ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Unofficialpage » 12 apr 2014, 17:22

Federer na Novaka u polufinalu Monte Carla a Rafa na Wawrinku.

1/4 finale:

Nadal vs Ferrer
Wawrinka vs Raonić
Federer vs Tsonga
Đoković v s Berdych.

Kompletan ždrijeb možete vidjeti OVDJE
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 apr 2014, 18:37

Pa ipak Novak je u primeu i peaku, Novak je najdominantniji, Novak je najkompletniji, Novaku lezi Nadal svojim stilom igre s druge strane Nadal izlazi iz primea,Nadal je svakim danom za korak sporiji kuknjava (za heftu nece moci trcati uopste).
Uz sve to ostatak konkurencije je katastrofa, tj nema je.
Ja ne znam šta je problem za najdominantnijeg osvojiti 4 GS-a u 2 sezone? ali da ne bude da sam mu pretjerao konačna opklada sa moje strane glasi : do kraja 2015 godine (i 7 mogucih GS-ova) Nadal ce ih osvojiti više ili jednako Novaku Đokoviću? Broj turnira ce biti jako slican(+- 1), mastersi također.Ako uracunas ova dva Novakova od ove godine blaga prednost njemu.

Mislim da ne moze korektnije, ipak se radi o igracu u primeu i igracu koji više nije u istom. :mrgreen:

A to kako ja znam hoce li Nadal vratiti svoju formu prepusti meni.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2014, 18:53

Prime je jedno a peak je drugo kolega :njanjanja: mada sam se ja pogubio, ne znam u kojoj su fazi Novak i Rafa :opaopa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2014, 15:07

samosarajvo je napisao/la:Pa ipak Novak je u primeu i peaku, Novak je najdominantniji, Novak je najkompletniji, Novaku lezi Nadal svojim stilom igre s druge strane Nadal izlazi iz primea,Nadal je svakim danom za korak sporiji kuknjava (za heftu nece moci trcati uopste).
kuknjava kuknjava kuknjava
Tachno tako.
Ja ne znam šta je problem za najdominantnijeg osvojiti 4 GS-a u 2 sezone? ali da ne bude da sam mu pretjerao konačna opklada sa moje strane glasi : do kraja 2015 godine (i 7 mogucih GS-ova) Nadal ce ih osvojiti više ili jednako Novaku Đokoviću? Broj turnira ce biti jako slican(+- 1), mastersi također.Ako uracunas ova dva Novakova od ove godine blaga prednost njemu.
Problem je on sam. E to je problem. ;)
Ali, kad si vec trazhio, evo ti kontraponude: Do kraja 2015, Djokovic osvaja vishe GS turnira od Nadala i vishe Mastersa, s tim da dva prethodna (IW&Miami) ne rachunam, ali rachunam zavrshni Masters2014-15. Boranija turnire poput Rija, Barcelone, Acapulca, Vina del Mara... isto tako ne rachunam, jer ih jedan od ove dvojice redovno igra, a drugi je prestao josh 2011. da to radi.
Naravno, ako se desi neka teshka povreda tipa 4-5 meseci van stroja za NDja, sve ovo pada u vodu. Nadalove "povrede" rachunamo samo ako vidim hirurge, ostale lamentacije me ne zanimaju - jer su se sve od reda pokazale kao predimenzionirani razlozi za odmaranje.
Mozhe :?:
Mislim da ne moze korektnije, ipak se radi o igracu u primeu i igracu koji više nije u istom. :mrgreen:
Rekao sam mozhda/verovatno, a ne sigurno. Zaista si bio galantan, ali mislim da sam ja ipak izdashniji. :thumbup:

OK.

