FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muhamedhulk » 25 nov 2017, 20:36

Poraz je poraz :D Ali mora se i izgubiti nekad...
@farineli Pa ti si spomenuo kako bi i skolovani bekovi igrali lose u paru sa Kimmichom. Ja ti kazem da nije tacno. Robben i Kimmich su ok par. Evo i Friedl&Coman su fino odigrali - jer imas krilo koje zna igrati sa bekom.
Tolisso je veznjak i to igra u repki i igrace u Bayernu dok se rijesi problem krila.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 nov 2017, 20:46

Čestitke Gladbachu, uzeli su što im se pružilo i zasluženo pobijedili. Onom papku što se maže labelom i Uliju svaka čast što su nas ponovo doveli do toga da nam igraju igrači poput Wriedta i Friedla :clap: Juppu i ekipi svaka čast, ne možeš ti igrati sa Tolissom na lažnom desnom krilu i nešto očekivati. Poraz ništa ne boli ali ovakva ofanzivna limitiranost itekako da. Bolje da ste one silne milione bacili u more nego uložili u ovog Tolissa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 nov 2017, 21:35

Šta je ovo ljudi propadasmo......Odosmo u helać..... :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Gigabyte
Kontakt:

Post Postao/la Gigabyte » 25 nov 2017, 21:53

Treba ovakvih utakmica gdje se jednostavno vidi da je problem kratka klupa. Sreca pa dolazi januar i mogucnost da se to rijesi. Tolliso 41 milion, koliko god on bio talenat za neku poziciju na sredini terena trebale su se popuniti rupe zbog kojih smo danas izgubili utakmicu. Lewa mora odmoriti jednostavno mora.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 nov 2017, 23:18

Gigabyte je napisao/la:Sreca pa dolazi januar i mogucnost da se to rijesi. Tolliso 41 milion, koliko god on bio talenat za neku poziciju na sredini terena trebale su se popuniti rupe zbog kojih smo danas izgubili utakmicu. Lewa mora odmoriti jednostavno mora.
Nema šanse da se te rupe popunjavaju u januaru, krilo(la) možda dođu tek na ljeto.
Eventualno će se dovesti zamjenski napadač u januaru i to je to.
Tolisso nije talenat niti za jednu poziciju, taj veze nema.
Mogli su dovesti Salaha, Depaya ili nekog sličnog igrača a ne bi im bilo preskupo, yebeni Tolisso 41 milion.
Depaya su sigurno mogli za te pare dovesti.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 nov 2017, 23:54

effe_sa je napisao/la:Šta je ovo ljudi propadasmo......Odosmo u helać..... :lol: :lol:
Što bi rekli pojedini forumaši, ide nam zero tituli sezona. :(
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 nov 2017, 00:03

Ne ide nam sezona sa nula titula ali nemojte biti od onih koji zanemaruju očigledne probleme ;)
Žalosno je za klub kakav je Bayern da sebi dopušta igranje bez klasnog krilnog igrača zbog škrtarenja.
Ovo je žalosno a ne smiješno.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 26 nov 2017, 01:49

Čemu panika?

Opet ste tresnuli od stinu :D
Agieren statt reagieren

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 26 nov 2017, 11:10

Koji nafakaši ovi iz uprave :rol:
Pa čovječe, ovaj poraz je došo u najbolje moguće vrijeme. Osim toga, poraz u kojem smo bili daleko bolji od protivnika unatoč tankoj ekipi.
Sad sam ubijeđen da ćemo zveknuti pariz.
Jednostavno me bilo strah prevelikog opuštanja. Ono, došo jup, sad ćemo svima yebat majku. Taki, nema pobjeda dok ne daš 100%
Dakle,poraz koji će podići koncentraciju.
Kad tome dodaš da će se vratiti par igrača, mogu reć da jedva čekam francuze.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 26 nov 2017, 21:34

Moja greska u procjeni utakmice juce, nado sam se pobjedi i golu vidala i hamesa, ali ko jos odigra utakmicu sa jednim sutem u okvir gola i dva postignuta gola.
Trenutnu situaciju sa ovolikim povredama niko al bas niko nije mogo predpostaviti povrede milera koji nikad nije bio teze povrijedjen pa tiago roben riberi pa i koman i na poluvremenu hames, to niko nije mogo predpostaviti, znaci nama je citava ofanziva u bolnici.
Glupost je kriviti upravu jer sad ispade da mi vise volimo Bayern od njih, od onih koji jedu hljeb od vodjenja kluba. To je moje misljenje al kako pojedini ovdje pisu mi bi i pored robena riberija tiaga milera leve hamesa komana trebali imati jos i draxlera sanceza ibisevica vagnera ili mozda ozila, pa ljudi to tri uprave nemogu izdrzat, trenutna uprava je dovela Bayern u top tri ekipe planete i mislim da im i sad treba pruziti podrsku je ipak i oni su ljudi i dese se greske.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 nov 2017, 23:41

