Mi smo nezasitna nacija,ne znamo stati.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
gringo1 je napisao/la:kakav golllllllllllllllllllllllllllllll
medunjanina .......
ludiloooooooooooooooooooo
Uz zadnjoj sekundi je doni bod valadolidu...
IZGLEDA DA od sada samo premioum korisnici mogu skidat sa rapidshare-a...šta god pokušam da skinem neće...neko_iz_mase je napisao/la:You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/301011358/M ... in_gol.rar | 14383 KB
Currently a lot of users are downloading files.
sjajan gol nema sta
Nema veze ,,treba ga staviti umjesto,, Dzeke ili Vedadanoah je napisao/la:Gdje je harisship?![]()
Koliko znam prirodna pozicija mu je ofanzivni vezni, sto znaci da je nesto kao Misimovic, ali nije rijetko zaigrao bas na toj poziciji zadnjeg veznog dok je igrao i za Alkmar a i sada u Valladolidu... Ne znam, samo mi ovo mirise na idealnu zamjenu za Muratovica, koji je nazalost vec u godine debelo usaomiralem444 je napisao/la:bravo haree...ej ljudi znal ko mozel haris igrat zadnjeg veznog...da mi recite molim vas...
Pirke_TM87 je napisao/la:Koliko znam prirodna pozicija mu je ofanzivni vezni, sto znaci da je nesto kao Misimovic, ali nije rijetko zaigrao bas na toj poziciji zadnjeg veznog dok je igrao i za Alkmar a i sada u Valladolidu... Ne znam, samo mi ovo mirise na idealnu zamjenu za Muratovica, koji je nazalost vec u godine debelo usaomiralem444 je napisao/la:bravo haree...ej ljudi znal ko mozel haris igrat zadnjeg veznog...da mi recite molim vas...:D:D
Ma nema sanse Misketa da zamjeni, taj covjek nas je toliko zaduzio svojim partijama u drzavnom dresu da bi bilo nelogicno i razmisljati o tome. Mislim da ce to biti Muratovic, jer je nase haman pa najjace oruzje skok igra a Medunjanin je izuzetno jak i visok igrac... Mada sam siguran da ce Muratovic opet biti starter, a Medunjanin u pocetku pocinjati kao zamjena... dok bi Rahimica po meni idealno mogao mjenjati Bajramovic na poziciji zadnjeg veznog... Ali to su samo misljenja i spekulacije, sve ostalo se nalazi u Cirinoj glavimiralem444 je napisao/la:svaka cast harisu..al misketa nemoze zamijenit da je zidan...rahimita takdje jadino muratovic....mislim najveca cirina glupost u zivotu bi bila da ubaci harisa mjesto misketa u prvih 11..ja mu to nikad nebih oprostio...miske je jedan i nezamjenjiv...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Sheyi i 15 gostiju.