FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 04 feb 2016, 18:41

Agamemnon je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... gru/183519

Musemic ne iskljucuje mogucnosti da ce doci novi fudbaleri.iako priznaje da ce biti tesko,ali pokusati cemo se pojacati dodatno.
i ti si cvakno u glavu na vakat moj Musemicu,samo da ne bude prekasno.
da kukao je doticni trener danas nakon utakmice, jer je vidio da imamo 8-9 kvalitetnih igraca a ostali se samo slepaju uz njih :!: pa sad mu kao treba pojacanja, sto su svi vidjeli prije mjesec dana Musemic je tek danas uvidio :clap: mozemo mi sad dovoditi ali nit ima igraca vise na raspologanju nit ima vremena :kafa:
Sloboda Tuzla

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 feb 2016, 18:44

Kreće kukanje i teorije zavjere nakon jednog poraza i to u prijateljskoj utakmici. Mogu samo zamislit' šta bi se desilo da ispustimo prvo mjesto kojim slučajem ili otvorimo polusezonu remijem. :facepalm: :facepalm:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 04 feb 2016, 18:45

fukaratz je napisao/la:

Musemic ne iskljucuje mogucnosti da ce doci novi fudbaleri.iako priznaje da ce biti tesko,ali pokusati cemo se pojacati dodatno.
da kukao je doticni trener danas nakon utakmice, jer je vidio da imamo 8-9 kvalitetnih igraca a ostali se samo slepaju uz njih :!: pa sad mu kao treba pojacanja, sto su svi vidjeli prije mjesec dana Musemic je tek danas uvidio :clap: mozemo mi sad dovoditi ali nit ima igraca vise na raspologanju nit ima vremena :kafa:

Nevjerovatno mi svi vidili prije mjesec dana a Muemic TEK DANAS ..... jbt , kolko smo mi bolji treneri od njega :tokralju:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 04 feb 2016, 18:47

ne nego je sef vise ocekivao od nekih momaka :kafa:
Sloboda Tuzla

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 feb 2016, 18:51

"Sloboda položila oružje protiv Zvijezde".

Ovo je naslov sa jednog tuzlanskog portala .Tendenciozno za običnu sparing utakmicu. Izgleda da je počela predizborna kampanja.
Ja volim FK Tuzla City

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 04 feb 2016, 18:59

sloboda72 je napisao/la:Da rezimiram.Danas naši momci nisu bili raspoloženi za utakmicu.Izdvojiću Stjepanovića , Ordagića i Kostića i Hamzagića koji su odigrali profesionalno.Škahić je želio da igra ali ga je Musić koji je trebao da igra uz njega "uništio".
Prvo poluvrijeme Sloboda bila bolja.Posjed lopte 70-30 za nas.Efendić imao "asistenciju" za igrača Zvijezde, no ovaj nije dao gol.Po desnoj strani Ordagić je otvarao Mehidića ali on "nema desne noge".Nekoliko ubačaja u protivnički šesnaesterac ali Krpić uvijek na sigurnom rastojanju od lopte.Haurdić nije krilo a danas je bio na toj poziciji.On uvijek traži loptu u noge, nikako u for.Učinak nikakav.Lakičević dušu dao za rezervnog beka.Salihoviću očito prijao boravak u Stanišiću, ima ga mašalaI("i napredan i nazadan").Pršeš....
Hamzabegović odgovoran, komanduje odbranom , imao je i nekoliko intervencija.
Ekipa koja je počela drugo poluvrijeme bila je vidno hendikepirana.Oni su faktički igrali sa 9 igrača.Škahić i Pirić platili su cijenu ogromne rupe na našoj desnoj strani(Musić, Todorović).Vrlo brzo je došlo do disharmonije u ugri.Zeba i Ahmet su pokušali sarađivati sa saigračima ali očito nisu imali sa kim. Govedarica očajan.Sarić kako tako.Haurdić i drugom poluvremenu neučinkovit.Lakičević takođe.Opšti dojam je da Haurdić i Lakićević bitno zaostaju kako u snazi tako i sihronizaciji sa saigračima.
Zašto je glavnina ekipe podbacila? Kako je moguće da se makar nisu postidili prepune tribine na stajanju(oko 700navijača)?
Priča se da su ušli u konflikt da kondicionim trenerom.Navodno su ga otresli i njega i njegovu metodologiju.(""Idi u Sarajevo pa njima prosipaj svoju nauku"").Drugi govore da plate kasne. Musemić sigurno zna zašto je njegov tim od početka bio pognute glave.Umor je prisutan ,to se vidi.Da li ima još nešto ,to ćemo vidjeti.
Svaaaaaaka cast,na ovako isrpnom izvjestaju.Ja nisam u Tuzli i cijelo vrijeme molim Boga da nas pocastis svojim naaaaaaajjjjiskrenijim izvjestajem..
Samo se nadam da ovo nas uvazeni predsjednik cita,i molim Boga da se jednom zaustavi ova taaaaakoo providna situacija.

