[youtube][/youtube]
Heroju nacije, oprosti mu jer ne zna sta cini.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Utakmica u kojoj je Safet sastavio vezni red Medunjanin, Rahimic, Ibricic, Pjanic i Misimovic i uz to stavio Mravca u prvih 11. Znaci covjek sastavi najsporiji vezni red u istoriji nogometa i stavi amatera u prvih 11 i onda mu igraci krivi. Aferim momcino.AlanSmith14 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo na 0:50 je poruka za Spahu i Spaholjupce, a javna je tajna da se ovo odnosilo na Sulejmana naše repke, od najboljeg igrača i najboljeg trenera kojeg je ova zemlja izrodila![]()
I sa takvima se Pape uspio plasirati na SP![]()
Spaha bi proš'o s Papetom kao što je sa Wazzom i Ibrom ove godine u LP.Cartman je napisao/la:Pape je ljubomoran na Spahica jer je on samo igrao za sugavu Jugoslaviju, a Spahic je kapiten jedne jedine i idol nacije.![]()
![]()
Zbog ovakvih stvari ovaj covjek nikad nece biti veliki trener a jos manje covjek.On je za svaki poraz okrivio igrace i uvijek ce okriviti,i to one najbolje.Nikad nije i nece reci ja sam kriv zbog taktike iz 80-ih ili ja sam kriv sto sam u sastav stavio neke lopate a bio je direktno kriv ohoho puta,u vecini utakmica.Zato ce spremno prihvatiti hvalospjeve na svoj racun kad se pobjedi.Cartman je napisao/la:Utakmica u kojoj je Safet sastavio vezni red Medunjanin, Rahimic, Ibricic, Pjanic i Misimovic i uz to stavio Mravca u prvih 11. Znaci covjek sastavi najsporiji vezni red u istoriji nogometa i stavi amatera u prvih 11 i onda mu igraci krivi. Aferim momcino.AlanSmith14 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo na 0:50 je poruka za Spahu i Spaholjupce, a javna je tajna da se ovo odnosilo na Sulejmana naše repke, od najboljeg igrača i najboljeg trenera kojeg je ova zemlja izrodila![]()
I sa takvima se Pape uspio plasirati na SP![]()
DonCorleone je napisao/la:Tooo Avdija kraljuuu, sine bosanski, voli i tebe tvoj kapiten.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, zikerrz21 i 47 gostiju.