Kakvi ratnici
Cholo
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Sta ima jos?Pogba je napisao/la:Barca rutinski uzima ligu. Respect.
Šteta za Atletico, pucaju po šavovima i na kraju će izvisiti u oba takmičenja.
Zamalo.soe je napisao/la:Sta ima jos?Pogba je napisao/la:Barca rutinski uzima ligu. Respect.
Šteta za Atletico, pucaju po šavovima i na kraju će izvisiti u oba takmičenja.
Real je pobijedio EspanyolaPogba je napisao/la:Jer Atletico od 34 kola nije dobio utakmice ako se ne varam, ali i drugi još gori.![]()
Stvarno su pogodili godinu kad ce je postavitiTariqAli je napisao/la:Vidim nije jos niko zapazio anketu
taman illaru i isca na posudbu odma sljedece sezoneCap17an je napisao/la:Getafe
ne diraj mi Getafe, imao sam šal od njih, Eurogetabarca_87 je napisao/la:taman illaru i isca na posudbu odma sljedece sezoneCap17an je napisao/la:Getafe![]()
q od ekipe ,nezz sto gotivite taj getafe![]()
zali boze osasune sto ispadea ostadose ovi hadalji
gleda ih samo bliza familija
naravno da si u pravu...Raketa se ove godine probio među 5 najboljih veznjaka Primere....bolji je bio nego npr. Isco u Realu (iako španca više poštujem i gotivim kao igraca)Raul_64 je napisao/la:Vrlo moguce.
Zajeban je raketa..
A "tek" 88 godiste , najbolje godine pred njim.
Vazelinlet3 je napisao/la:naravno da si u pravu...Raketa se ove godine probio među 5 najboljih veznjaka Primere....bolji je bio nego npr. Isco u Realu (iako španca mnogo više poštujem i gotivim kao igraca)Raul_64 je napisao/la:Vrlo moguce.
Zajeban je raketa..
mislim, znam ja sve to za Raketu - zato i pitam
da znam šta nam konkurencija sprema
Kawhi je napisao/la:Vazelinlet3 je napisao/la:naravno da si u pravu...Raketa se ove godine probio među 5 najboljih veznjaka Primere....bolji je bio nego npr. Isco u Realu (iako španca mnogo više poštujem i gotivim kao igraca)Raul_64 je napisao/la:Vrlo moguce.
Zajeban je raketa..
mislim, znam ja sve to za Raketu - zato i pitam
da znam šta nam konkurencija sprema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.