Kad Nam skonta šta su mu piljari uradili, sam će otići kao i uprava, i opet se vraćamo na legende kluba i viršle. On je morao postaviti svoje ljude od povjerenja koji su malo upućeniji u naše lopovluke.Inijesta je napisao/la: ↑24 maj 2021, 10:18Sta kazu branioci Uprave nije to bas tako ko sto se pise, smanji svima po 1-2 milje hahahha
Sam Tino uzeo para ko pola igraca Veleza
Onaj ko je dao po 9 milja Hebibu, 10 Krletu, 25 Tini, 20 Mesanu, 8 Hodzicu, 7 Milanovicu taj je za zatvora, al je taj isti i sebi dao platu ko da je predsjednik drzave a ne Kluba i ugradio se u ove plate igraca
Dakle ko sto smo i govorili imas budjet 2-3 puta veci od svih konkurenata a bara bara s njima ili cak losiji, e to je vec do preplacenih debila igraca koje je neko doveo i uzima tal od njih
U ovom Klubu treba noge polomiti svima redom i otjerat ih, od cistacice do Ilijevskog , a pojedinim igracima posebno
Sve ovo me malo podsjeća kao kad neko otvori kafić a nikad nije konobarisao, pa mu konobari poturaju svoje gajbe sa pićem, zavrću na kafana isl. A ti jadan uložio u inventar, prostor i dao radnicima finu platu i kintaš to je ključ uspjeha.