A prihvatljivo je kada mu to brat izgovara.Jer on je emotivac.Neutral je napisao/la:Prilikom regeneracijskog treninga "modrih" između dvaju utakmica sa Slaven Belupom nepoznati prolaznici verbalno su napali Mamića, a ovaj je jednog od njih ošamario.
„J*** mi je mater narkomansku. Nije mi žao što sam ga udario, žao mi je što ga nisam jače udario i opet bih ponovio to što sam napravio“, kazao je Mamić.
„Bio je to neki klinac, ali da je bio i sveti Petar opet bih ga udario. Neprihvatljivo je ono što mi je izgovorio“, zaključio je Mamić.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Cujem da u Zagrebu ovih dana na sve strane zovu ljude na utakmicu. Sad mi rodjak rece da ce bit ludnica. Ocekujem 10 tisuca, sve na istoku 

Ne vjerujem bas 10 tisuca, ali bit ce ljudi itekako. Citam, gledam, plakati su svugdje po gradu, kazu dolazi ih dosta i izvan Zagreba... Bit ce dobro danas nadam se, jos da sam gore barSignore je napisao/la:Cujem da u Zagrebu ovih dana na sve strane zovu ljude na utakmicu. Sad mi rodjak rece da ce bit ludnica. Ocekujem 10 tisuca, sve na istoku

RIP CITY!
Ma znam da nece bit 10 tisuca, to sam se zezao, jer toliko stane na istok
Meni isto zao, al jbg. Barem me rodjak izvjestava pa sam u toku. Pun grad policije, sviju koji nose plavo pretresaju.
http://www.24sata.hr/nogomet/djed-mu-je ... ete-357813
On je prije 44 godine zabio zadnji Dinamov gol na proljeće u Europi
Mozda tu vlada neka visa sila, mozda mali bude prvi koji ce nakon 45-50 godina zabit na proljece

http://www.24sata.hr/nogomet/djed-mu-je ... ete-357813
On je prije 44 godine zabio zadnji Dinamov gol na proljeće u Europi
Mozda tu vlada neka visa sila, mozda mali bude prvi koji ce nakon 45-50 godina zabit na proljece

Dinamo - Istra 6-0
Dinamo bolji i zasluzeno je slavio. Prvi zabija Cop, onda Fernandes dribla golmana i povecava. Soudanijev prvi gol je pomalo smijesan, Ademi(?) puca, a on prsima skrece. Drugi je majstorija koja se rijetko ili gotovo nikako ne vidja od napadaca Dinama. Cop baca petardu, a onda i Cleyton zabija svoj prvi pogodak za Dinamo.
Inace, navijaci su opet izje*ani. Veliki broj ljudi uopce nije usao na stadion, pretresanja su bila pretjerana, a crne liste opet su radile.
Po sluzbenoj stranici 3274 gledatelja.
Dinamo bolji i zasluzeno je slavio. Prvi zabija Cop, onda Fernandes dribla golmana i povecava. Soudanijev prvi gol je pomalo smijesan, Ademi(?) puca, a on prsima skrece. Drugi je majstorija koja se rijetko ili gotovo nikako ne vidja od napadaca Dinama. Cop baca petardu, a onda i Cleyton zabija svoj prvi pogodak za Dinamo.
Inace, navijaci su opet izje*ani. Veliki broj ljudi uopce nije usao na stadion, pretresanja su bila pretjerana, a crne liste opet su radile.
Po sluzbenoj stranici 3274 gledatelja.
Pa debilima je to zadaća već 20 godina.Lillard0 je napisao/la:Policija je dobila zadacu, ugasit BBB-e.
Ali - ni prva ni zadnja generacija murije koja u tome nije i neće uspjeti.
I neshvatljivo mi je i da se nakon ovog danas opet ima smisla pisat o Soudanijima, prečkama, majstorijama, itd...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Bas da ce se pricati o njoj sumnjam ali valja je spomenuti buduci da 6 - 0 se ne dobiva svaki dan a Istra nije los klub. Makar iskren da budem meni fali neizvjesnosti. Volio bi recimo da je Hajduk i Rijeka 2, 3 boda iza Dinama.
Ovo ima samo u ZG, domaći navijači idu na domaću tekmu u pratnji policije
Sretan rođendan svim BBB-ovcima i onima koji se osjecaju tako17.03.1986. - 17.03.2014.
28 GODINA PONOSA!

