Safet Sušić - Pape

vrebac86
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la vrebac86 » 02 mar 2011, 19:47

scorpy to je po meni jedno te isto ,,, ja nisam po njemu pljuvao ne mogu do njega,,ali takve izjave davati je stvrno glupo,, :D :D
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 mar 2011, 19:47

scorpy je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:Jedno neshvacam nikako???? dali ovi nasi novinari namjerno i greskom stalno u izjavi koju daje nas selektor pisu "nece igrati igraci koji ne igraju u svojim klubovima" ili je ovaj nas selektor toliko glup da stalno to isto ponavlja a zna i sam da nije tako!!!!
Ovo nisam htio komentarisati ali si odlicno primjetio, nisu svi isti kod ludog Saje.

Samo se nastavlja pljuvati po covjeku a da se ne procita sta je receno/napisano.

"Za njih još ne znam. Jahić nije igrao zadnju utakmicu za svoju ekipu i vidjećemo još ovih desetak dana šta će biti. Ko ne bude igrao u svom klubu ima male šanse da dobije poziv za reprezentaciju", kaže Sušić, koji se potom osvrnuo i na igre Edina Džeke u dresu svoje nove ekipe Manchester Citya.

To je tekst sta pise u novinama,
Covjek nije rekao da nece biti pozvani nego logicno da su im sanse manje ako ne igraju u klubovima. Nemoze biti citava repka sastavljena od takvih koji ne igraju ali par njih je u redu, oni koji su potrebni.
Vole slagat na Papeta to je cudo jednooo.samo se gleda njegova i najmanja greska da ga se popljuje a to sto mu igraci konstantno stvaraju probleme kurceci se da su igracine (a ko Pape nikada biti nece ) o tome niko niste ne govori ...
bitno se po Papetu israt i to obavezno nesto pogresnoo primjetee cccc tugaaa...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 mar 2011, 19:50

@Za_raju
Vjerovatno nisi vidjeo Rumune prilikom izvodjenja kornera ?! Nimalo bezopasni !!!
Osim toga Mravac je sigurno brzi od Jahica na duzim rastojanjima(a Rumuni imaju brze kontre) mada su mozda tu negdje kada je refleks i okretnost na malom prostoru u pitanju. Tako da mi se Mravac cini kao logican izbor , mada mislim da bi mozda bilo pametno da je Susic stavio Jahica na ljevog beka. Opet i to je u pet deka i pitanje izbora formacije.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 02 mar 2011, 20:03

gruezi je napisao/la:ja mislim da nakon ovog posljednjeg intevjua safetovog cak i oni sto ga podrzavaju ce se dobro zapitati jeli on normalan...koliko covjek sebi uskace u usta i kakve gluposti provaljuje svako ko iole prati fudbal ce se samo grohotom nasmijati i nista drugo...cuj zove mravca a nezove bicakcica...za tvoju info safete bicakcic se vrti oko prvog tima sttutgarta dok redovno igra i za drugi tim koji se takmici u 3coj ligi njemacke a ta liga safete je za 2 klase jaca od lige u kojoj igra subasic i tu je negdje po kvalitetu sa belgijskom ligom u kojoj igrac kojem je tvoj brat menadzer (mravac) sjedi na klupi...ako neko u najzrelijim igrackim godinama sjedi na klupi u prosjecnom belgijskom prvoligasu valjda je i laiku jasno da je taj igrac limitiran da limitiraniji nemoze biti i kao takav nikako ama bas nikako nemoze pomoci repci...ova njegova izjava o jahicu potvrdzuje ono sto sam oduvijek govorio o njemu a to je da on uopste neprati reprezentativce bih a po tome je otprilike nesto malo bolji od cire...safete povuci se nisi ti za ovog posla...svaka cast bio si igracina kakvu majka vise ne radza ali kao trener nisi dorastao vodzenju jedne ambiciozne reprezentacije...safete odlazi
Jel ovo provjereno?

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 mar 2011, 20:53

Pa Susicu, ako su te doveli rusitelji zemlje, i fudbala u njoj, ne moras takav debil biti i pricati jedno, a raditi drugo, po tvome MIsimovic ne bi dobio ni minute, Pjanic isto tako, Rahimica ni spominjati necu, i td, i td...

Jos malo podrske imas od onih koji su culi da si bio dobar fudbaler (mada te nikad nisu ocima gledali), ali to ti nista ne znaci kad si kao trener jako slab, i upropastices nam ove kvalifikacije.

Jedini ti je spas da nas diskvalifikuju, izbace iz FIFA-e, UEFA-e, kako bi ti mogao reci da nije do tebe, i tome se nadaj.Rumuni ce nas zgaziti sa ovim "trenerom".