bavaracmujo je napisao/la:Trenutnu situaciju sa ovolikim povredama niko al bas niko nije mogo predpostaviti povrede milera koji nikad nije bio teze povrijedjen pa tiago roben riberi pa i koman i na poluvremenu hames, to niko nije mogo predpostaviti, znaci nama je citava ofanziva u bolnici.
Ne očekivati povrede Riberya i Robbena je kao da te iznenadi minus u januaru. Također očekivati da iznesu sezonu je suludo. Nama nisu problem povrede Mullera, a pogotovo ne Thiaga i Jamesa. Nedovođenje klasnog krila ili čak dva je poražavajuće. Depay bi kod nas proigrao i postao zvjerka od igrača ali eto bolje dovesti Jamesa :roll: ili još gore Tolissa :damn: :crazy: :cry:
bavaracmujo je napisao/la: mislim da im i sad treba pruziti podrsku je ipak i oni su ljudi i dese se greske.
Nikakva podrška, Robben i Ribery su ljudi za 10-15 ključnih utakmica u sezoni ne više, pogotovo ovaj drugi jer su ga godine itekako sustigle. Ovdje je Bayern na prvom mjestu a ovakve greške štete klubu. Ostvaruju se rekordni prihodi a škrtari se, kao što bi rekao jedan politčar "Ma hajte molim vas." :mrgreen:

Da se razumijemo Bayern je ostvario odlične rezultate pod Juppom, ali ovakva nonšalantnost uprave je poražavajuća. Daš čovjeku da popravlja auto bez alata, gdje to ima. Lijepo je to da se izgradila akademija i da se radi na pravljenju sopstvenih igrača ali nema ništa bez kapitalaca. I prije smo imali Badstubera, Schweinija, Alabu ili Mullera ali oni ne bi mogli ništa bez Robbena i Riberya. Dosta klubova ima odlične akademije pa im opet rijetko ko uopšte zaigra u prvom timu. City ima odllčnu akademiju pa niko ne dobije priliku, Chelsea isto, kod Barce se probije 1 od 15 igrača itd. Ne može se samo sa akademijom ostati u vrhu, ne ide.

Također, ja nisam pljuvač već ukazujem na propuste koji nas koštaju.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 nov 2017, 23:59

Vec je bezbroj puta receno, ali valja ponavljati zauvijek.
Uprava koja propusti dovesti jednog Draxlera,Sanea, De Bruynea, ... je dokazano nesposobna.

Mada imaju malo opravdanje, jedan je bio opravdano odsutan u njemackom zatvoru, dok je gospodin labela klasicni luzer, koji se godinama skriva iza Robijaša, i Sammera. Jasno je da su kola krenula nizbrdo, kada su otjerali Sammera.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 nov 2017, 09:22

Prema pisanju Bilda najozbiljni kandidat za klupu Bayerna je Joachim Löw koji će biti dostupan nakon svjetskog prvenstva, Low bi uzeo godinu dana odmora a uprava pokušava nagovoriti Juppa da ostane do ljeta 2019.

Rummenigge: "Douglas Costa will definitely be sold to Juventus in the summer for €46m"
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 27 nov 2017, 10:57

Pa to se čini kao najvjerojatnije rješenje. Tuchel im očito ne paše, a Nagelsmann je pokazao da još nije dorastao. Uvjet je da Heynckess osvoji bundes ove godine, u što, kako sad stoje stvari, nitko ne sumnja.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 nov 2017, 11:57

Kakva prodaja Coste :tokralju: :salut:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 27 nov 2017, 12:29

Bundesliga je napisao/la:
bavaracmujo je napisao/la:Trenutnu situaciju sa ovolikim povredama niko al bas niko nije mogo predpostaviti povrede milera koji nikad nije bio teze povrijedjen pa tiago roben riberi pa i koman i na poluvremenu hames, to niko nije mogo predpostaviti, znaci nama je citava ofanziva u bolnici.
Ne očekivati povrede Riberya i Robbena je kao da te iznenadi minus u januaru. Također očekivati da iznesu sezonu je suludo. Nama nisu problem povrede Mullera, a pogotovo ne Thiaga i Jamesa. Nedovođenje klasnog krila ili čak dva je poražavajuće. Depay bi kod nas proigrao i postao zvjerka od igrača ali eto bolje dovesti Jamesa :roll: ili još gore Tolissa :damn: :crazy: :cry:
bavaracmujo je napisao/la: mislim da im i sad treba pruziti podrsku je ipak i oni su ljudi i dese se greske.
Nikakva podrška, Robben i Ribery su ljudi za 10-15 ključnih utakmica u sezoni ne više, pogotovo ovaj drugi jer su ga godine itekako sustigle. Ovdje je Bayern na prvom mjestu a ovakve greške štete klubu. Ostvaruju se rekordni prihodi a škrtari se, kao što bi rekao jedan politčar "Ma hajte molim vas." :mrgreen:

