FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 18 avg 2011, 01:54

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.webs.com/

Evo vam pola prvog teama, sutra ostatak ... hvala @zubanovic89 i AzuR SlasH na photoshop uslugama !
ovaj jamak bolje da se nije ni rodio 1986 :mrgreen:
a jel sigurno ovo da se smajic rodio u BG i Perica u Sarajevu ?
Perica u BG, a Smajic u Jajcu, ako lazem ja laze i wikipedija :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 avg 2011, 03:32

aleksandar_veliki je napisao/la:
invincible je napisao/la:Momci svaka cast za ono sto radite za tribinu,kad bi nam barem tako igraci igrali srcem za voljeni klub gdje bi nam kraj bio....
Bio sam u Ilijasu,rezerve su nam presmjesne sve do jednog....samo mi nije jasno zasto noog Bob Marleya furate lik je presmjesan i prespor....mislim da je vec spakovao kofere!

Jedina svjetla tacka na utakmici Svarčin penal:D
Tako ne misle ovi sto treniraju sa njim, bar ovi sto ne igraju na njegovoj poziciji, odnosno par njih mi rece da ih je odusevio na treninzima. Frajer jeste nespreman, ali zasto ga neostaviti do januara. Platiti mu stan i hranu, pa onda vidjeti da li je za Zelje ili nije. Mislim, kada se malo bolje spremi. Nista se ne gubi, a moze se mnogo dobiti.
Ja licno mislim da je mali zasluzio da ostane i da jos trenira,za razliku od mnogih drugih sa ove utakmice...jedan Jamak dobija 50-60 000 godisnje,iskreno ne znam tacno,ali tu je negdje...zali Boze para...jesu ovi neki nasa djeca ,Jamak,Svraka,mali Colic...veze oni nemaju sa fudbalom,a placeni su...izgubiti od Ilijasa,pa stvarno sam bez teksta...Ovaj mali Drenthe je dobar tehnicar,ali mislim da nema sanse da ostane kod nas,ja bi ga ostavio...mislim da on moze jako napredovati kod nas...i ja sam pricao sa nekim igracima,sa jednim koji rijetko zna kod nas posebno,i on npr.nije odusevljen sa ovim Drentheom,ali neosporava njegovo znanje s loptom,ali osporava momenat utakmice i misli da on to ne moze,tj,da se Amaru nece bas dopasti..vidjecemo...ovi sto su danas igrali treba da se stide i da se vise nenadaju nicemu...ovo je bruka i sramota...i ovaj put cu reci bas glasno...Amar je kriv i niko drugi,sto na platnom spisku imamo ove igrace ,a ne neke bolje...ako jedan E.Colic ne moze nista protiv Ilijasa ili ako Jamak koji zaradjuje godisnje kao citava ekipa Ilijasa,ili jedan Svraka ne moze nista protiv Ilijasa,meni je to Amar kriv da drzi i to skupo neke igrace koji treba da se stide svoga imena u Zeljinom svetom dresu...ma fuj je ovo...a ocekujem titulu od tog istog Svrake i Jamaka...ma da su nasa djeca hiljadu puta,treba ih u Ilijas poslati,pa nek rade ko sto neko rece moleraj,a ne da zaradjuju hiljade maraka,a mi se pitamo koliki su nam troskovi i cudimo se sto nema pojacanja,moj Amare!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 18 avg 2011, 03:39

Sta vam je ba?Ne mogu se poslije jedne lose odigrane utakmice tjerati igraci.
Uostalom ima ko da brine za to.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 18 avg 2011, 09:28

boccaccio je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
invincible je napisao/la:Momci svaka cast za ono sto radite za tribinu,kad bi nam barem tako igraci igrali srcem za voljeni klub gdje bi nam kraj bio....
Bio sam u Ilijasu,rezerve su nam presmjesne sve do jednog....samo mi nije jasno zasto noog Bob Marleya furate lik je presmjesan i prespor....mislim da je vec spakovao kofere!

