedino gdje se s tobom ne slazem je to da imamo slabiju ekipu od borca,goska pa donekle i od vas

sretno vama i abd sljedece godine uz zelju i sarajevo da igramo ligu za prvaka
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 18 feb 2018, 15:48

da li neko prenosi siroki-sarajevo nisam u toku - unaprijed hvala na odgovoru
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 18 feb 2018, 15:51

fukara87 je napisao/la:Vidjet cete vi kad Gosk pobijedi Celika pa kad se zakuha u borbi za opstanak, misljenja sam da Celik ima premalo bodova da bi ostao ove godine u ligi, plus nije to prosla liga gdje je Metaleghe bio los i nista im nije islo, po meni Gosk, Sloboda, Borac imaju jacu ekipu od Celika samo kazem realno neka se Robijasi ne ljute, volio bi kad bi ostali ali vidjet cete na kraju sezone da ce im biti tesko...
Smjesan si :urnebes: :lol: :lol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 feb 2018, 15:57

prisonbreak je napisao/la:
Vidjet cemo ko je smijesan u ova naredna 3 kola, jedva ste Viteza dobili kuci, ovo ne uzimaj za zlo jer ja i mnogi Tuzlaci su uz Celik da ostane u ligi uz nas naravnoo :) sportski pozdrav
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 feb 2018, 16:01

meni je nevjerovatno da postoje Zenicani koji nisu skontali sprdnju na Tusnju, a to se radilo i prethodne sezone
kao Tuzlaci su pokazali koliko zele dobro Celiku :lol:

Titilikce14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la Titilikce14oldschool » 18 feb 2018, 16:03

**** majku dobili nezainteresovanu Mladost 2-0 i od jednom oni ekipa i oni sigurni,niko nije siguran sto se tiče zadnjih par ekipa,vrlo lahko možete izgubiti sve tri preostale tekme,kao i bilo koja ekipa,poklopi se usima i sačekajmo do kraja.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 18 feb 2018, 16:04

fukara87 je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
Vidjet cemo ko je smijesan u ova naredna 3 kola, jedva ste Viteza dobili kuci, ovo ne uzimaj za zlo jer ja i mnogi Tuzlaci su uz Celik da ostane u ligi uz nas naravnoo :) sportski pozdrav
Sve si rekao, takodjer skandiranje ' druga liga'

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 feb 2018, 16:26

Ovaj Radnik je skolovana ekipa. Igraju lijepo za oko. ;)

Borac mi djeluje kao mrtva kobila. Katastrofalno igraju. :roll:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 18 feb 2018, 16:29

Borac ce biti kanta za nabijanje cijelo proljece.
Krupa ih uzima iduce kolo kuci..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 feb 2018, 16:29

Titilikce14oldschool je napisao/la:**** majku dobili nezainteresovanu Mladost 2-0 i od jednom oni ekipa i oni sigurni,niko nije siguran sto se tiče zadnjih par ekipa,vrlo lahko možete izgubiti sve tri preostale tekme,kao i bilo koja ekipa,poklopi se usima i sačekajmo do kraja.
Sine,miran budi.........
Znamo mi i bez tebe da 90 posto gubimo i od Zelje i od Pitara...........Borac cemo dobiti ko i Mladost.....
Sta se palis koji ku rac..........U LZO bice svega,ali scenario u kojem Sloboda ispada,nece.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 feb 2018, 16:41

BeSha1992 je napisao/la:

Guglaj malo kad ti je volja, informisi se....

Spomenut cèmo ljudino, koje te utakmice zanimaju ???
Nemam ja šta da guglam, sud ne spominjem ja nego ga spominješ ti, očekujem da mi potvrdiš tu priču nečim.

Znaš ti najbolje šta ste radili i kojim ste klubovima i kako obezbjeđivali opstanak u zamjenu za tri boda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 feb 2018, 16:43

na nešto duže staze ne vidim Borca kao stabilnog premijerligaša. Pa njih će prestići i Zvijezda 09 po kvaliteti

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 18 feb 2018, 16:47

solinas je napisao/la:
Titilikce14oldschool je napisao/la:**** majku dobili nezainteresovanu Mladost 2-0 i od jednom oni ekipa i oni sigurni,niko nije siguran sto se tiče zadnjih par ekipa,vrlo lahko možete izgubiti sve tri preostale tekme,kao i bilo koja ekipa,poklopi se usima i sačekajmo do kraja.
Sine,miran budi.........
Znamo mi i bez tebe da 90 posto gubimo i od Zelje i od Pitara...........Borac cemo dobiti ko i Mladost.....
Sta se palis koji ku rac..........U LZO bice svega,ali scenario u kojem Sloboda ispada,nece.

Ne svadjajte se , svakako i jedni i drugi ispadate.
Životni saputnik! 1921

Linija
Kontakt:

Post Postao/la Linija » 18 feb 2018, 16:57

Eisenbahner1921 je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Sine,miran budi.........

Ne svadjajte se , svakako i jedni i drugi ispadate.
amin
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2018, 16:59

Linija je napisao/la: amin
:ljepota: :bow:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []