FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 avg 2011, 20:59

brajla95 je napisao/la:po vecerasnjem treningu sljedeci bi sastav sutra nastupio:
karic,colic,nyema,bogicevic,kvesic,savic,stanceski,zeba,beslija,smajic,selimovic(adilovic)
znaci opet nista od 2 napadaca cccc
a vule je kao rek'o da bi samo u sarajevu i borcu igrao u PL BiH, al pare ljude kvare :mrgreen:
Za zivot cijeli!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 avg 2011, 21:13

danas uradjeno dosta posla, ofarbani su reflektori do visine jedno 3 m i ograda na jugu u tamnoplavu boju i prednja strana wc-a na jugu u bijelu, a sto se tice malterisanja, stiglo se do pola otprilike... momcima koji malterisu kapa do poda jer je zid katastrofalan za izravnat i popunit rupe...

manijaci.ba od jednog lika.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 avg 2011, 21:18

blueman-TM87 je napisao/la:Kazu Zlaja odabrao nas za treninge. Ako je istina, Zlatane dobro dosao na treninge najveceg kluba u BiH!
ako je istina,mozda on tu i ostane.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 12 avg 2011, 21:19

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
brajla95 je napisao/la:po vecerasnjem treningu sljedeci bi sastav sutra nastupio:
karic,colic,nyema,bogicevic,kvesic,savic,stanceski,zeba,beslija,smajic,selimovic(adilovic)
a vule je kao rek'o da bi samo u sarajevu i borcu igrao u PL BiH, al pare ljude kvare :mrgreen:
hocemol docekat ikad da osim zaigra sa dva napadaca :lol: , ja bi prije kerlu nego vuleta, jaci mi je puno...nek on ide u svije njanjajevo
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 avg 2011, 21:26

rexxxoNa_ je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Na TV Sa rekoše da su karte za Rudar 8 - jug, 12 - istok i - 20 zapad. To je greška, jer su karte 5, 8 i 20 KM. Neko iz kluba bi trebao reagovati da na TV Sa isprave grešku, jer je već krivom informacijom nanesena šteta klubu.
Ajde mi molim te objasni kakva steta, mozda moj IQ nije dovoljan da ovo shvatim, ali stvarno ne vidim kakva je steta nanesena klubu ?
Mislim nemam namjeru da te provociram ili takvo nesto !
Neka su samo dvije osobe odustale od dolaska na utakmicu, zbog krive informacije, direktna šteta je 10 KM.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 avg 2011, 21:39

nime_tm87 je napisao/la:danas uradjeno dosta posla, ofarbani su reflektori do visine jedno 3 m i ograda na jugu u tamnoplavu boju i prednja strana wc-a na jugu u bijelu, a sto se tice malterisanja, stiglo se do pola otprilike... momcima koji malterisu kapa do poda jer je zid katastrofalan za izravnat i popunit rupe...

Stariji sam i sa zdrastvenim problemima(r.v.i) pa nemogu raditi ali nemogu da shvatim da mladja raja nece da pomogne da se sredi juzna tribina,da me nebi drugi napadali i rekli da pametujem i da s...m reci cu samo da su u toj grupi od 7-8 momaka sto dolaze svaki dan da rade i moja dva sina i svaka cast i njima i ostalim momcima na entuzijazmu i zelji da se se sredi jug,veceras kada sam ih vidio onako umorne umazane i prljave od farbi poceo sam se dvoumiti dali da im vise dozvolim da idu i zasto im sve to treba.Ovdje se kunete u ljubav prema Zelji i da bi sve za njega ucinili a niste u stanju pomoci onoj grupi djecaka koji uz par starijih momaka pokusavaju malo uljuditi jug.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 avg 2011, 21:41

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
hocemol docekat ikad da osim zaigra sa dva napadaca :lol: , ja bi prije kerlu nego vuleta, jaci mi je puno...nek on ide u svije njanjajevo
Bice bice dace bog..

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 12 avg 2011, 21:49

nime_tm87 je napisao/la:danas uradjeno dosta posla, ofarbani su reflektori do visine jedno 3 m i ograda na jugu u tamnoplavu boju i prednja strana wc-a na jugu u bijelu, a sto se tice malterisanja, stiglo se do pola otprilike... momcima koji malterisu kapa do poda jer je zid katastrofalan za izravnat i popunit rupe...

kako se danas radilo :O svaka čast momcima :) rade pravi posao :) da nas je više ,mogli bi i istok sredit ;)
ja sam bio jedan put na ovom,a icu opet prekosutra ako bude

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 12 avg 2011, 22:23

Imam pitanje u vezi akcije.Da li je akcija na pravi način razglašena svima ili rijetko ko zna za nju pa je u tome problem :?: I stvarno svaka čast da je se nešto krenulo raditi pa makar i od strane pojedinih navijača.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 avg 2011, 22:26

Moramo prekinuti 3 vezana poraza.
Rudar nije naivna ekipa, neugodni su. Prije 2 godine su uzeli bod na Grbavici, čak je i ramazan bio. :D

Sutra sigurno nema Čolića.