:arrow:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2014, 15:10

Virtu4l je napisao/la:Prime je jedno a peak je drugo kolega :njanjanja:

Nakon vishe od decenije pracenja tenisa, ispostavilo se da si u stanju da skapirash neke stvari. :o

Virtu4l je napisao/la:mada sam se ja pogubio, ne znam u kojoj su fazi Novak i Rafa :opaopa:
Mada, kad malo bolje razmislim, bice da sam te precenio. :zviz:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 apr 2014, 16:34

MaGiCa je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Pa ipak Novak je u primeu i peaku, Novak je najdominantniji, Novak je najkompletniji, Novaku lezi Nadal svojim stilom igre s druge strane Nadal izlazi iz primea,Nadal je svakim danom za korak sporiji kuknjava (za heftu nece moci trcati uopste).
kuknjava kuknjava kuknjava
Tachno tako.
Problem je on sam. E to je problem. ;)
Ali, kad si vec trazhio, evo ti kontraponude: Do kraja 2015, Djokovic osvaja vishe GS turnira od Nadala i vishe Mastersa, s tim da dva prethodna (IW&Miami) ne rachunam, ali rachunam zavrshni Masters2014-15. Boranija turnire poput Rija, Barcelone, Acapulca, Vina del Mara... isto tako ne rachunam, jer ih jedan od ove dvojice redovno igra, a drugi je prestao josh 2011. da to radi.
Naravno, ako se desi neka teshka povreda tipa 4-5 meseci van stroja za NDja, sve ovo pada u vodu. Nadalove "povrede" rachunamo samo ako vidim hirurge, ostale lamentacije me ne zanimaju - jer su se sve od reda pokazale kao predimenzionirani razlozi za odmaranje.
Mozhe :?:
Rekao sam mozhda/verovatno, a ne sigurno. Zaista si bio galantan, ali mislim da sam ja ipak izdashniji. :thumbup:

OK.

:arrow:

Aha o tom se radi...najdominantniji ne moze do titule jer je on sam sebi problem .. nema šta, jaka dominacija :hmmmm:

Ponuda prihvacena, da razjasnimo sad.
Ukoliko GS-ovi budu izjednaceni a Mastersi odu na stranu NDj-a smatra se da niko nije pobjedio.(jer je opklada da ce Novak osvojiti više i GS-ova i mastersa).
Ukoliko GS-ovi budu na strani Novaka a mastersi na strani Nadala smatraćemo to polovičnom tvojom pobjedom jer je GS > masters ali ipak su u opkladi navedeni i masters i GS turniri.Ukoliko GS-ovi budu na strani Nadala a mastersi na strani Novaka onda je to moja pobjeda.
Bilo kakav izjednačen rezultat donosi pobjedu meni.
Morao sam ovo ovako jer su i gsovi i mastersi u opkladi.

I da dodam za povrede(bold 2), šta ti misliš i šta se tebi učinilo/pokazalo je nebitno a ono šta ATP,Nadal, njegovi doktori isl misle je relevantno i bitno.Tako da ti hirurzi,odmaranje i slično ne piju vode.Svaka povreda, i jednog i drugog, duza od 2 - 2,5 mjeseca i opklada pada u vodu.

U među vremenu ćemo smislit u šta se kladimo

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2014, 20:15

samosarajvo je napisao/la: Aha o tom se radi...najdominantniji ne moze do titule jer je on sam sebi problem ..

Pa nije bash da ne mozhe do titula. Predstavljash situaciju kao da Djokovic nije igrao sva ta finala, kao da nije ni bio blizu titula. Djokovic je kao Lendl - obojica su sa Istoka, obojicu se ne poshtuje shodno njihovim rezultatima, obojicu se naziva robotima i obojica su pogubila brdo finala. Jel hocesh, mozhda, da kazhesh da Lendl nije bio najdominantniji teniser sveta u jednom periodu :lol:
nema šta, jaka dominacija :hmmmm:
Pa.... da, dominacija.
Ponuda prihvacena, da razjasnimo sad.
Ukoliko GS-ovi budu izjednaceni a Mastersi odu na stranu NDj-a smatra se da niko nije pobjedio.(jer je opklada da ce Novak osvojiti više i GS-ova i mastersa).
Ukoliko GS-ovi budu na strani Novaka a mastersi na strani Nadala smatraćemo to polovičnom tvojom pobjedom jer je GS > masters ali ipak su u opkladi navedeni i masters i GS turniri.Ukoliko GS-ovi budu na strani Nadala a mastersi na strani Novaka onda je to moja pobjeda.
Bilo kakav izjednačen rezultat donosi pobjedu meni.
Morao sam ovo ovako jer su i gsovi i mastersi u opkladi.
OK.
I da dodam za povrede(bold 2), šta ti misliš i šta se tebi učinilo/pokazalo je nebitno a ono šta ATP,Nadal, njegovi doktori isl misle je relevantno i bitno.
Nije se samo meni uchinilo. Ima o tome i o fantomskim odsustvima RNa mnogo toga da se pronadje na netu.
Tako da ti hirurzi,odmaranje i slično ne piju vode.Svaka povreda, i jednog i drugog, duza od 2 - 2,5 mjeseca i opklada pada u vodu.
Kazhem opet: vidim li hirurge a la sluchajevi Murray i Del Potro - opklada ne vazhi. Za lechenje placentom i terapije krvnom medicinom me zabole, kao i za kuknjava Tio Tonija i sinovca mu. Nemam nishta lichno kontra njih, ali mi je ogavno to celo kukanje o career ending injury, pa povratak u terminator stilu. Vec smo to gledali, minimum 2x. :twisted:
U među vremenu ćemo smislit u šta se kladimo
+1
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 13 apr 2014, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 apr 2014, 20:38

