Danas je najbolji na terenu bio Arežina, momak je predobar igrač, asistencija za gol, nekoliko majstorskih driblinga, pasovi ma sve super, možda jedina zamjerka da izgubi nekad snagu i to ga sputava, treba mu pravih treninga i utakmica da bi brže napredovao, eh kad bi kakav transfer u Njemačku ostvario, za 3,4 godine imali bi vrhunskog igrača.
Mešanović je bio vrlo dobar danas, trči momak, trudi se, brži je bio od albanaca kroz čitavu utakmicu, zna zabit gol i on bi trebao otići negdje ako želi da napreduje, eh moje puste želje
Duljević, Bevab, Prcić, Hajrović, Grahovac imaju također potencijal da uspiju uz pravilan rad, i naravno veliko zalaganje, trud, motivaciju.
Danas me razočarao Maletić, nista al bukvalno, ne znam, on mi nije za reprezentacije, bar za prve postave, protiv Srbije je dao gol al nije uradio pored toga gotovo ništa, danas očajan.
Duljević ima problem sa defanzivnom igrom, jednostavno se ne trudi, malo postavi nogu eto što mora, kao da ga nema prolaze pored njega, to sam isto opazio i protiv Srbije.
Ostali igrači prosjek i treba još vremena i utakmica da bi mogli znat nešto više...