Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

likma23
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la likma23 » 18 jan 2013, 12:23

Ja pola rodbine imam u zenici, kad otac ode u penziju vracam se u zenicu :D :D

Devil ti gleda AO :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jan 2013, 13:03

Zeman je napisao/la:
@redsice
a šta ti je čudno to sa kinskim šopom u cazinu, pa u svakom gradu ima kineski šop...
A nije meni cudno njegovo postojanje, ali kad ti vidis njihove radnje u Sarajevu, to je nesto na nivou kioska, pekare, mozda i imaju nesto vece, ali nije njima to neki profit da su nesto bogatiji nego od ostalog stanovnistva, dok je Cazin malo mjesto i imati jednu takvu radnju tu svakako nesto znaci. Nemam ja nista protiv njih, samo, radije bi da takvo nesto drzi neko nas, ali ocito su Kinezi bili snalazljiviji :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jan 2013, 13:07

Redsice sta studiras ? :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jan 2013, 13:07

Kineza po Cazinu na svakom koraku,ima vise tih veliki radnji i na pogresnu temu ti zadje,ako me opet legenda bude poceo ganjat po fb za tvoje slike nece biti dobro
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 jan 2013, 13:24

reds_forever je napisao/la: A nije meni cudno njegovo postojanje, ali kad ti vidis njihove radnje u Sarajevu, to je nesto na nivou kioska, pekare, mozda i imaju nesto vece, ali nije njima to neki profit da su nesto bogatiji nego od ostalog stanovnistva, dok je Cazin malo mjesto i imati jednu takvu radnju tu svakako nesto znaci. Nemam ja nista protiv njih, samo, radije bi da takvo nesto drzi neko nas, ali ocito su Kinezi bili snalazljiviji :roll:
Ne znam kad si bila zadnji put u Cazinu, ali ljetos je otvoren poslovni centar u samom centru grada, u kojem također ima Kin Zid. To je jedan od većih promašaja tog centra.
Uglavnom, unatoč tome, u Cazinu se ima šta vidjeti, pogotovo zadnje dvije godine kako je centar grada sređen, i svakodnevno se na tome radi. Posjeti ga opet. ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jan 2013, 13:26

Cazin je sad straha. Izgradi ga Mimamr Boga mi. TC Ljiljan rodjo :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jan 2013, 13:28

Bosniacum Lilium je napisao/la:Cazin je sad straha. Izgradi ga Mimamr Boga mi. TC Ljiljan rodjo :D
Nema Mimar veze sa onim,a centar i Ljijan su samo mazanje ociju ljudi od pravih i losih stvari u gradu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jan 2013, 13:29

Otelo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Cazin je sad straha. Izgradi ga Mimamr Boga mi. TC Ljiljan rodjo :D
Nema Mimar veze sa onim,a centar i Ljijan su samo mazanje ociju ljudi od pravih i losih stvari u gradu
Ne znas ti senaide :D pa kuvajcani vam izgradise cazin :P

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 jan 2013, 13:30

Otelo je napisao/la:
Kako nema veze? Pa zar oni nisu firma koja je radila na tome? Naravno da nisu investitori, ali rade brzo i efikasno. Jedno ljeto su na "Ljiljanu" radili po 24 sata dnevno.
A, u pravu si da grad ima mnogo problema, ali mora se od nečeg početi, i bar nešto mora biti dobro. :)

P.S.

@ljiljane, odakle si? :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jan 2013, 13:32

BaDa12 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:
Kako nema veze? Pa zar oni nisu firma koja je radila na tome? Naravno da nisu investitori, ali rade brzo i efikasno. Jedno ljeto su na "Ljiljanu" radili po 24 sata dnevno.
A, u pravu si da grad ima mnogo problema, ali mora se od nečeg početi, i bar nešto mora biti dobro. :)

P.S.

@ljiljane, odakle si? :)
Gornja Kop. :P
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 18 jan 2013, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jan 2013, 13:33

Izgleda da sam malo pomijasao investitore i izvrsitelje al opet nije ni Mimar cista firma,vamo dolje u Koprivni su duzni svakom al eto izgradise ga

Valjda ce biti bolje,poceli su dobro.Uradili su vanjski izgled grada,sad jos treba onaj unutarnji(socijalni i sl)

@ljiljan nemoj reci da ti je Sefko rodjak?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jan 2013, 13:35

Otelo je napisao/la:Izgleda da sam malo pomijasao investitore i izvrsitelje al opet nije ni Mimar cista firma,vamo dolje u Koprivni su duzni svakom al eto izgradise ga

Valjda ce biti bolje,poceli su dobro.Uradili su vanjski izgled grada,sad jos treba onaj unutarnji(socijalni i sl)

@ljiljan nemoj reci da ti je Sefko rodjak?
Ne dirati sefikine sinove :D nije rodjak

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jan 2013, 13:41

Ljudi, trebam pomoć.
Imam ispit 26.01. iz predmeta civilizacija i kultura Velike Britanije.
Naime, dao nam je moguća pitanja profesor koja bi mogla da budu, međutim, ima nekih, na koje ne mogu da nađem odg na netu.
Trebaju mi odgovori, ili samo link koji vodi na odgovor na pitanja o karakteristikama britanske muzičke scene 80-tih, i 90-tih
Da li neko od vas nešto zna o tome, ako možete pomoći, izvolite, cijenio bih, svakako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 14:04

alacious je napisao/la:Đe onaj Devil sada kada mi treba? :mrgreen:
Sta je bilo ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 18 jan 2013, 14:54

Imam ti jednog talenta ovdje,mal ubija,malo je reč'.

el' dovoljan podatak da je Čeliku(da,Zeničkom) zabio 5 komada :?:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jan 2013, 15:03

hahahaha e usrećiće se sa Devilom, kad ga proda u Bežaniju :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 15:04

A jbt ja kontam nesta ozbiljno mu treba. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 18 jan 2013, 15:05

Majke mi mile,mali ubija,malo je reč'.

2000-o je godište igra s nama (96-95) godište bez problema,samo ga je*e snaga,jbg-a puno je slabiji :)

Devil je napisao/la:A jbt ja kontam nesta ozbiljno mu treba. :lol:
Haj' reci da nije ozbiljno? :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jan 2013, 15:09

Ja sam predstavnik agencije za područje BIH ;) prvo ja vidim valja li čemu, pa ih šaljem Štefku,a onda ih on u Skandinaviju prodaje :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 18 jan 2013, 15:14

Ako legenda kaze da valja onda taj valja 100%, ne treba sumnjati u legendinu procjenu. To je veliki strucnjak :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], jasmin10 i 20 gostiju.