Jedina svjetla tacka na utakmici Svarčin penal:D
Tako ne misle ovi sto treniraju sa njim, bar ovi sto ne igraju na njegovoj poziciji, odnosno par njih mi rece da ih je odusevio na treninzima. Frajer jeste nespreman, ali zasto ga neostaviti do januara. Platiti mu stan i hranu, pa onda vidjeti da li je za Zelje ili nije. Mislim, kada se malo bolje spremi. Nista se ne gubi, a moze se mnogo dobiti.
Ja licno mislim da je mali zasluzio da ostane i da jos trenira,za razliku od mnogih drugih sa ove utakmice...jedan Jamak dobija 50-60 000 godisnje,iskreno ne znam tacno,ali tu je negdje...zali Boze para...jesu ovi neki nasa djeca ,Jamak,Svraka,mali Colic...veze oni nemaju sa fudbalom,a placeni su...izgubiti od Ilijasa,pa stvarno sam bez teksta...Ovaj mali Drenthe je dobar tehnicar,ali mislim da nema sanse da ostane kod nas,ja bi ga ostavio...mislim da on moze jako napredovati kod nas...i ja sam pricao sa nekim igracima,sa jednim koji rijetko zna kod nas posebno,i on npr.nije odusevljen sa ovim Drentheom,ali neosporava njegovo znanje s loptom,ali osporava momenat utakmice i misli da on to ne moze,tj,da se Amaru nece bas dopasti..vidjecemo...ovi sto su danas igrali treba da se stide i da se vise nenadaju nicemu...ovo je bruka i sramota...i ovaj put cu reci bas glasno...Amar je kriv i niko drugi,sto na platnom spisku imamo ove igrace ,a ne neke bolje...ako jedan E.Colic ne moze nista protiv Ilijasa ili ako Jamak koji zaradjuje godisnje kao citava ekipa Ilijasa,ili jedan Svraka ne moze nista protiv Ilijasa,meni je to Amar kriv da drzi i to skupo neke igrace koji treba da se stide svoga imena u Zeljinom svetom dresu...ma fuj je ovo...a ocekujem titulu od tog istog Svrake i Jamaka...ma da su nasa djeca hiljadu puta,treba ih u Ilijas poslati,pa nek rade ko sto neko rece moleraj,a ne da zaradjuju hiljade maraka,a mi se pitamo koliki su nam troskovi i cudimo se sto nema pojacanja,moj Amare!
:D Cuj u Ilijas poslat :D pa drug Ilijas je prvo poluvrijeme imao jednu postavu djece koja su se normalno prepali imena Želje i oprezno usli u tekmu,a ja sam samo se nadao da ce kasno da skontaju s kim igraju i oni su skontali negdje u 30-oj minuti,a na poluvremenu dok su nasi u svlacionici,djeca skinula kopacke i trckaraju oko stadiona.Ja konto ovi nisu normalni,kad u drugom Skroz drugih 11 na terenu,koji su gledali tekmu ko i ja i onda se nasi nisu vidjeli....a za Drentea mi nije jasno kako govore da nije spreman a jedini je trcao ko lud i nudio se(a tesko je ne primjetiti ga :D ).

E sad kako se brko osjecao kad su ga uzeli peglat oni skim je sjedio onak napuhan :D a vidio sam da je bio Odovic,iskreno mene je bilo stid.

