Najrealnije nadat se Inter Bakuu po meni.AnelZ je napisao/la:Pa i tako je nekako, Ludogorec i Gyor trebaju da ostanu prvi do kraja sezone (vec jesu, Gyor skoro sigurno i do kraja sezone) i da se desi SAMO JEDAN od ova cetiri scenarija (Azerbejdzan, Gruzija, Slovacka i Poljska) i mozemo biti nosioci.xxl basket je napisao/la:znaci nema sanse da budemo nosioci , znam da je neko govorio ludogorec i jos 1 2 tima da budu prvaci i eto nam sansi... sad sam se razocarao
BH klubovi u Evropi 2012/13
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BH klubovi u Evropi 2012/13
SAMO ČELIK !
- Jack777Pott
- Kontakt:
Kako je liga propala na ljestvici koeficijenata tek sad vidjeh
. Drugoligasi, crnogorci, debakli sa 5-10 golova razlike, uzas.
Ono sto ocu reci je da je BiH PL trenutno na 34. mjestu, ali je srecom pocetkom sezone bila 32. pa ce iduce sezone imati jedan klub u 2. predkolu EL, dok ce dva morati da krecu iz prvog. Bas sam usao na tablicu da vidim koliko je potrebno da se obezbjedi da dva tima krecu iz drugog predkola i onda vidim to da ce iducu sezonu biti jedan u drugom, ali vec u sezoni 2014./15. svi timovi ce EL krenuti iz prvog predkola i od moje zamisli nema nista.
PL kaska za Finskom skoro cijeli bod, a taj bod je jako veliki ako uzmemo u obzir da je u pitanju u ukupnom zbiru 7 i 8 bodova, a ne 200-300. Moldavija i Irska su za vratom, Slovenija se vec daleko odmakla iako ce iducu sezonu oni sve klubove u EL imati u prvom predkolu, ali to ce se vec nakon iduce sezone uvelike promjeniti. Ispred BiH je i jedna nogometna velesila Gruzija, kao i Azerbajdzan
Ovo mi je sve vec neshvatljivo, klubove iz BiH se stavlja u iste recenice s klubovima iz Srbije i Hrvatske, a JSL i HNL su daleko ispred PL. Uzmimo za primjer da ce HNL iducu sezonu sva tri kluba za EL imati u drugom predkolu, a nije bas nedostizno mjesto koje osigurava klub direktno u trecem predkolu. Istina da je puno toga ostvario Dinamo, ali Hajduk i Belupo su u EL napravili rezultate kakve klubovi iz PL tesko dostizu. Hajduk je prije par sezona igrao grupnu fazu EL, a Belupo izbaci grcki Aris, protiv jednog Galatasaraya i CSKA Moskve su izgubili sve cetiri utakmice sa po jedan razlike, a trunka je falila da dobiju obe kuci ili barem remi odigraju. Dobili su Bilbao i skoro ih izbacili, to nisu male stvari i bilo bi vrijeme da i timovi iz BiH krenu pobjedjivati. Nebi sad nabrajao tocno sve utakmice hrvatskih i srbijanskih klubova, ali je cinjenica da ostvaruju bolje rezultate sto pokazuje i poredak s koeficijentima, a i gore sam nabrojao Slaven i Hajduk. Mozda BiH klubovi pariraju klubovima iz HNL-a i JSL-a u prijateljskim ogledima, al ocito da je to daleko od realne slike. Ovu sezonu u PL opet imamo nadmocni Zeljeznicar koji ce vjerojatno osvojili naslov prvaka, Sarajevo pada, to dokazuje i neocekivano visoki poraz u Zenici. Ja se nadam da ce se Siroki dignut, jos malo pojacati i da ce oni i Zeljo na ljeto po neka iznenadjenja u Europi. Iskreno, ni u kog vise nemam vjere, iako je za mene Sarajevo bilo oduvijek tim koji je jedino mogao napraviti nesto u Europi, ali ispadanje od Zete je unistilo sve. Mozda i nebi da ta Zeta poslije nije dobila 14 komada od PSV-a. Vjerojatno bi i Sarajevo dobilo kantu, al tko zna, mozda bi Sarajevo imalo vise srece u zdrijebu, ali o tome mozemo samo razglabati.
