FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 avg 2011, 10:12

DRHAUSE je napisao/la: Sinoć sam pregledao snimak na Vogošči i ostao zgrožen mržnjom prema vlastitim igračima.Pa pojedini igrači Želje se boje primiti loptu zbog zvižduka a tek izmjene ,onakvi zvižduci.Karić je nikakav golman ali slušajuči publiku na Grbavici(sjever) njima su svi nikakvi sem Bešlije .Ni jedan pas , potez nije aplauzom nagrađen.Da su onako zviždali igračima Zrinjskog umjesto svojima (svih 90 minuta) rezultat bi možda bio i drugačiji. :idea:
Mi smo od ovih igraca stvorili zvijezde iako oni to objektivno nisu. Vrijeme je da ih spustima tamo gdje im je mjesto. Na zemlju!
Visoko su letili pa je pad bolan, ali neminovan. Samo tako se moze nesto promjeniti u glavama nasih igraca.
Njima ocigledno nije dovoljno to sto igraju u klubu kakav je Zeljeznicar. Nije im dovoljno sto ih podrzava i slijedi armija vjernih navijaca. Nije im dovoljno sto su odradili evropske pripreme sa renomiranim klubovima. Nije im dovoljno sto primaju redovne i pristojne plate za ligu u kojoj nastupaju. Nije im dovoljno sto rade sa jednim od najvecih strucnjaka nase Lige...
Nista im nije dovoljno....i to su potvrdili svojim nastupima u protekle 4 utakmice.
Neko ih mora spustiti na zemlju i reci im da su obicni racku. Da moraju jos pure jesti kako se ne bi doveli u situaciju da im travnicki konobari citaju bukvicu na celu sa sredovjecnim Varupom.
Nakon ovih partija koje su nam pruzili ne zasluzuju nista. Za njih je i zvizduk previse. Mi smo ih digli, mi cemo ih spustiti.

Poslije Sirokog vjerovao sam da ce se dozvati, da ce ginuti protiv Travnika. Nisu. Nakon Travnika sam opet vjerovao da ce se dozvati protiv Zrinjskog. Nisu.
Sad su upozoreni na jedan "suptilan" nacin a vrijeme ce pokazati da li ce im to biti dovoljno da se uozbilje i konacno pocnu igrati fudbal zbog kojeg primaju platu, i zbog kojeg mi dolazimo na stadion i placamo najskuplje karte u BiH.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 25 avg 2011, 10:19

Psovaci, pljuvaci, huskaci .. Skupite se svi sa foruma i bujrum na trening da te "neke stvari" koje imate objasnite Amaru i igracima. Nemate se cega ustrucavati ni plasiti, imate pravo da kazete sta mislite i sta vam je na srcu. Naravno, sve to ako ikako i na koji nacin doprinosite boljem stanju klubu (podrska navijanjem kako kuci tako i na strani, kupovina karata ili drugi nacin financijskog doprinosa). Time sto jedete **** po forumu i dizete neku halabuku mozete samo ODMOCI klubu. Analizirati igru, trenera i igrace je normalna stvar. Kritika prema istim je takodje normalna stvar ali TJERANJE i SJECA GLAVA nakon 4 odigrana kola nije normalna stvar.
Naravno, sve ovo pod uslovom da sve to radite zbog VOLITE klub a ne da to radite iz nekih drugih razloga (tudji interesi i slicno).
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 25 avg 2011, 10:30

Stole ne kontaju to oni, ne znaju oni kako se bodri klub, ne kontaju da je ovo kriza.
Sto se tice sjevera na grbavici, njega bi zapalio da izgori sav sa onim majmunima pljuvacima, da ga nema nikako najbolje bi bilo.. oni stvaraju sav taj pritisak umjesto da pomognu momcima kada ih ne ide.
AMAR AMAR OSIM OSIM

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 25 avg 2011, 10:33

bubakar je napisao/la:Stole ne kontaju to oni, ne znaju oni kako se bodri klub, ne kontaju da je ovo kriza.
Sto se tice sjevera na grbavici, njega bi zapalio da izgori sav sa onim majmunima pljuvacima, da ga nema nikako najbolje bi bilo.. oni stvaraju sav taj pritisak umjesto da pomognu momcima kada ih ne ide.
@Stole je sa sjevera. ;) :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 25 avg 2011, 10:35

Da su se navijači City-a odnosili prema Edinu kao mi prema svojim igračima,isti ovi što psuju sa tribina bi im j..avali bi im majku kroz majku.Trebamo se malo na njih ugledati,podrška i kad ne ide.Mislim da ne treba dizati frku zbog lošijeg starta sezone,jer ima vremena koliko hoćeš da se stvari isprave.Ne sumnjam da će stručni štab reagovati na pravi način.Sezona je duga,ligu osvaja onaj ko do kraja izdura,a ne onaj koji na početku dobro starta.

