AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Treba postići još jedan gol i riješiti pitanje pobjednika , ovako uvijek mogu napraviti neku glupost i eto belaja.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
celikmilan
- Kontakt:
Opet se potvrđuje ono da ne znamo igrati sa igračem više.
Ovo je van svake pameti, svaki malo jači start i odmah žuti karton
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ostaje Pioli
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Neka produze ugovor Bigli i Bonaventuri, kad vec donose genijalne odluke.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Svaki yebeni kontakt faul , ne vjerujem.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
celikmilan
- Kontakt:
Samo što su ga ostavili na klupi (?) on pravi glupost i ostavlja Rebića a uvodi Bonaventuru. Rebić ništa nije uradio a kako igra dobiće i on suspenziju a za Bonaventuru smo sad sve vidjeli.
Ne smije sad Pioli ni Ibru da izvadi kako mu je ovaj zaprijetio izgleda 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Evo i Sky javlja da ce Pioli produzit ugovor na dvije godine. Mislim da ovdje nije u pitanju samo Milan, nego moguce i da se odustalo od Ragnika zbog te odstete.
Prije par dana nekoliko ljudi ovdje je bilo skepticno po pitanju dolaska Ragnika, navodeci kako ne zele u to da vjeruju dok ne bude zvanicno i eto izgleda da ce biti u pravu.
Prije par dana nekoliko ljudi ovdje je bilo skepticno po pitanju dolaska Ragnika, navodeci kako ne zele u to da vjeruju dok ne bude zvanicno i eto izgleda da ce biti u pravu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- muha milanez
- Kontakt:
Čestitke za Calabriu, opet je zaslužio čistu desetku za igru.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma fuj, gadi mi se ovaj klub.
Ne znam ti više po koji put se ponavlja ista greška, yebo vam pas mater, hoćete li jednom naučiti na tim greškama?
Ne znam ti više po koji put se ponavlja ista greška, yebo vam pas mater, hoćete li jednom naučiti na tim greškama?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ragnick nije htio da čuje da Pioli ostane trener a on kao SD. Zbog toga ništa od dogovora, tako javljaju svi mediji.
Ovo ce biti golema greška. Svaka čast Pioliju za ovih 15ak utakmica, ali sezona traje 40+ utakmica, dobit ce on otkaz do kraja godine. To su ti Italijani i njihove genijalne odluke te zatucanost.
Ovo ce biti golema greška. Svaka čast Pioliju za ovih 15ak utakmica, ali sezona traje 40+ utakmica, dobit ce on otkaz do kraja godine. To su ti Italijani i njihove genijalne odluke te zatucanost.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dobro rekose neki ovdje Ralf je zavrsen u Decembru prosle godine,kazem ja prvo skoci pa reci hop,sve je ovo rekla kazala,a nista nema zvanicno. Ni ovo nije zvanicno,ali Pioli zasluzuje sansu po meni pa kako god. Neke igrace ce dovesti,vidjecemo sta ce biti poslije trasfer roka pa onda suditi,uglavnom u ovih 9 kola 7 pobjeda 2 remija pa vi vidite 
Ti si rekao da je to zavrsena prica jos u decembru,sad neka druga prica,naucio Ralf i jezik haaRomagnoli13 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 23:44Ragnick nije htio da čuje da Pioli ostane trener a on kao SD. Zbog toga ništa od dogovora, tako javljaju svi mediji.
Očigledno su imali dogovor.
Yebo ih Pioli u šupak, od srca im želim da ih prvo Atalanta nabije iduće kolo, a zatim i da zareda sa lošim rezultatima iduće sezone. Sve najgore.
Ovo ako je istina, treba nekoga streljati u klubu.Gazzetta: AC Milan will pay a fee of 2M? to Ralf Rangnick to cancel the pre-contract agreement that they had.
Yebo ih Pioli u šupak, od srca im želim da ih prvo Atalanta nabije iduće kolo, a zatim i da zareda sa lošim rezultatima iduće sezone. Sve najgore.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Ja kažem da Maldini ne zaslužuje da ga šutnu iz kluba tek tako, jest Giampaolo bio nedopustiva greška, ali.. i Bobanova je!
Čovjek je doveo igrače za koje se ispostavilo da su odlični, igrače za koje se raspituju City, PSG, itd..
Za tenera se slažem da je ogromna šteta što Rangnick neće biti trener, ali čim se počelo otezat sa zvaničnim dogovorom moglo se naslutit ovakav scenarij. Ipak je to Milan!
Čovjek je doveo igrače za koje se ispostavilo da su odlični, igrače za koje se raspituju City, PSG, itd..
Za tenera se slažem da je ogromna šteta što Rangnick neće biti trener, ali čim se počelo otezat sa zvaničnim dogovorom moglo se naslutit ovakav scenarij. Ipak je to Milan!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sto si toliko razocaran? Ako mislis da Pioli nije dobar izbor za klub nema potrebe da ista zelis pokazace se samo.rope11 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 23:49Očigledno su imali dogovor.
Ovo ako je istina, treba nekoga streljati u klubu.Gazzetta: AC Milan will pay a fee of 2M? to Ralf Rangnick to cancel the pre-contract agreement that they had.![]()
S druge strane, niko ne moze garantovat da bi se Ragnik odlicno snasao u Seriji A, i ja sam dijelom razocaran jer volio bih vidjet kako bi Milan izgledao u tom Ragnikovom projektu, medjutim mislim da i Pioli iduce sezone moze izboriti LP
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Beduin
- Kontakt:
Rutinski smo priveli utakmicu kraju, ne znam je li do umora ili se nisu htjeli trositi, ali su velikim dijelom 2. poluvremena bas izgledali iscrpljeno, tromo, drzali loptu na svojoj polovini i stedili se.
Rebic losa partija veceras, Ibra i Hakan donesose pobjedu.
Teska srca moram pohvaliti fantasticnu partiju Calabrie, ako gledamo posljednje 2 utakmice onda nije hendikep izostanak Contia. Vise brine povreda Roma, nadajmo se najbolje,
Kad vidis da smo primili golova koliko i Atalanta, a manje od Rome i Napolia npr. onda tek vidis koliko smo losi u napadu bili do Korone, jer bismo sigurno isli u LP da se od pocetka koristio Rebic, Benacer, Hakan na pravoj poziciji, Suso manje forsirao, a sve je bilo ocito osim nasoj Upravi/treneru.
Rebic losa partija veceras, Ibra i Hakan donesose pobjedu.
Teska srca moram pohvaliti fantasticnu partiju Calabrie, ako gledamo posljednje 2 utakmice onda nije hendikep izostanak Contia. Vise brine povreda Roma, nadajmo se najbolje,
Kad vidis da smo primili golova koliko i Atalanta, a manje od Rome i Napolia npr. onda tek vidis koliko smo losi u napadu bili do Korone, jer bismo sigurno isli u LP da se od pocetka koristio Rebic, Benacer, Hakan na pravoj poziciji, Suso manje forsirao, a sve je bilo ocito osim nasoj Upravi/treneru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tacno Hernandeza je licno Maldini isposlovao, a i Benaccera. Tako da treba imati povjerenje u Maldinija i ovaj prelazni rok.muha milanez je napisao/la: ↑21 jul 2020, 23:53Ja kažem da Maldini ne zaslužuje da ga šutnu iz kluba tek tako, jest Giampaolo bio nedopustiva greška, ali.. i Bobanova je!
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.