Devil ti gleda AO
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja pola rodbine imam u zenici, kad otac ode u penziju vracam se u zenicu
Devil ti gleda AO
Devil ti gleda AO
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- reds_forever
- Kontakt:
A nije meni cudno njegovo postojanje, ali kad ti vidis njihove radnje u Sarajevu, to je nesto na nivou kioska, pekare, mozda i imaju nesto vece, ali nije njima to neki profit da su nesto bogatiji nego od ostalog stanovnistva, dok je Cazin malo mjesto i imati jednu takvu radnju tu svakako nesto znaci. Nemam ja nista protiv njih, samo, radije bi da takvo nesto drzi neko nas, ali ocito su Kinezi bili snalazljivijiZeman je napisao/la:
@redsice
a šta ti je čudno to sa kinskim šopom u cazinu, pa u svakom gradu ima kineski šop...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Redsice sta studiras ? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kineza po Cazinu na svakom koraku,ima vise tih veliki radnji i na pogresnu temu ti zadje,ako me opet legenda bude poceo ganjat po fb za tvoje slike nece biti dobro
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne znam kad si bila zadnji put u Cazinu, ali ljetos je otvoren poslovni centar u samom centru grada, u kojem također ima Kin Zid. To je jedan od većih promašaja tog centra.reds_forever je napisao/la: A nije meni cudno njegovo postojanje, ali kad ti vidis njihove radnje u Sarajevu, to je nesto na nivou kioska, pekare, mozda i imaju nesto vece, ali nije njima to neki profit da su nesto bogatiji nego od ostalog stanovnistva, dok je Cazin malo mjesto i imati jednu takvu radnju tu svakako nesto znaci. Nemam ja nista protiv njih, samo, radije bi da takvo nesto drzi neko nas, ali ocito su Kinezi bili snalazljiviji
Uglavnom, unatoč tome, u Cazinu se ima šta vidjeti, pogotovo zadnje dvije godine kako je centar grada sređen, i svakodnevno se na tome radi. Posjeti ga opet.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cazin je sad straha. Izgradi ga Mimamr Boga mi. TC Ljiljan rodjo 
Nema Mimar veze sa onim,a centar i Ljijan su samo mazanje ociju ljudi od pravih i losih stvari u graduBosniacum Lilium je napisao/la:Cazin je sad straha. Izgradi ga Mimamr Boga mi. TC Ljiljan rodjo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne znas ti senaideOtelo je napisao/la:Nema Mimar veze sa onim,a centar i Ljijan su samo mazanje ociju ljudi od pravih i losih stvari u graduBosniacum Lilium je napisao/la:Cazin je sad straha. Izgradi ga Mimamr Boga mi. TC Ljiljan rodjo
Kako nema veze? Pa zar oni nisu firma koja je radila na tome? Naravno da nisu investitori, ali rade brzo i efikasno. Jedno ljeto su na "Ljiljanu" radili po 24 sata dnevno.Otelo je napisao/la:Nema Mimar veze sa onim,a centar i Ljijan su samo mazanje ociju ljudi od pravih i losih stvari u graduBosniacum Lilium je napisao/la:Cazin je sad straha. Izgradi ga Mimamr Boga mi. TC Ljiljan rodjo
A, u pravu si da grad ima mnogo problema, ali mora se od nečeg početi, i bar nešto mora biti dobro.
P.S.
@ljiljane, odakle si?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Gornja Kop.BaDa12 je napisao/la:Kako nema veze? Pa zar oni nisu firma koja je radila na tome? Naravno da nisu investitori, ali rade brzo i efikasno. Jedno ljeto su na "Ljiljanu" radili po 24 sata dnevno.Otelo je napisao/la:Nema Mimar veze sa onim,a centar i Ljijan su samo mazanje ociju ljudi od pravih i losih stvari u graduBosniacum Lilium je napisao/la:Cazin je sad straha. Izgradi ga Mimamr Boga mi. TC Ljiljan rodjo
A, u pravu si da grad ima mnogo problema, ali mora se od nečeg početi, i bar nešto mora biti dobro.
P.S.
@ljiljane, odakle si?
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 18 jan 2013, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda da sam malo pomijasao investitore i izvrsitelje al opet nije ni Mimar cista firma,vamo dolje u Koprivni su duzni svakom al eto izgradise ga
Valjda ce biti bolje,poceli su dobro.Uradili su vanjski izgled grada,sad jos treba onaj unutarnji(socijalni i sl)
@ljiljan nemoj reci da ti je Sefko rodjak?
Valjda ce biti bolje,poceli su dobro.Uradili su vanjski izgled grada,sad jos treba onaj unutarnji(socijalni i sl)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne dirati sefikine sinoveOtelo je napisao/la:Izgleda da sam malo pomijasao investitore i izvrsitelje al opet nije ni Mimar cista firma,vamo dolje u Koprivni su duzni svakom al eto izgradise ga
Ljudi, trebam pomoć.
Imam ispit 26.01. iz predmeta civilizacija i kultura Velike Britanije.
Naime, dao nam je moguća pitanja profesor koja bi mogla da budu, međutim, ima nekih, na koje ne mogu da nađem odg na netu.
Trebaju mi odgovori, ili samo link koji vodi na odgovor na pitanja o karakteristikama britanske muzičke scene 80-tih, i 90-tih
Da li neko od vas nešto zna o tome, ako možete pomoći, izvolite, cijenio bih, svakako.
Imam ispit 26.01. iz predmeta civilizacija i kultura Velike Britanije.
Naime, dao nam je moguća pitanja profesor koja bi mogla da budu, međutim, ima nekih, na koje ne mogu da nađem odg na netu.
Trebaju mi odgovori, ili samo link koji vodi na odgovor na pitanja o karakteristikama britanske muzičke scene 80-tih, i 90-tih
Da li neko od vas nešto zna o tome, ako možete pomoći, izvolite, cijenio bih, svakako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sta je bilo ?alacious je napisao/la:Đe onaj Devil sada kada mi treba?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Imam ti jednog talenta ovdje,mal ubija,malo je reč'.
el' dovoljan podatak da je Čeliku(da,Zeničkom) zabio 5 komada
el' dovoljan podatak da je Čeliku(da,Zeničkom) zabio 5 komada
Majke mi mile,mali ubija,malo je reč'.
2000-o je godište igra s nama (96-95) godište bez problema,samo ga je*e snaga,jbg-a puno je slabiji

2000-o je godište igra s nama (96-95) godište bez problema,samo ga je*e snaga,jbg-a puno je slabiji
Haj' reci da nije ozbiljno?Devil je napisao/la:A jbt ja kontam nesta ozbiljno mu treba.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam predstavnik agencije za područje BIH
prvo ja vidim valja li čemu, pa ih šaljem Štefku,a onda ih on u Skandinaviju prodaje 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako legenda kaze da valja onda taj valja 100%, ne treba sumnjati u legendinu procjenu. To je veliki strucnjak 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!