FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

dscile
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la dscile » 17 feb 2016, 16:47

Stojanovic potpisuje cetverogodisnji ugovor.

Rajkovic - Manojlovic
Jovanovic - Stojanovic
Grujic - Babunski
Jovic - Joveljic

Prodani najtalentovaniji igraci i njhove projektovane zamjene..

MarlonLT
Kontakt:

Post Postao/la MarlonLT » 17 feb 2016, 19:14

Jovic-Joveljic = Semberija power :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 feb 2016, 18:26

Cigani, vracamo li se u djetinstvo?! Valja opet suskati kesicama :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 feb 2016, 18:43

Joveljic dva gola za kadetsku. ( u dva meca protiv Italije)
marconato je napisao/la:Cigani, vracamo li se u djetinstvo?! Valja opet suskati kesicama :mrgreen:
Nije skup album, kesica je 60 dinara. Koliko slicica ima u kesici, da ne znas mozda ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 18 feb 2016, 18:51

Zna li se uopste gdje se moze kupiti? Mislim da nisam skupljao slicice od Eura '08.. mada i to nije islo u album, nego je izlijepljeno po ormanu :mrgreen:

Mislim da cu se oko ovog morati potruditi :kralj:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 feb 2016, 18:54

Tribalian je napisao/la: Nije skup album, kesica je 60 dinara. Koliko slicica ima u kesici, da ne znas mozda ?
Pa kontam 5-6 slicica, standardno...
dscile je napisao/la:Zna li se uopste gdje se moze kupiti?
Pa ovaj rece da ce biti u Srbiji, RS, CG...Vjerovatno na kioscima i prodavnicama..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 feb 2016, 19:01

Valja sada skupljati ovaj naš album i paninijev za evropsko. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 feb 2016, 19:19

marconato je napisao/la:
Tribalian je napisao/la: Nije skup album, kesica je 60 dinara. Koliko slicica ima u kesici, da ne znas mozda ?
Pa kontam 5-6 slicica, standardno...

Jeste tako, ali za EP i SP. Kad nasi prave slicice ne bi me cudilo ni da prodaju jednu za 100 dinara.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 feb 2016, 22:04

slika

Konacno pocinje! :opaopa:

Zvezda - Mladost, 14:00 h, stadion Rajko Mitić, prenos arenasport 1.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 feb 2016, 15:25

Mene zanima,kada napravite bakljadu,da li dobijete kaznu od Saveza zbog pirotehnike ili kako već?Kod nas čim se baklja zapali savez šalje kovertu.
Pobjeda je bolja od orgazma!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 feb 2016, 17:10

Teško, teže od očekivanog. Dva centaršuta od 100 ubačenih u 16 m, su završila na pravom mjestu. Nismo bili na očekivanom nivou, ali nešto kontam da Grof šteka taktiku za derbi, nekako smo djelovali defanzivnije nego inače. Dobar debi Le Talleca. Vieira napast :D
Ja sam zadovoljan, kad je trebalo (jesenas) smo se nadavali golova i nagledali dobre igre, sad samo nek se pobjeđuje, kako-tako.

Gorki je napisao/la:Mene zanima,kada napravite bakljadu,da li dobijete kaznu od Saveza zbog pirotehnike ili kako već?Kod nas čim se baklja zapali savez šalje kovertu.

Mislim da da.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 20 feb 2016, 17:55

Dobijaju se kazne, normalno.. samo sto mediji ne objavljuju jer su bakljade redovne, prakticno svakog vikenda.

Bitna je pobjeda i to da smo korak blizi tituli.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 feb 2016, 18:31

Generalno i objektivno ovo danas je lose izgledalo! Ne bas toliko lose da je alarmantno, ali u poredjenju sa partijama od jesenas da, sto naravno i ne cudi obzirom na tek zavrsene pripreme i na prvi takmicarski mec u ovoj sezoni...

Mozda je rano za davati neki utisak, ali misljenja sam da smo sa ovom 3-om na sredini postali tromiji i sporiji u tranziciji prema naprijed. Fali tu Plavša, jer on moze razbiti svaku odbranu, bilo da je to pas ili neki prodor u pitanju! Kako je samo dobto uposlio Lucha kod gola Huga.. :clap:

Katai je nesumnjivo nas ponajbolji igrac ove sezone, ali ponekada (kao danas) zna toliko ici na zivac, da bih ga zakovao na klupu par meceva! Previse solira i igra lezerno, kao da je na nekom terminu, a ne u profesionalnom fudbalu...Petko kriminalan, upropastio nam je 5-6 dobrih akcija :facepalm:

Hugo macka, samo ako bude zdrav, moze i do 25-30 komada ove sezone!

O novajlijama nakon par meceva, pozitivna stvar svakako gol Le Taleka ;)

17 200 ljudi, nije lose obzirom na satnicu i vecerasnji basket u Nišu...
[youtube][/youtube]

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 21 feb 2016, 17:16

Mogli bi mi sledece godine u vezi imati dva Makedonca. Avramovski ako nastavi ovako igrati, eto njega na ljeto.. Jovovic me nije odusevio, ali mu je kod egzekucija kod gola bila savrsena.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 21 feb 2016, 20:09

PROMAŠAJ VEKA: Levandovski nuđen Zvezdi za 1.000

evra, rekli su da nije za Marakanu

Fudbal 13:11, 23.09.2015. 80

Razumem da je Levandovski tada bio totalni anonimus, praktično poluprofesionalac, ali... Zvezdu ništa nije koštalo da proba. On bi u tom trenutku pristao na ugovor od 1.000 evra mesečno...

