Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Sabinho » 04 feb 2013, 13:21

Batko je napisao/la:bas me kurko za to zaboli.
Post u rangu sa inteligencijom ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 04 feb 2013, 20:25

HOCE LI DOCI SFEREOVIC NA OKUPLJANJE?DOBIO JE POZIV SVICARSKE

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 06 feb 2013, 09:33

VELEZDOGROBA je napisao/la:HOCE LI DOCI SFEREOVIC NA OKUPLJANJE?DOBIO JE POZIV SVICARSKE
covjek se odlucio za zemlju sireva i satova ;)

haha

Dzeku su stavili i na Wikipediju zbog izjave na twitteru

Seferović has won with the Swiss U-17 national team the 2009 FIFA U-17 World Cup in Nigeria[10] and was the top scorer of the tournament.[11] In 2013 ahead of Bosnia's match against Slovenia, Seferovic claimed he only wants to play for Bosnia.[12] He then accepted the call up from Switzerland, for a friendly game on February 6th 2013, as did another Bosnian, Izet Hajrovic. This caused a stir in the Bosnia Media. The first to speak out was Edin Dzeko who tweeted "Hats off to Lulic(who had earlier turned down Switzerland to play for Bosnia) ! That's a real Bosnian! Those two "Swiss" should stay as far away from the sacred Bosnia-Herzegovina as possible."[13]
Volim te Željo!

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 06 feb 2013, 10:06

bajdvej

Sretno Ljiljani - Zmajevi! :twisted:
Volim te Željo!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 06 feb 2013, 10:11

Istocnjak je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:HOCE LI DOCI SFEREOVIC NA OKUPLJANJE?DOBIO JE POZIV SVICARSKE
covjek se odlucio za zemlju sireva i satova ;)

haha

Dzeku su stavili i na Wikipediju zbog izjave na twitteru

Seferović has won with the Swiss U-17 national team the 2009 FIFA U-17 World Cup in Nigeria[10] and was the top scorer of the tournament.[11] In 2013 ahead of Bosnia's match against Slovenia, Seferovic claimed he only wants to play for Bosnia.[12] He then accepted the call up from Switzerland, for a friendly game on February 6th 2013, as did another Bosnian, Izet Hajrovic. This caused a stir in the Bosnia Media. The first to speak out was Edin Dzeko who tweeted "Hats off to Lulic(who had earlier turned down Switzerland to play for Bosnia) ! That's a real Bosnian! Those two "Swiss" should stay as far away from the sacred Bosnia-Herzegovina as possible."[13]
Samo me zivo interesuje, kad su to Svicarci ganjali Lulica da igra za njih?
Pravda za Papeta!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 06 feb 2013, 15:07

Ma ljudi i ovaj mladji Hajrovic ce na kraju za svicu igrati. Ovo je ubleha kao i brat mu i kao Seferovic. I Seferovic je dolazio i upoznao se sa svima i dobio nagradu od ovog portala i roditelji mu cak rekli igrat ce za nas i odleti za Svicu. Evo mladjem Hajrovicu i roditelji u Sloveniji pa sto nisu i starijeg onda dovukli za uho kad su tolike patriote.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 06 feb 2013, 21:02

Sead Hajrović je već odlučio igrati za nas.Večeras je bio u Ljubljani i dogovarao sa ljudima iz saveza.
''Neka me mrze samo da me se boje''

alenBeg
Kontakt:

Post Postao/la alenBeg » 07 feb 2013, 18:41

Nisam bas u toku ove cijele price ali moram reci da mi se vise povraca od ovih nagadjanja da li ce i kad zaigrati neko od ovih toliko potenciranih igraca za BiH. Zao mi je sto se sjajni igraci poput Ermina Bicakcica stavljaju u drugi plan ili nikako i ne spominju, a sami mozete da procijenite koliko vrijedi kad je jedan od tri igraca koja su odigrala svih 20 utakmica za prvoplasirani tim 2. bundeslike.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ermin ... 51676.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.bundesliga.com/en/liga2/club ... ayer=40896" onclick="window.open(this.href);return false;

EmreBelozoglu
Kontakt:

Post Postao/la EmreBelozoglu » 07 feb 2013, 22:23

OVAKO SE SLAVI POBJEDA NAD SLOVENIJOM...
[youtube][/youtube]
:D :D :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 feb 2013, 22:36

Svaka im čast za video :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 08 feb 2013, 00:41

alenBeg je napisao/la:Nisam bas u toku ove cijele price ali moram reci da mi se vise povraca od ovih nagadjanja da li ce i kad zaigrati neko od ovih toliko potenciranih igraca za BiH. Zao mi je sto se sjajni igraci poput Ermina Bicakcica stavljaju u drugi plan ili nikako i ne spominju, a sami mozete da procijenite koliko vrijedi kad je jedan od tri igraca koja su odigrala svih 20 utakmica za prvoplasirani tim 2. bundeslike.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ermin ... 51676.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.bundesliga.com/en/liga2/club ... ayer=40896" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko Ermina ne stavlja u drugi plan, on je bio u Sarajevu i procedura je pokrenuta. Do septembra će sigurno biti u rosteru i pozvan u repku.
4-IN-A-ROW

moke77
Kontakt:

