Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Juve-Kopenhagen
ili
Anderl-Benfica
over 10.5 kornera što mislite
ili
Anderl-Benfica
ja sam igrao juve. msm krenut ce od pocetka jer im pobjeda treba pa sam misljenja da ce tu biti puno kornerajozinho je napisao/la:Juve-Kopenhagen
ili
Anderl-Benfica

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- diplomatija
- Kontakt:
Moze Li mi neko pomoci ili predloziti neku stranicu da vidim koji igraci i u koojim timovima imaju zute kartone, vjerujem da ce veceras biti ciscenja jer ovim velikim 6. Kolo nista nece znaciti, a granice su relativno male, pozdrav
semirmrva je napisao/la:Washington - Lakers(+4.5) h1 1.85
New Orleans - Golden State 2 1.75
Atlanta - Orlando over 199.5 1.85
Toronto - Brooklyn(+6.5) h1 1.85
Kvota: 11.08
U Hrvatskim kladionicama stavili 23,5reha87 je napisao/la:Wall ima danas u premieru na 20.5 over 1.7, imal kakav under da je izgledan?
Razlika u tri (3 ) kosa nije mala.

-
- Kontakt:
SINGLE: Olimpija - ASVEL Tip:X2 KV:2.2
UPLATA:50
DUBLE:1X2Z/Juventus - FC Kopenhagen Tip:1M (Pobjeda na Juve i manje od 3.5 golova) kv:2.05
Bisons - Radnički K. Tip:1 kv:2.10
uplata:30
TRIPLE:SP/Anderlecht - Benfica Tip:2 kv:2.3
-7.5/Hamburg - La Rioja Tip:1 kv:1.85
ZKOR/9.5/Juventus - FC Kopenhagen Tip:VIŠE kv:1.5
uplata:20
i sve ove na jedan listic,uplata 10
s jednim prolazom vadim pare i sitno na dobitku,sve preko ako se posreci dupla se ili vise...
sretno svima
UPLATA:50
DUBLE:1X2Z/Juventus - FC Kopenhagen Tip:1M (Pobjeda na Juve i manje od 3.5 golova) kv:2.05
Bisons - Radnički K. Tip:1 kv:2.10
uplata:30
TRIPLE:SP/Anderlecht - Benfica Tip:2 kv:2.3
-7.5/Hamburg - La Rioja Tip:1 kv:1.85
ZKOR/9.5/Juventus - FC Kopenhagen Tip:VIŠE kv:1.5
uplata:20
i sve ove na jedan listic,uplata 10
s jednim prolazom vadim pare i sitno na dobitku,sve preko ako se posreci dupla se ili vise...
sretno svima
1921
ili da domaći daje više od 24 gola jer Flensburg u zadnjih 10-tak utakmica samo jednom primio manjeamypitar je napisao/la:Pa bolje onda odigrati da ce Flensburg dati vise od z (30,5) koliko su dali u Premijeru.kinder_jaje je napisao/la:20:15 Balingen - Flensburg (55.5) 2 - 1.85
Balinen je izgubio 2 derbija i jedan dobio.Pod derbije računam njihova gostovanja kod Eisenacha i Mindena,koje su izgubili,te pobjedu doma kontra Emsdettena.Između te 4 ekipe če se voditi borba za 1 mjesto koje ostavlja u 1.Bundesligi,i svaki bod će biti dobrodošao,naravno ne i kontra Flensburga.Da Flensburg nije odigrao 3 tekme u 8 dana,2 kontra HSV-a u LP i jednu kontra Kiela u prvenstvu,bez razmišljanja bih uzeo hendi 6.5 na Flensburg.Flensburg pobjedom dolazi sigurno na 1.mjesto u Bundesligi,ali več za 4 dana ima tešku tekmu u LP kod Aalborga. Doduše i Aalborg danas neugodnog protivnika(Skjern),ali pošto HSV ima 10 bodova,Flensburg 9 a Aalborg 8,to če biti direktna borba za 2.mjesto u skupini.Ballingen je ov sezone igrao i sa Fuchseom,R.N.Lowenom,HSV-om i Kielom. To su uz Flensburg 4 najjače ekipe u Bundesligi,i sve su dobile Ballingen na isti način - nadigravanjem.Jedino ih je Lowen na