Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la ASD » 24 jul 2025, 15:30

Degen vozio 110 kilometara preko dozvoljenog. 4.3 promila u krvi, plus kokain u krvi. Trkao se s još jednim koji je vozio brže od njeg.
Ubio momka i još 5 osoba poslao u bolnicu.

Slučaj se pokušava zataškati od strane Mupa TK/Policije TK. Uspjela je nekako javnost da mu sazna ime. Ovaj drugi koji se trkao s njim se je nažalost izvukao.

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 24 jul 2025, 15:33

Dodikovom kumu 100 miliona KM iz budžeta BiH: Ozvaničena kupovina zgrade za UIO u Banjoj Luci
Šta rade od države, je*em li im pleme. :yawn:

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 24 jul 2025, 17:08

Kad se sjetim da je ovdje 90posto foruma pričalo kako naša vlast radi pametne poteze ,smisljeno kao šah partiju.
I pljuvaul nas koji smo krotikovali što se odmah ne reaguje ,čak i admin počeo banove dijeliti

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 jul 2025, 18:25

Kako se forum promjenio u zadnjih 5-10 godina. Drasticno.

Vidim nema vise teme ljepotice, ali zato je tu tema ljepotani, i to aktivna.

Puhni israfile

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 jul 2025, 18:27

Pratimo trendove, europski :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 24 jul 2025, 18:30

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
24 jul 2025, 18:25
Kako se forum promjenio u zadnjih 5-10 godina. Drasticno.

Vidim nema vise teme ljepotice, ali zato je tu tema ljepotani, i to aktivna.

Puhni israfile
Admin prima lovu od gay lobbya, zato je ovakva situacija.
Gologuzane mozes objaviti, ali zensko dupe jok. :yawn:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 24 jul 2025, 18:58

avenija je napisao/la:
24 jul 2025, 16:06
Nekad i protivniku moras pružiti ruku jer je jači od tebe..ma koliko bilo teško.
Bruda kako ces prezivit ovo poskupljenje struje? :yawn:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 jul 2025, 19:13

soko je napisao/la:
24 jul 2025, 14:48
admin je napisao/la:
24 jul 2025, 13:56
Jeste druze, s tim da je kod nas tako opasno na lupam alipasinom i Ilidži a nije u centru. Ali ni na alipasinom i Ilidži ljudi ne žive sa rešetkama na prozorima jer se boje da će im neko uci da ih siluje dok spavaju, nema bodljikave žice, ljudi koji rade u granapima ne drže pušku ispod kase isl. Ja ne idem često na Ilidžu ili Alipasino, ali idem ponekad. Svejedno mi je jel mrak, potpuno mi je svejedno kojom ulicicom ću proći, osjećam se 100% sigurno. Iako I to jedno razbojništvo mjesečno koje se desi u Kantonu Sarajevo, desi se možda tamo.

A kod vas u tom opasnom dijelu imaš svaki dan deset razbojništava. Ti tu realno ne ideš jer ne smiješ nosa promoliti obzirom da su velike šanse da ces najebat.

Nije to uopste uporedivo.
Americki gradovi su skroz drugaciji neg europski.
Za ta mjesta sto Alem govori, nemas uopste potrebe da ides. Nisu ovdje gradovi napravljeni da setas, vecinom auto.
Meni npr najblizi super market je 2km.
Naravno da nemaš potrebe da hodaš tuda kad i ne možeš. 50% sugrađana ti živi u dijelu grada u koji niko ko ne mora nikad u zivotu ne bi došao. Mene ne bi puškom natjerao da tako živim. Da u granap moram autom 15 minuta vozit, pa ‘in & out’.

Diskusija je počela od toga da sam branio Alema sto je njemu super da ima 20 policajaca na jednog stanovnika.

**** te taj život. Iz auta ne smiješ izaći, jedva čekaš da vidiš policajca da odahneš, u granap moraš vozit 15 minuta, grad ti nije napravljen za ljude već za auta… možda neko voli, meni je to fuj.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 jul 2025, 19:37

admin je napisao/la:
24 jul 2025, 19:13

Naravno da nemaš potrebe da hodaš tuda kad i ne možeš. 50% sugrađana ti živi u dijelu grada u koji niko ko ne mora nikad u zivotu ne bi došao. Mene ne bi puškom natjerao da tako živim. Da u granap moram autom 15 minuta vozit, pa ‘in & out’.

Diskusija je počela od toga da sam branio Alema sto je njemu super da ima 20 policajaca na jednog stanovnika.

