Postao/la Rade Paprica 9 » 18 avg 2011, 09:55
.[/quote]
Ja licno mislim da je mali zasluzio da ostane i da jos trenira,za razliku od mnogih drugih sa ove utakmice...jedan Jamak dobija 50-60 000 godisnje,iskreno ne znam tacno,ali tu je negdje...zali Boze para...jesu ovi neki nasa djeca ,Jamak,Svraka,mali Colic...veze oni nemaju sa fudbalom,a placeni su...izgubiti od Ilijasa,pa stvarno sam bez teksta...Ovaj mali Drenthe je dobar tehnicar,ali mislim da nema sanse da ostane kod nas,ja bi ga ostavio...mislim da on moze jako napredovati kod nas...i ja sam pricao sa nekim igracima,sa jednim koji rijetko zna kod nas posebno,i on npr.nije odusevljen sa ovim Drentheom,ali neosporava njegovo znanje s loptom,ali osporava momenat utakmice i misli da on to ne moze,tj,da se Amaru nece bas dopasti..vidjecemo...ovi sto su danas igrali treba da se stide i da se vise nenadaju nicemu...ovo je bruka i sramota...i ovaj put cu reci bas glasno...Amar je kriv i niko drugi,sto na platnom spisku imamo ove igrace ,a ne neke bolje...ako jedan E.Colic ne moze nista protiv Ilijasa ili ako Jamak koji zaradjuje godisnje kao citava ekipa Ilijasa,ili jedan Svraka ne moze nista protiv Ilijasa,meni je to Amar kriv da drzi i to skupo neke igrace koji treba da se stide svoga imena u Zeljinom svetom dresu...ma fuj je ovo...a ocekujem titulu od tog istog Svrake i Jamaka...ma da su nasa djeca hiljadu puta,treba ih u Ilijas poslati,pa nek rade ko sto neko rece moleraj,a ne da zaradjuju hiljade maraka,a mi se pitamo koliki su nam troskovi i cudimo se sto nema pojacanja,moj Amare![/quote]
Manuel je za razliku od većine naših igrača školovan, i to na način da bude dio tima, a ne da se iživljava na lopti (kao Jamak), a bogami i na nama navijačima. Ko je vidio kako je dečko izvrno lika koji ga čuavo sa onom petom, zna da je mali igrač. Jamak to nemože ni u snovima. Ja nisam vidio jučer da je dečko nespremniji od ostalih, pošto ga je svuda bilo, čak igra dobro i defanzivno. Amaru može da se ne dopadne jedino zato što nije provincijalac kakve ovaj skuplja u ekipi, i što dečko nema sklonost ka kafani, kakve mu ima 90% ekipe. Što se tiče fudbalskih vještina nek mu se eto dopadaju Svraka i Jamak!