I za kraj, tesko ce Slavija i Borac do Europe kroz prvenstvo, nadam se da neka mafija nema namjeru da namjesti Kup Slogi.
Zelju, Sarajevo, Zrinjski i Siroki bi htio da vidim ovu sezonu u Europi, vjerujem da mogu ponuditi najvise, iako mi je Zrinjski dobro pusljiv, al sta cu kad su ostali jos pusljiviji.
Cirkus bi bio da i Slavija izbori Europu, pitam se gdje bi igrali, nisam upucen jel Olimpc konacno u Tuzli, jer ako nije, sta bi tek bilo da i oni i Slavija izbore tu Europu. Tu vec mozemo poceti pricu koja je za temu o rekonstrukciji stadiona.

Ono sto ocu reci je da je BiH PL trenutno na 34. mjestu, ali je srecom pocetkom sezone bila 32. pa ce iduce sezone imati jedan klub u 2. predkolu EL, dok ce dva morati da krecu iz prvog. Bas sam usao na tablicu da vidim koliko je potrebno da se obezbjedi da dva tima krecu iz drugog predkola i onda vidim to da ce iducu sezonu biti jedan u drugom, ali vec u sezoni 2014./15. svi timovi ce EL krenuti iz prvog predkola i od moje zamisli nema nista.
PL kaska za Finskom skoro cijeli bod, a taj bod je jako veliki ako uzmemo u obzir da je u pitanju u ukupnom zbiru 7 i 8 bodova, a ne 200-300. Moldavija i Irska su za vratom, Slovenija se vec daleko odmakla iako ce iducu sezonu oni sve klubove u EL imati u prvom predkolu, ali to ce se vec nakon iduce sezone uvelike promjeniti. Ispred BiH je i jedna nogometna velesila Gruzija, kao i Azerbajdzan

Ovo mi je sve vec neshvatljivo, klubove iz BiH se stavlja u iste recenice s klubovima iz Srbije i Hrvatske, a JSL i HNL su daleko ispred PL. Uzmimo za primjer da ce HNL iducu sezonu sva tri kluba za EL imati u drugom predkolu, a nije bas nedostizno mjesto koje osigurava klub direktno u trecem predkolu. Istina da je puno toga ostvario Dinamo, ali Hajduk i Belupo su u EL napravili rezultate kakve klubovi iz PL tesko dostizu. Hajduk je prije par sezona igrao grupnu fazu EL, a Belupo izbaci grcki Aris, protiv jednog Galatasaraya i CSKA Moskve su izgubili sve cetiri utakmice sa po jedan razlike, a trunka je falila da dobiju obe kuci ili barem remi odigraju. Dobili su Bilbao i skoro ih izbacili, to nisu male stvari i bilo bi vrijeme da i timovi iz BiH krenu pobjedjivati. Nebi sad nabrajao tocno sve utakmice hrvatskih i srbijanskih klubova, ali je cinjenica da ostvaruju bolje rezultate sto pokazuje i poredak s koeficijentima, a i gore sam nabrojao Slaven i Hajduk. Mozda BiH klubovi pariraju klubovima iz HNL-a i JSL-a u prijateljskim ogledima, al ocito da je to daleko od realne slike. Ovu sezonu u PL opet imamo nadmocni Zeljeznicar koji ce vjerojatno osvojili naslov prvaka, Sarajevo pada, to dokazuje i neocekivano visoki poraz u Zenici. Ja se nadam da ce se Siroki dignut, jos malo pojacati i da ce oni i Zeljo na ljeto po neka iznenadjenja u Europi. Iskreno, ni u kog vise nemam vjere, iako je za mene Sarajevo bilo oduvijek tim koji je jedino mogao napraviti nesto u Europi, ali ispadanje od Zete je unistilo sve. Mozda i nebi da ta Zeta poslije nije dobila 14 komada od PSV-a. Vjerojatno bi i Sarajevo dobilo kantu, al tko zna, mozda bi Sarajevo imalo vise srece u zdrijebu, ali o tome mozemo samo razglabati.
