Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
MoRe i bolje vjeruj miConsigliere je napisao/la:prezivio si, vidim...iVar je napisao/la:vidio ja preko skypeConsigliere je napisao/la:Ovu gore bi volio vidjeti iz kontra profila.
Al' vidi je ocam, isti kez, ista strana, sve istoSabinho je napisao/la:Ne kontam,je l' imaju neke fiksatore za facu ili neki program u sebi da uvijek istu pozu i izgled imaju![]()
Godine i godine treningaSteph je napisao/la:Al' vidi je ocam, isti kez, ista strana, sve istoSabinho je napisao/la:Ne kontam,je l' imaju neke fiksatore za facu ili neki program u sebi da uvijek istu pozu i izgled imaju![]()
![]()
![]()
Steph je napisao/la:[youtube][/youtube]
IlPrincipe je napisao/la:
I ljuti se kad mu kažem da je levatiVar je napisao/la:vidio ja preko skypeConsigliere je napisao/la:Ovu gore bi volio vidjeti iz kontra profila.
WTFIlPrincipe je napisao/la:
HAAHAHHAAHAAAAHAHHAHAAAAHAHA vidiš da ih zajebavam botu, šta ima ovo na skype nije čajlegenda reala je napisao/la:I ljuti se kad mu kažem da je levatiVar je napisao/la:vidio ja preko skypeConsigliere je napisao/la:Ovu gore bi volio vidjeti iz kontra profila.![]()
riječ diskrecija čuo nekad![]()
![]()
IlPrincipe je napisao/la:
1.Žene ne idu na dženazuAllGunsBlazing je napisao/la:
I da vjerovatno nikad niste bili na dzenazi ili necemu slicnom, zene i djevojke se ovako oblace, tj. kako su navikle i samo stave maramu na glavu. Ne kazem da je ispravno, ali nije nesto sto cudi.
legenda reala je napisao/la:1.Žene ne idu na dženazuAllGunsBlazing je napisao/la:
I da vjerovatno nikad niste bili na dzenazi ili necemu slicnom, zene i djevojke se ovako oblace, tj. kako su navikle i samo stave maramu na glavu. Ne kazem da je ispravno, ali nije nesto sto cudi.
2.Žene se ovako ne oblače za neki tehvid ili kad klanjaju nego oblače duge suknjebar je tako pravilo bilo što ove nove generacije sve modifikuju to je drugo
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.