FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- bavaracmujo
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
U sustini nebitna utakmica, al u ovakvim utakmicama raste samopouzdanje i dobijaju se igraci poput tolisa hamesa, kale se sule kimih rudy.
Uz povratak svete desetke i tiaga, dedo ce biti na strasnim mukama, koga gdje stavit i kako rasporedit gdje, bukvalno imamo dvije ekipe kad su svi zdravi ako ikad docekamo.
Uz povratak svete desetke i tiaga, dedo ce biti na strasnim mukama, koga gdje stavit i kako rasporedit gdje, bukvalno imamo dvije ekipe kad su svi zdravi ako ikad docekamo.
Realnost je da mi zbog ozljeda jedva skrpimo jednu ekipu a kamoli dvije da imamobavaracmujo je napisao/la:U sustini nebitna utakmica, al u ovakvim utakmicama raste samopouzdanje i dobijaju se igraci poput tolisa hamesa, kale se sule kimih rudy.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da, šteta,sekerbay je napisao/la:Inače igramo bezvoljno. Kad god su ozbiljnije krenuli u napad, bila je dobra šansa ili gol
jer smo mogli na prvo mjesto, da ih fino isprašimo,
jer su kao što sam i pomislio pali, pali zadnjih 20 minuta nisu mogli pratiti ritam,
a još kad vidiš ovu zadnju priliku Levata, e onda se tek trebamo zapitati,
trebamo se i zapitati kolika je krampa Levat.
Pak dobra, bitna, sigurna pobjeda za samopouzdanje.
Ko kaže nebitna utakmica ne zna šta govori.
Valjda smo složni ko je man of the match,
Toliso gospon duplo pakovanje.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 05 dec 2017, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sven Ulreich.
Teško mi je nekog izdvojiti Coman,Ribery,James,Tolisso vrhunska partija inače fantastična utakmica malo je falilo da ih natankamo sa pet komada.
Bez Neuera,Thiaga,Robbena,Boatenga, sa Vidalom i Mullerom na klupi i tek oporavljenim Riberyem razbili PSG.
Dame i gospodo JUPP HEYNCKES !!!
Teško mi je nekog izdvojiti Coman,Ribery,James,Tolisso vrhunska partija inače fantastična utakmica malo je falilo da ih natankamo sa pet komada.
Bez Neuera,Thiaga,Robbena,Boatenga, sa Vidalom i Mullerom na klupi i tek oporavljenim Riberyem razbili PSG.
Dame i gospodo JUPP HEYNCKES !!!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sven odlican, jos skinu u sudijskoj cist zicer. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne znam šta je Lewandowski mislio u onom zadnjem napadu, lobuje golmana na liniji
U onim situacijama se punim legne na loptu pa šta bude. Javi je očigledno imao lakšu povredu jer ne vidim neki drugi razlog da ne igra ovakvu utakmicu a on nam je najbitniji kotačić u ovoj postavci igre. Coman na lijevom i Coman na desnom krilu su dva potpuno drugačija igrača. Onakvi prodori kod gola su mi najdraži kada u posljednjem trenutku gurne loptu u for a protivnički igrač proleti u reklame
Tolisso je odigrao odličnu utakmicu ali i dalje je krampa
Još jednom kažem, svaka čast Juppu, dobiti naftaše sa Rudyem i Tolissom na sredini nije mala stvar, pogotovo kad se uzme u obzir koliko Javi znači našem timu
I dobro je @bavaracmujo rekao u ovakvim utakmicama dobijamo nove igrače na koje možemo ozbiljno računati, možda je to bio cilj Juppa
P.S. Nisam ja džaba hvalio Ulreicha kad se Neuer povrijedio
P.S. Nisam ja džaba hvalio Ulreicha kad se Neuer povrijedio
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I dalje se sakriva od lopte krampica mala mada cemo halaliti ovu utakmicu zbog golova. Vec sljedecu ga napadamo punom snagomBundesliga je napisao/la:Tolisso je odigrao odličnu utakmicu ali i dalje je krampa![]()
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne čekamo sljedeću, odmah u kostharden je napisao/la: I dalje se sakriva od lopte krampica mala mada cemo halaliti ovu utakmicu zbog golova. Vec sljedecu ga napadamo punom snagom
Nevjerovatno kakvog radnika je napravio Jupp od Jamesa, ima ga na svakom dijelu terena. Jos kad se Thiago vrati, meni najpotentniji trojac u vezi Javi-Thiago-James 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Dok god Bundesliga kritikuje Tolissa ja se ne brinem. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Poštovani ljubitelji ove predivne igre, osim spetkakla nogometa u Minhenu, pored 4 gola, mnoštva driblinga, svjedočili smo duelu dva teškaša, duelu dva vizionara na sredini terena, a to je duel RUDY vs. RABIOT.