Post Postao/la moke77 » 08 feb 2013, 01:04

bit ce dobar sad derbi Hrvatska - Srbija u martu...hoce li dolaziti navijaci Srbije zna li iko ??? :lol:

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 08 feb 2013, 10:56

Steta , mada mislim da nam niko ne treba necemo ih molit nek igraju za koga hoce pickice iz dijaspore , nije tema za ovo sto cu reci ali iz dna duse mrzim dijasporce i ako imam bruku familije po dijaspori iz samo jednog razloga kad je poceo taj **** rat pobjegli su odavde , a sad su oni kao neki veliki BOSANCI I HERCEGOVCI oni bi rekli da vole vise BiH od mene i od onih koji su proveli rat ovdje , za koju je moj stari zivot dao a oni hlade muda po Svicarskoj , Svedskoj , Austriji itd. tamo zive od socijale a dodju vamo i kurce se. :evil:
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 08 feb 2013, 11:11

Medixon je napisao/la:Steta , mada mislim da nam niko ne treba necemo ih molit nek igraju za koga hoce pickice iz dijaspore , nije tema za ovo sto cu reci ali iz dna duse mrzim dijasporce i ako imam bruku familije po dijaspori iz samo jednog razloga kad je poceo taj **** rat pobjegli su odavde , a sad su oni kao neki veliki BOSANCI I HERCEGOVCI oni bi rekli da vole vise BiH od mene i od onih koji su proveli rat ovdje , za koju je moj stari zivot dao a oni hlade muda po Svicarskoj , Svedskoj , Austriji itd. tamo zive od socijale a dodju vamo i kurce se. :evil:
Nemoj vrijedjati buraz, i ja sam u dijaspori ali sam proveo cijeli rat u Bosni, sta sad treba da znaci da ne volim Bosnu, i da nije Dijaspore veliki broj ljudi bi umrlo od gladi, jer svako od nas hrani bar jednu femeliju u Bosni, i najveci prihod BiH jeste upravo ta dijaspora, a ti ljudi koji su otisli u inostranstvo sigurno su otisli zato sto su protjerani a ne zbog toga sto ne vole Bosnu, i ti bi prvi otisao da imas priliku.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

High

Post Postao/la High » 08 feb 2013, 15:54

Sad nešto gledam ovu tekmu protiv Srbije (i Crne Gore) na Koševu. Da sad igramo protiv njih, siguran bih bio u našu pobjedu.

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 08 feb 2013, 19:03

Tracy3McGrady je napisao/la:
Medixon je napisao/la:Steta , mada mislim da nam niko ne treba necemo ih molit nek igraju za koga hoce pickice iz dijaspore , nije tema za ovo sto cu reci ali iz dna duse mrzim dijasporce i ako imam bruku familije po dijaspori iz samo jednog razloga kad je poceo taj **** rat pobjegli su odavde , a sad su oni kao neki veliki BOSANCI I HERCEGOVCI oni bi rekli da vole vise BiH od mene i od onih koji su proveli rat ovdje , za koju je moj stari zivot dao a oni hlade muda po Svicarskoj , Svedskoj , Austriji itd. tamo zive od socijale a dodju vamo i kurce se. :evil:
Nemoj vrijedjati buraz, i ja sam u dijaspori ali sam proveo cijeli rat u Bosni, sta sad treba da znaci da ne volim Bosnu, i da nije Dijaspore veliki broj ljudi bi umrlo od gladi, jer svako od nas hrani bar jednu femeliju u Bosni, i najveci prihod BiH jeste upravo ta dijaspora, a ti ljudi koji su otisli u inostranstvo sigurno su otisli zato sto su protjerani a ne zbog toga sto ne vole Bosnu, i ti bi prvi otisao da imas priliku.
Nisam imao namjeru da vrijedam , ne govorim ja za one sto su otisli prije-poslije rata , nego za one cave koje su u ratu pobjegle
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

EmreBelozoglu
Kontakt:

Post Postao/la EmreBelozoglu » 08 feb 2013, 19:19

zizu1991 je napisao/la:Svaka im čast za video :D
hvala druze, ima jos na nasem youtube kanalu pa pogledaj kad budes imao vremena...

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 09 feb 2013, 00:02

Stojan Vranjes ,igrac po cijim skaricama je LEGEA kreirala svoj novi grb, pojacao
Vojvodinu
Ajvatar

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 09 feb 2013, 09:41

katalinski je napisao/la:Stojan Vranjes ,igrac po cijim skaricama je LEGEA kreirala svoj novi grb, pojacao
Vojvodinu
Čuj pojačao
100% sportski i krajnje opušten potpis

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 feb 2013, 21:49

Jos jednom da se prisjetimo Neymara protiv BiH :mrgreen:

http://www.dailymotion.com/video/xp4ny0 ... Ra19qWZTUY

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aimar21, edvaE2, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], Proximic, zastitaIdentiteta i 71 gost.