Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Believe
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Believe » 04 dec 2013, 11:47

Tiket 1:
Wolfsburg 1 1.25
Cardiff under 1.5 1.25
United-Everton 0-1 golova 1.pol 1.45
Fulham-Tottenham 2 1.65
Inter 1 1.20

4.49

United s.t. 1 1.90
Arsenal 1 1.20
Liverpool 1 1.25
Tottenham 2 1.65
Chelsea 2 1.55
City 2 1.60
Evian-PSG 3+ 1.65

19.24

Ajaccio-Bastia zg 1.pol 0-1 1.30
Leverkusen kp 2 1.30
Rijeka 1 1.25
United s.t. 1x 1.26
Arsenal 1 1.20
Inter 1 1.20

3.83

Rijeka-Hrv.Dragovoljac 2-3 gola 1.90
United s.t. 1 1.90
Swansea-Newcastle X 3.10
Leeds-Wigan 2-3 gola 1.90

21.26

SRETNO SVIMA :!:
You'll never walk alone.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 04 dec 2013, 12:02

TIKET : 1

Stoke z1x
Ajaccio z1x
Lugo dg1
Frankfurt prolaz
Wolfsburg prolaz

TIKET 2 :

St. Gallen ps1
Dumbarton ps1
Liverpool 1

TIKET 3 :

Man.Utd kp1
City 2
Swansea dg1
Derby dg1

TIKET 4 :

PSG 2
Frankfurt 1
Arsenal 1

8-) 8-) 8-) 8-)
BHF Bosanska Krajina!

emir_tr
Kontakt:

Post Postao/la emir_tr » 04 dec 2013, 12:03

Ajaccio-Bastia SC X @ 3,15
Guingamp-Bordeaux 2 @ 2,80
Rennes-St.Etienne X @ 3,10
Chievo-Reggina X2 @ 1,90

Kvota: 51,95

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 dec 2013, 12:07

Jel se igra jedna tekma u Jelen ligi :?:

emir_tr
Kontakt:

Post Postao/la emir_tr » 04 dec 2013, 12:13

amypitar je napisao/la:Jel se igra jedna tekma u Jelen ligi :?:
Je li misliš na Kup Srbije?? Ako je to u pitanju, igra se jedna utakmica.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 04 dec 2013, 12:14

3 sigurice za danas ?

za visoki ulog

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 04 dec 2013, 12:18

Chelsea have won 16 of their last 17 matches against Sunderland.

Stoke are undefeated in their last 6 matches against Cardiff.

Man Utd are undefeated in 27 of their last 30 matches against Everton.

Newcastle have scored at least 2 goals in 8 of their last 10 matches.

Man City have kept a clean sheet in 5 of their last 6 matches against West Brom.

Bastia have won 7 of their last 8 matches against Ajaccio.

There have been over 2.5 goals scored in 10 of Saint Etienne's last 12 games.

PSG have scored at least 2 goals in their last 8 matches in Ligue 1.

There have been over 2.5 goals scored in 7 of ADO Den Haag's last 8 games.

There have been over 2.5 goals scored in 9 of Heracles's last 10 away games.

Middlesbrough have conceded at least 2 goals in 6 of their last 7 away matches.

Leverkusen are undefeated in 12 of their last 13 matches against Freiburg.

Bayern have won their last 7 matches against Augsburg.

Neustadt have seen over 2.5 goals in their last 6 matches against Admira.

Rapid Wien have won 6 of their last 7 matches against Ried.

Legia Warszawa have won 8 of their last 9 home matches against Ruch Chorzow.

Dumbarton have seen over 2.5 goals in 8 of their last 9 matches against Alloa.

Tenerife are undefeated in 11 of their last 12 matches against Las Palmas.

Mislim da moze pomoci ;)

Pixma
Kontakt:

Post Postao/la Pixma » 04 dec 2013, 12:22

Pixma je napisao/la:Eh raja da se okusam, pratim forum dugo, igram najvise NBA i reko da podijelim tiket nocas cisto da vidim kako cu proci...odigrat cu tiket na mali ulog :D, svi igraci i granice su iz sportplus kladionice (inace igram u williamsu/wwin), medjutim bolja ponuda me u zadnje vrijeme vuce da igram cesce u sportplusu :D

A. Afflalo 20,5 - VISE - Dakle Vucevic i Nelson su day to day, dakle mogu igrati a i ne moraju, tako da ovaj par daleko da je siguran ali idem na to da ce to Vucevic odmarati nakon lakse povrede, a Nelson je vec nekoliko tekmi out, vcrs je day to day, ali smatram da ce Afflalo dati vise pa makar i forsirao...sto mu nije strano..ali na tikete vecih uloga ne bih ga licno stavljao