Igrali su obojica do zadnjeg atoma njihovih neizdefinisanih tijela, igrali su veoma jednostavno, greška za greškom se redala s obje strane, takmičili se tko će više pasova dodati drugoj ekipi, a da trener sa klupe ne popizdi. Mnogi analitičari nogometa njihovu večerašnju igru doživljavaju kao kritiku na moderni nogomet i vječno pitanje "zašto bih ja slušao svog trenera, ako mogu sa 30 metara opucati u korner i izgubiti loptu?", a to se vidjelo da su se prije utakmice dogovorili da igraju suprotno od onoga što su im treneri naredili. Možda sam subjektivan, no moja kanta večerašnje utakmice ide ipak Rudyu, vidjela se motiviranost za greškom, za razliku od Rabiota koji je imao frtalj dobrog pasa.
Igrali su obojica do zadnjeg atoma njihovih neizdefinisanih tijela, igrali su veoma jednostavno, greška za greškom se redala s obje strane, takmičili se tko će više pasova dodati drugoj ekipi, a da trener sa klupe ne popizdi. Mnogi analitičari nogometa njihovu večerašnju igru doživljavaju kao kritiku na moderni nogomet i vječno pitanje "zašto bih ja slušao svog trenera, ako mogu sa 30 metara opucati u korner i izgubiti loptu?", a to se vidjelo da su se prije utakmice dogovorili da igraju suprotno od onoga što su im treneri naredili. Možda sam subjektivan, no moja kanta večerašnje utakmice ide ipak Rudyu, vidjela se motiviranost za greškom, za razliku od Rabiota koji je imao frtalj dobrog pasa.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Tolisso je strasan box-to-box igrac, jos da samo malo vise ucestvuje u igri i sigurno ce postati dobar igrac. Mislio da je vec zabio 5-6 golova otkako je dosao.
za Comana nemam sta reci, momak je wonderkid.
Ponosan Bavarac pa sta bi mi njima radili da je Jupp bio tu cijelo vrijeme a ne mrtvi Carlo
za Comana nemam sta reci, momak je wonderkid.
Ponosan Bavarac pa sta bi mi njima radili da je Jupp bio tu cijelo vrijeme a ne mrtvi Carlo
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Po prvi put da Kimmicha ne pravi budalom malo bolje lijevo krilo.
Doduše i sistemski se igrala bolja odbrana
Doduše i sistemski se igrala bolja odbrana
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ev na skyu intervju sa jupom. Čova kae da Martinezu nije niš neg ga je odmaro 
Nea šta, čojk ima volovska damu
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
Huseinagic
- Kontakt:
Nije ni Paris tako jak, kako se misli. Dosta dobra utakmica, ali bit ce to jos bolje. Sto se mene tice, samo bih stavio Javi-a mjesto Rudy-a i Thiaga za Tolissa, s tim da Tolisso kao da polako nadolazi.. Ima dobar osjecaj za go, bori se, samo da se jos malo oslobodi, a i zna dati dugu loptu. Coman treba biti prvi izbor na krilu, Ribery/Robben u zavisnosti od forme. Stavljati Jamesa bilo gdje osim na 10, bio bi grijeh. Müller je daleko od prve postave, i mora se priznati da ekioa bolje funkcionise bez njega. Nadam se da ni James, a ni Coman nece ispatati zbog njega, i da ga nece forsirati Jupp medju prvih 11.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Izgleda ova zima ti škodiNerminovic je napisao/la:Tolisso je strasan box-to-box igrac
Definitivno je bio najlošiji, očigledno je ono s početka sezone bilo iznad njegovih mogućnosti.coelho41 je napisao/la:no moja kanta večerašnje utakmice ide ipak Rudyu
Treba i Sulea spomenuti, napravio je nekoliko ozbiljnih grešaka, onaj start nad Cavanijem koji je Urugvajac izbjegao je bio jako glup potez.
Da je start bio malo više prema sredini a ne u lijevom uglu dobija čist crveni jer je zadnji igrač.