početku sezone limitirao na 20 golova,dok su im sve ostale ekipe zabijale 33+ golova,dozvolivči Ballingenu oko 24.Na jednaki način su ih dobivali i Melsungen,Hannover i Magdeburg,pa vjerujem da ni Vranješ neče mijenjati taktiku i da če ići u nadigravanje sa Balingenom.Na golu ima Sorenssena i Anderssena koji ako imaju svoj dan mogu zaustaviti i jedan Kiel i HSV,a vidjeli smo u tekmi kontra Kiela da kad Flensburg napravi razliku dolazi do opuštanja,pa na kraju i njima popusti koncetracija u obrani. Flensburga očekujem na nekih 33+ golova,a vjerujem da Balingen može zabiti i puno više od 23 koliko treba za prolaz ovoga overa.
Pada koef.na domacina https://www.psk.hr/Betting/Event/255123 ... 27.11.2013" onclick="window.open(this.href);return false;.jozinho je napisao/la:ili da domaći daje više od 24 gola jer Flensburg u zadnjih 10-tak utakmica samo jednom primio manjeamypitar je napisao/la:Pa bolje onda odigrati da ce Flensburg dati vise od z (30,5) koliko su dali u Premijeru.kinder_jaje je napisao/la:20:15 Balingen - Flensburg (55.5) 2 - 1.85
Balinen je izgubio 2 derbija i jedan dobio.Pod derbije računam njihova gostovanja kod Eisenacha i Mindena,koje su izgubili,te pobjedu doma kontra Emsdettena.Između te 4 ekipe če se voditi borba za 1 mjesto koje ostavlja u 1.Bundesligi,i svaki bod će biti dobrodošao,naravno ne i kontra Flensburga.Da Flensburg nije odigrao 3 tekme u 8 dana,2 kontra HSV-a u LP i jednu kontra Kiela u prvenstvu,bez razmišljanja bih uzeo hendi 6.5 na Flensburg.Flensburg pobjedom dolazi sigurno na 1.mjesto u Bundesligi,ali več za 4 dana ima tešku tekmu u LP kod Aalborga. Doduše i Aalborg danas neugodnog protivnika(Skjern),ali pošto HSV ima 10 bodova,Flensburg 9 a Aalborg 8,to če biti direktna borba za 2.mjesto u skupini.Ballingen je ov sezone igrao i sa Fuchseom,R.N.Lowenom,HSV-om i Kielom. To su uz Flensburg 4 najjače ekipe u Bundesligi,i sve su dobile Ballingen na isti način - nadigravanjem.Jedino ih je Lowen na početku sezone limitirao na 20 golova,dok su im sve ostale ekipe zabijale 33+ golova,dozvolivči Ballingenu oko 24.Na jednaki način su ih dobivali i Melsungen,Hannover i Magdeburg,pa vjerujem da ni Vranješ neče mijenjati taktiku i da če ići u nadigravanje sa Balingenom.Na golu ima Sorenssena i Anderssena koji ako imaju svoj dan mogu zaustaviti i jedan Kiel i HSV,a vidjeli smo u tekmi kontra Kiela da kad Flensburg napravi razliku dolazi do opuštanja,pa na kraju i njima popusti koncetracija u obrani. Flensburga očekujem na nekih 33+ golova,a vjerujem da Balingen može zabiti i puno više od 23 koliko treba za prolaz ovoga overa.
Broj golova - ekipa 1 [24,5]
MANJE VIŠE
1,95 1,75
Curry over
Wall over
Johnson over
moze i LeBron over
Macabbi - MZT -13,5+ h1
Benfica 2
Rooney 1
Wall over
Johnson over
moze i LeBron over
Macabbi - MZT -13,5+ h1
Benfica 2
Rooney 1
- Maradonaaa
- Kontakt:
Kako je ovaj wwin poceo srati
od 3 rukometa koja sam mislio odigrati,dva su izbacili zbroj golova
jedino je jos ovaj ostao na hendikep
i to je pitanje koliko ce ga jos drzati
Aarhus GF - Ringsted(+7,5) 2 1,75