**** te taj život. Iz auta ne smiješ izaći, jedva čekaš da vidiš policajca da odahneš, u granap moraš vozit 15 minuta, grad ti nije napravljen za ljude već za auta… možda neko voli, meni je to fuj.
Pa sto ce ici kad ima sve gdje zivi, sto cu ja ici u Walmart na drugu stranu grada kad mi je Walmart 7 minuta voznje od kuce. Imas kralju totalno drugaciju percepciju, kakav strah, kakve pm zapeo si sto se desava po ghettima kao da je to stvarnost svakog gradjanina, sta mene burazeru interesuje ghetto, interesuje me ovo:
slika
Gledaj, svaka kuca 500 kvadrata minumum, bas se pitam jesu'l ovi sigurni ovdje :urnebes: Mene ovi ljudi interesuju bogatasi da sam oko njih, da poslujem s njima, da naucim nesto od njih, jebte ghetto sta cu od njih naucit kako opljackat benzinsku u kojoj je u kasi $150 i lezati 10 godina zbog tog. Evo bas ovaj lik sto poslujem s njim danas crnac, pitat cu ga osjetil rasizam i tuce li ga policija :rol: milioner coj'k, sifra iq 150 po mojoj procjeni
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 jul 2025, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 jul 2025, 20:07

admin je napisao/la:
soko je napisao/la:
24 jul 2025, 14:48
admin je napisao/la:
24 jul 2025, 13:56
Jeste druze, s tim da je kod nas tako opasno na lupam alipasinom i Ilidži a nije u centru. Ali ni na alipasinom i Ilidži ljudi ne žive sa rešetkama na prozorima jer se boje da će im neko uci da ih siluje dok spavaju, nema bodljikave žice, ljudi koji rade u granapima ne drže pušku ispod kase isl. Ja ne idem često na Ilidžu ili Alipasino, ali idem ponekad. Svejedno mi je jel mrak, potpuno mi je svejedno kojom ulicicom ću proći, osjećam se 100% sigurno. Iako I to jedno razbojništvo mjesečno koje se desi u Kantonu Sarajevo, desi se možda tamo.

A kod vas u tom opasnom dijelu imaš svaki dan deset razbojništava. Ti tu realno ne ideš jer ne smiješ nosa promoliti obzirom da su velike šanse da ces najebat.

Nije to uopste uporedivo.
Americki gradovi su skroz drugaciji neg europski.
Za ta mjesta sto Alem govori, nemas uopste potrebe da ides. Nisu ovdje gradovi napravljeni da setas, vecinom auto.
Meni npr najblizi super market je 2km.

Nije strah izaci neg su samo kuce oko mene. Mozes ti izaci setati po komsiluku, imamo parkova, djecija igralista. Novi suburb.
Kod mene je garaza otvorena po citav dan, komsije uvjek rade nesto, djeca se igraju.
Razumijem to da ne volis taj stil zivota.
U Americi imas mozda par gradova da su napravljeni za ljude. Ono bas da ti ne treba auto. NYC, Chicago i Boston. Donekle san diego. U LA nema nista bez auta

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 jul 2025, 20:31

soko je napisao/la:
24 jul 2025, 20:07

Nije strah izaci neg su samo kuce oko mene. Mozes ti izaci setati po komsiluku, imamo parkova, djecija igralista. Novi suburb.
Kod mene je garaza otvorena po citav dan, komsije uvjek rade nesto, djeca se igraju.
U Americi imas mozda par gradova da su napravljeni za ljude. Ono bas da ti ne treba auto. NYC, Chicago i Boston. Donekle san diego. U LA nema nista bez auta
Isto kao da lik misli da ti je limitovana sloboda kretanja i da samo smijes otic u prodavnicu tu gdje zivis. :rol: jebte koliko mi puta zafali nesto za posao odem u najblizi home depot, ili lowes libo me jel u ghettu ili nije, necu voziti pola sata do kuce a taj mi blizi. I ne razmisljam o tome uopste. Evo otic cu sad u jersey village da popijem pivu @admine kad krenem kuci s posla usput mi je, svratit cu, sta ce mi ko. Isto kao da misli ono odes na neku stranu grada, automatski ce te zgazit neko, daj ba.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 jul 2025, 20:51

alemsa je napisao/la:
24 jul 2025, 20:31
soko je napisao/la:
24 jul 2025, 20:07

Isto kao da lik misli da ti je limitovana sloboda kretanja i da samo smijes otic u prodavnicu tu gdje zivis. :rol: jebte koliko mi puta zafali nesto za posao odem u najblizi home depot, ili lowes libo me jel u ghettu ili nije, necu voziti pola sata do kuce a taj mi blizi. I ne razmisljam o tome uopste. Evo otic cu sad u jersey village da popijem pivu @admine kad krenem kuci s posla usput mi je, svratit cu, sta ce mi ko. Isto kao da misli ono odes na neku stranu grada, automatski ce te zgazit neko, daj ba.
Amerika je za zivot odlicna. Meni jedino sto fali je familija i ove moje blize kolege. Nekako se svi po svijetu rasuli. Imam ja ovdje familije sa zenine strane i ovako neke prijatelje. Brat, sestra daleko.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 jul 2025, 21:45

Masqareda je napisao/la:
24 jul 2025, 18:58
avenija je napisao/la:
24 jul 2025, 16:06
Nekad i protivniku moras pružiti ruku jer je jači od tebe..ma koliko bilo teško.
Bruda kako ces prezivit ovo poskupljenje struje? :yawn:
Svaki post mi je izbrisan bilo o struji, bilo o Dodiku, Gazi, poskupljenjima itd tako da ti ne mogu dati odgovor..privatan forum razumijem, cenzura ekstremna kao u Izraelu ne razumijem.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 24 jul 2025, 21:45

slika

Nirtone baris li maloljetnice na koncertu Mirze Selimovica ili si na Koševu medju 15 milja mudonja :hmmmmm:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 24 jul 2025, 21:51

kraljttbvb je napisao/la:
24 jul 2025, 21:45
slika

Nirtone baris li maloljetnice na koncertu Mirze Selimovica ili si na Koševu medju 15 milja mudonja :hmmmmm:
Ako odgovori pogresno treba ga banovati
I found freedom. Losing all hope was freedom.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 24 jul 2025, 21:53

Arvid je napisao/la:
24 jul 2025, 21:51
kraljttbvb je napisao/la:
24 jul 2025, 21:45
slika

Ako odgovori pogresno treba ga banovati
Jaja mu treba otkinuti...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 jul 2025, 22:01

alemsa je napisao/la:
24 jul 2025, 19:37
admin je napisao/la:

Pa sto ce ici kad ima sve gdje zivi, sto cu ja ici u Walmart na drugu stranu grada kad mi je Walmart 7 minuta voznje od kuce. Imas kralju totalno drugaciju percepciju, kakav strah, kakve pm zapeo si sto se desava po ghettima kao da je to stvarnost svakog gradjanina, sta mene burazeru interesuje ghetto, interesuje me ovo:
slika
Gledaj, svaka kuca 500 kvadrata minumum, bas se pitam jesu'l ovi sigurni ovdje :urnebes: Mene ovi ljudi interesuju bogatasi da sam oko njih, da poslujem s njima, da naucim nesto od njih, jebte ghetto sta cu od njih naucit kako opljackat benzinsku u kojoj je u kasi $150 i lezati 10 godina zbog tog. Evo bas ovaj lik sto poslujem s njim danas crnac, pitat cu ga osjetil rasizam i tuce li ga policija :rol: milioner coj'k, sifra iq 150 po mojoj procjeni
Dobro, posteno… ja ne znam kako je, a ti znas i to je cinjenica.

Al ako je tako ekstra, de onda pojasni sto ce ti 20 policajaca na svakog gradjanina??

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 24 jul 2025, 22:04

E pazi ti ovih Amera. Ako hoćeš vizu, fb profil ti mora biti podešen na javno i ako slučajno napišeš da izraelski teroristi kopiraju Hitlera, Ameri će to shvatiti kao prijetnju. :urnebes:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 24 jul 2025, 22:11

Ne može Alema niko ubijediti u suprotno od onoga što on misli da je tako.
Prix, ne vjerujem da imaš puno prijatelja.

Ode i Hulk Hogan. Nisu neke godine...
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 jul 2025, 22:18

admin je napisao/la:
24 jul 2025, 22:01

Dobro, posteno… ja ne znam kako je, a ti znas i to je cinjenica.

Al ako je tako ekstra, de onda pojasni sto ce ti 20 policajaca na svakog gradjanina??
Pa mislim burazeru da si ti moju podrsku prema policiji protumacio kao da ih podrzavam jer mi je potrebna neka sigurnost. To si totalno pogresno shvatio ili zamislio/percepirao (nazovi kako hoces), ja ih 2 puta u zivotu nazvao, jednom kad mi je ukradeno auto i drugi put kad sam imao udes jer mi je bio potreban njihov zapisnik zbog osiguranja. Inace jarane ko bi ceko policiju da te spasava u tome sto si navodio pljacki, provalama itd. To ti se u Texasu zna da sam rijesavas, kad bi ti policiju cekao dok ona dodje nigdje te ne bi bilo. Provalis nekome u kucu mrtav si covjek u 87% slucajeva ako je vlasnik kuci, to ce ti i policija reci da ubijes/pucas da ne promislis dva-put. Nemam nista s njima niti oni samnom ali mi ne smetaju, neka ljudi. Tvoja duznost kao civila je da postujes ustav i da izvrsis naredbu u interakciji sa organom vlasti/policijom, ovi sto dobijaju batine obicno odbijaju naredbe, s toga ih ne vidim da su u krivu. Ti imas pravo da ih vidis drugacije svakako

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 3 gosta.