SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

RK Gradacac
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la RK Gradacac » 09 maj 2009, 17:51

Jesi li ti s marsa pao? Pa imas sve informacije i na ovoj temi i na podforumu, potrazi malo sam prije nego upitas. Imas i cak dvije teme za nove igrace i timove...
010 ISN'T JUST A CODE

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: Bayern - BH fanaticos

Post Postao/la ribery » 09 maj 2009, 19:51

*Prognoze postavljene iza 12h!
Izvinjavam se sto kasnim, upisacu rezultate neodigranih utakmica, ako sta pogodim, ne morate priznati.

AC Milan - Juventus 2:1
Athletic Bilbao - Real Betis 3:1
Valencia - Real Madrid 4:1
Werder Bremen - Hamburger SV 1:1

Jos jednom se izvinjam clanovima svoje ekipe na kasnjenju.
arhivirano

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 09 maj 2009, 20:46

Samo mi Boga mi ne ide u glavu kog vraga ti Gradačac na sve odgovaraš...Ne znaš fino nešto reći,nego samo čekaš da nekog zajebeš ili nešto tako...Ako čovjek nešto upita ili mu reci ili nemoj ništa ni pisati... :evil:

Svaka ekipa ima tri člana,ako neka ekipa izbaci jednog igrača iz tima ti se možeš prijaviti na temi "Prijavite se ovdje ako tražite tim ili igrača"...A također možeš osnovati i svoj tim za sljedeću sezonu...

To je to...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 09 maj 2009, 22:39

adnan_nanda je napisao/la:nek neko objasni onom "el-fighter" da nemoze igrat ako nije u nekom od timova.prosli put je igrao za crazy legs a sad kako vidim za ekipu zadnja klupa.
hahahahahahaha

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 maj 2009, 23:50

Poslije prog dana vodimo 1-2 doppelpackom eliminatora nama preostao 1 par a njima 2 ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 10 maj 2009, 18:01

bayer 04 je napisao/la:Samo mi Boga mi ne ide u glavu kog vraga ti Gradačac na sve odgovaraš...Ne znaš fino nešto reći,nego samo čekaš da nekog zajebeš ili nešto tako...Ako čovjek nešto upita ili mu reci ili nemoj ništa ni pisati... :evil:

Svaka ekipa ima tri člana,ako neka ekipa izbaci jednog igrača iz tima ti se možeš prijaviti na temi "Prijavite se ovdje ako tražite tim ili igrača"...A također možeš osnovati i svoj tim za sljedeću sezonu...

To je to...
Ne zajebavam! To sam radio samo na temi "Navijaci u BiH" a posto tamo vise ne pisem ne zajebajem vise ni na jednoj temi.

Sto se tice toga kako sam mu odgovorio, radi se o tome da je pitanje previse iritantno, da ne kazem glupo. Pa svako ziv moze naci sve informacije, sve je vec ponovljeno bezbroj puta... radi se samo o necijoj volji. Prvo potrazite sami neke informacije, pa ako ne mozete naci onda pitajte.

A tebi sam lijepo odgovorio na temi kojoj si otvorio, ne vidim u cemu je problem...
010 ISN'T JUST A CODE

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 10 maj 2009, 22:17

ma pravila netreba ni citat kad ih niko nepostuje ovde.samo nadjes tim i rokaj! :evil:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 10 maj 2009, 22:23

JOINT_FC je mojim 4 golom sezone pobijedio zadnju klupu sa 1-0. Rezultat nije mjerilo odigrane utakmice jer šta smo sve promašili moglo je biti vrlo lako 4,5-0...Sve osim šampionske titule bi bilo ravno katastrofi
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 10 maj 2009, 22:26

nebi se slozi,nikad ne komentarisem sudjenje ali ovaj put stvaro sudjenje je bilo nevjerovatno lose sudija je u 90 min dosudio je nepostojeci faul na ivci kaznenog prostora,koji je ruku na srce brato fantasticnim udarcem u same raslje pretvorio u gollll :D :D :D
AMAR OSIM!!!