Ono sto brki zamjerim je sto su nasi izasli u nekim trening maicama ili sta je vec ono,bez broja na ledjima ko papci sto su se okupili,ne prilici imenu kluba i ispada glupo.Dodju ljudi koji nisu obavjesteni protiv koga Ilijas igra i pitaju:Ko su ovi? A opet :D kad bolje skontas nek i nisu nosili dresove da ga ne sramote.
Eto sto treba B tim koji ce da igra upravo sa Ilijasem ( ali ne mogu ni sa njima jer su oni usli u drugu ligu federacije) pa kad se tamo pokaze,a plus ce da bude u takmicarskoj formi onda ce znati cijeniti kad mu se pruzi prilika da zaigra u prvoj postavi.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 18 avg 2011, 09:55

.[/quote]

Ja licno mislim da je mali zasluzio da ostane i da jos trenira,za razliku od mnogih drugih sa ove utakmice...jedan Jamak dobija 50-60 000 godisnje,iskreno ne znam tacno,ali tu je negdje...zali Boze para...jesu ovi neki nasa djeca ,Jamak,Svraka,mali Colic...veze oni nemaju sa fudbalom,a placeni su...izgubiti od Ilijasa,pa stvarno sam bez teksta...Ovaj mali Drenthe je dobar tehnicar,ali mislim da nema sanse da ostane kod nas,ja bi ga ostavio...mislim da on moze jako napredovati kod nas...i ja sam pricao sa nekim igracima,sa jednim koji rijetko zna kod nas posebno,i on npr.nije odusevljen sa ovim Drentheom,ali neosporava njegovo znanje s loptom,ali osporava momenat utakmice i misli da on to ne moze,tj,da se Amaru nece bas dopasti..vidjecemo...ovi sto su danas igrali treba da se stide i da se vise nenadaju nicemu...ovo je bruka i sramota...i ovaj put cu reci bas glasno...Amar je kriv i niko drugi,sto na platnom spisku imamo ove igrace ,a ne neke bolje...ako jedan E.Colic ne moze nista protiv Ilijasa ili ako Jamak koji zaradjuje godisnje kao citava ekipa Ilijasa,ili jedan Svraka ne moze nista protiv Ilijasa,meni je to Amar kriv da drzi i to skupo neke igrace koji treba da se stide svoga imena u Zeljinom svetom dresu...ma fuj je ovo...a ocekujem titulu od tog istog Svrake i Jamaka...ma da su nasa djeca hiljadu puta,treba ih u Ilijas poslati,pa nek rade ko sto neko rece moleraj,a ne da zaradjuju hiljade maraka,a mi se pitamo koliki su nam troskovi i cudimo se sto nema pojacanja,moj Amare![/quote]

Manuel je za razliku od većine naših igrača školovan, i to na način da bude dio tima, a ne da se iživljava na lopti (kao Jamak), a bogami i na nama navijačima. Ko je vidio kako je dečko izvrno lika koji ga čuavo sa onom petom, zna da je mali igrač. Jamak to nemože ni u snovima. Ja nisam vidio jučer da je dečko nespremniji od ostalih, pošto ga je svuda bilo, čak igra dobro i defanzivno. Amaru može da se ne dopadne jedino zato što nije provincijalac kakve ovaj skuplja u ekipi, i što dečko nema sklonost ka kafani, kakve mu ima 90% ekipe. Što se tiče fudbalskih vještina nek mu se eto dopadaju Svraka i Jamak!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 avg 2011, 11:16

Ja ne znam što je toliko drvlje i kamenje bačeno na Svraku kad po meni i nije toliko loš,veći je problem u Jamaku krkanu čija je igra kriminal. Ovaj mali crnjo bi bio dobar uvjeren sam jer nije sigurno usiljena glava i vala zna s loptom i Amar bi ga trebo ostaviti jer u vezi osim Savića,Zebe i Perice niko ne zna igrat,Svraka zna poneki dribling nekad napraviti ali to često uprska jer se glava u tom trenutku napuše pa pomisli može sviju preći i naravno izgubi u tom trenutku loptu umjesto da nakon jednog eventualno dva driblinga doda loptu,ali Svraka ne zna dodati.
Zadnja izmjena: Hamo, dana/u 18 avg 2011, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 18 avg 2011, 11:19

Evo vam pola prvog teama, sutra ostatak ... hvala @zubanovic89 i AzuR SlasH na photoshop uslugama !
nE ,IZNAD SVAKOG IGRACA PISU NJEGOVE INFORMACIJE :)
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 18 avg 2011, 11:20

