Zagreb kao takav ima skoro duplo vise nocenja nego Sarajevo.

Sto je realno zanimljivo u Sarajevu za vidjeti a u Zagrebu ne?Kako je krenulo za koju godinu vise nocenja ce imati Mostar od glavnog grada.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zagreb kao takav ima skoro duplo vise nocenja nego Sarajevo.
'Konačno se glas BiH čuje na svim važnim mjestima. Konačno smo postali bitna tema nakon 30 godina.'
To nije bitno. Za turiste je vazno da vide nesto drugacije tip Sarajeva, Mostara, Dubrovnika, Splita itd.
Ako ti je ‘U Švedskoj problemi, zdra’o!’ smiješno, onda je i etiketa na Domestosu dok sjediš na šolji vrhunac britanskog humora.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 jul 2025, 19:03Da skontas TLN treba malo uključiti mozak.
A i inače ko da ti u Posusju znaš šta je humor...
Upravu si za Bruce-a, tada nije bio clan, no ne umanjuje njegovu velicinu.Virtu4l je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:09Nije Iron Maiden već samo Bruce Dickinson u saradnji sa UN. Čak mislim da tada nije bio član Iron Maiden.sirBobbyMoore je napisao/la: ↑07 jul 2025, 15:59Iron Maiden '94, U2 '97, Sting prije par godina, Gipsy Kings takodjer prije par godina. Sve su to mala imena.
U2 je isto tako više bio humanitarnog karaktera i vođen Bonovom emocijom prema Sarajevu. Taj dan su trebali svirati u Baselu i zaraditi 4 miliona dolara, a oni su svirali u Sarajevu i otišli u minus pola miliona.
Sarajevo kao prvo nema adekvatan koncertni prostor, a kao drugo nema kvalitetnog organizatora.
Možda bi veliki svjetski bendovi uspjeli napuniti Koševo s tim da bi morali spustiti cijene ulaznica, što im sigurno nije u interesu. Evo recimo za koncert već pomenutih Maidena u Areni u Zagrebu, cijene ulaznica su bile između 40-80 eura, pa vidi možemo li mi sa tim cijenama napuniti dvoranu koja prima 23 hiljade ljudi.
Meni nije. Jbg ja sam tako reci odrastao u Frankfurtu, zivio 12 godina u Chicagu, sad u Minneapolisu. Prosao pola svijeta od Rio, do Montreala, Singapura. Pa ljepsa mi je jedna Budapesta ili Krakow.
S onima koji te neće zaje.bat il zbost nožem, ma koji da su
Ma u Zagrebu nema z od zagrepcana. Sve su hercegovci i janjevci. A to malo sto ih je ostalo su tipicna lazna elita
Nisi zanimljiv kad ti moraš ići tako daleko do Brucea i humanitarnog U2 koncerta da spomeneš top ime. Ok Sting, Kingsi, ali to nije taj nivo. Možda su 2Cellosi zapravo najveće ime što je došlo, jer su bili oko vrhunca tad.sirBobbyMoore je napisao/la: ↑08 jul 2025, 00:23Upravu si za Bruce-a, tada nije bio clan, no ne umanjuje njegovu velicinu.Virtu4l je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:09Nije Iron Maiden već samo Bruce Dickinson u saradnji sa UN. Čak mislim da tada nije bio član Iron Maiden.sirBobbyMoore je napisao/la: ↑07 jul 2025, 15:59Iron Maiden '94, U2 '97, Sting prije par godina, Gipsy Kings takodjer prije par godina. Sve su to mala imena.
U2 je isto tako više bio humanitarnog karaktera i vođen Bonovom emocijom prema Sarajevu. Taj dan su trebali svirati u Baselu i zaraditi 4 miliona dolara, a oni su svirali u Sarajevu i otišli u minus pola miliona.
Sarajevo kao prvo nema adekvatan koncertni prostor, a kao drugo nema kvalitetnog organizatora.
Možda bi veliki svjetski bendovi uspjeli napuniti Koševo s tim da bi morali spustiti cijene ulaznica, što im sigurno nije u interesu. Evo recimo za koncert već pomenutih Maidena u Areni u Zagrebu, cijene ulaznica su bile između 40-80 eura, pa vidi možemo li mi sa tim cijenama napuniti dvoranu koja prima 23 hiljade ljudi.
Sting je bio 80KM ulaz za parter i bila je puna Zetra. Tako da nemojmo pricati da nema publike i da su karte skupe. One jesu skupe realno gledajuci ali ocigledno nas je bilo i spremnih to platiti. Realno je da fali vise takvog sadrzaja, bar meni, ali nije da nismo bili zanimljivi velikim zvijezdama. Na kraju krajeva prica i jest pocela iz toga da im nismo zanimljivi, a kao sto i sam kazes Bono je odbio zaradu da bi dosao ovdje.
Ne bih rekao eastern, više central european, standard za takve gradove, po kalupu što bi se reklo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.