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 10 maj 2009, 22:31

csh je napisao/la:nebi se slozi,nikad ne komentarisem sudjenje ali ovaj put stvaro sudjenje je bilo nevjerovatno lose sudio je u 90 min dosudio je nepostojeci faul na ivi kaznenog gola,koji je ruku na srce brato fantasticnim udarcem u same raslje pretvorio u gollll :D :D :D
nemoj zajebati @csh a ono tvoje igranje rukom u šesnestercu nije svirano tada si šutio a ja dobio žuti radi prigovora.. :D
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 10 maj 2009, 22:33

RK Gradacac je napisao/la:
bayer 04 je napisao/la:Samo mi Boga mi ne ide u glavu kog vraga ti Gradačac na sve odgovaraš...Ne znaš fino nešto reći,nego samo čekaš da nekog zajebeš ili nešto tako...Ako čovjek nešto upita ili mu reci ili nemoj ništa ni pisati... :evil:

To je to...
Ne zajebavam! To sam radio samo na temi "Navijaci u BiH" a posto tamo vise ne pisem ne zajebajem vise ni na jednoj temi.

Sto se tice toga kako sam mu odgovorio, radi se o tome da je pitanje previse iritantno, da ne kazem glupo. Pa svako ziv moze naci sve informacije, sve je vec ponovljeno bezbroj puta... radi se samo o necijoj volji. Prvo potrazite sami neke informacije, pa ako ne mozete naci onda pitajte.

A tebi sam lijepo odgovorio na temi kojoj si otvorio, ne vidim u cemu je problem...
Ma okey je,ali nisi fino čovjeku odgovorio,bilo je očito da se zbunio...

I usput čestitam "dubiozi" na prekrasnom pogotku... :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 maj 2009, 22:59

2 utakmica zaredom TM87 2 se nije pojavio, i treba doći do dradtičnih promjena, zato je dobio otkaz, i ja kao kapiten preuzimama punu odgovornost.

E tako od razočaranog kapitena u ovom nekorektnom odnosu igrača prema ekipi.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 maj 2009, 23:28

bistrikboy je napisao/la:Poslije prog dana vodimo 1-2 doppelpackom eliminatora nama preostao 1 par a njima 2 ;)
na kraju 2-2 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mukiol
Kontakt:

Re: Backspace U. - Crazy Legs

Post Postao/la Mukiol » 11 maj 2009, 06:39

OVa dvojica sto su 9 maja. stavili rezultate netreba da se uvaze zbog toga sto su presli preko 12 h a ti si Gradacac to trebao da napomenes...ali opet pravila su jasna nesmije se priznati ako su pogodili ova dvojica sto su stavili rez. u subotu :!:
arhivirano
mB!

BIHfan
Kontakt:

Re: Delfin - Blue Train

Post Postao/la BIHfan » 11 maj 2009, 15:15

Rezultat
FK Delfin 2-2 Blue Train
Strijelci:
BIHfan 1 gol
eliminator 2 gola
adnan24 1 gol

Nadam se da nisam pogrijesio.
arhivirano
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 maj 2009, 09:06

Ova liga ce propast radi jednog covjeka koji se namjerno umijesao i sad nece da se javlja,a to je Eagles,nema ga vec sedmica dana,sramota.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 maj 2009, 13:12

Ja ću provjeriti rezultate, upisati i danas srediti statistiku, kad već oni ne rade svoj posao kako treba.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 maj 2009, 13:37

Šta je ovo? Ko sve igra za Zadnju Klupu?

Tipovali su za njih chs, doci, GoRaN i el-fighter???

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2009, 13:39

Knele je napisao/la:Šta je ovo? Ko sve igra za Zadnju Klupu?

Tipovali su za njih chs, doci, GoRaN i el-fighter???
el fighter ne igra 8-)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 maj 2009, 13:42

Ok, izbrisat ću mu postove, eto sredio sam rezultate, pa ću tabelu i izvještaj. Provjerite svi koji igrate za neku ekipu, moguće da je negdje došlo do pogreške.

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.