Zaboravio sam spomenuti ono povlačenje nad Lewandowskim, pa ono je penalčina
James je drugi igrač kod Juppa, svi su očekivali da neće biti ništa od njega a ovaj ga je vratio u život.dirkules je napisao/la:Nevjerovatno kakvog radnika je napravio Jupp od Jamesa, ima ga na svakom dijelu terena. Jos kad se Thiago vrati, meni najpotentniji trojac u vezi Javi-Thiago-James
Ne slažem se za Thiaga s tobom, prelako gubi lopte i previše je nonšalantan.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Tipicni DanacBundesliga je napisao/la:Izgleda ova zima ti škodiNerminovic je napisao/la:Tolisso je strasan box-to-box igrac![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
A uuuu sta je geycmar radio ,satro nas je ,,ljolj ,,,
I ovako sugav sastav Jupp osposobi i cimne Psg, bili bi prvi da Juppa nije vrijeme pregazilo a ovako smo drugi, :p
Siguran sam da ce u zimskoj pauzi dosta toga sjesti na svoje mjesto,da ce se vratiti ozljedjeni igraci ,dodatno matori Jupp jos vise Comana i Jamesa izbrusiti,jer smatram da Coman i James mogu biti veoma bitne karike za uzimanje pehara.
I ovako sugav sastav Jupp osposobi i cimne Psg, bili bi prvi da Juppa nije vrijeme pregazilo a ovako smo drugi, :p
Siguran sam da ce u zimskoj pauzi dosta toga sjesti na svoje mjesto,da ce se vratiti ozljedjeni igraci ,dodatno matori Jupp jos vise Comana i Jamesa izbrusiti,jer smatram da Coman i James mogu biti veoma bitne karike za uzimanje pehara.
VOLIM BAYERN
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakav mudonjasekerbay je napisao/la:Ev na skyu intervju sa jupom. Čova kae da Martinezu nije niš neg ga je odmaro
Kao i sto sam ocekivao, pobjeda je ostvarena. Mozda pateticno zvuci, ali bio sam zaista siguran u pobjedu. PSG je navikan, isto ce im se ponoviti ovaj scenariji s ozbiljnijom ekipom. Velika imena ne znace nista ako nemas razradjen sistem i izbalansiranu ekipu. PSG nema niti jedno niti drugo. Rezultat iz prve utakmice je bio iskljucivo produkt lose atmosfere i Carlovih gresaka.
Takticki je Jupp to dobro poslozio. Njihov napad je u vecem dijelu prvog poluvremena neutraliziran, dok je u drugom ipak bilo slabosti. Ulreich je uvijek bio veoma dobar golman, a mene je zacudilo zasto je dosao u Bayern da grije klupu kada je mogao birati klub u Bundesligi. Alaba je i dalje nekad kao amater. Rudy pogubljen, a Tolisso, eto, izvuce dva gola.
Medjutim da kazem sljedece: Coman je klasa za Draxlera i greska bi bila uzeti njega a Comana staviti u drugi plan ili na drugu stranu. Coman je Bilalova zamjena i izuzetno igra na moje iznenadjenje, s obzirom na poteskoce prethodne sezone, a da nisam imao povjerenja u njega vidjelo se u mojim ranijim postovima. Medjutim, Coman je fantastican, kao i James koji je od nekih bio otpisivan, precijenjenim okarakterisan, a momak ima sve sto vrhunski igrac treba da ima, samo mu se pozicija i uloga moraju naci. Treba se, doduse, Robbenova zamjena intenzivno traziti, a tesko ce se naci.
Da ne duzim vise, drago mi je sto je srusen mit o PSG-u. Nadam se da ce se forma nastaviti, a Jupp ostati, jer, bez obzira na sve, on je trener kojeg ovaj tim treba. Ukoliko ode, Tuchela angazirati da pokaze znanje.
Takticki je Jupp to dobro poslozio. Njihov napad je u vecem dijelu prvog poluvremena neutraliziran, dok je u drugom ipak bilo slabosti. Ulreich je uvijek bio veoma dobar golman, a mene je zacudilo zasto je dosao u Bayern da grije klupu kada je mogao birati klub u Bundesligi. Alaba je i dalje nekad kao amater. Rudy pogubljen, a Tolisso, eto, izvuce dva gola.
Medjutim da kazem sljedece: Coman je klasa za Draxlera i greska bi bila uzeti njega a Comana staviti u drugi plan ili na drugu stranu. Coman je Bilalova zamjena i izuzetno igra na moje iznenadjenje, s obzirom na poteskoce prethodne sezone, a da nisam imao povjerenja u njega vidjelo se u mojim ranijim postovima. Medjutim, Coman je fantastican, kao i James koji je od nekih bio otpisivan, precijenjenim okarakterisan, a momak ima sve sto vrhunski igrac treba da ima, samo mu se pozicija i uloga moraju naci. Treba se, doduse, Robbenova zamjena intenzivno traziti, a tesko ce se naci.
Da ne duzim vise, drago mi je sto je srusen mit o PSG-u. Nadam se da ce se forma nastaviti, a Jupp ostati, jer, bez obzira na sve, on je trener kojeg ovaj tim treba. Ukoliko ode, Tuchela angazirati da pokaze znanje.
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.