Conte, legenda Intera
Nadam se da ce u istom ritmu biti i naredno kolo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Hajde slobodno izvuci moje postove. Ja stojim iza njih, druga stvar sto je Pioli prosjecan trener. 80% ovdje sto vas navija Inter je sralo na Contea tokom cijele sezone i sad ga dizete u zvijezde, a najveci faktor sto je Inter osvojio titulu je upravo taj Conte. Kao sto je i Juventusu faktor Pirlo jer će po prvi put nakon toliko vremena ne samo ispusiti titulu vec i LP.
Voli Miha na svakih pet godina jedno dijete gurnuti u vatru
Jooj, nemoj me podsjecati na ono epsko pljuvanje contea i otjerivanje iz kluba. Kolko se sjecam, bilo je nesto tipa: "najgori trener u istoriji kluba".meepo je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:16Hajde slobodno izvuci moje postove. Ja stojim iza njih, druga stvar sto je Pioli prosjecan trener. 80% ovdje sto vas navija Inter je sralo na Contea tokom cijele sezone i sad ga dizete u zvijezde, a najveci faktor sto je Inter osvojio titulu je upravo taj Conte. Kao sto je i Juventusu faktor Pirlo jer će po prvi put nakon toliko vremena ne samo ispusiti titulu vec i LP.

1.Nitko ga ne diže u zvijezdemeepo je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:16Hajde slobodno izvuci moje postove. Ja stojim iza njih, druga stvar sto je Pioli prosjecan trener. 80% ovdje sto vas navija Inter je sralo na Contea tokom cijele sezone i sad ga dizete u zvijezde, a najveci faktor sto je Inter osvojio titulu je upravo taj Conte. Kao sto je i Juventusu faktor Pirlo jer će po prvi put nakon toliko vremena ne samo ispusiti titulu vec i LP.
cak 2 minuta je igrao steta
A zasto ga citirate i dajte mu paznju,lik je vise okupiran Milanom nego klubom za koji podrzava,a to sve govori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.