PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

sarajevo46
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la sarajevo46 » 12 apr 2017, 08:29

slika

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 12 apr 2017, 08:31

sarajevo46 je napisao/la:slika
Sta oni znaju sta je navijacki pokret?
Pa samo citaj kakve gluposti pisu, mene je sramota.
To su placenici i telad.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 08:31

Ovo je samo jos jedan dokaz da njihova uprava nema nikakvu komunikaciju sa navijacima. Ona dva saopstenja od sinoc su najbolji dokaz.

Uprava da ultimatum, a ovi bojkotuju ne cekajuci konacan odgovor :lol: amateri
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 12 apr 2017, 08:32

Evander je napisao/la:Vrijedjanje nekoga, samo sto je taj neko zensko, odraz je toga na kojem ste kulturoloskom nivou.

Sabrina vam ga je zabiberila, pa vi budite primitivci koliko god zelite ;)

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
O kakvom ti biberu pričaš?!
Malezijskom?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 12 apr 2017, 08:34

Evander je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:slika
Sta oni znaju sta je navijacki pokret?
Pa samo citaj kakve gluposti pisu, mene je sramota.
To su placenici i telad.
Oni kad dođu i pričaju o navijačkom pokretu je šega. :D
slika

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 apr 2017, 08:34

grbavicka1921 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Vrijedjanje nekoga, samo sto je taj neko zensko, odraz je toga na kojem ste kulturoloskom nivou.

O kakvom ti biberu pričaš, Malezijskom?!
Ne nego o onom sto se svercovao u ratu, dok se ginulo po linijama, na kojem su pojedini ratni profiteri zaradjivali.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 12 apr 2017, 08:35

VI HULIGANI sa obje strane ste uzeli dušu derbija...
Jer si JEDAN JEDINI...........

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 12 apr 2017, 08:36

edinedin je napisao/la:VI HULIGANI sa obje strane ste uzeli dušu derbija...
Dušu je uzela Uprava FK Željezničar, zna se šta se radi s 'huliganima'. Pogledaj video, šta misliš da su dobili manje mjesta sljedeći put? Ne, samo su kažnjeni ovi što su ovo radili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 08:38

sarajevo46 je napisao/la:
Dušu je uzela Uprava FK Željezničar, zna se šta se radi s 'huliganima'. Pogledaj video, šta misliš da su dobili manje mjesta sljedeći put? Ne, samo su kažnjeni ovi što su ovo radili.
Sta je uprava Zeljeznicara uradila lose? Bas me zanima kad si tako siguran?

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 12 apr 2017, 08:43

Virtu4l je napisao/la:
Sta je uprava Zeljeznicara uradila lose? Bas me zanima kad si tako siguran?
Evo ja neću nikakva prepucavanja, samo pitanje da li dolaziš na Koševo kad je derbi? Ako dolaziš znaš koliko ulaza imate, koliko dobijete prostora na stadionu bez obzira da li je euforija kod vas, uglavnom bolji uslovi nego na Grbavici. Vaša Uprava iz godine u godinu pravi problem oko našeg prostora i samim tim stvara tenzije u gradu između navijača. Zar je problem da smo dobili isto kao i ranije ? Kakve se utakmcie visokog rizika igraju na planeti, pa dođe veliki broj gostujućih i sve to bude fino organizovano, ali jok ovdje kod nas. Naravno moram spomenuti i lične karte, vi kao navijači cesto govorite kako imate navijački mentalitet ovo ono, podržavate (ne svi) udaranje navijača drugog kluba, traženje lične karte pri kupovini ulaznice i sl. Nezz da li ste pratili kako se to radi u Hrv i šta rade navijačke skupine kada je to u pitanju.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 12 apr 2017, 08:44

Evander je napisao/la:
grbavicka1921 je napisao/la:

O kakvom ti biberu pričaš, Malezijskom?!
Ne nego o onom sto se svercovao u ratu, dok se ginulo po linijama, na kojem su pojedini ratni profiteri zaradjivali.
Čovječe, ako se ne furaš da si huligan (pošto kod nas huligani ne postoje samo p4zde), šta se zauzimaš za 'nake krezavce bezmozgoviće kao ovaj gore?
Imam utisak da nisi od takvih likova, nisam ni ja, i nikad ih ne bi branio. Dođi, sjedi k'o insan, bodri svoj klub, otiđi kući. Ne ideš ti sjever garant, nego nešto se poturaš k'o PR Kenu i Barbikama. Ozbiljan si lik valjda.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 apr 2017, 08:45

Stavi najmirnijeg psa u kavez, nakon odredjenog vremena ce podivljati.
Godinama unazad ponizavali ste nas, tretirali kao stoku, izivljavali se na navijacima koji dole dodju.
Da ste gospoda bili, do mnogih ovih ruznih stvari nikad ne bi doslo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 08:52