I za kraj, tesko ce Slavija i Borac do Europe kroz prvenstvo, nadam se da neka mafija nema namjeru da namjesti Kup Slogi.

Cirkus bi bio da i Slavija izbori Europu, pitam se gdje bi igrali, nisam upucen jel Olimpc konacno u Tuzli, jer ako nije, sta bi tek bilo da i oni i Slavija izbore tu Europu. Tu vec mozemo poceti pricu koja je za temu o rekonstrukciji stadiona.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Evo sad da to drugo predkolo LP malo priblizimo onim koji ne kontaju najbolje:
Crvenom bojom cu oznaciti timovi koji su vec prvaci svoje zemlje, plavom cu oznaciti timove koji imaju veliku bodovnu prednost i tesko da ce ju ispustiti, pa da njih ne kalkuliramo. Zelenom cu oznaciti timove koji mogu da izgube prvu poziciju, ali njihovi pratitelji u slucaju preuzimanja prvog mjesta nebi mijenjali nista bitno na ovoj tablici. Npr, Dinamo Zagreb, ukoliko ih Hajduk stigne svejedno i Hajduk i dalje ima veci koef. i ne ide ispod Zelje ili Vardar, ako ih Turnovo ili Napredak preteknu svejedno ce i dalje prvak Makedonije ostati ispod Zelje. Dakle, samo crno ulazi u kalkulacije.
---------------------------------------------------------
Nositelji:
39.175 BATE
37.538 Celtic
33.524 Steaua
27.695 Viktoria Plzen
25.916 Dinamo Zagreb
17.425 Partizan
13.650 Legia
11.533 Sheriff
9.941 Maribor
8.341 Slovan Bratislava
8.125 Elfsborg
8.075 Maccabi Tel-Aviv
7.835 Molde
6.701 HJK Helsinki
6.300 Ekranas
5.708 Neftci
5.333 Dinamo Tbilisi
Nenositelji:
4.566 Zeljeznicar
4.083 Hafnarfjardar
3.850 ETO Győr
3.791 Valletta
3.766 The New Saints
3.450 Ludogorets
3.225 Sligo Rovers
2.941 Shakhter Karagandy
2.833 Skënderbeu
2.316 EB Streymur
2.116 Cliftonville
2.050 Vardar
1.658 Daugava
1.633 Tre Fiori
1.300 Sutjeska
1.191 Kalju Nomme
0.925 Fola Esch
Kalkulacije:
Legia - U Poljskoj su za naslov u utrci jos Polonia, Lech, Gornik i Slask. U slucaju da Gornik osvoji naslov oni ce pasti ispod Zeljeznicara. Za Legiom zaostaju 3 boda.
Nefchi - U Azerbajdzanu su za naslov u utrci jos Inter Baku i Karabakh. U slucaju da netko od njih osvoji naslov oni ce pasti ispod Zeljeznicara. Za Nefchijem Inter zaostaje 3 boda, a Karabakh 5.
Dinamo Tbilisi - U Gruziji je jos u utrci za naslov Dila Gori. U slucaju da oni svoje naslov pali bi ispod Zeljeznicara. Za Dinamom zaostaju 3 boda.
Ludogorets - U Bugarskoj je jos u utrci za naslov Levski. U slucaju da oni osvoje naslov bili bi ispred Zeljeznicara. Za Ludogoretsom zaostaju 1 bod.