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 mar 2011, 21:16

Velika je razlika sto Pape kaze i sto nasi bezobrazni novinari napisu.
Pa ti sto su to napisali su jedino vidjeli Susica na TV-u, popili koji viski i poceli pisati njesra.
Susic polako radi na repci, tu treba vremena i pobjedili smo Slovacku i igrali veoma dobro protiv Meksika.
I to sa kakvim igracima. Gledao sam intervju od Susica,"GLEDAO", ne citao neku bajku od wanna be novinara i ni blizo onome sto ovi mamlazi pisu.
Nigdje veze.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 02 mar 2011, 21:25

floyd je napisao/la:Jel ovo provjereno?
Ma pusti ove pljuvace,Andjelko i Mato Jurkic su menadzeri Mravcu.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 02 mar 2011, 21:36

Dovoljno o poznatom Papetu govori izjava da golman koji je jedan od najboljih u Engleskoj Premier League, Asmir Begović neće braniti za reprezentaciju, u momentu kad ( kao i uvijek ), nam je svaka utakmica presudna u kvalifikacijama. Pametnom dosta :!:
Rođeni brato

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 mar 2011, 21:40

The_Target je napisao/la:Dovoljno o poznatom Papetu govori izjava da golman koji je jedan od najboljih u Engleskoj Premier League, Asmir Begović neće braniti za reprezentaciju, u momentu kad ( kao i uvijek ), nam je svaka utakmica presudna u kvalifikacijama. Pametnom dosta :!:
pasha postoji granica u svemu ba pa frajer nece da brani za BiH ..
Kad mu je trebalo branio jee ,sada kada mu vise repka nije potrebna on i hoce da ga ostavi Susic na miru ba hehe i on nece da brani za repku...
Ja da sam na Susicevom mjestu nikada ga nebi izostavljao i drzao bih ga na tribinama baa i ako ne bude htjeo da dolazi na okupljanja slao bi mu dopise u klub i uefu da se kaznii ....
Pa dokle vise da nas koriste samo radi licne promidzbe ccc sta on zna sta nasem narodu znaci repkaa...
FK SARAJEVO.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 mar 2011, 21:45

kad mu je to "trebala" repka!? kad je bio no. 1 u pompey-u u PLu(krajem novembra 09') nije bio ni debitovao za repku(odigrao svoj prvi puni mec protiv svedske u maju 10' a sta tek reci za oni 5 minuta protiv estonije) :roll:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 mar 2011, 21:49

STEVIE je napisao/la:kad mu je to "trebala" repka!? kad je bio no. 1 u pompey-u u PLu(krajem novembra 09') nije bio ni debitovao za repku(odigrao svoj prvi puni mec protiv svedske u maju 10' a sta tek reci za oni 5 minuta protiv estonije) :roll:
Ma samo nek se pise, nema veze jel ima smisla.
Begovic skinuo Jamesa sa gola pa onda Sorensona. A koristio repku da se probije :roll:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 mar 2011, 21:51

soko je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:kad mu je to "trebala" repka!? kad je bio no. 1 u pompey-u u PLu(krajem novembra 09') nije bio ni debitovao za repku(odigrao svoj prvi puni mec protiv svedske u maju 10' a sta tek reci za oni 5 minuta protiv estonije) :roll:
Ma samo nek se pise, nema veze jel ima smisla.
Begovic skinuo Jamesa sa gola pa onda Sorensona. A koristio repku da se probije :roll:
to je to, al' eto pojedinci jos uvijek misle da su ga oni 5 minuta u tallinu prodali u PL

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 mar 2011, 21:55

Pa eto sto onda nije dosao prvo u Slovacku a onda u SAD Bgt ...
jedini razlog je da se htjeo sto bolje pripremiti za tekmu Stoka a za repku i ljude koji zive za nju ga zaboli neka stvar i to je too !!!!
Kako takve ljude branite momcii ...prave izdajice i prodane dushe ba cccc
sreca pa vecina raje nije bila takva u BiH ko zna gdje bi mi sada bilii !!!
FK SARAJEVO.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 mar 2011, 22:08

znaci kad neko napise cinjenice u vezi njegove karijere na otoku to je branjenje "izdajice"?? a to sto se on nije odazvao je sramota, al' pisati kako se on prodao u PL putem repke je za svaku iskreno receno cista glupost

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 mar 2011, 22:13

mma_hz je napisao/la:Pa eto sto onda nije dosao prvo u Slovacku a onda u SAD Bgt ...
jedini razlog je da se htjeo sto bolje pripremiti za tekmu Stoka a za repku i ljude koji zive za nju ga zaboli neka stvar i to je too !!!!
Nije to prodana dusa i izdajica. Ovo je repka BiH, koja kao i sto sam znas ima grozan savez i profesionalnost ravno nuli. Ovaj decko ima talent, nemam pojma kakvo je iskustvo imao ovdje kad je dosao al on ima cilj u zivotu i to je da bude neko i nesto, a ne da se sa ovim nasim levati po savezu nervira.
Rodjen u BiH, odrastao u Kanadi i Engleskoj, zena mu Amerikanka. BiH repka moze od njega imati koristi, on od repke sigurno ne.
Druga stvar, sta Vedi pomaze da dodje da igra kad mu navijaci zvizde i psuju sve po spisku, jer ljudi zive za repku a Vedo daje sve od sebe al mu ne ide i onda ga fino izruze umjesto da mu daju podrsku, valjda ce bit bolje.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 02 mar 2011, 22:13