Evo ja neću nikakva prepucavanja, samo pitanje da li dolaziš na Koševo kad je derbi? Ako dolaziš znaš koliko ulaza imate, koliko dobijete prostora na stadionu bez obzira da li je euforija kod vas, uglavnom bolji uslovi nego na Grbavici. Vaša Uprava iz godine u godinu pravi problem oko našeg prostora i samim tim stvara tenzije u gradu između navijača. Zar je problem da smo dobili isto kao i ranije ? Kakve se utakmcie visokog rizika igraju na planeti, pa dođe veliki broj gostujućih i sve to bude fino organizovano, ali jok ovdje kod nas. Naravno moram spomenuti i lične karte, vi kao navijači cesto govorite kako imate navijački mentalitet ovo ono, podržavate (ne svi) udaranje navijača drugog kluba, traženje lične karte pri kupovini ulaznice i sl. Nezz da li ste pratili kako se to radi u Hrv i šta rade navijačke skupine kada je to u pitanju.
Nisi mi odgovorio na pitanje. Vasa uprava je trazila 1.500 ulaznica, nasi ponudili 1.090 i to pitanje je ostalo otvoreno.

Licne karte trazi MUP, koji trazi da stavimo mrezu na istok, da nasi navijaci uzimaju karte samo sa clanskom, znaci udaraju i po nama... traze asfaltiranje i mnogo dodatnih radova, i nasi ce sve zavrsiti bez obzira na ogromne troskove, samo da bi vasi navijaci prisustvovali utakmici... i onda ti dodjes i krivis upravu Zelje?

Zasto vasi navijaci bojkotuju utakmicu, a uprava FKS je postavila ultimatum, sta ako odobrimo tih 1.500 koliko ste trazili, zasto onda bojkotuju? Bojkotuju zbog licne karte, a to je trazio MUP, ne Zeljo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 apr 2017, 08:54

Evander je napisao/la:
Stavi najmirnijeg psa u kavez, nakon odredjenog vremena ce podivljati.
Godinama unazad ponizavali ste nas, tretirali kao stoku, izivljavali se na navijacima koji dole dodju.
Da ste gospoda bili, do mnogih ovih ruznih stvari nikad ne bi doslo.

Jeste psi al pudlice, av av a ne ujedaju :rol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 12 apr 2017, 08:58

Virtu4l je napisao/la:
Nisi mi odgovorio na pitanje. Vasa uprava je trazila 1.500 ulaznica, nasi ponudili 1.090 i to pitanje je ostalo otvoreno.

Licne karte trazi MUP, koji trazi da stavimo mrezu na istok, da nasi navijaci uzimaju karte samo sa clanskom, znaci udaraju i po nama... traze asfaltiranje i mnogo dodatnih radova, i nasi ce sve zavrsiti bez obzira na ogromne troskove, samo da bi vasi navijaci prisustvovali utakmici... i onda ti dodjes i krivis upravu Zelje?

Zasto vasi navijaci bojkotuju utakmicu, a uprava FKS je postavila ultimatum, sta ako odobrimo tih 1.500 koliko ste trazili, zasto onda bojkotuju? Bojkotuju zbog licne karte, a to je trazio MUP, ne Zeljo.
Ovo kao za vrijeme Žuje, prvo ponudili jedno, pa u emsiji kao evo vam kupite i ostalo. :lol:
Da ne nastavljam dalje necemo doci na Grbavicu, a vi cete se imati priliku uvjeriti naredni derbi kako su izgledala gostovanja na Grbavici.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 apr 2017, 08:59

Virtu4l je napisao/la:
Besic je napisao/la:Ko je pokreno ovaj trend sa sarielom u spoileru :rol:
a neandertalac, ko će drugi :lol:

Svaka mu cast! :salut:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 09:00

E vidis kako je kad nemas odgovore na prava pitanja. Horde Zla su trebale sacekati, ispostovati ultilmatum svoje uprave pa onda reagovati.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 apr 2017, 09:04

Kitari izdominirani sinoc na temi vidim :tokralju:

PS.
Znas ti dobro sta je :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 apr 2017, 09:08

Sta misli Evander o 2005 godini i kad je uprava sarajeva prvi put stavila cijenu 20 km, i onda nesto seres mi unistili derbi, sjeti se kako je sve pocelo od te godine
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 apr 2017, 09:10

irfo je napisao/la:Sta misli Evander o 2005 godini i kad je uprava sarajeva prvi put stavila cijenu 20 km, i onda nesto seres mi unistili derbi, sjeti se kako je sve pocelo od te godine
Iskreno, vise ne sjecam detalja, ali mislim da je to bio odgovor na neki vas postupak za karte, derbi prije toga.
Nacelno, protiv sam tog nekog inacenja i otimanja para od navijaca suprotnog tabora.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []