Evo neko se ispitivao koliko koštaju torbice kod ove2, pa evo ako si ko zanima i za hlače ili naočale možda

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ronaldo ovu torbicu koristi isključivo za samoodbranudonCorleone1892 je napisao/la:
Evo neko se ispitivao koliko koštaju torbice kod ove2, pa evo ako si ko zanima i za hlače ili naočale možda![]()
![]()
Ali ne bih kupovao ove gay torbice.Rikardo je napisao/la:Kad oni sedimicno zarade 100.000 lako im je, ja bi svaki dan smrkao bjelo i mjenjao auta kao carape.
Second Hand.AeGon099 je napisao/la:gdje se mogu pronaći dobre dukse, po mogućnosti što jeftinije, markirane, u sarajevu naravno.
bbi trni centar prodavnica TOMMY HILFIGERgojzerica je napisao/la:Second Hand.AeGon099 je napisao/la:gdje se mogu pronaći dobre dukse, po mogućnosti što jeftinije, markirane, u sarajevu naravno.
Hvala. Moram pogledati. Gore se ne sjecam da sam ikad ista uzeo.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja uzimam u waikiki u alti na drugom spratu. Onako solidna cijena ali zato solidan i kvalitet. Dok npr. one iz New Yorkera su zlo, isto neki najlon yebote. Znojis se na -10
Sumnjam da je ovdje jeftino..sjecam se početkom ljeta da sam otisao vidjeti kakvih bermuda ima kad ono 250 KM bermudeiphone je napisao/la:bbi trni centar prodavnica TOMMY HILFIGERgojzerica je napisao/la:Second Hand.AeGon099 je napisao/la:gdje se mogu pronaći dobre dukse, po mogućnosti što jeftinije, markirane, u sarajevu naravno.
Dvaput.Drugi put sam se zajebao,ali neće biti trećeg.Dex je napisao/la:Jednom kupio košulju u NY i nikad više
Ja imam jednu košulju dugih rukava, bila 20 KM u Tušu u Lukavici (NY isto) i 3 godine joj ništa ne fali, a imam drugu od 4 KM iz Alte, nju nisam puno nosio, al' dobra je do sadmiki_92 je napisao/la:ne znam, ali ja sam uzeo 2 kosulje dugih rukava kod njih, msm da su bile snizene sa 50 na 30 kada je bilo otvaranje NY u TZ i ima im skoro godinu i po, nista im ne fali, kvalitet drama (bice da su se kinezi/indonezani zayebali pa napravili nesto kvalitetno)