Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Monolog » 25 nov 2013, 19:49

:lol: 8-)

Ne zbog parova, već zbog SVIH parova. Ono, momački nema šta.

Ja i zaboravio da nema Gasola. :oops: Nije mi na kraj pameti. Howard i Conley po meni over.

Portland sam već "kaparisao" dvojku. Tu još "gađam" LmA i Anthonyja (ne mogu Lillarda, ne sjećam se kad sam ga pogodio). :mrgreen:

Minnesotin glavni napadački dvojac (Love + Martin) under. Eh, s obzirom da Martina baš ne volim (ni onaj njegov izbačaj), njega igram 100%. Lovea preskačem. Uzimam under Hibberta i to je to što se tiče ovog meča. Neprivlačan mi je koeficijent na Indianu, a ne bih se zaletio sa hendikepom.

Monroe over + h1 na Detroit. Ako neko ima Jenningsa u ponudi, trpajte i na njeg. :D

Hayward bi trebao otići u over. S druge strane bi to mogao biti Deng. Mada, sinoć je bio najbolji kod Bullsa, možda ga večeras Boozer zamijeni po napadačkom učinku? :? Zato preskačem Bullse, uzimam samo Haywarda.

Iz Miamija uzimam Bosha. Čak i da bude velika razlika za njihA, očekujem da pređe ovih 16 poena.

Lawson over, Dallas - Denver over 211.

Evo, ja ću ovo kombinovati na tiketima + na jednom sistemu (sve ću strpati).

Sretno svJEma. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Kardelj

Post Postao/la Kardelj » 25 nov 2013, 19:50

masteRofPoker je napisao/la:Prati li ko intezivno Aba ligu da nam malo prokomentarise Mega Vizuru, Radovica i Vardu ?
Mogu li se ganjati overi ili kontrahendikep?
ja sam uzeo Radovića over, s obzirom da Zvezda najviše poena prima od protivničkij 4-ki, jer su tu najslabiji sa Radenovićem i Mitrovićem, a i Radović je generalno ove sezone protiv najjačih ekipa davao najviše poena, Partizanu 26, Ciboni 20 itd, prosječno postiže 13.6 poena po meču i igra 28 minuta u prosjeku.

Varda je također jedan od najjačih u Megi, postiže 15-ak po meču, ali ga nisam htio uzimati jer sam već uzeo Radovića, ne volim igrati 2 igrača iz iste ekipe.

I kontra hendi bi mogao proći, iz razloga što Zvezda igra u četvrtak sa Macabijem, a i Mega je znala odigrati zanimljive mečeve sa Zvezdom, čak su ih i uzimali kuci.

Još sam uzeo Roma - Cagliari over 4.5 žuta (1.70) gledam da redovno pada kartona na tekmama i jedne i druge ekipe.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 25 nov 2013, 19:52

LenBias je napisao/la:evo sve sto bi ja tipovao veceras kada bi morao, sta cu izabrati veceras je druga stvar, znaci za svakoga igraca i utakmicu neka realna analiza u nekoliko slova :mrgreen: reci za sta se slazes i za sta se ne slazes :lol: (kakve sam srece kada tako analiziram bice vecinski pogresno ali nema veze, bitno je izabrati 3 dobra na jednom tiketu :mrgreen: )

boston 91,5+ bez nekog posebnog razloga, cisto me vuce na to, ne vjerujem bobcatsima
indiana 1, 100,5+ ili h1 ako budu igrali kako znaju ne moze minnesota ovde zaprijetiti
detroit 1 ili h1 cisto zbog toga sto su bucksi uzasni u zadnje vrijeme
miami iskreno ne znam sta pokusati, ako budu igrali kako znaju odbranu ici ce underi na phoenix i utakmicu
houston probati dvojku, zavisi hoce li harden igrati
dallas h2, sasvim je pristojni da pobjede manje od 6 razlike denvera
san antonio 1 kao neki sigurni fiks za sistem
utah 1 ili 90,5+ znam da su inace losi i bullsi odlicni u obrani ali sinoc su pregazeni + losa vijest za rosea
portland h2 po ovoj granici mozda i vrijedi uzeti, knicksi jesu uzasni ali portland mora nekada kiksati

kemba over jer ce sutati puno, sada se samo nadati da ce pogadjati
henderson over bez nekog razloga ali taj par sigurno ne uzimam u obzir
bradleya takodje ne uzimam u obzir, igrajte sta vas vuce ili eci peci pec :mrgreen:
green over, ako bude igrao kako zna nema njega ko cuvati kod protivnika
george over, ako ne bude ogromni blowout prolazi sigurno
west over takodje
hibbert ne suta puno, mozda se isplati under
love under, ako indiana misli dati do znanja da su ozbiljni love ih ne smije puniti jer su najbolji na toj poziciji
martin under, prevelika je granica za pacerse
pekovic je sirovina, mozda bi se malo mogao gurati ali najprije preskok para
monroe je zena ali mogao bi over protiv bucksa
stuckey ako prenese formu od sinoc ide u over
mayo over ukoliko bude imao sutersku noc, sutati ce sigurno
butler igra dobro u zadnje vrijeme a granica je mala, over
miami trojka ako budu igrali normalno i ako ne bude rani blowout 2 od 3 minimum idu u over
dragic niti smrdi niti mirise, chalmers je dovoljno lud da mu ne dopusti ali hajde znaj
conley i randolph su jedini ostali u medama koji mogu nesto pogoditi, neko ce biti over sigurno
howard ako bi ga igrao bio bi over
lina vidim u underu, conley njega moze pojesti ako bude htio + rakete imaju jos 2 igraca na poziciji
dirk mozda under ili nista
ellis over prilicno siguran jer je denver protivnik
lawson over jer ga nema ko cuvati
parker under ukoliko spursi pobjede lagano
duncan na iskustvo mozda over
kawhi vjecito ni tamo ni ovamo, eci peci pec opet
davis ce mozda biti zeljan dokazivanja ali spursi su ipak protivnik, preskok
holiday ako se bude ispucavao ide u over a to ce se desiti ako spursi pobjede lagano
hayward je vrijeme da bude over, nije velika granica
boozer protiv bivseg tima mozda pokusati over
deng sinoc prva violina bullsa u debaklu, mozda bude i veceras
lillard i lamarcus overi, nema ih ko cuvati u knicksima
anthony over, ko ce ako nece on mada je batum vrijedan spomena u odbrani
jr ce se opet ispucavati, potencijalni over
bragnani je zena, preskok

eto sada, kada sam bukvalno sve napisao onako brzinski sta bi vi od svega ovoga ispratili a sta sigurno izbacili, imate itekako materijala, javljajte se vi koji pratite nba pa da dalje sastavljamo dobitne tikete :mrgreen:
Nebitno što si trol na košarkaškim temama, ovdje ne možeš biti :P
Odlično si ovo sastavio, nadovezao bih se samo na nekoliko igrača, tekme su bezveze kvote.. Obično kad je ovako dobra noć za NBA, to je padova sigurna, al' haj..

Kemba je po meni debeli under. Doduše igra bolje kući, nego u gostima, al' jedini razlog što ga uzimam under je Bradley. Dečko je zvijer u odbrani. Konstantan pritisak, vrlo dosadan u odbrani dok izluđuje protivnika. Uzet' će Kemba svojih 10-15 šuteva, al' to će većinom biti prisiljeni, preko ruke..

Lillard je mogući zicer za over. Ubit' će djetinjstvo u Udrihu, s obzirom da nema Feltona. Tekma na kojoj se očekuju overi po cijelom terenu :lol: biram najvjerovatnijeg..

Deng će sigurno sad, u nedostatku Ruže, ispucavati se i nabijati što bolje brojke. Uz njegovo uzimanje 15-16 šuteva over je vrlo izgledan.

Ovo ostalo je vrlo zaj.ebano. Jedino, što kažeš, mogući underi igrača na tekmama sa pretpostavkom blowouta.
Željezničar za život cijeli!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 25 nov 2013, 19:55

Minhen zuti 2 i crveni da, Malaga zuti 2, crveni da. Na dve KM 60 dobit

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 25 nov 2013, 20:20

Ja sam kontao odigrati onaj tiket što sam objavio,tj. Hayward over i West over+Roma hx2