STEVIE je napisao/la:znaci kad neko napise cinjenice u vezi njegove karijere na otoku to je branjenje "izdajice"?? a to sto se on nije odazvao je sramota, al' pisati kako se on prodao u PL putem repke je za svaku iskreno receno cista glupost
Svakom igracu na svijetu reprezentacija moze donijeti samo dobro,pa tako i Begovicu,drugacije se gleda na igrace koji nisu reprezentativci,valjda bi trebao to da znas. Ko je i sta je bio Zidane prije 98-me i poslije 98-me,eto samo jedan primjer,a mogu ih more navesti.Prema tome kako na Begovicev uspon ne utice reprezentacija (iskreno receno je cista glupost)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 mar 2011, 22:17

soko je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Pa eto sto onda nije dosao prvo u Slovacku a onda u SAD Bgt ...
Nije to prodana dusa i izdajica. Ovo je repka BiH, koja kao i sto sam znas ima grozan savez i profesionalnost ravno nuli. Ovaj decko ima talent, nemam pojma kakvo je iskustvo imao ovdje kad je dosao al on ima cilj u zivotu i to je da bude neko i nesto, a ne da se sa ovim nasim levati po savezu nervira.
Rodjen u BiH, odrastao u Kanadi i Engleskoj, zena mu Amerikanka. BiH repka moze od njega imati koristi, on od repke sigurno ne.
Druga stvar, sta Vedi pomaze da dodje da igra kad mu navijaci zvizde i psuju sve po spisku, jer ljudi zive za repku a Vedo daje sve od sebe al mu ne ide i onda ga fino izruze umjesto da mu daju podrsku, valjda ce bit bolje.
ma brate meni je samo krivo sto svi ne dodzuu na okupljanje aa to za savez mislim nema pricee UZAS to se vec znaa...
aa ja prvi kazem da ukoliko protiv rumunije susic ne napravi dobar rezultat da treba otici jer sada u ovoj situaciji prije rumuna da ga mjenjamo nebi valjalo sigurnoo !!!
A nema potrebe stevie da me vrijezdas jer sam rekao svoje misljenje i nikoga nisam uvrijedioo timee !!!! aa sigurno da igracu raste cjena i reputacija ako je u repki neke zemljee...
FK SARAJEVO.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 mar 2011, 22:21

covjek nije posteno odigrao 90 minuta za repku kako treba(tu je u zadnje vrijeme naravno i sam kriv, opet isticem to!), tj. nije skoro ni dobio priliku. opet ponavljam kad se probio u portsmouth-u, za nasu repku je odigrao svega 5 minuta ako su ga ti 5 minuta gurnuli u prvu postavu pompey-a i stoke-a, e onda svaka cast mikadu(koji mu je dao priliku da zaigra ti famozni 5 minuta) i grantu/pulisu :roll:

@mma_hz: nisam imao namjeru da ikoga uvrijedim, tu se izvinjavam! vec samo kazem da ne ide govoriti da je on gulio repku da bi se probio tamo na otoku. cak sam i rekao da je to sramota velika sto se nije odazvao

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 02 mar 2011, 22:34

The_Target je napisao/la:Dovoljno o poznatom Papetu govori izjava da golman koji je jedan od najboljih u Engleskoj Premier League, Asmir Begović neće braniti za reprezentaciju, u momentu kad ( kao i uvijek ), nam je svaka utakmica presudna u kvalifikacijama. Pametnom dosta :!:
Po vama je Pape rusitelj repke,a covjek koji nece,ponavljam nece da dodje na prijateljsku utakmicu je zakinut je li?
Dok je bio rezerva dolazio je i na prijateljske,a kad je trebao da u ove 2 utakmice izbori mjesto prvog golmana(za sta drugo ove tekme i sluze nego borba za mjesto u ekipi) nije dosao jer je u medjuvremenu postao prvi golman Stouka,vidi se sta mu je vaznije.
Postujem da svako ima svoje misljenje ali zamjenjivati teze samo da se kaze nesto kontra Papeta je vise postalo dosadno. Ako ga ne zovne totalno je u pravu,ni ja ga ne bih zvao. Dobar je golman nema sumnje,ali neposten odnos je nesto sto treba prekinuti jednom za uvijek. Ako ne igraju srcem neka ne igraju nikako...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 mar 2011, 22:44

Pasodzigera je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:znaci kad neko napise cinjenice u vezi njegove karijere na otoku to je branjenje "izdajice"?? a to sto se on nije odazvao je sramota, al' pisati kako se on prodao u PL putem repke je za svaku iskreno receno cista glupost
Svakom igracu na svijetu reprezentacija moze donijeti samo dobro,pa tako i Begovicu,drugacije se gleda na igrace koji nisu reprezentativci,valjda bi trebao to da znas. Ko je i sta je bio Zidane prije 98-me i poslije 98-me,eto samo jedan primjer,a mogu ih more navesti.Prema tome kako na Begovicev uspon ne utice reprezentacija (iskreno receno je cista glupost)

ZINEDINE ZIDANE(stojim dok mu ime pisem) je bio igracina od trenutka kad je bio Embrion i takav ce i ostati kad bude Mejt
Thomas Müller - Fußballgott

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.