Dakle, nista novo nisam napisao, samo sam uradio detaljno. Za nadat je se da ce netko od tri navedena uspjeti da nas obraduju, ali treba uzeti u obzir da Ludogorets moze sve zeznuti i da u slucaju da je Levski prvak Bugarske Zelji trebaju dva od gore tri navedena. Za sve kalkulacije sam koristio Zeljeznicar jer su najblize naslovu, jedina prijetnja im je Sarajevo za koje se kalkulacije ni najmanje ne razlikuju. Ja se nadam mjestu nositelja, ali ako pogledam realno tesko ce se to desiti, iako i kad odigram 3 para na tiketu realno sve prolazi, al jedan zezne
I za kraj Partizan ce biti prvak, ali sam stavio zeleno da se Devil ne ljuti
Crvenom bojom cu oznaciti timovi koji su vec prvaci svoje zemlje, plavom cu oznaciti timove koji imaju veliku bodovnu prednost i tesko da ce ju ispustiti, pa da njih ne kalkuliramo. Zelenom cu oznaciti timove koji mogu da izgube prvu poziciju, ali njihovi pratitelji u slucaju preuzimanja prvog mjesta nebi mijenjali nista bitno na ovoj tablici. Npr, Dinamo Zagreb, ukoliko ih Hajduk stigne svejedno i Hajduk i dalje ima veci koef. i ne ide ispod Zelje ili Vardar, ako ih Turnovo ili Napredak preteknu svejedno ce i dalje prvak Makedonije ostati ispod Zelje. Dakle, samo crno ulazi u kalkulacije.
Nositelji:
39.175 BATE
37.538 Celtic
33.524 Steaua
27.695 Viktoria Plzen
25.916 Dinamo Zagreb
17.425 Partizan
13.650 Legia
11.533 Sheriff
9.941 Maribor
8.341 Slovan Bratislava
8.125 Elfsborg
8.075 Maccabi Tel-Aviv
7.835 Molde
6.701 HJK Helsinki
6.300 Ekranas
5.708 Neftci
5.333 Dinamo Tbilisi
Nenositelji:
4.566 Zeljeznicar
4.083 Hafnarfjardar
3.850 ETO Győr
3.791 Valletta
3.766 The New Saints
3.450 Ludogorets
3.225 Sligo Rovers
2.941 Shakhter Karagandy
2.833 Skënderbeu
2.316 EB Streymur
2.116 Cliftonville
2.050 Vardar
1.658 Daugava
1.633 Tre Fiori
1.300 Sutjeska
1.191 Kalju Nomme
0.925 Fola Esch
Kalkulacije:
Legia - U Poljskoj su za naslov u utrci jos Polonia, Lech, Gornik i Slask. U slucaju da Gornik osvoji naslov oni ce pasti ispod Zeljeznicara. Za Legiom zaostaju 3 boda.
Nefchi - U Azerbajdzanu su za naslov u utrci jos Inter Baku i Karabakh. U slucaju da netko od njih osvoji naslov oni ce pasti ispod Zeljeznicara. Za Nefchijem Inter zaostaje 3 boda, a Karabakh 5.
Dinamo Tbilisi - U Gruziji je jos u utrci za naslov Dila Gori. U slucaju da oni svoje naslov pali bi ispod Zeljeznicara. Za Dinamom zaostaju 3 boda.
Ludogorets - U Bugarskoj je jos u utrci za naslov Levski. U slucaju da oni osvoje naslov bili bi ispred Zeljeznicara. Za Ludogoretsom zaostaju 1 bod.
Dakle, nista novo nisam napisao, samo sam uradio detaljno. Za nadat je se da ce netko od tri navedena uspjeti da nas obraduju, ali treba uzeti u obzir da Ludogorets moze sve zeznuti i da u slucaju da je Levski prvak Bugarske Zelji trebaju dva od gore tri navedena. Za sve kalkulacije sam koristio Zeljeznicar jer su najblize naslovu, jedina prijetnja im je Sarajevo za koje se kalkulacije ni najmanje ne razlikuju. Ja se nadam mjestu nositelja, ali ako pogledam realno tesko ce se to desiti, iako i kad odigram 3 para na tiketu realno sve prolazi, al jedan zezne

I za kraj Partizan ce biti prvak, ali sam stavio zeleno da se Devil ne ljuti

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
13.650 Legia
5.708 Neftci
5.333 Dinamo Tbilisi
3.450 Ludogorets
Znači trebamo moliti Boga da bar jedna od ove tri gore ekipe ne osvoji titulu, a da to uspije Bugarima i tada bi bili nosioci, Željo il' Sarajevo potpuno nebitno.