na sistemu imam
SAS-NO over 199 (neku noc preko 220 poena SAS-Cavaliersi,mada prije tog SAS u svojim duelima nije bas prebacivao 200,mislim da veceras ipak hoce)
Bosh 17+ (trebao bi veceras proigrati)
Butler 14+ (preniska granica,a uzima puno šuteva,Mayo je slabiji u zadnje vrijeme)
Green 16+ (neku noć je bio na granici,večeras bi trebao prebaciti,Bobcatsi nisu ništa posebno)
Ellis under 22.5 (osjećaj neki,prošlu prebacio,mislim da će sad zastat oko 20)
Hayward 16+ (preniska granica,a uzima puno šuteva,trebao bi ovo prebaciti)
Hibbert under 13.5 (mislim da je njemu 10 maksimala iako je proslu dao 27,veceras nece sigurno,Minnesota nije naivna ekipa)
West 13+ (uzima previše šuteva i siguran sam da će ići 15+)
Lawson 22+ (glavna uzdanica Denvera,ne bi trebao ne prebaciti večeras)
Howard 19+ (čisti osjećaj,jer je prošlu išao under)
Indiana under 100.5 (isto osjećaj neki,šta ja znam)

ali ja danas ništa neću uplatiti jer nikako ne mogu doći do kladionice.Ne sjećam se dana zadnjeg kada nisam ništa odigrao. :lol:
Zato prepisujte ove prijedloge,prolazi to vjerovatno,čim nisam odigrao.
You'll never walk alone.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 nov 2013, 20:30

Monolog je napisao/la:Monroe over + h1 na Detroit. Ako neko ima Jenningsa u ponudi, trpajte i na njeg. :D
15,5 i kvota na over porasla 2,02 :roll:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 25 nov 2013, 20:34

Ja sam uzeo za večeras :

G.Henderson (13,5) OVER - Očekujem da će Bradley u potpunosti zaustaviti Walkera i da će onda Henderson uzeti više šuteva i naravno više pogoditi
L.Deng (18,5) OVER - Margina skočila za 3 poena od sinoć,ali nema ko drugi povući u Bullsima, opet će uzeti ogroman broj šuteva i nadam se pogoditi
G.Hayward (15,5) OVER - Mislim da je večeras red da i Utah nekog dobije,Hayward ubjedljivo prva napadača opcija,valjda ovakvim Bullsima može 16 dati
ZELJEZNICAR 1921!

nemaime
Kontakt:

Post Postao/la nemaime » 25 nov 2013, 20:35

milanist je napisao/la:AS Roma - Cagliari (FT) 1 1.55
Malaga - Atl.Bilbao OBA DAJU GOL i 3+ 2.00

8-)
nisam bas siguran, ali to je samo moje misljenje usput " onclick="window.open(this.href);return false;

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 nov 2013, 20:54

Vaduy - Wil, mogu li ovi dat gol?

drronaldo
Kontakt:

Post Postao/la drronaldo » 25 nov 2013, 21:52

ovo je previse informacija na jednom mjestu. :mrgreen: najbolje bi bilo da se vi dogovorite medusobno, ovi sto prate NBA, i da nam sastave po dva listica od po pet parova. Mislim i njima a i nama da pomognu da klepimo repa. :D

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 25 nov 2013, 22:07

drronaldo je napisao/la:ovo je previse informacija na jednom mjestu. :mrgreen: najbolje bi bilo da se vi dogovorite medusobno, ovi sto prate NBA, i da nam sastave po dva listica od po pet parova. Mislim i njima a i nama da pomognu da klepimo repa. :D
Vala bas, mozda kakva tema , Nba Kladionica prijedlozi :D

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 25 nov 2013, 22:08

Treba paziti sa nba jer tek tamo oko pola 1 budu prave informacije za izostanke igraca, tako da ima jos vremena za parove.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 25 nov 2013, 22:14

tyler durden je napisao/la:
drronaldo je napisao/la:ovo je previse informacija na jednom mjestu. :mrgreen: najbolje bi bilo da se vi dogovorite medusobno, ovi sto prate NBA, i da nam sastave po dva listica od po pet parova. Mislim i njima a i nama da pomognu da klepimo repa. :D
Vala bas, mozda kakva tema , Nba Kladionica prijedlozi :D
tema postoji već godinu dana, evo vam je ispod glavne..
U desetom selu živi Antuntun!

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 25 nov 2013, 22:55

ramos4 je napisao/la:jedan predlog za veceras

Argentinska 1 liga

Estudiantes - Colon - 1 1.60

Gosti strajkaju i bojkotuju jer nisu primili plate zadnjih par mjeseci.Posljednju utakmicu nisu ni igrali i vjerovatno ce bodove izgubiti za zelenim stolom.Strajk su najavili i za vecerasnju utakmicu ukoliko im uprava ne isplati dugove.Mislim da nece 2 utakmice za redom ne odigrati tj izgubiti za zelenim stolo.Mislim da je ovdje pobjeda domacina dosta realna. Estudiantes na 10 mjestu uz skor 4-4-0 a gosti na 19 mjestu uz skor u gostima 1-1-6 uz 2 gola postignuta.