Sta mislite hoće li Marković početi sutra?
Da li znate zašto je Osim obavio jedan ozbiljan razgovor sa Gerhardom?
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

larsson
Kontakt:

Post Postao/la larsson » 12 avg 2011, 22:36

Benjamin Colic igra od prve minute

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 12 avg 2011, 22:39

Čolića i Vasilića u napad,a Adilovića i Selimovića u odbranu.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 12 avg 2011, 22:45

Jimmy from the hood je napisao/la:Moramo prekinuti 3 vezana poraza.
Rudar nije naivna ekipa, neugodni su. Prije 2 godine su uzeli bod na Grbavici, čak je i ramazan bio. :D

Sutra sigurno nema Čolića.

Sta mislite hoće li Marković početi sutra?
Da li znate zašto je Osim obavio jedan ozbiljan razgovor sa Gerhardom?
Colic igra od prve minute!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 12 avg 2011, 23:02

Vozdra Visca i sretno ti u Turskoj ,sutra ce Rudar naebat na Grbavici i primit jedno 3 komada :D
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 avg 2011, 23:45

slika
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 avg 2011, 23:49

KB-TM87 je napisao/la:slika
Pretekao si me sa slikom. Uglavnom, lavovski posao odradjen, i stvarno bruka koliko je malo ljudi doslo. Istina, do sada nije ni mene bilo, ali potrudit cu se da dodjem kada se nastave radovi. Sto nas je vise, to je bolje, prije ce se zavrsiti radovi i ljudi se nece ovoliko umarati

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 avg 2011, 23:54

Ja fakat ne mogu doći i baš mi je krivo, imam nekih ramazanskih obaveza...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 13 avg 2011, 00:02

Kapa dole momcima koji su odradili ovaj posao na tribini,stvarno :) Jel zna neko jel se mogu nadomjestiti stolice koje nedostaju i ko je finansirao radove na jugu?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 avg 2011, 00:03

alan ford 26 je napisao/la:Kapa dole momcima koji su odradili ovaj posao na tribini,stvarno :) Jel zna neko jel se mogu nadomjestiti stolice koje nedostaju i ko je finansirao radove na jugu?
-
Udruzenje je zatrazilo sastanak sa direktorom kluba gdje je iznesen nas prijedlog uredjenja juga, prije svega sanacije zida i krecenja isaranih dijelova reflektora. Od kluba su zatrazena sredstva za nabavku gradjevinskog materijala, a od Udruzenja ponudjena radna snaga. Odmah je sve dogovoreno i prihvaceno. Nabavljen je materijal za prvu fazu, kisa i lose vrijeme su odgodili pocetak radova. Za nadati se da ce do prve utakmice na Grbavici biti uradjeno koliko-toliko, do sljedece domace utakmice ce sve biti gotovo.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 13 avg 2011, 00:09

KB-TM87 je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Kapa dole momcima koji su odradili ovaj posao na tribini,stvarno :) Jel zna neko jel se mogu nadomjestiti stolice koje nedostaju i ko je finansirao radove na jugu?
-
Udruzenje je zatrazilo sastanak sa direktorom kluba gdje je iznesen nas prijedlog uredjenja juga, prije svega sanacije zida i krecenja isaranih dijelova reflektora. Od kluba su zatrazena sredstva za nabavku gradjevinskog materijala, a od Udruzenja ponudjena radna snaga. Odmah je sve dogovoreno i prihvaceno. Nabavljen je materijal za prvu fazu, kisa i lose vrijeme su odgodili pocetak radova. Za nadati se da ce do prve utakmice na Grbavici biti uradjeno koliko-toliko, do sljedece domace utakmice ce sve biti gotovo.

Hvala ti ;) Svaka cast i za momke iz udruzenja i ljude u klubu. Ima li ikakvih naznaka za jos neko pojacanje mozda? Samo nemojte o Mislimovicu :D Ja bi volio da je Bucan dosao, sada kada je otisao Visca
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Lordiox101, perodeformero i 22 gosta.