Tacnije, covjek se zove Vincent, al nebitno, bitno je da budemo sretni1L8F9C2 je napisao/la:VICENTE TAN - sreTAN sam sto dusmanima smeta sve sto ima veze sa gospodinom iz Malezije

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tacnije, covjek se zove Vincent, al nebitno, bitno je da budemo sretni1L8F9C2 je napisao/la:VICENTE TAN - sreTAN sam sto dusmanima smeta sve sto ima veze sa gospodinom iz Malezije
fcsarajevo.ba je napisao/la:FK Sarajevo u Novu, 2014. godinu ulazi slobodno - slobodno od dugova, pritisaka, ucjena, pokrenutih stečajnih postupaka i kompleksa, slobodno SARAJEVO na šampionskom putu za Europu!
Skupština FK Sarajevo je, nakon niza opstrukcija, prvenstveno zahvaljujući velikoj ljubavi i energiji istinskih zaljubljenika u bordo boju, na sjednici dana 14.06.2012. godine usvojila novi, investiciono orijentisani Statut koji je za cilj imao jasno definisanje formiranje najvišeg organa Udruženja - Skupštine FK Sarajevo.
Projekat kojeg su deklarativno podržali mnogi, konkretno rijetki, u skladu sa članom 1.11. "Odluke o uplati novčanih sredstava radi unosa u FK Sarajevo u cilju sticanja upravljačkih, odnosno glasačkih prava" broj: 1019/12 od 03.09.2012. godine, zaključno sa 31.12.2013. godine proglašen je uspješnim, obzirom da je ispunjena granica uspješnosti upisa, odnosno uplaćeno je ne manje od 33,33% utvrđenog obima uloga - novčanih sredstava raspoloživih za sticanje upravljačkih, odnosno glasačkih prava utvrđenih u tč. 1.5. navedene Odluke.
Sjednica Skupštine FK Sarajevo sa novim sastavom članova Skupštine u skladu sa novim Statutom FK Sarajevo bit će održana sredinom januara 2014. godine, na kojoj će biti izabrani svi organi Fudbalskog kluba Sarajevo - predsjednik i podpredsjednik Skupštine, Nadzorni odbor i Upravni odbor FK Sarajevo... čime počinje nova stranica historije našeg i vašeg Fudbalskog Kluba Sarajevo.
Bordo div se probudio!
Kod nas je prelazni rok čitavu sezonu hahahaSarajlijc@ je napisao/la:Je li poceo prelazni rok kod nas?
Kolko ja znam Zeljo je KUPIO igraca vec davno, Sergeja Ticu i to oko 200 000 maraka, ako se dobro sjecam...exbabilon je napisao/la:Koncano jedan tim u drzavi ima uslove da za koliko-toliko ozbiljnu lovu KUPI nekog igraca koji je pod ugovorom, volio bih da se to desi, bio bi presedan ja mislim. Zvuci previse dobro.
Uprava kluba vrijedno radi na transferima i ne spekulise sa raznim imenima po novinama. Prvi put su uspjeli mahalu skloniti od kluba i svaka cast na tome. Pojacanja ce biti do pocetka priprema a nude nam se odlicni igraci pola mlade reprezentacije je preko menadjera ponudjeno klubu a nasi ne zure nigdje jer traze provjerene igrace.19risha88 je napisao/la:Ma slabo se nešto Sarajevo oglašava oko transfera... Tresla se gora,rodio se miš... Ima čika Tan previše posla oko Cardiffa,katastrofalni su... Sad će u januaru iskrcat 30 miliona eura za nova pojačanje nikakvog Cardiffa,tako da ne znam da li ima ikakav plan za Sarajeva... A realno i sa ovim sad sastavom Sarajevo može do 1 ili 2 mjesta,tako da ne očekujem neke transfere,europsko takmičenje će svakako igrat... Možda poslije sezone Tan skonta da mu je lakše sa FKS ući u Europu nego sa bezveznim bacanjem keša na Cardiff,a nemaju realno nikakve šanse da uđu ni ove a ni sljedeće godine u europska takmičenja... Od ovog prelaznog roka ne očekujem pojačanja na Koševu...
Da ali neka ne bude da se za covjeka vezu samo lose stvari.Mozda sta slicno uradi i u Sarajevu.Sarajlijc@ je napisao/la:Ovo je bilo prosle godine.
Jedino Merdanovic 1500 KM.Ostali 0 KMarhimed89 je napisao/la:Da ali neka ne bude da se za covjeka vezu samo lose stvari.Mozda sta slicno uradi i u Sarajevu.Sarajlijc@ je napisao/la:Ovo je bilo prosle godine.
Moze li odgovor od nekog od upucenih navijaca Sarajeva koliko su para ulozile legende Sarajeva u ove ulagacke udjele?Cisto me interesuje jer sam jednom prilikom citao intervju od Dine Selimovica gdje kaze da legende nisu ulozile ni marke u klub.Interesuje me jer vidim da mnogi navijaci zele da sto veci broj legendi bude u klubu ali da krenuvsi od Hadzibegica pa do Musemica niko nije pocesao jajca za klubom.Pomama za Husrefovom smjenom je bila ogromna i trazilo se da mu se izmisli mjesto da ostane u klubu a nejasno mi je da se recimo Musemic nije mogao odreci (lupam) mjesecne plate ili njenog djela ako je veca da uplati makar simbolicnih 1500,00 km za taj jedan glas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.