Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
''zajebajem'', ako nista ne bude od ovoga sam sebe udari nogom u guzicu i javno se izvini za supljiranjeTanbabuka je napisao/la:Vidjet ces sutra da li se zajebajemlafomamone je napisao/la:Zahebava se moke, sta ti jeTanbabuka je napisao/la:Sutra je predstavljanje desnog beka,Sirijac.
Nece vam lahko biti ni u gostima,idete odlicno pojacanom Olimpicu,pa Velezu u Mostar, koji ima finu ekipu.kenan_tm87 je napisao/la:Tu smo negdje sa rasporedom, vi idete raspalim ali ipak opasnim Celiku i Borcu, a Zeljo docekuje kuci jake timove Sirokog, Zrinjskog, Sarajeva i isto tako Celika... Mislim da ce to biti mrtva trka do kraja i derbi ce odluciti prvaka...
Zadnju sa Celikom na Grbavici ste igrali 1-1 ako se ne varam. Zrinjski na Grbavici niste dobili zadnje 3. Listica takođe uvijek nezgodna, ove godine su jaci nego predhodne dvije. Derbi ko derbi, nikad se ne zna. Idete Olimpiku koji je napravio strasnu ekipu i jaci je nego ikad. Onda Velezu. Sve su to teske utakmice.ZZtop10 je napisao/la:cuj protiv celika niko ne moze racunati na 3 boda, jos na domacem terenu![]()
, siroki ok, pa haj recimo i zrinjski , al celik....
to 1:1 s celikom je bilo prosle sezone kad su igrali odlicno i bili su dosta jaci, ove sezone su slabi + im je otisao kajkut koji ih je izvlacio u dosta navrata pa ne ocekujem da ce sad na proljece biti jaci nego jesenas...Hordas Doboj je napisao/la:Zadnju sa Celikom na Grbavici ste igrali 1-1 ako se ne varam. Zrinjski na Grbavici niste dobili zadnje 3. Listica takođe uvijek nezgodna, ove godine su jaci nego predhodne dvije. Derbi ko derbi, nikad se ne zna. Idete Olimpiku koji je napravio strasnu ekipu i jaci je nego ikad. Onda Velezu. Sve su to teske utakmice.ZZtop10 je napisao/la:cuj protiv celika niko ne moze racunati na 3 boda, jos na domacem terenu![]()
, siroki ok, pa haj recimo i zrinjski , al celik....
Mi od jacih ekipa idemo Celiku, Borcu i vama. Od jacih ekipa nam dolazi Olimpik. U svim ostalim smo favoriti. S tim da ni mi a ni vi ne mozete racunati 100% na bodove, ni protiv koga.
Tako da po meni taj raspored nije nikakva prednost. Stavise, ja bi uvijek prije potpisao za ovaj nas
likusa je napisao/la:@Hordas Doboj
Mi imamo bodove provitv Širokog,djorali se za kup![]()
Jel se meni cini il vi sudite za pojacanje da nije ok jer je iz Sirije
Kako stvarno mozete tako razmisljati, covjek nije ni dosao, a pogotovo odigrao utakmicu, odmah se pljuje, TEREN JE SVAKOM MJERILO!Head je napisao/la:Rekoh da ne ocekujete puno.Prvi minus Ibrakovicu.
Pa vidim pojednici najavljuju.amypitar je napisao/la:Nema danas uopsta presice.![]()
Pa zar se pojacanje ne moze dovesti, bez presice.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Dave, FRANK RIBERY, keli, Lavcina, OzmoodPinglewood i 46 gostiju.