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zdravko Mamić: Neću biti taoc navijača, odlazim iz Dinama...
http://www.24sata.hr/nogomet/zdravko-ma ... aca-358071
Daj Boze da ne laze, pa napio bi se od srece k'o da mi se brat zeni
http://www.24sata.hr/nogomet/zdravko-ma ... aca-358071
Daj Boze da ne laze, pa napio bi se od srece k'o da mi se brat zeni
To je vec govorio milijun puta, ali moze bit' da ovdje stvarno ima nesto. U vezi Murica ima dosta problema, pa tek onda svi ostali njegovi problemi...
Podsjeca me na doktora Ivu i ne bih moga opozeljet nego da zavrsi kao on
.
Podsjeca me na doktora Ivu i ne bih moga opozeljet nego da zavrsi kao on

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma nije da mu vjerujem, al je logika da jednog dana mora otic i da ce jednog dana ovakva izjava biti istinita 

- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne budite naivni. On i ako ode, u što sumnjam, to nikako neće biti njegovom voljom nego silom.
Godinama zamazuje oči.
Godinama zamazuje oči.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma kakvi silom, otici ce kad zeli otici i to je to, to tako ide.
...Život za Široki...
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ja se samo nadam da ce doci netko tko ce biti dovoljno kvalitetan da izvuce klub iz krize 

BBB:
Naša zajebancija da svaki navijač na Maksimiru ima svog policajca jučer se, statistički gledano, obistinila. Netko je negdje odlučio da je jučer pravi dan za policijsku paradu, a cijeli spektakl uveličala je svojim prisustvom i zlatna kopačka koja je, na svoju veliku žalost, ostala uskraćena za krvoproliće i mudre komentare kako država mora zaustaviti te”huligaaaane”…
A jučer su se zbog huligaaaana morali trošiti ogromni novci koje je država namijenila izgradnji vrtića, škola i kao pomoć najsiromašnijima.
Čini se da je mafijaško-policijski projekt “ugasimo Boyse, zaštitimo Mamića” od vitalne važnosti za interese države. Bez očuvanja pozicija za jednog od najvećih kriminalaca u zemlji i njegovog aparata za pranje milijuna oni ionako ne bi radili ništa, a treba nekako i opravdati milijune ulupane u nabavu bijesnih džipova, video-nadzora, vodenih topova, tenkova…
A i nije zdravo pse stalno držati na lancu! Šteta je što ovoga puta nije bilo helikoptera, ali s obzirom da su svi “službenici” bili na kopnu vjerovatno je falilo ljudstva da i oni malo polete i vide akcije…
Uklanjanje poruka koje pozivaju na učlanjivanje i izbore u Dinamu, “službenicima” valjda ide u honorar, to hvala Bogu ne ide iz državnog budžeta, jel…
Mada nije da smo mi nešto zabrinuti za državnu blagajnu, da budemo iskreni, ona je ionako svačija ****…
Pa kad je već tako i kad mora biti tako, mi ćemo se potruditi da svojim prisustvom i ubuduće nastavimo davati svoj doprinos izbijanju milijuna iz državne blagajne, tako da svi skupa, osim političke elite, policije i njihovog financijera, živimo u što većoj bijedi i siromaštvu.
I da se, kraj pregledavanja snimki ko je zapalio baklju, prešao preko crvenog ili nije sjedio na svojoj sjedalici policija što manje bavi bilo kojim drugim poslom.
Jer, “šefov” opstanak ipak je prioritet, a “šef” je poznat kao čovjek široke ruke!
baš me zanima kolko će biti love u blagajni kad ode glavati,lik priča bajkice da se neko usere jer će on otići i prema njemu onda neće biti Dinama.nek povede sa sobom i panjinu od Čopa,šta može lik fulati to nisu istine,a domaćeg Kramarića ****
- Insect_terminator
- Kontakt:
Nitko se ne boji da Dinama nece biti, niti treba praviti preveliku buku oko para jer klubu ne trebaju pare. Vecina navijaca ne zeli strance a za super kvalitetne strance nemas para tj ne zele doci kako god. Ako hoces imati momcad tipa Zelenika-Simunic-Simunovic-Pinto- Pivaric - Ademi - Brozovic - Halilovic - Pjaca - Cop - Kramaric onda ti neke pare velike nisu potrebne, a momcad je jaka da se moze boriti za prvo mjesto u HNL-u i prezimljavanje u EL. Ukoliko zelis prosiriti klupu i konkurenciju sa Sudanijem, Fernandesom onim Tavarelom itd onda je kes potreban ali **** strance dok mi imamo domace snage razmislja prosjecni navijac sto moze biti dobro razmisljanje ukoliko imas kvalietnu skolu nogometa koju Dinamo ima i usput odlicnu generaciju koju isto valjda ima kada su osvojili onaj Nike kup
. Kako god da okrenes mislim da nema zime za Dinamo sa Mamicem ili bez njega sa parama ili bez para jer klub je na dobrim zdravim temeljima bez dugova sto je najbitnije 

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.