5.708 Neftci
5.333 Dinamo Tbilisi
3.450 Ludogorets
Znači trebamo moliti Boga da bar jedna od ove tri gore ekipe ne osvoji titulu, a da to uspije Bugarima i tada bi bili nosioci, Željo il' Sarajevo potpuno nebitno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Gornik izgubio od Lecha ...
Ludogorets remizirao

Ludogorets remizirao

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Poljaci su izgleda vec otpisani. Nema veze za Ludogorets, Levski je izgubio, pa steta nije nacinjena, jos se odmakelo za jedan bod.
Nefchi igra u utorak, a pratitelj Inter u srijedu. Oboji igraju vani, a protiv istih protivnika su odigrali vec po dvije utakmice. Nefchi je kod kuce remizirao 1-1, a vani slavio s 2-1. Inter je porazen na gostovanju s 1-0, a kod kuce je upravo u posljednjem kolu slavio s 2-1. Nadajmo se da ce ovdje bit malo srece.
Dinamo Tbilisi i pratitelj Dila Gori su jucer slavili, nista se promjenilo nije, ali bi moglo da se dosta toga odluci u iducem kolu kada Dinamo docekuje Dilu i ako tu slave bojim se da je jedina nada Azerbajdzan, ako i oni vec sredinom tjedna ne zeznu.
Prvi klub ispod crte, tako blizu, a tako daleko od mjesta nositelja.
Nefchi igra u utorak, a pratitelj Inter u srijedu. Oboji igraju vani, a protiv istih protivnika su odigrali vec po dvije utakmice. Nefchi je kod kuce remizirao 1-1, a vani slavio s 2-1. Inter je porazen na gostovanju s 1-0, a kod kuce je upravo u posljednjem kolu slavio s 2-1. Nadajmo se da ce ovdje bit malo srece.
Dinamo Tbilisi i pratitelj Dila Gori su jucer slavili, nista se promjenilo nije, ali bi moglo da se dosta toga odluci u iducem kolu kada Dinamo docekuje Dilu i ako tu slave bojim se da je jedina nada Azerbajdzan, ako i oni vec sredinom tjedna ne zeznu.
Prvi klub ispod crte, tako blizu, a tako daleko od mjesta nositelja.
blizi se 7 mjesec,vec se moze oko bacit ko moze bit nosilac ko ne,ali jedno je sigurno da cemo gol razlikom dominirat u evropi
ali ce se moci pratiti svadja medju navijacima u cijem dvoristu je pukla najveca bruka

- Jack777Pott
- Kontakt:
Nefchi jucer remizirao, Inter danas slavio
. Sad jedan bod dijeli Inter od prvog mjesta. Eto nade, 9 kola je do kraja 

@Jack777 Imas li brate negdje za EL ove tabele sa nosiocima i nenosiocima ?
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nas prvak ima nekih sansi da dogura na srecu do grupa evropske lige samo ako bude nositelj u ligi prvaka... Ako to ne bude ove sezone, nadam se onda sljedece...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Jack777Pott
- Kontakt:
https://skydrive.live.com/view.aspx?res ... _o0FkXQ7Ngmikimaus je napisao/la:@Jack777 Imas li brate negdje za EL ove tabele sa nosiocima i nenosiocima ?
Eto tu. Imas dolje na dnu ti pice CL i EL, samo prebaci na EL i izbaci ti.
