JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:50
admin je napisao/la: ↑23 jul 2025, 22:48
JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 19:41
Prvo napise kako mozes izvaditi 10.000 KM i mahati njima da ti niko ne priđe i onda kao argument navodi kako je nekome iz ugla policijajca
Bukvalno možeš to uraditi. Mislim da imamo 0 nasilnih pljački u gradu u zadnjih par godina.
Bukvalno pojma nemaš sta pricas ali bez uvrede, ovo je leorey level spika. Nisi upućen.
Trebam biti upućen više nego da živim tu. Hodam svim dijelovima grada, svaki dan, apsolutno nikad nisam vidio nikakav problem te vrste. Znam toliko ljudi koji na dnevnoj bazi zbog posla nose 10-20.000 km opreme, nikad niko nije imao problem, sjednes u kafic, djeca vade laptopa od po 5.000 KM, hladno rade, ja 10 godina nosio mac pro sa sobom… par puta mi se znalo desiti da zaboravim torbu u kafiću, uvijek uredno ljudi sačuvaju, vrate…
S druge strane, znao sam na putu doživjeti da ljudi bježe kad vide novčanicu vrijednosti 100 dolara, neće niko da je uzme jer zna da je haman neće živ do kuće donijeti. Izvadiš foto aparat, ljudi ti prilaze da te upozore da će ti odsjeci ruku neko da ti aparat uzme…