Mayo 14,5 - VISE - Ne znam koji idiot bi stavio ovoliko nisku granicu, mada i dalje Mayo ima naku slabiju seriju igara medjutim Milwaukee ove sezone igra sasvim solidno protiv Celticsa kao i Mayo koji je posljednje gostovanje imao 20, po meni ovo bi trebalo proci, cak sta vise kontam da bi Bucksi mogli uzet pa za one lude mogu pokusati i Green under

Johnson 18,5 VISE - Mislim opet dosta niska granica ja ga ocekujem vcrs na oko 25-26 kao i proslu tekmu, jer posto je Pierce out sve ce svesti na njega i Lopeza uz Blatcha i Mirzu :D...ali Johnson igra dosta dobro protiv Denvera biti ce puno koseva, ocekujem bar 100 od Brooklyna a 19 koseva onda Joeu nije upitno :D

King James 26,5 VISE[/b] - Hladno vise, nema se tu sta ocekujem tvrdu tekmu Detroit igra jako dobro, bit ce gusto bar do 4. tako da ocekujem da James rjesi tekmu uprkos svojim problemima sa ledjima moze on to, s druge stane Jennings bi mogao imati svoju ludu noc, no on je najgori igrac u historiji za gadjat manje vise :D

Conley 18,5 VISE[/b] - eh ovako dakle Conley igra ocajno protiv Sunsa daje nakih 9 poena u posljednjih par tekmi protiv njih u prosjeku. Medjutim igraju kuci moraju dobiti protivnik je savrsen za to, nema Gasola, vrlo moguce da i Zack bude out, tako da htio ne htio morat ce i ispucavat ce se, sve kaze da ce biti under, ali ovo igram na osjecaj, takodjer 1. cetvrtina 2 na Phoenix mogla bi doci, jer Grizzliesi dozvoljavaju preko 50 % sutra iz igre u prvoj cetvrtini :D

Nowitzki 20,5 VISE - tata igre, moguc je blowout, ali ne vjerujem tvrd je Charlotte, Moze i Ellis over jer je Charlotte dostao pao nakon tijesnoo izgubljenog meca od Miamia. Uglavnom Dirk je Dirk i to je to.

To je to za vcrs posljednja 2 meca nisam analizirao tako da necu da bacam bombe, ovo je sto se tice mene...mozda ubacim nesto i sa posljednja 2 meca i to je to...Kvota je oko 40...ulog sica 2 KM ..

Raja, sretno !!

Dakle prvi postavljen tiketi pad steta, no eto pao je smijesno, James je igrao krajnje rezervisano, dok je Heat igrao ocajno, uzeo je mali broj suteva za njegove standarde i zabio je 23...plus imao je nekoliko neuspjesnih kontri, izgubljenih lopti i et dovoljno je reci da je Beasley imao vise koseva :lol: i Conley pad za pola kosa, Memphis se odvojio prije vremena i nije bilo potrebe da forsira i et svaki pad za pola kosa je krajnje smijesan, tako da ako je ko prepisao zao mi je :(
Zadnja izmjena: Pixma, dana/u 04 dec 2013, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 04 dec 2013, 12:23

Kurbla je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:http://prntscr.com/28luyc

uslov :?

Ima li neko neke prijedloge da pocinju do 2-3
Trabzon oba daju
Gaziantep dvica
Beroe dvica
Uzeo sam Trabzon oba daju , do 20 minute 2-1, lijepa kvota 1.75, mnogo hvala :D

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 04 dec 2013, 12:40

Atalanta-Sassuolo
Atalanta počinje sa 7 igrača ispod 21 god, prije desetak dana Sassuolo je pobijedio Atalantu na svom terenu sa 2:0. Ne mogu nigdje da nađem u kakvom sastavu će igrati Sassuolo, ako bude prvi tim isplati se probati x2 1,57 i kp2 2,15. Ako pronađem sa kakvim će sastavom igrati Sassuolo postavit ću ovdje.
Inter-Trapani
Inter u vrlo jakom sastavu, neće igrati Milito,Chievu,Samuel,Icardi i Nagatomo.
Trapani tim iz 2 lige, danas neće odmarati igrače jer dugo su čekali meč na San Siru protiv Intera, dat će sve od sebe sigurno ali mislim da neće moći puno večeras. Kvota na Inter je 1,20 pa vi razmislite isplati li se uzeti.
Pustiću sunce da topi ljubav!