Ako prvak BiH bude nositelj u 2. predkolu LP onda se mozemo nadati nekim levatima i da ce se te levate izbaciti i uci u 3. predkolo. Da prvak BiH bude nositelj u 3. predkolu je smijesno i pricati prije nego li taj klub kao nenositelj ne prodje trnjem obasut put i priusti si to mjesto nositelja. Idemo dalje s tom pricom ulaska u EL. Nakon sto u 3. predkolu ne bude nositelj 99% je mogucnost da ce ispast i s tim ide u 4. predkolo EL ili ti ga play off. Za usporedbu cu ti dati ovu sezonu u kojoj je Dnipro Dnipropetrovsk bio prvi iznad crte, a imali su koeficijent 14.026, dok je Sarajevo BH klub s najvecim koeficijentom, a on iznosi 5.066. Dakle, prvak BiH i da ispadne u 3. predkolu LP uci ce u play off za EL gdje nema nikakve sanse da bude nositelj, a ti se zapitaj kolika je sansa da se izbace Inter, Liverpool, Marseille, PSV, Bordeaux i da ne nabrajam dalje timove koji su ove sezone bili nositelji u EL. Oni koji su imali srece su dobili Partizan il Dilu Gori, a kontaj sad kakva je konkurencija tamo kad je Partizan medju najlosijim, a prije par sezona su prvaku BiH uvalili 10-15 komada, ni ne znam tocno, nisam ih stigao sve ni pobrojat.Baja_Zvjerka je napisao/la:Nas prvak ima nekih sansi da dogura na srecu do grupa evropske lige samo ako bude nositelj u ligi prvaka... Ako to ne bude ove sezone, nadam se onda sljedece...
Ukoliko prvak BiH napravi cudo u 3. predkolu LP i izbaci nekog nositelja i nakon toga ispadne u 4. predkolu onda ce ici direktno u grupnu fazu EL. Ove sezone bi dobar zdrijeb bio da se dobilo Helsingborga, al nazalost Zeljo je ispao vec u 2. predkolu od Maribora.
Buduci da se zdrijeb za 3. predkolo vrsi prije nego li se odigra 2. tada postoji ono pravilo preuzimanja koeficijenta. Ove sezone je tako medju nositeljima u 3. predkolu bio Dudelange koji je u 2. predkolu izbacio RB Salzburg. U slucaju da je Zeljo izbacio Maribora nebi bio nositelj, jer Maribor nema dovoljno velik koeficijent da bude nositelj u 3. predkolu, ali svejedno ostaje zal jer je Maribor u 3. predkolu dobio Dudelange. Tocnije, izvucen je par RB Salzburg/Dudelange - Maribor/Zeljeznicar i tko prodje susrecu se. Da je Zeljo prosao bio bi 100% u 4. predkolu, jer sumnjam da bi ovi bili sposobni ponoviti Zrinjski iz 2006. i s tim bi Zeljo bio siguran u grupnoj fazi EL. Jedini problem bi bio to sto bi vjerojatno dobili kantu u 4. predkolu LP, al to nikog nebi bilo ni briga.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ludogorec jucer propustio priliku da upise pobjedu protiv devetoplasirane ekipe na svom terenu. Nakon sto su gubili uspjeli su doci do 1-1 i na taj nacin odmaket se na 3 boda prvom pratitelju Levskom koji danas vjerojatno upisuje visoku pobjedu protiv posljednje Montane. Levski na svom terenu ima 8-0-0, dok Montana na gostovanjima 0-2-6. Iznenadjenje je tesko ocekivati, ali bi sigurno dobro doslo.
U Gruziji igraju Dinamo Tbilisi - Dila Gori, utakmica je upravo pocela. Dila zaostaje 3 boda i za prvaka BH je podobno da ona bude prvak Gruzije. Nadajmo se da ce danas upisati pobjedu ili barem uzeti bod na teskom gostovanju i zadrzati korak za vodecim Dinamom. Inace, ovo je drugo proljetno kolo, a prije dva kola, odnosno, u posljednjem zimskom Dinamo je na svom terenu slavio s 3-0, dok je Dila u prvom ogledu na svom travnjaku upisala pobjedu 2-0. Dinamo kuci ima omjer 12-0-0, dok Dila na gostovanjima 9-1-1 s cime su najbolji domacin, odnosno gost lige.
