FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ovo je par likova koji se stalno iznova registruju pa pisu na ovim temama.
Sutra je predstavljanje desnog beka,Sirijac.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma daajjjjjjTanbabuka je napisao/la:Sutra je predstavljanje desnog beka,Sirijac.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
zato govore nisu culi za njega
tako su se smijali i barbarezu kad je iz rata otisao u njemacku 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
- Kontakt:
Zahebava se moke, sta ti jeTanbabuka je napisao/la:Sutra je predstavljanje desnog beka,Sirijac.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma nekakva izbjeglica dolazi hahahahahha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Vidjet ces sutra da li se zajebajemlafomamone je napisao/la:Zahebava se moke, sta ti jeTanbabuka je napisao/la:Sutra je predstavljanje desnog beka,Sirijac.

Ako je to taj, onda cemo dobiti spremnog igraca jer je bio u kampu u Gornjoj Maoci. 100% provjerena info 

Eto sad se malo sprdajte,a mozda nam dodje i A.A.
-
- Kontakt:
Sta pricas majke ti, znas li ti i jednog sirijca da uopste igra lopteTanbabuka je napisao/la:Vidjet ces sutra da li se zajebajemlafomamone je napisao/la:Zahebava se moke, sta ti jeTanbabuka je napisao/la:Sutra je predstavljanje desnog beka,Sirijac.
Od sutra ces ga i ti znati.Sta pricas majke ti, znas li ti i jednog sirijca da uopste igra lopte
Ma opusteno prijatelju, onako sam se samo nasalioTanbabuka je napisao/la:Eto sad se malo sprdajte,a mozda nam dodje i A.A.

Osim Vešovića, saznajemo, Sarajevo pokušava da dovede beka iz Sirije Amira Kalesija.
Radi se o kvalitetnom igraču, član je jednog sirijskog kluba, koji je trenutno preseljen u Jordan.
-
- Kontakt:
Reci ti Abdulahu da se ne zahebava previse, nije dosao u FKS da dovodi sirijce iz Jordana ili iz koje vec phizde materine. Neka radi posao kao se od njega ocekuje ili neka ide kuciTanbabuka je napisao/la:Od sutra ces ga i ti znati.Sta pricas majke ti, znas li ti i jednog sirijca da uopste igra lopte
-
- Kontakt:
a ja cuo da je ovaj u pitanju mlad 21 godinu ima Hussein Jwayed

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ja sam isto kao i svi mi ocekivao pojacanje,a ne prinnovu ili potencijalno pojacanje,al eto.I naslovna strana Sporta sutra nije laz i vec duze se dogovara igrac za koga ce se plazizi 150 000 E ako prihvati da igra u nasoj ligi.lafomamone je napisao/la:Reci ti Abdulahu da se ne zahebava previse, nije dosao u FKS da dovodi sirijce iz Jordana ili iz koje vec phizde materine. Neka radi posao kao se od njega ocekuje ili neka ide kuciTanbabuka je napisao/la:Od sutra ces ga i ti znati.Sta pricas majke ti, znas li ti i jednog sirijca da uopste igra lopte
sta je ovo iz rata ih dovodimo,daj boze da su nagadjanja
To onaj sto ga je preporucio Alispahic?
E moj Ibrakovicu...

-
- Kontakt:
Nije mi jasno cija je to uopste ideja da se po Jordanu ganjaju sirijci, Abdulah Ibrakovic, kao i svi mi, nikad i nidje nije cuo da neki sirijac igra lopte a kamoli da ga munta da dodje ovdje, tako da mislim da je ovo neci hir od ovih iz Malezije, pa ko biva daj da ispostujemo gazde
-
- Kontakt:
brzo ce on nogu dobitiBegAx je napisao/la:To onaj sto ga je preporucio Alispahic?E moj Ibrakovicu...
Kakav crni hir, ovog je preporucio Kemal Alispahic. DAJ BOZE da ovo nije istina.lafomamone je napisao/la:Nije mi jasno cija je to uopste ideja da se po Jordanu ganjaju sirijci, Abdulah Ibrakovic, kao i svi mi, nikad i nidje nije cuo da neki sirijac igra lopte a kamoli da ga munta da dodje ovdje, tako da mislim da je ovo neci hir od ovih iz Malezije, pa ko biva daj da ispostujemo gazde

Trenutno korisnika/ca: boki86, JavierBosnia, mercurial, Vanja8 i 66 gostiju.