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 04 dec 2013, 12:44

Neftochimic-Beroe počinje za dvadesetak minuta igra se na neutralnom terenu jer Neftochimic nema svoj stadion i u problemima je sa finansijama, 1,50 na Beroe se isplati igrati.

Maradonaaa
Kontakt:

Post Postao/la Maradonaaa » 04 dec 2013, 12:44

dr.van nostrand je napisao/la:Al nebitno, tema je kladionica i u tom svjetlu kao razlog neocekivano malog broja poena je mala minutaza. Nisam gledao pa ne znam, pomislio sam da nije vec bio blowout ili da se opet povrijedio, nisam mogao vjerovati da je igrao samo 21 minut

Posto sam gledao evo sta se desilo

prvu zabije 10 i naravno u drugoj cetvrtini prva postava odmara 4,5,6 minuta

druga postava lose odigra i ovi se odvoje na 8-10 poena,on udje promasi 3-4 suta...kraj poluvremena

treca cetvrtina...napravi treci jako glup faul nakon 3-4 minute

debil ga vadi na klupu,udje evans i naravno ljudi znaju da ga ne trebaju ni cuvat jer nece napravit nista u napadu

jos povecaju razliku...ovaj vraca Lopeza,i dalje ne moze niko nista pogodit kod Netsa

on pravi cetvrti faul,automatski klupa....ovi se odvoje jos vise i cijelu cetvrtu cetvrtinu odigra druga postava Netsa

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 04 dec 2013, 12:46

18:00 Pardubice - Svitavy (+13,5) H22 1.55
13:00 Novokuznetsk - Din. Minsk (-4,5+) O2+ 1.7
17:00 C.Zvezda - Vojvodina 3+ 1.9
16:00 Jagodina - Radnicki 1923 0-2 1.6

8.01
Novokuznetsk - Dinamo Minsk

Što reći osim da ove dvije ekipe igraju totalno divlje. Sposobne su primiti masu golova što su i dokazali u prošlim tekmama. Znaju naravno i zabiti, ali više prime pa su zato tu gdje jesu (griju dno svojih konferencija). Haugen kod Minska ne može dostići konzistentnost, događaju mu se neobjašnjive rupe u igri pa bismo možda mogli vidjeti Lalandea nakon dugo vremena (ali upitna mu je forma), a možda i mladi Shelepnev koji je ostatak meča u Sibiru odradio čisto pristojno. Kod Kuznye imamo Sorokina i Lozhkina, već spomenute mlade dečke kojima sigurno igranje u KHL koristi ali su još uvijek "zeleni" i često rade glupe i neoprostive greške. Obrane na obje strane neću ni spominjati, katastrofa zbilja, niti glave niti repa. U napadu mogu ove ekipe nešto pružiti, pogotovo bi to sad trebale protiv loših obrana i golmana. Gledao sam malo napad Kuznye protiv Medvjeda i imali su oni puno prilika no Dekanich i obrana Medvjeda je bila koncentrirana cijelo vrijeme. Protiv ovakve obrane bi se dakle ako Kuznya nastavi napadati kao prošlu tekmu čak i moglo nešto napraviti.
Trebalo bi ovdje biti golova kao što nalaže i tradicija, obje ekipe imaju teški propuh otraga a napadi bi to trebali iskoristiti. Vuče me i da igram na pobjedu Minska ali katastrofalni su u gostima i suludo bi opet bilo igrati na njih jer vani kad igraju jednostavno kao da se raspadnu. Vjerujem da se nastavlja tradicija s dosta golova, ekipe su svakako sposobne za golijadu a na ovakvu kvotu zašto ne uzeti.
Zreb za kup i raspored u prvenstvu su hteli da se ova dva tima u svega par dana sastanu dva puta,i naravno oba duela ce biti derbiji i veoma zanimljivi. Mnoge stvari koje su prethodile ovom mecu i to pre svega u redovima CZ su mogle da naruse atmosferu i rad na treninzima jer su naime neki igraci trazili raskid ugovora(Miric,Kirovski,Vesovic,Mladenovic) neki su vec i dobili,tako da je pitanje kako je to uticalo na ostatak ekipe. Vojvodina sa druge strane nema takvih problema,nema ni problema sa sastavom tako da mogu reci da potpuno spremni ulaze u ovaj duel jer ovaj duel za razliku od onog koji sledi za 4 dana nosi breme ili-ili....