Maradonaaa je napisao/la:Kako je ovaj wwin poceo srati![]()
Šta su izbacili

- Maradonaaa
- Kontakt:
Dijon - Nantesamypitar je napisao/la:Maradonaaa je napisao/la:Kako je ovaj wwin poceo srati![]()
Šta su izbacili
igrao bih manje od 55,5
Falk Horten - Arendal
manje od 54,5
Sinoc je bio bas umoran na kraju tekme..Zadnja 2 minuta je samo sutao slobodna, u jednom momentu se sjebo u smislu zasto lopta na skoku uvijek njemu dodje, a gurava zavrsnica bilareha87 je napisao/la:Wall ima danas u premieru na 20.5 over 1.7, imal kakav under da je izgledan?

Ne kazem da nece ici over veceras, ali mozda ce ga malo odmoriti i fokusirati se vise na Nene-a koji je sinoc ostvario ucinak karijere, 30 koseva
Juventus - Kopenhagen / ps1 - (2,20 )
CSKA - Bayern / 2 - (1,45)
Shakhtar - Real. Sociedad / 1- ( 1,65)
Drogba daje go / 1 - (3,60)
@ 18,95
CSKA - Bayern / 2 - (1,45)
Shakhtar - Real. Sociedad / 1- ( 1,65)
Drogba daje go / 1 - (3,60)
@ 18,95
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
Zamalo iznenadjenje ovo, svaka cast, odigrao sam hendikp +1,5 na luabevanda4 je napisao/la:Snooker (UK Championship, 1. kolo):
Campbell - Haotian Lu 2 @2,24
Sviđa mi se kvota na mladog Lua. Kinesko čudo, debitirao kao PRO 2012., imao je ni manje ni više nego 14 godinaJoš je preeviše zelen, al ne smeta mi. Uvijek može parirati igračima kao što je Campbell. Iako je Marcus dosta konstantan (uvijek se vrti u prvih 50-ak mjesta) nikad nije napravio ništa specijalno, dok mu protivnik puca visoko! Sa 15 godina je već trn u oku mnogo jačim igračima i možda mu je baš ovaj turnir propusnica za snooker elitu. Kvota je neloša, ali upozoravam, uzmite je s oprezom.. Ipak je Marcus stara zvjerka koliko god Kinez bio nadobudan i jak trenutno.
- crvenocrni
- Kontakt:
Shakhtar D. 1 (TP) 1.85
Flensburg vise od 55.5
Juve vise od 2.5 zutih kartona
Zaragoza 1
Kvota 8.28
Flensburg vise od 55.5
Juve vise od 2.5 zutih kartona
Zaragoza 1
Kvota 8.28
TŽK/Shakhtar D. - R.Sociedad 27.11.2013 20:45 2 1.85
1x2(0) Shakhtar D. - R.Sociedad 27.11.2013 20:45 1M 2.08
0/Juventus - FC Kopenhagen 27.11.2013 20:45 VIŠE 1.75
2pŽK/Man.City - V.Plzen 27.11.2013 20:45 2 1.65
Detroit-Chicago 28.11.2013 01:30 1 1.6
TK/Leverkusen-Man.Utd 27.11.2013 20:45 1 1.85
Juventus -FC Kopenhagen 27.11.2013 20:45 1 1.15
Cisto da se prati nesto
Kvota : 37.82
1x2(0) Shakhtar D. - R.Sociedad 27.11.2013 20:45 1M 2.08
0/Juventus - FC Kopenhagen 27.11.2013 20:45 VIŠE 1.75
2pŽK/Man.City - V.Plzen 27.11.2013 20:45 2 1.65
Detroit-Chicago 28.11.2013 01:30 1 1.6
TK/Leverkusen-Man.Utd 27.11.2013 20:45 1 1.85
Juventus -FC Kopenhagen 27.11.2013 20:45 1 1.15
Cisto da se prati nesto

