FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 23 avg 2011, 20:29

Ajmo ovi sto su na trening bili, pjevajte :)
NO PYRO NO PARTY

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 23 avg 2011, 20:33

Bianconeri1988 je napisao/la:Joj jedva čekam sutra kraj utakmice pa da rasprava na ovoj temi krene u drugom smjeru...
Hamo je napisao/la:Da ovo nije onaj Wood famozni što je igro za našeg ljoŽeta prije par sezona :?: :mrgreen:
Jeste Wood, ali u pravom smislu riječi :mrgreen: :lol:
Očito je :lol:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 avg 2011, 20:36

aleksandar_veliki je napisao/la:Trening odlican, frcalo na sve strane. Mislim da ce Zeljeznicar od prve minute igrati presing, dakle nece biti famoznog cekanja na svojoj polovici. Sastav, trinaest kandidata, pa ko zna. Mozda i Savic ispadne iz tima, a mozda i Selimovic. Vidjecemo, ali ohrabrujuca atmosfera.
sta je to :) zeba? ko ce izbacit selimovica, eustahije beslija?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 avg 2011, 20:38

England je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
England je napisao/la:Nemam ja nista protiv Osima, ali pišem o neposrednom zapažanju, teško mi se pomiriti sa činjenicom da trpi pojedince koji igraju toliko loše, kao npr.Marković(po mome nisu ga naučili trčati, jako loše trči , nema pojma gdje goni), Bogičević( nema igračku inteligencije i koordinacije, neprestano radi prekide u zoni-to je taktička greska, a taktika se ne radi na južnoj tribini), pa je Lazara forsirao(neozbiljno)meni to nije bilo zabavno, cijelu polusezonu je mogao afirmirati napadaca, to je po meni ogromna greska, dovodi Adilovića , koji je sve samo ne ono sto istinski navijač očekuje od napadača, on je nadopuna za Bajru, nije pojačanje. I nema igre u gostima, zar to nije dovoljno da se kaže, platim kartu za nista.

Tebi ko da neko zavrne ruku pred svaku utakmicu i natjera te platis kartu,ko te tjera da uopste dolazis ionako si prisutan samo u zadnju godinu dana tu ako si i toliko...jarane fakat pretjerujes aj sto pretjerujes vec si postao i naporan,mislio sam juce kad si se registrovao da stvarno imas sta da kazes da imas koju pametnu,da poznajes igru zvanu nogomet ali sam se definitivno uvjerio da si ovde samo iz cisto provokatorski razloga i s namjerom da trolujes temu i to na prefinjen i ugladjen nacin....neke si uspio isprovocirati neke nisi i recimo da ti je djelomicno uspio posao..nadam se da si zadovoljan i sad lagano razguli odakle si i dosao i shvati da nam tvoji velikoevropski savjeti i vidjenje nogometa zaista nisu ni najmanje potrebni a svaka rasprava s tobom je suvisna.
Ovo je nas klub f.k željeznicar za njega zivimo,disemo,umiremo,sanjamo,volimo,placemo,tugujemo i radujemo se,takav je kakav jeste za nas najbolji i jedini na svijetu,mi smo ti sljepci koji sljepo pratimo zelju i u dobru i u zlu i zato je Željo ono sto jeste i ono sto opstaje dugih niz godina i ne opstaje sigurno na temeljima takvih kao sto si ti,neklubovica ili viseklubovica koji se naginju onako kako vjetar puse...!!
Ti znas sve, pa i krivo procijeniti, tu si..nisi konstruktivan, ai sumnjam da si i kompentencija...iako su svi tvoji, u nogomet, da nisu suci ..?
Ja nemam pojma-mozda,krivo procjenjujem-mozda,konstruktivan prema tebi nemam potrebe da budem,za tebe sam sto se tice Želje izmislio pojam kompetencije.. i da ja sam taj koji trideset i kusur godina prati Želju sto je ujedno i porodicna tradicija duga osamdesetak godina i zato sebi dajem za pravo da odgovorim takvim poput tebe jer direktno i na perfidan nacin udaras na integritet onoga cime se ponosim i na ono sto volim....
Sa ovim sam zavrsio svaku raspravu sa tobom,ne zelim te vise replicirati jer tvoja objektivnost je razumljiva samo tebi i tesko je razumljiva ostalim a kako i nebi kad razgovaram sa covjekom kojemu su dodirne tacke sa Željeznicarom svedene na minimum a tvoja opsjednutost sa nasim neuspjesima je nesto sto ni sam rijecima nemozes opisati..!!!
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 23 avg 2011, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 23 avg 2011, 20:43

Vozdra! zna li iko od komsija neki link preko kojeg mogu gledati tekme na bhtu?

