GSW-Toronto over 201,5
Po meni iznenadjujuce mala margina. Prosle godine 3 puta debelo otisli u over. Mislim da odgovaraju jedni drugima , ocekujem klasicnu run&run tekmu.
Dallas-Bobcats -9,5 H2
Bobcatsi se kroz cijelu sezonu nekako podcjenjuju a ustvari iznenadjujuce dobro stoje. Konsolidovali su se, pogotovo sada povratkom Al Jeffersona gdje su dobili na stabilnosti i pod kosem.
Ovdje mi se svidja i over 92,5 na Bobcatse ali sam ipak izabrao kontrahendikep.
Al Jefferson over 16,5
Rekoh gore, vratio se i forma mu se dize. On je igrac kapaciteta 20+ poena , samo mu treba minutaze a veceras bi je trebao imati ali i prostora u losem reketu Mavericsa.
David Lee over 16,5
Ima iza sebe par uakmica sa losijim ucinkom sto je rezultiralo padanjem margine. Ono sto je vaznije da uzima isto suteva, ima minutazu ali ce imati i prostora u reketu, po meni najlosije odbrane pod kosem u ligi... Prosle sezone sva tri puta otisao debelo u over (21 , 29 i ne mogu se sjetiti treceg scora al je preko 20 , haman 26)
Cousins over 21,5
Ovo je nekako riskantno ali eto morao sam ispratiti osjecaj. Mlad i explozivan centar, odmarao sinoc, igra na domacem terenu protiv "velike" ekipe, bit ce napaljen ali je i glavni igrac tima, ima minutazu, nema konkurencije... ako nece on, ko ce

EDIT: naravno, nisam ovo sve na 1 listic, vec sam kombinovo sa jos nekim parovima koji su sada vec postali public bet pa nema potrebe da ih postavljam kao sto je Lopez over ili Affalo over
Jedan prodje a na drugom me Lopez zakla