Kvota : 37.82
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."
1921 <3 !
1921 <3 !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Dijon vs Nantes 1 @2.9 ili 1x @2.15
Do sad uvijek dolazio kec , po slicnim kvotama kao i danas tako da vrijedi probati.
Pogled na tabelu nam govori da je Dijon kuci izgubio od PSG samo 2 razlike a u zadnje vrijeme znaju da pobjede.
Po ovoj kvoti se isplati igrati.
Do sad uvijek dolazio kec , po slicnim kvotama kao i danas tako da vrijedi probati.
Pogled na tabelu nam govori da je Dijon kuci izgubio od PSG samo 2 razlike a u zadnje vrijeme znaju da pobjede.
Po ovoj kvoti se isplati igrati.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
G.Henderson 13,5 2
Konacno je u zadnje tri utakmice proradio i vcrs igraju protiv indiane,znamo kakva je indiana defanzivana ekipa ali uzimajuci u obzir da ce henda biti na 15ak suteva i to da u zadnje vrijeme igra jako dobro ovo mi je premala granica , u pojedinim kladionicama granica je 15,5.Igrao sam ga 5 puta dosad i skino sam ga u 2 undera i 3 overa nadajmo se da ce i vcrs doci.
K.Love 24,5 2
I vcrs ocekuje utakmicu sa puno koseva kao u zadnjoj izmedju min. i denvera ukupno 230,svi znate o mogucnostima ljubavi
, u ovakvoj run and gun utakmici mora preci ovu granicu
Cleavland Miami -8,5 h1
nabrijana atmosfera do max, miami ih nece uzeti vise od 8 razlike,jednostavno u ovim mecevima cleveland igra sa 120% od svojih mog.
Dunleavy M. 9,5 2
u posljednje vrijeme ima jako veliku min. vise od 30m provodi na parketu ,cikago i nema bas velikih opcija u napadu osim buzera i denga koji se ispucavaju tako da ce i mike uzeti porciju od 10ak suteva
Konacno je u zadnje tri utakmice proradio i vcrs igraju protiv indiane,znamo kakva je indiana defanzivana ekipa ali uzimajuci u obzir da ce henda biti na 15ak suteva i to da u zadnje vrijeme igra jako dobro ovo mi je premala granica , u pojedinim kladionicama granica je 15,5.Igrao sam ga 5 puta dosad i skino sam ga u 2 undera i 3 overa nadajmo se da ce i vcrs doci.
K.Love 24,5 2
I vcrs ocekuje utakmicu sa puno koseva kao u zadnjoj izmedju min. i denvera ukupno 230,svi znate o mogucnostima ljubavi

Cleavland Miami -8,5 h1
nabrijana atmosfera do max, miami ih nece uzeti vise od 8 razlike,jednostavno u ovim mecevima cleveland igra sa 120% od svojih mog.
Dunleavy M. 9,5 2
u posljednje vrijeme ima jako veliku min. vise od 30m provodi na parketu ,cikago i nema bas velikih opcija u napadu osim buzera i denga koji se ispucavaju tako da ce i mike uzeti porciju od 10ak suteva

CSKA- BAyern 0-2 2,20
Teren los, ocekujem neku laganu pobjedu Bayerna od 1:0 ili 2:0
Teren los, ocekujem neku laganu pobjedu Bayerna od 1:0 ili 2:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.