ima li neki drugi program osim ovog WiseCare 365 da ne trazi registraciju,a da uradi to sto si rekao ?OnlyUnited je napisao/la:To je aplikacija kreirana od strane "GipsyMedia Ltd" i ima multimedijalni znacaj. Nije bitna, smije se ukloniti. Pokusaj deinstalirati "DigiGuide" ako nadjes (skini iobit uninstaler i potrazi boldiranu aplikaciju)..
Zatim idi Start - Run - u run kucaj regedit, zatim kad udjes u registry editor pod Edit idi u Find i kucaj client.exe.. Izbacit ce ti jedan ili dva registry kljuca date aplikacije, desni klik na to i delete.
Onda skini WiseCare 365... Precesljaj pc, rijesit ce ti i ostale registry erore. Zatim restartuj racunar.
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Jutros opet ista stvar sa tastaurom, upalim kad opet zeza i nakon pola sata, sat sve regularno radi. Pa mi cudno da je pokvarena ne bi proradila nakon pola sata, sat. I to se desava kad ujutro palim pc. Sad sam skinuo novi AV pa cu skenirati s njim citav HDD, mozda je uzrok neki virus.
1946
Usao neki sejtan u nju kao sto Malik kaze hahaha
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ma ne treba ga registrovati. Osnovne funkcije radi kao besplatan, samo za par dodataka treba registracija.arelinho je napisao/la:ima li neki drugi program osim ovog WiseCare 365 da ne trazi registraciju,a da uradi to sto si rekao ?OnlyUnited je napisao/la:To je aplikacija kreirana od strane "GipsyMedia Ltd" i ima multimedijalni znacaj. Nije bitna, smije se ukloniti. Pokusaj deinstalirati "DigiGuide" ako nadjes (skini iobit uninstaler i potrazi boldiranu aplikaciju)..
Zatim idi Start - Run - u run kucaj regedit, zatim kad udjes u registry editor pod Edit idi u Find i kucaj client.exe.. Izbacit ce ti jedan ili dva registry kljuca date aplikacije, desni klik na to i delete.
Onda skini WiseCare 365... Precesljaj pc, rijesit ce ti i ostale registry erore. Zatim restartuj racunar.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Meni trazio registracijuOnlyUnited je napisao/la:Ma ne treba ga registrovati. Osnovne funkcije radi kao besplatan, samo za par dodataka treba registracija.arelinho je napisao/la:ima li neki drugi program osim ovog WiseCare 365 da ne trazi registraciju,a da uradi to sto si rekao ?OnlyUnited je napisao/la:To je aplikacija kreirana od strane "GipsyMedia Ltd" i ima multimedijalni znacaj. Nije bitna, smije se ukloniti. Pokusaj deinstalirati "DigiGuide" ako nadjes (skini iobit uninstaler i potrazi boldiranu aplikaciju)..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Usput skini:Head je napisao/la:Jutros opet ista stvar sa tastaurom, upalim kad opet zeza i nakon pola sata, sat sve regularno radi. Pa mi cudno da je pokvarena ne bi proradila nakon pola sata, sat. I to se desava kad ujutro palim pc. Sad sam skinuo novi AV pa cu skenirati s njim citav HDD, mozda je uzrok neki virus.
https://www.malwarebytes.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.glarysoft.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa ova dva plus antivirusnim precesljaj pc, ako bude ponovo zezala, nema sta drugo biti nego kupuj drugu.
@arelinho
Ides na obicni download (ne upgrade to pro), skines, run, next, finish i zavrseno. Kada otvoris program, idi na checkup (zatim fix sto bude problema)... Onda pod system cleaner na registry cleaner (scan te fix), itd..
Avast,registrujes ga i imas licencu 365 danaHead je napisao/la:Po vama koji je bolji AV, Ad Aware ili Micorosoft Security Essentials
je li usporava sistem?arelinho je napisao/la:Avast,registrujes ga i imas licencu 365 danaHead je napisao/la:Po vama koji je bolji AV, Ad Aware ili Micorosoft Security Essentials
Bas me zanima sta ce i @OnlyUnited preporuciti
1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Ja ovaj microsoftovov koristim, bgm ne osjetim ga ko da ne radi, a nikad nista ušlo nijeHead je napisao/la:Po vama koji je bolji AV, Ad Aware ili Micorosoft Security Essentials
Da pitam za RAM nešto..
Uzeo sam 4 GB, na maticnoj mi ima dva slota, i uzeo 2X2GB. PRije toga mi je bilo 2X1GB, i sada kada sam ubacio ove nove RAM memorije, opet mi ocitava one 2GB. Jel treba nešto drugo uraditi, pa da mi prepozna novi RAM
Uzeo sam 4 GB, na maticnoj mi ima dva slota, i uzeo 2X2GB. PRije toga mi je bilo 2X1GB, i sada kada sam ubacio ove nove RAM memorije, opet mi ocitava one 2GB. Jel treba nešto drugo uraditi, pa da mi prepozna novi RAM
- JoseMourinho
- Kontakt:
Skini cpu-z i vidi tamo, uglavnom očitava ti samo jednu pločicu rama tamo vidi koju prvu ili drugu, pokusaj im zamjenit mjesta, a možda ta jedna pločica ne radi ili ne može da radi u paru sa drugom, nije kompatabilna 
uglavnom testiraj i vidi sta je
uglavnom testiraj i vidi sta je
Može li biti da mi je jedan od slotova otišao, crkao, ili kako vec ? Pošto sam sada kombinovao u njega dosta RAM-ova, ali ni jedan nije prepoznao 
- JoseMourinho
- Kontakt:
Može biti, isti problem imo, uzmi lampu dobru kakvu ja sam od mobitela i dobro pregledaj slot, meni se ona jedna zlatna bila savila na sredinu pa sam je ja vratio iglom jedva lijevo i ubacio RAM i radilo, možda ti je nešto slično 
- OnlyUnited
- Kontakt:
Upravo taj, jer Avast je po meni najbolje rjesenje. U mjesec dana skines malawarebytes kao nadopunu i rijesio si problem.Head je napisao/la:je li usporava sistem?arelinho je napisao/la:Avast,registrujes ga i imas licencu 365 danaHead je napisao/la:Po vama koji je bolji AV, Ad Aware ili Micorosoft Security Essentials![]()
Bas me zanima sta ce i @OnlyUnited preporuciti
Uopce ne usporava sistem, cak sa 1 GB rama nema nekog stekanja...
Može li ovaj moj problem riješiti ako pokušavam updateovati BIOS ?
Jer sam gledao slotove, sve uredno izgleda.
Jer sam gledao slotove, sve uredno izgleda.
Eo sad gledam, BIOS ima neki update od 2007 godine, a najnoviji je iz 2010. Možda i ima taj problem, ali nikako ne mogu da update napravim biosa.
Kad udjem u Bios, ne ocitava mi USB.
Kad udjem u Bios, ne ocitava mi USB.
kako na skajpu obrisati istoriju razgovora?
p.s. pronasao sam
p.s. pronasao sam
jel ima jos neko problema sa skype-om
jbt nemoguce se ulogovati, pokusavao sam sve metode i FB acc i Microsoft acc ali ne pomaze
jbt nemoguce se ulogovati, pokusavao sam sve metode i FB acc i Microsoft acc ali ne pomaze
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Moraš prvo ući na mejl da ga potvrdiš. Trebaš im dati svoj broj ili neki alternativni mejl. Ovo što su uradili je neviđeno smeće.