Da se Inter priblizio Nefchiju na bod sam vec napisao. Kod njih je stanka do 30.3. kada se sastaju Inter i Nefchi. Inter je domacin i ima priliku da predje u vodstvo.
EDIT:
Ipak Montana uze bod Levskom, pa Ludogorets i dalje ima + 2
Dinamo Tbilisi - Dila Gori 0-0 Nije lose
U Gruziji igraju Dinamo Tbilisi - Dila Gori, utakmica je upravo pocela. Dila zaostaje 3 boda i za prvaka BH je podobno da ona bude prvak Gruzije. Nadajmo se da ce danas upisati pobjedu ili barem uzeti bod na teskom gostovanju i zadrzati korak za vodecim Dinamom. Inace, ovo je drugo proljetno kolo, a prije dva kola, odnosno, u posljednjem zimskom Dinamo je na svom terenu slavio s 3-0, dok je Dila u prvom ogledu na svom travnjaku upisala pobjedu 2-0. Dinamo kuci ima omjer 12-0-0, dok Dila na gostovanjima 9-1-1 s cime su najbolji domacin, odnosno gost lige.
Da se Inter priblizio Nefchiju na bod sam vec napisao. Kod njih je stanka do 30.3. kada se sastaju Inter i Nefchi. Inter je domacin i ima priliku da predje u vodstvo.
EDIT:
Ipak Montana uze bod Levskom, pa Ludogorets i dalje ima + 2

Dinamo Tbilisi - Dila Gori 0-0 Nije lose
Ovaj vikend dobre vijesti
Prvo Bugarska gdje Ludogorets mora biti prvak. Oni igraju sutra s Lokomotivom koji je pri ispadanju. Prva utakmica bila je 2-1 za Ludogorets. Prvi pratitelj Levski je danas kiksao protiv loseg Cherno Morea i sad Ludogorets ima utakmicu manje i bod vise. Sutra pobjeda i lakse se dise
Odigrano 18/19 kola od 30.
EDIT: Ludogorets dobio
U Gruziji se stvari razvijaju u zeljenom smijeru. Dinamo Tbilisi remizirao kod Torpeda, Dila Gori s 6-0 pregazila Zugdidi i dosla samo na bod Dinamu. Nadajmo se da ce do kraja i pretec i uzet naslov.
Odigrano 25 od 33 kola.
Jedina losa vijest je da je Nefchi dobio Intera u gostima, te im se odmakeo na 4 boda. Nakon ovoga je potesko vjerovati da Inter moze do naslova, ali nada umire posljednja, a i vijest iz Gruzije ublazuje ovu, jer je potreban naslov Intera ili Dile Gori, jedni mogu kiksat, uz to da Ludogorets mora zadrzati svoje prvo mjesto do kraja.
Odigrana 24 od 32 kola.

Prvo Bugarska gdje Ludogorets mora biti prvak. Oni igraju sutra s Lokomotivom koji je pri ispadanju. Prva utakmica bila je 2-1 za Ludogorets. Prvi pratitelj Levski je danas kiksao protiv loseg Cherno Morea i sad Ludogorets ima utakmicu manje i bod vise. Sutra pobjeda i lakse se dise

Odigrano 18/19 kola od 30.
EDIT: Ludogorets dobio

U Gruziji se stvari razvijaju u zeljenom smijeru. Dinamo Tbilisi remizirao kod Torpeda, Dila Gori s 6-0 pregazila Zugdidi i dosla samo na bod Dinamu. Nadajmo se da ce do kraja i pretec i uzet naslov.
Odigrano 25 od 33 kola.
