Cim izvrsim pritisak vijest

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I on je dobar, steta pa ga je Sadikovic otpisao kada je u julu 2014 bio na probi kod nas..hondas je napisao/la:Treba dodati ovde cetvrtog Samir Memisevic.
ovog prvog znam i lično, čak mu i oca znam on je isto igrao za Slobodu prije rata; Nail Besirovic i čudno mi je da još nijednom nije dobio priliku u Slobodi, pa barem da ga tata progura, doduše Dino je bio u Portugalu tamo ga je otac pogurao onda kad je Sloboda igrala u drugoj ligi, ali mislim da momak ima potencijala.tuzlak1987 je napisao/la:Igraci koje bi po meni trebali imati u vidu za buduce rokove:
Dino Besirovic, druga godina u Radniki BL. Ima 22 godine (1994 godiste). Dobar potencijal, ove sezone 16 nastupa u PL i kupu.
Od ova tri bi mogao Husref napraviti nesto kao sa Ordagicem
ovo je lijepo pročitat'Momci su se sjajno uklopili u ekipu! Odlično su prihvaćeni od kolektiva i nadamo se njihovim dobrim partijama na proljeće!
Igrao je Memišević u Slobodi jesenji dio 2012/13, kod Ibrakovića i Sadikovića.Na proljeće otišao u Teleoptik, Partizanovu filijalu.tuzlak1987 je napisao/la:I on je dobar, steta pa ga je Sadikovic otpisao kada je u julu 2014 bio na probi kod nas..hondas je napisao/la:Treba dodati ovde cetvrtog Samir Memisevic.
Bio je i kada smo se vratili u ligu ali navodno nije zadovoljio Sadikovicasloboda72 je napisao/la:Igrao je Memišević u Slobodi jesenji dio 2012/13, kod Ibrakovića i Sadikovića.Na proljeće otišao u Teleoptik, Partizanovu filijalu.tuzlak1987 je napisao/la:I on je dobar, steta pa ga je Sadikovic otpisao kada je u julu 2014 bio na probi kod nas..hondas je napisao/la:Treba dodati ovde cetvrtog Samir Memisevic.
Ako ćemo gledat' vrijednost igrača na papiru:tuzlak1987 je napisao/la:Igramo prijateljsku u Antaliji 10 protiv nekog Tobola iz Kazahstana, trebalo bi da smo kvalitetniji..
Pa to je bilo aktivni smo bili malo tu, ali slabo ko ide ...napravit ce se nas site i bice forum tako da jedva cekam samo da se ovog rjesim i ovdje vise da ne pisem o nama ni sekunde ..samo druge teme..tako bi trebali i ostali ha jaziviniceMetropola je napisao/la:zna li neko nesto vise o ovome, ludilo forum izgleda
Bit će na onim derbi utakmicama ( seljo, Široki, Sarajevo i ako u Kupu izvučemo nekog jačeg).tuzlak1987 je napisao/la:A sto bih bio pesimistican kada je ostalo da prodjemo par utakmica gdje bi nam skocio moral u tacku i onda bi mogli po titulu. Treba biti optimistican.
I do nas je navijaca sve, daj ba borimo se za titulu. Pa onaj sjever ako se ne napuni na ovih 6 utakmica kao protiv Jedinstva onda nez.
O čemu je riječ, nisam u toku.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Mramor iz dana u dan pokazuje koji je fenomen za photoshop. Svaka cast!![]()
auuu al se v.iagra prodaje tamoziviniceMetropola je napisao/la:zna li neko nesto vise o ovome, ludilo forum izgleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.