Da se razumijemo Bayern je ostvario odlične rezultate pod Juppom, ali ovakva nonšalantnost uprave je poražavajuća. Daš čovjeku da popravlja auto bez alata, gdje to ima. Lijepo je to da se izgradila akademija i da se radi na pravljenju sopstvenih igrača ali nema ništa bez kapitalaca. I prije smo imali Badstubera, Schweinija, Alabu ili Mullera ali oni ne bi mogli ništa bez Robbena i Riberya. Dosta klubova ima odlične akademije pa im opet rijetko ko uopšte zaigra u prvom timu. City ima odllčnu akademiju pa niko ne dobije priliku, Chelsea isto, kod Barce se probije 1 od 15 igrača itd. Ne može se samo sa akademijom ostati u vrhu, ne ide.

Također, ja nisam pljuvač već ukazujem na propuste koji nas koštaju.
Sve to stoji potpuno si upravu i propusti se svima desavaju.
Nista ovo nije strano i sto se tice nase uprave svima je poznato kako ona posluje, ne treba opet ponavljat al mislim da je ova prica oko robena i riberija izvikana stari ovako onako, pa roben je vec godinama nas najbolji igrac i ove je isto tako top tri igraca i slijedece ce on biti dobar, moje misljenje je da on jos moze dat ekipi, riberi je vec nesta drugo i on pada u formi vec par godina i ovo je njegova zadnja sezona al opet nemozes ga otrest ko real raula ko celzi terija ili jos ima primjera, me licno je ova uprava sasvim ok je sam siguran da oni imaju neki dopar plan iza svega ovoga tipa gorecka draksler ili neko treci.

Sto se depaja tice on je pokazo da nije dorasto ozbiljnom fudbalu svojim mozgom zato je i zavrsio gdje je sad, sto ne znaci da nece doci pameti decko je odlican dribler sprinter i ima sve sto jakom krilu treba al u njegovom slucaju je glava glavni problem.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 27 nov 2017, 14:46

Low kao novi trener? Ne znam sta da mislim. Jos uvijek se nije okusao u ozbiljnom klupskom fudbalu, mada reprezentacija je vecinom sastavljena od Bayernovih igraca, pa bi vec uveliko bio upoznat s ekipom. Medjutim, imajte na umu da "gvardiolstinja" nece isceznuti s Lowom, vec naprotiv, mogla bi se vratiti. Joachim je "pokupio", da tako kazem, odredjene elemente od Pepa, a Njemacka je nerijetko znala liciti na Pepov Bayern. Koliko je pametan izbor Low, vidjet cemo, ali svakako to jos uvijek ostaje na nivou spekulacija.

Odbijanje Tuchela je nerezonski. Ako uzmemo sportski aspekt u pitanje, trenutno nema boljeg. Njegove karakterne poteskoce, izgleda, ipak predstavljaju prevelik problem upravi, sto zapravo ne bi trebalo biti. Treneru je neophodna sloboda, a nikakvo "dirigovanje odozgo". Sto trazi treba mu i dati, naravno ukoliko su racionalni zahtjevi. Trenutno dva su trenera koji bi bila lisena svih uplitanja: Jupp (znamo zasto) i Pep (isto mnogo puta naglaseno, tj. marketing). Ukoliko dodje do smjene trenera, tj. Jupp ne ostane, Tuchel je sportski najbolje rjesenja, ali o tim nesportskim faktorima sam i ranije pisao.

O Nagelsmannu necu duziti. Prevelik je zalogaj za trenera koji je u procesu ucenja da dodje u Bayern. Veliki pritisak i potpuno drukcije okruzenje mogli bi ga "pojesti". Mozda grijesim.

Na kraju dodat cu da su se pitanja oko krilnih pozicija postavljala citavo ljeto i ovo uopce ne iznenadjuje. Igrac koji je bio prijeko potreban, tj. krilo, nije doveden, te smo primorani koristiti prekobrojne veznjake na poziciji koja im ne odgovara.

PS. Prati li ko Renata, kako igra? Mislim da sam procitao da i u Swanseau ne briljira.
Spamm

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 nov 2017, 15:02

Meni se ne svidja Lev kao izbor. To znaci dovodjenje nekoliko onih tres nemackih ''talenata'', koji su flopnuli pa bi da se vrate u sigurnu luku. İ ne svidja mi se preterana germanizacija bajerna.
Ako mora vec trener koji govori nemacki, onda samo Favre. Cak je i Klop pogresan izbor.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 nov 2017, 15:21

anelbavarac je napisao/la:Vec je bezbroj puta receno, ali valja ponavljati zauvijek.
Uprava koja propusti dovesti jednog Draxlera,Sanea, De Bruynea, ... je dokazano nesposobna.
Uprava koja propusti njega je sinonim za sposobnost. Nadam se da ce jos niz godina da odrzavaju visok nivo sposobnosti kad je taj igrac u pitanju.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 nov 2017, 19:03

Šta fali germanizaciji Bayerna?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.