Napadač Bajerna Robert Levandovski od večeras je novi svetski rekorder pošto je na utakmici protiv Volfsburga postigao pet golova za svega osam minuta.

Iz biografije poljskog reprezentativca, međutim, mnogo je interesantnija priča da je pre devet godina nuđen Crvenoj zvezdi za mizerne pare, a da su čelnici kluba iz Ljutice Bogdana to odbili!

O tome je pre nekoliko meseci pričao predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica.

"Tačno je da sam Robija, kako ga zovem, ponudio Crvenoj zvezdi. Sećam se bila je to 2006. godine, trenirao sam zbog nekih dešavanja u klubu sa drugim timom Legije... Na prvom treningu sam video "zver" od napadača. Dete od 18 godina je imalo sve karakteristike vrhunskog centarfora. Prava "zmija". U to vreme za prvi tim Legije su igrala dva reprezentativca Poljske, ali sam odmah otišao kod trenera i predsednika kluba i doslovce im rekao: "nemojte da se zezate, ovaj mali je dijamant, dajte mu šansu u prvom timu, kajaćete se kasnije". Nije vredelo, oni su mu posle šest meseci dali papire, nisu više hteli da ga gledaju u klubu", otkrio je Poledica za ****.

Usledio je događaj koji tadašnje glavešine iz Ljutice Bogdana tera da udaraju glavom o zid.

"On nije imao klub, bio je razočaran. Hteo sam da mu pomognem, mada se nikada nisam bavio menadžerstvom. U to vreme sam još bio profesionalni igrač. Pazite sad ovo: Gorana Mazu Vasilijevića sam odlično poznavao, igrali smo zajedno. Uzeo sam telefon i rekao mu: "Mazo, imam jedno čudo od igrača iz Legije, uzmite to dete, pogledajte ga sedam dana". Ništa ne bi koštao Crvenu zvezdu, pošto sam bio u sjajnim odnosima sa Robijem on bi spavao u mom smeštaju u Beogradu, međutim... Nisam naišao na reakciju sa druge strane. Donekle je to i razumljivo. Maza mi je rekao da Poljak koji nije prošao u Legiji, ne može da igra u Crvenoj zvezdi. Već tada su počela potcenjivanja, iako je Legija u tom trenutku bila bolji i tim i klub od Crvene zvezde. Razumem da je Levandovski tada bio totalni anonimus, praktično poluprofesionalac, ali... Zvezdu ništa nije koštalo da proba. On bi u tom trenutku pristao na ugovor od 1.000 evra mesečno... ".

I naravno za ovakav propust i visemilionsku stetu koja je pocinjena Crvenoj Zvezdi i drzavi Srbiji nece niko odgovarati... a u isto vreme dovodjeni su za 400,000 Brazilci sumnjivog kvaliteta koji nisu vredeli ni 50,000.
Istina ili samo novinarska patka?
it's football day

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 feb 2016, 22:18

Ma čuo sam i ja to, vrlo moguće da je istina. U Zvezdi nisu znali da prepoznaju talenat jednog Nemanje Matića ili Filipa Đuričića, tako da ovo za Levandovskog ne treba da čudi.
Ali tih mladih zvijer igrača, u svakom prelaznom roku se Zvezdi (i ne samo Zvezdi) ponudi na desetine. To što je dečko sa 18 godina zvijer, ne mora ništa da znači, kasnije u karijeri propadne ko žeton, primjera mali milion.
Lako je sad pričati. Možda je taj Poledica osim Levandovskog Zvezdi nudio još petoricu takvih zvijer igrača kojih sada nema nigdje, ali to neće spomenuti.

Ne treba nam više nikad pojačanje iz Poljske, dovoljno smo se opržili sa Bronowickim :lolno:
RIP Adis Selmanović

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 feb 2016, 10:55

dscile je napisao/la:Dobijaju se kazne, normalno.. samo sto mediji ne objavljuju jer su bakljade redovne, prakticno svakog vikenda.

Onda vaša uprava svaku domaću tekmu odvoji dio dinara za kazne :mrgreen: Nama bi zatvorili sjever nakon 2 kazne,ali eto trudimo se da ispoštujemo klub koji posluje evo druga godina u plusu.Bilo je bakljada dvije-tri,ali uz dogovor sa upravom da se to plati ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2016, 13:32

Bijeljina sinoc :thumbup:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 22 feb 2016, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 22 feb 2016, 13:32

alan_kardec je napisao/la:Ma čuo sam i ja to, vrlo moguće da je istina. U Zvezdi nisu znali da prepoznaju talenat jednog Nemanje Matića ili Filipa Đuričića, tako da ovo za Levandovskog ne treba da čudi.
Ali tih mladih zvijer igrača, u svakom prelaznom roku se Zvezdi (i ne samo Zvezdi) ponudi na desetine. To što je dečko sa 18 godina zvijer, ne mora ništa da znači, kasnije u karijeri propadne ko žeton, primjera mali milion.
Lako je sad pričati. Možda je taj Poledica osim Levandovskog Zvezdi nudio još petoricu takvih zvijer igrača kojih sada nema nigdje, ali to neće spomenuti.

Ne treba nam više nikad pojačanje iz Poljske, dovoljno smo se opržili sa Bronowickim :lolno:
Nešto slično je i meni prolazilo kroz glavu,kontam da je Leva došao tad u Zvezdu danas bi bio napadač Dinama iz Minska,eventualno Bate Borisova u najboljem slučaju :lol:
it's football day

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 feb 2016, 22:02

Koliko kola se igra kod vas, ako je 30 onda se odavno i matematicki osigurali titulu ili??

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []