bevanda4 je napisao/la:Nexus je napisao/la:
Bevanda, ja ne kradem analize, sve sto napisem je moje intelektualno kladioničarsko vlasništvo.
Nigdje nisam ni napisao da kradeš. Dok ti postavljaš ovakve parove, iskreno, ni ne zanima me

Samo nastavi brate!
ma znam da nisi, samo da razgraničim neke stvari.
dugo se bavim ovim, mozda i predugo, tako da dobro znam kako je kada neko ukrade analizu i postavi je. Znam jer su od mene krali i prodavali. Prodajem i ja, ali ne ovom forumu. Imam svoje trziste i redovne kupce koji ne dolaze na ovaj forum, tako da mogu da postavljam ovdje, a da mi neko od njih ne kaze, "zasto da placamo kada mozemo džaba da dobijemo".
Naravno, i prepisuje se dosta, ali ako to radim, obavezno stavim c/p ili citiram sve ili kazem da pratim tog i tog.
Ovdje postavljam cisto radi nekih "humanih" razloga. Mada, pola toga sto ja igram i postavljam u lokalima nema da se igra, ali to je prokletstvo lokalnih kladionica. Ili nema u ponudi ili ti traze min 3 ili 5 parova, a to je neprofesionalno. Ja lokale fatam samo kada pogrijese neku granicu ili ne blokiraju neki par.
Ovaj forum nije namijenjen klađenju, to svi znamo, ali ima jako dobrih informacija i dobrih tipera zbog koji vrijedi dolaziti, a tamo odakle ja "dolazim" ima ih jos vise, a posto ne smijem reklamirati, slobodno me kontaktirajte preko pm.
Bevanda, pogotovo za tebe važi jer vidim da pratis snooker, a takav mi treba jer mi je taj sport nepokriven na forumu, a postoji mogucnost i da te ubacim u par zatvorenih foruma...o tom po tom.