Gledao sam klip,cuo utiske sa treninga,i sa utakmice o malom Marleyu :) i bicu uveliko razocaran na Osima ako ga ne ostavi.
I jos,kad sam ja govorio da je ovaj Jamak flop i koji ce nam ali eto.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 avg 2011, 11:21

Hamo je napisao/la:Ja ne znam što je toliko drvlje bačervlje i kamenjeno na Svraku kad po meni i nije toliko loš,veći je problem u Jamaku krkanu čija je igra kriminal. Ovaj mali crnjo bi bio dobar uvjeren sam jer nije sigurno usiljena glava i vala zna s loptom i Amar bi ga trebo ostaviti jer u vezi osim Savića,Zebe i Perice niko ne zna igrat,Svraka zna poneki tribling nekad napraviti ali to često uprska jer se glava u tom trenutku napuše pa pomisli može sviju preći i naravno izgubi u tom trenutku loptu umjesto da nakon jednog eventualno dva driblinga doda loptu,ali Svraka ne zna dodati.
:)
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 18 avg 2011, 11:22, ukupno mijenjano 2 puta.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 18 avg 2011, 11:22

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

peti novembar
Kontakt:

Post Postao/la peti novembar » 18 avg 2011, 11:23

Molim ove prethodne "stručnjake i mislioce" da se ovdje javno izvinu Manuelu što su ga u svojim postovima nazivali "mali crnjo", "garo" i sl...
Prepoznaće se oni.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 avg 2011, 11:42

Ponasaju se k'o da su na budzetu...jos biti sitna dusa i tako pokusavati odstraniti konkurenciju...fuj
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 avg 2011, 11:43

peti novembar je napisao/la:Molim ove prethodne "stručnjake i mislioce" da se ovdje javno izvinu Manuelu što su ga u svojim postovima nazivali "mali crnjo", "garo" i sl...
Prepoznaće se oni.
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 avg 2011, 11:53

Buu je napisao/la:

Perica u BG, a Smajic u Jajcu, ako lazem ja laze i wikipedija :mrgreen:
:oops: :oops: :oops:
Za zivot cijeli!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 avg 2011, 11:56

Iznad svakog igrača (iznad slike) piše odakle je tezina bla bla, danas cemo ostatak tima da uploadamo pa mozete skinuti u kolekciju ili staviti na FB. :D
@pile
:mrgreen:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 avg 2011, 12:00

nime_tm87 je napisao/la:Iznad svakog igrača (iznad slike) piše odakle je tezina bla bla, danas cemo ostatak tima da uploadamo pa mozete skinuti u kolekciju ili staviti na FB. :D
@pile
:mrgreen:
ma zeznuo sam se, nisam razmisljao samo sam napisao, tek kasnije skontao da iznad pisu mjesta rodjenja itd :oops: :mrgreen:
Za zivot cijeli!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 avg 2011, 12:01

Romeo Filipovic potpisao za Slobodu , 2008 igrao za Zeljeznicar pa me zanima kakav je to igrac ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 18 avg 2011, 12:05

fukara87 je napisao/la:Romeo Filipovic potpisao za Slobodu , 2008 igrao za Zeljeznicar pa me zanima kakav je to igrac ?
J.ebemo mu Juliju ! ;) eto takav
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 avg 2011, 12:06

fukara87 je napisao/la:Romeo Filipovic potpisao za Slobodu , 2008 igrao za Zeljeznicar pa me zanima kakav je to igrac ?
hahahah kad se sjetim
Kako je ono islo nesto romeo romeo **** ti juliju

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 18 avg 2011, 12:06

Tanak, i vrlo nedisciplinovan. NIje puno igrao za nas, a ključna mu je bila utakmica protiv Slobode kad je bacio dres jer je zamjenjen. Tada je Simo Krunić odlučio da prekine saradnju s njim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 40 gostiju.