WIN WIN

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 25 nov 2013, 22:59

26.11.2013. uto 18:00
Zenit-Atletiko
oba daju
1.70
Zenit daje go 1.25

Zenit je u domaćim utakmicama sa Špancima dosada igrao:
protiv Seville " u tri uzastopne godine (2004 - 1-1 , 2005 - 2:1 2006 - 1:1 ) ,
" Celta " ( 2000-2 2 ) ,
" Villarreal " ( 2008 - 1-0 ) ,
" Real " ( 2008 - 01:02 )
i " Malaga " (2012 - 2-2 ) .

Zenit je postigao dvije pobjede i pet remija a samo izgubio od Reala ,
Dao 10 a primio 09 .
Nijedna od španskih ekipe nisu se vratili kući bez primljenog gola . Atletiko je već prvi i mislim da neće puno zapeti. A Hulk i kompanija najmanje sta bi morali uraditi dati go.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

drronaldo
Kontakt:

Post Postao/la drronaldo » 25 nov 2013, 23:03

hajro je napisao/la:26.11.2013. uto 18:00
Zenit-Atletiko
oba daju
1.70
Zenit daje go 1.25

" Celta " ( 2000-2 2 ) ,

Dao 10 a primio 09 .
Nijedna od španskih ekipe nisu se vratili kući bez primljenog gola . Atletiko je već prvi i mislim da neće puno zapeti. A Hulk i kompanija najmanje sta bi morali uraditi dati go.
Dosta ima je igraca povrijedeno. Ubit ce ih Atletiko nece znati gdje gone..

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 25 nov 2013, 23:24

Bradley 12,5 over
Conley 17,5 over
Lilard 19,5 over

prvi:uzima bruku suteva, vcrs igraju sa Charlotom i nakon par utakmica gdje nije prebacio tu granicu vcrs bi trebao.

drugi:nema Gasola, a jegove ce poene najvsie rasporedit zach i Conley. Conley se ionako vrti oko ove granice a veceras igraju protiv Houstona koji i ne igra odbranu.

treci:nema feltona ni vcrs, Udrih i Prigioni ne mogu cuvat Lilarda koji je ofanzivno sigurno jaci od Walla a Wall im je utrpao 31p.

jos bih dodao

Nowitzki 20,5 over
George 22,5 over

sretno!
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Godfather
Kontakt:

Post Postao/la Godfather » 25 nov 2013, 23:30

drronaldo je napisao/la:
hajro je napisao/la:26.11.2013. uto 18:00
Zenit-Atletiko
oba daju
1.70
Zenit daje go 1.25

" Celta " ( 2000-2 2 ) ,

Dao 10 a primio 09 .
Dosta ima je igraca povrijedeno. Ubit ce ih Atletiko nece znati gdje gone..
Prica se da u Rusiju nisu otisli: Villa, Filipe, Christian Rodriguez, Mario Suarez, Arda Turan, Godin, Tiago i ono najvažnije Diego Costa. A atletico je ionako prvi u grupi tako da oprez sa ovim parom.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 25 nov 2013, 23:33

18,5/Conley M. (Memph-Houst) over 2 @ 1.85
20,5/Nowitzki D. (Dalla-Denve) over 2 @ 1.85
Semper Fidelis

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 25 nov 2013, 23:51

ElLoco7 je napisao/la:Bradley 12,5 over
Conley 17,5 over
Lilard 19,5 over

prvi:uzima bruku suteva, vcrs igraju sa Charlotom i nakon par utakmica gdje nije prebacio tu granicu vcrs bi trebao.

drugi:nema Gasola, a jegove ce poene najvsie rasporedit zach i Conley. Conley se ionako vrti oko ove granice a veceras igraju protiv Houstona koji i ne igra odbranu.

treci:nema feltona ni vcrs, Udrih i Prigioni ne mogu cuvat Lilarda koji je ofanzivno sigurno jaci od Walla a Wall im je utrpao 31p.

jos bih dodao

Nowitzki 20,5 over
George 22,5 over

sretno!
Štovanje.

Mislim da su ovo dobitni za večeras. Nešto sam i ja odigrao, "kradem" i ove individue i to na nešto veći ulog.
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.