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 23 avg 2011, 20:50

nick je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Trening odlican, frcalo na sve strane. Mislim da ce Zeljeznicar od prve minute igrati presing, dakle nece biti famoznog cekanja na svojoj polovici. Sastav, trinaest kandidata, pa ko zna. Mozda i Savic ispadne iz tima, a mozda i Selimovic. Vidjecemo, ali ohrabrujuca atmosfera.
sta je to :) zeba? ko ce izbacit selimovica, eustahije beslija?
napokon se radilo nešto na treningu za promjenu!
bešlija se ubio trčeći i stvarno je lijep trening odradio a adilović zabio dva gola :D od toga jedan glavom :o :lol: al nezna on i dalje primit loptu nikako.
lopta puno brže ide bez zebe u ekipi i puno lijepše sve izgleda (sad ćete vi mene napasti ali tako je).
joj al karić grmi pa on nezna loptu ispucat lijevom nogom nikako.
i jos nesto niko nezna opalit lijevom nogom pa se namjestaju na desnu a onda se amar naljuti dreknu se na njih i odjednom svi samo lijevom pucaju :lol:
s obzirom kako je izgledalo na treningu sutra ce sve bit dobro
zeba da li igra??? veliki upitnik
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 23 avg 2011, 20:56

Dajte ba ljudi vise stvarno koji vam je qrac?
Ovo ako je forum i ako svako ima pravo na misljenje, ne znaci da treba samo da pise, pa makar to bilo i potpuno besmisleno.

Mogu i ja sad pocet' pisat' kako je Amar jedan vanzemljac koji je dosao s misijom da unisti Zelju, a da ka-emove koje pokrade ponese na Mars. Ne moze mi niko nista, nije offtopic, jer je eto Osim vezan za Zelju. Ne moze niko dokazat da nisam upravu. Tako vi ljudi pisete, majke mi. Gluposti se valjaju samo takve, a kako sam primijetio, uglavnom su to likovi sa ispod 50 postova (nije da ja imam puno, al' ni ne lupetam). De ljudi, niko vas ne tjera da pisete po forumu. Nije to za to. Ko voli da cita gluposti, eno sijaset ekspresa, avaza i cega sve ne.

Ljudi (barem ja, al' pretpostavljam i svako normalan) ovdje vole da citaju o ekipi, o evo ovom novom magazinu, o nekim informacijama vezanim za klub, a to ko se sta dje tali, bujrum gospodo, Vi koji imate "provjerene info" od prvog komsije drugog rodjaka, ciji se sin druzi sa cistacicom Grbavice, izvol'te na sud, predajte dokaze, pa se tamo tjerajte. Stvarno je postalo zaguseno ovdje, mora se dobro koncentrisat' da se nadje post koji je vezan za Zelju.

Pomalo ljudi!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 23 avg 2011, 20:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Zeba je spreman, samo da li ce igrati prvo ili drugo pol ne znam, odnosno da li ce Amar krenuti bez njega, pa ako bude dobro i neuvoditi ga, to je njegova odluka.
ja mislim da bi ga trebao prvo ostaviti na klupi da vidimo kako to bez njega ide ali eto amara nek odluci ja mu se necu mijesat nedaj boze :D bas bi volio cut sta vi ostali mislite o ovome sa zebom?? :)
1. Željo
2. Liverpool

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 avg 2011, 21:03

diego_TM je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Zeba je spreman, samo da li ce igrati prvo ili drugo pol ne znam, odnosno da li ce Amar krenuti bez njega, pa ako bude dobro i neuvoditi ga, to je njegova odluka.
ja mislim da bi ga trebao prvo ostaviti na klupi da vidimo kako to bez njega ide ali eto amara nek odluci ja mu se necu mijesat nedaj boze :D bas bi volio cut sta vi ostali mislite o ovome sa zebom?? :)
Ja sam vec danas napisao da bih zaista volio da zeljeznicar upise pobjedu bez Zebinja i da se sruse stereotipi kako nemozemo igrati bez njegovog prisustva u prvih 11...!!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 23 avg 2011, 21:25

e ljudi ako neko kada ide na trening ili se vraca s njega prolazi pored one trafike pored plavog zamka nek mi se javi na pp da neidem u off nesto/neko mi je upa(l)o u oci vec par puta kad sam isao na trening :D :lol:
i usput vrh je bio ja prolazim pored svlacionica a svraka pjeva dobili ste plate hocemo rezultate :lol:
1. Željo
2. Liverpool

