Vjerujem da su Calafioria kupili samo zbog ovakvih stvari. Bio bi bolji kao model nego sto je fudbaler.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
top igrac, samo je ovo profil koji je najmanje potreban arsenalu... kontam da je tu da zamijeni jorginha, ali vise je potrebna zamjena za parteya, ali dobro.. meni je zao sto nije potpisao za liverpool prosle sezone, ali smo u zamjenu dobili poty nominee gravenbercha, nelose ako se ja pitamMogli je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:55Nisam ga nesto geldao. Al vjerovat cu u sud Liverpool simpatizera.![]()
gaston je napisao/la: ↑07 avg 2024, 23:33Zubimendi ili Sergio Busquets?JayCatwright je napisao/la: ↑07 avg 2024, 23:20Zuba je donio svojom igrom u finalu Španiji i trofej i u potpunosti pojeo Ricea.
![]()
Tu je to negdje.
Bila u Martu. Sto nije nista objavljeno, ko zna
Otkud ti to? Bila je presuda u njihovu korist za period 2021-2024. Ovo glavno još nije presuđeno, koliko znam.
Da, to su dvije razlicite stvari. 115 optuzbi je zavrseno saslusanje prosle godine nekad Novembar/Decembar, a presuda je trebala biti u Martu. Davno je ta vijest bila
Bas cudno da igrac koji nije bio dobar ni za farmerske u kojoj jedan Demirovic i Nkunku vaze za dobre napadace nije za nba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.