Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ovaj srpski narod je toliko bolestan, toliko zaglavio u svim tim svojim mitomanijama, lazima, gownima kojima su ih decenijama trovali roditelji i njihovi pretci - da ce se tesko izvaditi iz toga. Bez imalo zayebancije. Cast izuzecima naravno, ima tu pametnih ljudi koji nisu pod mitomanskim pricama, antifasista, građana itd....ali to je manjina ! u tome je stvar.
Najgore je sto mi granicimo sa njima. Ne mogu se ni Srbija ni Bosna negdje premjestiti.
Najgore je sto mi granicimo sa njima. Ne mogu se ni Srbija ni Bosna negdje premjestiti.
Sad kad im Vucic pusti one svoje batinase iz cacilenda, ko kerove.
Frajer ih yebe skoro godinu dana, ne vadi.
Frajer ih yebe skoro godinu dana, ne vadi.
Mlaki protestanti, nikada ga neće skinuti ovako. Plus, njegova policija i žandarmerija su izuzetno spremni.
Ma de, rastjera ih policija iz ove jedne ulice ko kokosi. Mlako je ovo, vucko se podsmijehuje
1946-1987
Lik kontrolise policiju, zandarmeriju, medije, ima svoje poslusnike na sve strane, ima svoje batinase, ima svoju privatnu gardu, pun qrc svojih botova po drustvenim mrezama itd.
Naravno sve to kosta, sve se to placa - al ga slusaju, evo policija cisti sve ispred sebe, bjezanija opsta.
Uglavnom, sa ovakvim protestima ga nece skinuti jos zadugo.
Naravno sve to kosta, sve se to placa - al ga slusaju, evo policija cisti sve ispred sebe, bjezanija opsta.
Manipulator je sve živo poklopio. Ovo se ne pamti, da je blokirao sve medije i da na iste ima toliki uticaj. S druge strane raste ogorčenost građana Srbije prema njemu i stvarno je neizvjesno kako će ovo završiti.let3 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:39Lik kontrolise policiju, zandarmeriju, medije, ima svoje poslusnike na sve strane, ima svoju batinase, ima svoju privatnu gardu, pun qrc svojih botova po drustvenim mrezama itd.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Pazi male,ziva vatra 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Pa sta si ti ocekivao, da ce goloruk narod ici šibati se sa specijalcima pod punom opremom?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da, bas to sam ocekivao19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:58Pa sta si ti ocekivao, da ce goloruk narod ici šibati se sa specijalcima pod punom opremom?
1946-1987
- VensanKasel
- Kontakt:
Ako ga je Bog spasio , onda ga je garant Dedžal nagovorio da skoči ?DamirT je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:10Mozes dobiti batina, ali od policije pretpostavljam. Zamisli da svi uzimamo pravdu u svoje ruke, kao ovih par kabadahija jucer, na sta bi to licilo? Ne sporim da ga je sami Bog spasio da ne ubije makar 2 osobe sa camca, ali ima za to policija.
Vjerujem da ga je pad u vodu malo otrijeznio, fino ga izvedes i na ljudski nacin objasnis da ne treba to tako da radi. Ako treba zoves policiju, pa nek oni rijese to prema zakonu. U krajnjem slucaju stavis tablu na engleskom da je tad i tad zabranjeno skakanje u vodu.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prekinuše i finale ZG, ni tu nećemo pobijedii. Sve protiv nas.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
leo1946 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 23:02Da, bas to sam ocekivao19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:58Pa sta si ti ocekivao, da ce goloruk narod ici šibati se sa specijalcima pod punom opremom?

MuP Srbije Informeru u live prenosu dostavlja tačan broj uhapšenih. Grob te **** 

- Centre forward
- Kontakt:
Kako je lijepo slušati njihove govorancije o Kosovu. S druge strane, neshvatljivo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Ma primitivčine teške. Nikada ne trebamo biti kao oni. Dovoljno pogledati filmove i serije koje prave i pravili su. Imaju neki fetiš na psovke i krkanluk. Nema serije ili filma da neko ne izigrava siledžiju, psuje, i to im je kao kul.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Uzima ih Vucko u hendikepu,nema oruzja nema mu.da,brojcano su jaci i ljudi ih mlate kako stignu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma ne mozes protiv ovog,cuj MUPa kako se obraca,kao da su minimalno u upravnom odboru SNSa