I pored vaznosti meca ocekujem otvorenu igru sa obe strane,napadi obe ekipe jesu jaci delovi timova kao i nesto slabije odbrane na obe strane koje su vise puta ove sezone pokazale da mogu da kapituliraju i protiv mnogo slabijih timova. CZ je favorit svakako,kako zbog kvaliteta tima tako i zbog domaceg terena i meca koji ce se igrati pred publiko posle suspenzije stadiona,a Vojvodina predvodjena pre svega odlicnim trenerom Markom Nikolicem ima cemu da se nada jer su igracki jako dobro popunjeni,a mislim da su u ovom trenutku i fizicki najspremnija ekipa u zemlji. Sastavi koji su najavljeni za danas:

CZ: Bajkovic-Petkovic,Krneta,Lazic,Mijailovic-Gogic,Milijas,Ninkovic,Pecnik-Mrdja,Dauda

Vojvodina:Zakula-Vulicevic,Trajkovic,Vukovic,Nastic-Radoja,Alivodic,Poletanovic,Vukcevic,Vranjes-Skuletic

Dakle,oba trenera su sve karte bacili na sto,pre svega u napadackom smislu. CZ je bliza pobedi i ocekujem da napadaci pokazu i danas da se nalaze u dobroj formi,Vojvodina za razliku od vecine ekipa iz Srbije ne dolazi da bi se samo branila i u tome vidim sansu za golove veceras na Marakani,ocekujem rezultat od 2:1 ili 3:1 za Crvenu Zvezdu ali moj tip je da igram da ce biti najmanje 3 gola,igram over
Pardubice - Svitavy(+11.5)

Duel košarkaške češke lige izedju Pardubice i Svitavy.Ova Češka liga je veoma ujednačena,tako da drugoplasirana ekipa Pardubica ima 9 pobeda i 5 poraza,dok gostujuća ekipa Svitavy ima 5 pobeda i 10 poraza i nalazi se na pretposlednjem meču.
Nema sumnje da je na ovom meču domaća ekipa veliki favorit ali očekujem da Svitavy pokrije ovaj hendikep jer Pardubice ima danas problema sa sastavom. Oni danas neće moći da računaju na sigurno tri igrača: Muirhead(13,1 pts), Čarnecky(6,6 pts), Šoula(2,3 pts). Dok su za meč neizvesni Nelson (13,1 pts) Pospišil (6,1 pts), Peterka (6,9 pts)...

I dalje je Pardubice favorit,ali mislim da mogu pokriti Svitavy ovaj hendikep

emir_tr
Kontakt:

Post Postao/la emir_tr » 04 dec 2013, 12:53

hoshafka je napisao/la:Atalanta-Sassuolo
Atalanta počinje sa 7 igrača ispod 21 god, prije desetak dana Sassuolo je pobijedio Atalantu na svom terenu sa 2:0. Ne mogu nigdje da nađem u kakvom sastavu će igrati Sassuolo, ako bude prvi tim isplati se probati x2 1,57 i kp2 2,15. Ako pronađem sa kakvim će sastavom igrati Sassuolo postavit ću ovdje.
Inter-Trapani
Inter u vrlo jakom sastavu, neće igrati Milito,Chievu,Samuel,Icardi i Nagatomo.
Trapani tim iz 2 lige, danas neće odmarati igrače jer dugo su čekali meč na San Siru protiv Intera, dat će sve od sebe sigurno ali mislim da neće moći puno večeras. Kvota na Inter je 1,20 pa vi razmislite isplati li se uzeti.
Mr. Eusebio Di Francesco has summoned the following players: Pomini, Rosati, Antei, Gazzola, Longhi, Marzorati, Pucino, Rossini, Ziegler, Chibsah, Kurtic, Laribi, Magnanelli Missiroli, Schelotto, Valeri, Alexe, Farias, Floro Flores, Masucci , Zaza.