Čuj u šta, u 100 eura naravno, niste djeca pa da se kladite u avatare i potpise :beba:
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2014, 21:18

Virtu4l je napisao/la:Čuj u šta, u 100 eura naravno, niste djeca pa da se kladite u avatare i potpise :beba:
Jbga, tebi je laHko. Ti za te pare se malo oznojish, a neki guljaju po 10 dana. ;)

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 16 apr 2014, 16:24

zna li neko stranicu za raspored meceva na MC :?:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 apr 2014, 16:46

johnnyyK je napisao/la:zna li neko stranicu za raspored meceva na MC :?:
Imaš ovdje: http://www.protennislive.com/lshd/main. ... ldtour.com" onclick="window.open(this.href);return false;

I na njihovoj oficijalno stranici: http://www.montecarlotennismasters.com/ ... e-OOP.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2014, 19:14

Šta ovo Stan uradi Marinu ? :wtf:
Voli te tvoje Sarajevo.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 16 apr 2014, 19:23

Igra mu je bila na nivou ovih turnira poslije AOa, a Marin nije imao odgovor na izuzetno jake udarce..očajno se kretao..vrlo kratke loptice slao na drugu stranu...jako loše

Janowicz1x2
Kontakt:

Post Postao/la Janowicz1x2 » 16 apr 2014, 19:27

Koliko namještanja ima u ovom tenisu, samo što se to teško dokazuje jer je dovoljno da igrač odigra preko one stvari i uvijek se može izvlačiti na manju povredu, loš dan ili nešto treće (npr. Dolgopolov danas).
Što se Čilića tiče, težak poraz, neočekivano težak, ali poraz koji je očekivan. Wawrinka nije u bajnoj formi nakon Australije, ali Marin nema igru za zemlju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2014, 17:25

Rafo melje sve pred sobom.

Kakav je ovo žrijeb za Novaka? Pa ni Srđan mu ga ne bi bolje nacrtao :shock:
Voli te tvoje Sarajevo.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 17 apr 2014, 17:56

opet Berdych rano ispada :thumbdown:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 apr 2014, 18:18

Virtu4l je napisao/la:Rafo melje sve pred sobom.
Nije bash kako je znao da melje. :roll:
Kakav je ovo žrijeb za Novaka? Pa ni Srđan mu ga ne bi bolje nacrtao :shock:
Pa, Zheljko ga voli kao sina. :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2014, 18:36

Vidim ja da su tu ponovo neka mutna posla.
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 apr 2014, 19:00

Virtu4l je napisao/la:Vidim ja da su tu ponovo neka mutna posla.
Srpsko-hrvatska ljubav je nadaleko poznata. :ljepota:

A poshto je Djokovic 50% Hrvat => to je onda hrvatsko-hrvatska ljubav, shto ti i daje odgovor na pitanje o zhrijebu. :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2014, 19:01

A šta je onih ostalih 50%? Ima li gdje K. Mitrovice u tim procentima?
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.