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 23 avg 2011, 22:37

Ne bi trebalo ostaviti Zebu na klupi... sutra je vazna utakmica i ne bi trebalo rizikovati!
A ako sutra izgubimo...
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 23 avg 2011, 22:52

Ja mislim da ga bi trebalo ostaviti na klupi. Treba pokazati i njemu i ekipi da niko nije nezamjeniv. Usto uvjeren sam da doprinosi nešto sporijoj igri. Sutra očekujem od starta 4-4-2, za promjenu. I šta ako sutra izgubimo, jedino su mogući rezovi u ekipi, i ništa drugo. Zahvaliti se nekima što misle da su nedodirljivi.

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 23 avg 2011, 22:53

sutra ocekujem prvu utakmicu sa dva napadaca..i to bez zebe, a ako zapne ulazi zeba umjesto bese a selimovic na desnu ide zeba na standardnu svoju poziciju
karic
markovic....bogicevic...nyema...kvesic
..........savic...stanceski
beslija............................smajic
........selimovic...adilovic
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 avg 2011, 22:58

Derbi na Kosevu, Zeba nije igrao...Nijedan naš igrač nije pogledao prema golu Sarajeva za 90 minuta ! ;)

Daj ti Osime Zebu od prve minute, pusti ti zajebanciju kad imaš 3 boda u 3 kola ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 avg 2011, 23:09

@aleksandar_veliki

Ti si danas bio na treningu, hoće li sutra igrati Kvesić prvu postavu ili je i danas na toj poziciji na treningu igrao Stanić?

Isto tako, je li Zeba trenirao sa prvom postavom? Ukoliko nije ko ga je mjenjao?

Vidim dosta forumaša vodi polemiku oko Zebe, pa mi odgovori na ovo pitanje da ja i oni znamo hoće li igrati prvu ili ne!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 avg 2011, 23:19

Znači Stanić u odbrani, pa hajd nije to toliki problem na Grbavici kad se protivnička ekipa uglavnom brani...

Sumnjam da će Zeba sutra žuti dobiti, jedino ako bude neka sudijska zavrzlama, ali ipak u pravu si, bolje da igra protiv Olimpica, nego protiv Čelika na gostovanju za 2 sedmice...

A sredina, jel Svraka opet prva ili će ipak tu igrati Stančeski?
Ž '21!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 avg 2011, 23:20

prije mjesec dana ne treba dati zebu šturmu za 800 000 eura a sad usporava igru,maše rukama itd ,da neće svraka organizovati igru.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 23 avg 2011, 23:23

nidi je napisao/la:prije mjesec dana ne treba dati zebu šturmu za 800 000 eura a sad usporava igru,maše rukama itd ,da neće svraka organizovati igru.
Svraka prije 3 mjeseca proglašavan jednim od najboljih igrača, treba mu kapitensku traku dati...pusti ove naše seratore, iz minute u minutu mišljenje mijenjaju...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 avg 2011, 23:26

aleksandar_veliki je napisao/la:
nidi je napisao/la:prije mjesec dana ne treba dati zebu šturmu za 800 000 eura a sad usporava igru,maše rukama itd ,da neće svraka organizovati igru.
A odakle informacije da je Sturm bilo sta nudio za Zebu, pogotovo toliko cifru. Drugovi, odvadite malo i onako u povjerenju, jedina sluzbena ponuda na klub je stigla iz jednog poljskog kluba.

Za Stanceskog i Zebu se ne zna, mijenjao ih je, pa cemo vidjeti.

Nije ni bitno jesu li nudili ili nisu i koliko su nudili...Poenta je da je nama sevirana priča o ponudi Šturma teškoj otprilike toliko, a tada su većina uključujući i mene pisali kako ga ne bi bilo dobro izgubiti, sad ti isti pojedinci pišu kako usporava igru... !
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 23 avg 2011, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 avg 2011, 23:27

A svi znamo ko je plasirao tu priču oko ponude Struma za Zajku Zebu, tako da ja lično nisam ni povjerevao u to kao i večinu nekih mahalski priča koje plasira ista ta strana :D
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, SamoDaKazeem i 30 gostiju.