Po ovome fale: prvi golman Pegolo, standardni odbrambeni igrači Acerbi i Bianco i najbolji strijelac Berardi (7 golova u 10 utakmica)

salebl
Kontakt:

Post Postao/la salebl » 04 dec 2013, 13:03

Evo da vas i ja pocastim jednim parom za veliki ulog :
Seha liga, rukomet :

Partizan - Meshkov Brest 2 1.50

Partizan je ove godine jedna podmladjena ekipa koja realno nema sta da trazi u ovoj ligi. Izgubili du od Vardara kuci 1 razlike, ali Vardar je tad igrao bez 9-10 kljucnih igraca. Ako su uspjeli izgubiti od takvog Vardara, Borca iz BL onda ne vidim nacin kako ce se danas suprotstaviti favorizovanim Bjelorusima. Evo neke info o ekipi iz Bresta. Golmani su im Pesic i Charapenka - odlican golmansli tandem, igraju jos Ivan Karacic, Ljubo Vukic, David Spiler, Robert Markotic, Milan Djukic i svi oni su bolji od Marsenica - najboljeg igraca domaceg tima koju u prosjeku cine monci 94-95 i 96 godiste. Ovaj tip vrijedi odigrati i po 1,20 tako da znate jer ovde stvarno ne vidim nikakvu sansu Partizana, a prenos je u 18h na RTS2. Srecno ko isprati !

Edit : Zaboravio sam napisati da je Meshkov igrao dvomec protiv Fuchse Berlina u Ehf Kupu, u Berlinu je bilo 21:20, a u Bjelorusiji 20:22 za Berlin sto dovoljno govori o moci ove ekipe !
Zadnja izmjena: salebl, dana/u 04 dec 2013, 13:22, ukupno mijenjano 2 puta.

barabababa
Kontakt:

Post Postao/la barabababa » 04 dec 2013, 13:03

apocalyps je napisao/la:TIKET : 1

Stoke z1x
Ajaccio z1x
Lugo dg1
Frankfurt prolaz
Wolfsburg prolaz

TIKET 2 :

St. Gallen ps1
Dumbarton ps1
Liverpool 1

TIKET 3 :

Man.Utd kp1
City 2
Swansea dg1
Derby dg1

TIKET 4 :

PSG 2
Frankfurt 1
Arsenal 1

8-) 8-) 8-) 8-)
Jesi i na ove po 50 marki dao? :D

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 04 dec 2013, 13:08

Fudbal - Premier liga
20:45h Arsenal - Hull
Tip:[glow=red,2,300] Arsenal ah -1,5 [/glow]
Kvota: 1,8
188bet
* Pobjeda Arsenala sa 2 i više golova razlike.

Arsenal u ovakvoj formi mora da se ispoštuje sa hendikepom, mozda cak i sa ah -2,0.
Injuries and Suspensions:
Arsenal: Diaby (knee), Oxlade-Chamberlain (knee) Podolski (hamstring), Sanogo (back) Sagna (hamstring)
Hull City: Aluko (Achilles), McShane (hamstring), Quinn (hamstring), Davies (suspended – 1).

U posljednjih 5 tekmi, Arsenal je igrao 4-0-1 sa 9:1 gol razlikom.
Hull je u posljednjih 5 igrao 2-0-3 sa 5:7 gol razlikom.
Iako forma u posljednjih 5 govor da je Hull solidan, pogotovo pobjeda protiv Liverpoola od 3:1 u proslom kolu, mislim da Arsenal ovo mora da riješi u svoju koristi sa 2 gola razlike.
4 boda bježe Chelseaju i konačno imaju priliku da do kraja, svojom igrom, osvoje šampionat. Dugo se čeka na tu titulu i mislim da je pravo vrijeme, iako do kraj ima mnogo jos da se igra.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 04 dec 2013, 13:10

barabababa je napisao/la: Jesi i na ove po 50 marki dao? :D
Moguce. :)
Zasto ?
BHF Bosanska Krajina!

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 04 dec 2013, 13:16

emir_tr je napisao/la:
Mr. Eusebio Di Francesco has summoned the following players: Pomini, Rosati, Antei, Gazzola, Longhi, Marzorati, Pucino, Rossini, Ziegler, Chibsah, Kurtic, Laribi, Magnanelli Missiroli, Schelotto, Valeri, Alexe, Farias, Floro Flores, Masucci , Zaza.

Po ovome fale: prvi golman Pegolo, standardni odbrambeni igrači Acerbi i Bianco i najbolji strijelac Berardi (7 golova u 10 utakmica)
šta misliš isplati li se igrati kp2 na Sassuolo :?:

barabababa
Kontakt:

Post Postao/la barabababa » 04 dec 2013, 13:20

apocalyps je napisao/la:
barabababa je napisao/la: Jesi i na ove po 50 marki dao? :D
Moguce. :)
Zasto ?
Pa mislim ako si uplatio dosta, dobro si analiziro to, da i ja ove svoje bijede uplatim bar na jedan od ta 4 :D
Valjda prodje, sretno nam

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.