Mi smo od ovih igraca stvorili zvijezde iako oni to objektivno nisu. Vrijeme je da ih spustima tamo gdje im je mjesto. Na zemlju!DRHAUSE je napisao/la: Sinoć sam pregledao snimak na Vogošči i ostao zgrožen mržnjom prema vlastitim igračima.Pa pojedini igrači Želje se boje primiti loptu zbog zvižduka a tek izmjene ,onakvi zvižduci.Karić je nikakav golman ali slušajuči publiku na Grbavici(sjever) njima su svi nikakvi sem Bešlije .Ni jedan pas , potez nije aplauzom nagrađen.Da su onako zviždali igračima Zrinjskog umjesto svojima (svih 90 minuta) rezultat bi možda bio i drugačiji.
Visoko su letili pa je pad bolan, ali neminovan. Samo tako se moze nesto promjeniti u glavama nasih igraca.
Njima ocigledno nije dovoljno to sto igraju u klubu kakav je Zeljeznicar. Nije im dovoljno sto ih podrzava i slijedi armija vjernih navijaca. Nije im dovoljno sto su odradili evropske pripreme sa renomiranim klubovima. Nije im dovoljno sto primaju redovne i pristojne plate za ligu u kojoj nastupaju. Nije im dovoljno sto rade sa jednim od najvecih strucnjaka nase Lige...
Nista im nije dovoljno....i to su potvrdili svojim nastupima u protekle 4 utakmice.
Neko ih mora spustiti na zemlju i reci im da su obicni racku. Da moraju jos pure jesti kako se ne bi doveli u situaciju da im travnicki konobari citaju bukvicu na celu sa sredovjecnim Varupom.
Nakon ovih partija koje su nam pruzili ne zasluzuju nista. Za njih je i zvizduk previse. Mi smo ih digli, mi cemo ih spustiti.
Poslije Sirokog vjerovao sam da ce se dozvati, da ce ginuti protiv Travnika. Nisu. Nakon Travnika sam opet vjerovao da ce se dozvati protiv Zrinjskog. Nisu.
Sad su upozoreni na jedan "suptilan" nacin a vrijeme ce pokazati da li ce im to biti dovoljno da se uozbilje i konacno pocnu igrati fudbal zbog kojeg primaju platu, i zbog kojeg mi dolazimo na stadion i placamo najskuplje karte u BiH.