Hvala bogu pa avaz nikad nije izmišljao tekstove i jako su povjerljiv izvorzgembo89 je napisao/la:pise u avazu raspitivao mu se otac za proceduru oko državljanstva..znači nije još ništa predato,ako jes volio bi da me demantuje majstor al mislim da ni on nema te informacijeKonzerva je napisao/la:ako jesi, onda moje veliko postovanje prema tebi, svaka cast.Majstor10 je napisao/la: Ja sam momka nagovorio da odabere Bosnu.
nego reci nam dokle se doslo sa papirima , jeli se ista predalo???
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Genclerbirligi-Istanbul Büyüksehir 0-0 poluvrijeme
Zec protiv Visce, obojica u pocetnom sastavu
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 74570.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zec protiv Visce, obojica u pocetnom sastavu
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 74570.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ako jesi, onda moje veliko postovanje prema tebi, svaka cast.
nego reci nam dokle se doslo sa papirima , jeli se ista predalo???[/quote]
pise u avazu raspitivao mu se otac za proceduru oko državljanstva..znači nije još ništa predato,ako jes volio bi da me demantuje majstor al mislim da ni on nema te informacije[/quote]
Hvala bogu pa avaz nikad nije izmišljao tekstove i jako su povjerljiv izvor
[/quote]
Jedna od utjeha mi je sto su u ovim zadnjim tekstovima o Kolasincu objavili i ime autora teksta,gdje Kolasinac ima pravo da tuzi autora teksta i trazi odstetu ukoliko dati autor pise neistine,
nego reci nam dokle se doslo sa papirima , jeli se ista predalo???[/quote]
pise u avazu raspitivao mu se otac za proceduru oko državljanstva..znači nije još ništa predato,ako jes volio bi da me demantuje majstor al mislim da ni on nema te informacije[/quote]
Hvala bogu pa avaz nikad nije izmišljao tekstove i jako su povjerljiv izvor
Jedna od utjeha mi je sto su u ovim zadnjim tekstovima o Kolasincu objavili i ime autora teksta,gdje Kolasinac ima pravo da tuzi autora teksta i trazi odstetu ukoliko dati autor pise neistine,
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cestit'o je i Nastasic.Cartman je napisao/la:Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru.
1946
- legenda reala
- Kontakt:
Jel Edin čestitio HamziCartman je napisao/la:Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta je Edin vecerao ? Hocel umocit veceras ?legenda reala je napisao/la:Jel Edin čestitio HamziCartman je napisao/la:Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru.![]()
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- legenda reala
- Kontakt:
Mali ne zajebaji, znamo da Edin svašta nešto čestita putem twitera pa mi čudo da još nije Hamzi čestitao ovaj veliki uspjeh(vjerovatno najveći našeg sporta)ZZtop10 je napisao/la:Sta je Edin vecerao ? Hocel umocit veceras ?legenda reala je napisao/la:Jel Edin čestitio HamziCartman je napisao/la:Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A furašHead je napisao/la:Cestit'o je i Nastasic.Cartman je napisao/la:Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru.
Zaboravili ste Kolašinca
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne jos. Ali jest dan nezavisnosti (zayebao sam se u prvom postu).legenda reala je napisao/la:Jel Edin čestitio HamziCartman je napisao/la:Onaj Atajic iz Celtica cestitao dan drzavnosti na twitteru.![]()
@legendo zna edin objavit i sta jede ponekad
I onda kada više ne bude me ovdje
Znaci uskoro dobijamo cetri nova igraca Kolasinac, Hadic, Bicakcic, Harjovic Sead, oni su fazi predavanja/zavrsavanja papira. Sta ce biti sa Izetom Hajrovicem i Seferovicem ?
Onda se okrenut Arslanagicu, Atajicu, Alenu malom ...
Onda se okrenut Arslanagicu, Atajicu, Alenu malom ...
- Principatus
- Kontakt:
To probija zvucni zid?Majstor10 je napisao/la:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
svaka njemu cast, samo je uzasno citati sta mu sve pisu cetnici na fb stranici nakon njegove cestitke..Head je napisao/la: Cestit'o je i Nastasic.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Uzasno? Ja uzivam.STEVIE je napisao/la:svaka njemu cast, samo je uzasno citati sta mu sve pisu cetnici na fb stranici nakon njegove cestitke..Head je napisao/la: Cestit'o je i Nastasic.
Samo jadna mu majko ako Srbenda sa hrvatskom majkom Mihajlovic sazna.
Lahko je tebi u Norveškoj uživati moj Cartmane.
Al tužno je vidjeti koliko su neki ljudi zatupljeni, i u kakvim iluzijama žive, a najtužnije od svega je što su to mladi ljudi od dvadesetak godina.
Al tužno je vidjeti koliko su neki ljudi zatupljeni, i u kakvim iluzijama žive, a najtužnije od svega je što su to mladi ljudi od dvadesetak godina.
DRUG NEBI TI PUNCA
evo šta kaže Atajić na tweeteru o pitanju za BiHRikardo je napisao/la:Onda se okrenut Arslanagicu, Atajicu, Alenu malom ...
Jos samo malo pa ces i zaigrat za nju @BosnianSports
ako Bog da! @Bahrudin Atajic
E da si još kako mogao Asmira nagovoriti, koje bi to bilo finale EP-a u bacanju kugle.Majstor10 je napisao/la:Ja sam momka nagovorio da odabere Bosnu.valterboy je napisao/la:Sad svi se digli traziti nekog dijamanta poslije majstora10 i njegovog uspjeha sa Seadom.
Eeee...
Ne znam zasto je tema o Seadu Kolasincu vec neko vrijeme obrisana, a postoje neke druge teme potencijalnih reprezentativaca, jos se o njemu najvise i govori...