Jedina losa vijest je da je Nefchi dobio Intera u gostima, te im se odmakeo na 4 boda. Nakon ovoga je potesko vjerovati da Inter moze do naslova, ali nada umire posljednja, a i vijest iz Gruzije ublazuje ovu, jer je potreban naslov Intera ili Dile Gori, jedni mogu kiksat, uz to da Ludogorets mora zadrzati svoje prvo mjesto do kraja.
Odigrana 24 od 32 kola.
Može li neko sastaviti kojih 5 klubova naših ima najbolji koeficijent u Europi ? Unaprijed hvala 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Na koju fintu nas prvak moze biti nosioc u 2. pretkolu?
Ako moze objasnjenje ko mora biti prvak u ovim drzavama koje nabrajate, hvala.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
U Bugarskoj prvak mora biti Ludogorets , u Azerbejdzanu Inter , a u Gruziji ne smije biti Dinamo . Dva od tri su dovoljna da prvak bude nosilacSarajlijc@ je napisao/la:Na koju fintu nas prvak moze biti nosioc u 2. pretkolu?Ako moze objasnjenje ko mora biti prvak u ovim drzavama koje nabrajate, hvala.
ZELJEZNICAR 1921!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dila i Dinamo igraju u subotu, ako Dila pobijedi opet ce Dinamo biti prvi zbog gol razlike, ako Dinamo dobije 90% su prvaci. Neftchi ima 3 boda prednosti, a u subotu igraju Neftci-Inter. Ludogorec 2 boda, ovdje je najotvorenijehamzaTM87 je napisao/la:U Bugarskoj prvak mora biti Ludogorets , u Azerbejdzanu Inter , a u Gruziji ne smije biti Dinamo . Dva od tri su dovoljna da prvak bude nosilacSarajlijc@ je napisao/la:Na koju fintu nas prvak moze biti nosioc u 2. pretkolu?Ako moze objasnjenje ko mora biti prvak u ovim drzavama koje nabrajate, hvala.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Napeto je pravo oko ovog da li ce BH prvak biti nosioc. Ja svaki vikend, pratim, dosta preokreta se desava i vjerujem da ce se na kraju sve poklopiti. Ni najmanje ne sumnjam u Ludogorets, a ovako u Azerbajdzanu i Gruziji vjerujem da ce jednim uspjet.
FK Sarajevo 5.066
Zeljeznicar Sarajevo 4.566
Zrinjski Mostar 3.566
Siroki Brijeg 3.316
FK Borac Banja Luka 3.316
Slavija Sarajevo 2.566
Svi ostali nastupaju s koeficijentom 1.566
Evo sest, jer ih toliko ima na listi:Suarez46 je napisao/la:Može li neko sastaviti kojih 5 klubova naših ima najbolji koeficijent u Europi ? Unaprijed hvala
FK Sarajevo 5.066
Zeljeznicar Sarajevo 4.566
Zrinjski Mostar 3.566
Siroki Brijeg 3.316
FK Borac Banja Luka 3.316
Slavija Sarajevo 2.566
Svi ostali nastupaju s koeficijentom 1.566
- Armageddon2012
- Kontakt:
daleko najbolji nas klub u evropi je borac....nikad nije izgubio evropsku utakmicu u banjaluci!!!
a gostovali su mu anderleht,metalist harkov,lozana,macabi haifa....
takvim podatkom se ne moze pohvaliti ni jedan bayern,barcelona,real,manchester...
a gostovali su mu anderleht,metalist harkov,lozana,macabi haifa....
takvim podatkom se ne moze pohvaliti ni jedan bayern,barcelona,real,manchester...

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Azerbejdzan haman ostaje jedina nada da Zeljo bude nosioc,Ovaj Garabagh ima dobru seriju ne znam kakav im je raspored al su samo 3 boda od Neftchija,tu je blizu i Inter,u Gruziji haman da ce Dinamo biti prvak 4 boda prednosti jos 4 kola do kraja ako ne grijesim
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.