I nemojte mi sjever dirati :mrgreen:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 25 avg 2011, 10:38

Ostaje činjeca da je Željo jučer odigrao utakmicu u užarenoj atmosferi vlastitog stadiona jer onoliko uvreda i zvižduka (tokom svih 90 i kusur minuta ali bukvalno ) neče doživjeti ni na jednom gostovanju . :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 avg 2011, 10:38

aS_Roma je napisao/la:S kim igra Zeljo poslje Olimpika i gdje ?
U Zenici.
FKŽ !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 25 avg 2011, 10:39

DRHAUSE je napisao/la:Ostaje činjeca da je Željo jučer odigrao utakmicu u užarenoj atmosferi vlastitog stadiona jer onoliko uvreda i zvižduka (tokom svih 90 i kusur minuta ali bukvalno ) neče doživjeti ni na jednom gostovanju . :idea:
Hoće protiv Olimpika. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 25 avg 2011, 10:39

DRHAUSE je napisao/la:Ostaje činjeca da je Željo jučer odigrao utakmicu u užarenoj atmosferi vlastitog stadiona jer onoliko uvreda i zvižduka (tokom svih 90 i kusur minuta ali bukvalno ) neče doživjeti ni na jednom gostovanju . :idea:
To ti samo govori da su onda navijači dobili igru kakvu zaslužuju.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 25 avg 2011, 10:41

Stole iz Bora je napisao/la:Psovaci, pljuvaci, huskaci .. Skupite se svi sa foruma i bujrum na trening da te "neke stvari" koje imate objasnite Amaru i igracima. Nemate se cega ustrucavati ni plasiti, imate pravo da kazete sta mislite i sta vam je na srcu. Naravno, sve to ako ikako i na koji nacin doprinosite boljem stanju klubu (podrska navijanjem kako kuci tako i na strani, kupovina karata ili drugi nacin financijskog doprinosa). Time sto jedete **** po forumu i dizete neku halabuku mozete samo ODMOCI klubu. Analizirati igru, trenera i igrace je normalna stvar. Kritika prema istim je takodje normalna stvar ali TJERANJE i SJECA GLAVA nakon 4 odigrana kola nije normalna stvar.
Naravno, sve ovo pod uslovom da sve to radite zbog VOLITE klub a ne da to radite iz nekih drugih razloga (tudji interesi i slicno).
Znam ja nas, j... ti nas.

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 25 avg 2011, 10:42

ellaxaz je napisao/la:
ma ellaxaz najjaci si :lol:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 25 avg 2011, 10:43

ellaxaz je napisao/la:
Zaboravih. 8-)

Dr. Gregory House

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 avg 2011, 10:43

ellaxaz je napisao/la:
Na kraju ispade navijaci im krivi sto primise gol u zadnjoj milisekundi u ŠB,sto primise gol iz Viteza u Travniku i sinoc sa Otoke,smjesno bgm,u Sirokom 150 manijaka u Travniku 600 i opet nisu u stanju da poginu za dres.Savicu i Svraki stravu treba saliti da prime loptu kako fudbalerima dolikuje,Stanic i crnac su sjajan tandem ali jos ne znam za koji sport,ono ostalo se k'o i trudi nesto ali tanko bgm kad nema ko dati loptu naprijed,gledam sinoc mi taman izjednacili i oduzeli loptu igracima Zrinjskog,umjesto da Savic gurne naprijed on se hladno okrenu i odigra dupli sa Bogy-em :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 avg 2011, 10:45

bubakar je napisao/la:Stole ne kontaju to oni, ne znaju oni kako se bodri klub, ne kontaju da je ovo kriza.
Na sjever dolaze uglavnom nesto stariji navijaci koji imaju navijackog staza haman koliki je prosjek godina na jugu. Dovoljno je baciti pogled oko sebe za vrijeme utakmice na sjeveru i vidjeti bivse "vodje", desetine istaknutih navijaca koji imaju veliki doprinos u razvoju navijacke skupine..... Apsurdno je te momke nazivati majmunima pljuvacima.
Ispade da ti momci ne vole Zelju, da mu zele sve najgore i sl...sto naravno ne odgovora istini.
Pa i otac zagalami na djete kad ne slusa ili kad pravi zijan...

Sve u svemu to je OK, bez brige. Vrijeme ce pokazati da sam bio u pravu. Pored svega jos uvijek vjerujem u ove momke, samo sto nema vise labavo!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2011, 10:46

svi su krivi samo šef nije, a najveću odgovornost nosi cccc

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 25 avg 2011, 10:48

Naravno apsolutno se slazem jer i ja sam sjedim do njih, ali ima oni koji samo zvižde autakmica nije ni pocela.

Znas na sta mislim.
AMAR AMAR OSIM OSIM

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 25 avg 2011, 10:48

bistrikboy je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:
Na kraju ispade navijaci im krivi sto primise gol u zadnjoj milisekundi u ŠB,sto primise gol iz Viteza u Travniku i sinoc sa Otoke,smjesno bgm,u Sirokom 150 manijaka u Travniku 600 i opet nisu u stanju da poginu za dres.Savicu i Svraki stravu treba saliti da prime loptu kako fudbalerima dolikuje,Stanic i crnac su sjajan tandem ali jos ne znam za koji sport,ono ostalo se k'o i trudi nesto ali tanko bgm kad nema ko dati loptu naprijed,gledam sinoc mi taman izjednacili i oduzeli loptu igracima Zrinjskog,umjesto da Savic gurne naprijed on se hladno okrenu i odigra dupli sa Bogy-em :roll:
Nisam mislio na manijake i na jug mislio sam na lojalne zviždače sa sjevera i zapada.Pa kad svih 90 ali svih 90 minuta potrošiš na vrijeđanje vlastitog tima kako očekuješ nešto bolje .Naravno da navijači nisu sami krivi za rezultate ali jedno 25% jesu , jer tim istim ranije navedenim ovo nije prvi put da odrade utakmicu na takav način. 8-)

Dr. Gregory House

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 25 avg 2011, 10:50

aleksandar_veliki je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Većina tima su mladi momci,za mene djeca.Imaju jedan trening dnevno i utakmicu preko vikenda,odlične plate za naše uslove.I pobjesnili.Onaj ko je zaposlen i krivi kičmu pet dana u sedmici za puno manje para,zna o čemu govorim.Moja preporuka Amaru- dva treninga dnevno,da dušu ispuste i da nemaju snage doći ni do kreveta,a ne do kafane.Udariti po džepu.Ako to ne upali,na tribine.
P.S. Čujem iz provjerenih izvora da je Amar sve po svlačionici polupao.I opet neki poslije toga otišli u kafanu.Meni ne bi više zaigrali.
Vala si u pravu 100%,moze im se pa kontaju ko su ko oni,zvjezde neke lafo :lol:
Ako je Amar pobudalio u svlacionici,bilo je i vrijeme davno,jos uz kazne da ih je ostavio poslje tekme da treniraju to bi vec bilo nesto
A sto se tice kafane,najsmjesnije je sto pola njih cuga u amarovoj kafani. :roll:

Znali su evropu trcati i boriti se kad ih neko gleda,a sad,sta je sad cccc.Pola njih igra,a u glavi im prodaja gdje u evropu.bruke i sramote.

P.S.-osim je kriv,ali najmanje od svih i to samo zato sto im ranije nije krsio sve na kamaru,ne racunam one njegove "uzrecice" na treninzima
Ocit primjer klinca od 15 ili nesto malo vise godina. Piju kod Amara u kafani. Lazes, ali bas lazes, ni na kafi ih u Tuborgu nema, ali tebi je to neko rekao i ti si sad macan.
Aco jesi ti siguran da ne navijaš za Želju? :D
Više si na našoj strani nego mi sami...
Zadnja izmjena: nookey, dana/u 25 avg 2011, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 avg 2011, 10:50

Znaci niko od njih u Tuborg nije smio doci ni na kafu sem Culuma,a njega vise nema...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 25 avg 2011, 10:51

bubakar je napisao/la:Naravno apsolutno se slazem jer i ja sam sjedim do njih, ali ima oni koji samo zvižde autakmica nije ni pocela.

Znas na sta mislim.
Ne samo da zvižde nego psuju , vrište (znaju svu rodbinu).Ponekad se toliko zadaju da imaš osiječaj da če svakog momenta utrčati u teren i prebiti igrača . 8-)

Dr. Gregory House

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”