Ziv nam bio Sloboda 72 :clap: :clap:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2016, 19:06

Ja se nadam da je sve kako treba, da ne bude nesto sto nisu smjeli reci navijacima pa ovako cudne neke stvari koje nama nisu jasne :D

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 04 feb 2016, 19:07

:pray: Ne znam, po izvjestaju od @sloboda72, vidi se da je dosta kombinirano, i da nisu uopste previse ozbiljno shvatili ovu utakmicu... mislim da kad se kockice posloze i kada bude sve kako treba da cemo opet harat, jer kada pogledate opet je ova ekipa dovela do prvog mjesta.. :thumbup:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 04 feb 2016, 19:09

BiH ima najviše stručnjaka i trenera na svijetu. :D

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 04 feb 2016, 19:10

RUDARSKA2 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:

Nevjerovatno mi svi vidili prije mjesec dana a Muemic TEK DANAS ..... jbt , kolko smo mi bolji treneri od njega :tokralju:
skolski,neznam jesil samo sarkastican prema onome sto sam napisao,ili sta,iznosim svoje misljenje,ima i drugih faktora koji uticu na dovodjenje pojacanja,Kiso ga je poremetio,samo kazem trebao je imati u vidu slicne situacije,ali on je trener i on ce snositi odgovornost.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 feb 2016, 19:39

Europa je vrlo izgledna a to bi svi potpisali prije pocetka sezone. Prvenstvo su i gori osvajali a 12 kola do kraja mi smo prvi uz najlaksi raspored tako da nam ne treba ekipa za klasu jaca od ostalih.
Ako su se nesto svadjali s kondicionim to je normalno, i treba da bude najomrazenija osoba igracima, to samo znaci da radi dobar posao :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 04 feb 2016, 19:42

pinoglavi je napisao/la:Europa je vrlo izgledna a to bi svi potpisali prije pocetka sezone. Prvenstvo su i gori osvajali a 12 kola do kraja mi smo prvi uz najlaksi raspored tako da nam ne treba ekipa za klasu jaca od ostalih.
Ako su se nesto svadjali s kondicionim to je normalno, i treba da bude najomrazenija osoba igracima, to samo znaci da radi dobar posao :D
ma de da nas nema trebalo bi nas izmisliti.poraz na pripremnoj jbt odma teorije zavjere nema plata kasne,potukli se,posvadjali, :clap:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 04 feb 2016, 19:42

A otkud ovo za kondcionog,ne mogu vjerovat, mislim ako ih malo jače tjera po nekim novim metodama,pa šta onda . Pa visoka kondicija i jest digla nivo u igri zadnjih dvadeset godina svuda u svijetu, samo kod nas(u ligi) još nije makla . Ko može trčat, ne zna se sastavit s loptom, a tehničari ovi ,oni opet posle po sata sami sebe driblaju u mjestu od umora, tri duža sprinta i moraju šetat po terenu pet minuta da dodju sebi....cccc .I ne valja moderan kondicioni.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 feb 2016, 19:50

joksimovic je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Da rezimiram.Danas naši momci nisu bili raspoloženi za utakmicu.Izdvojiću Stjepanovića , Ordagića i Kostića i Hamzagića koji su odigrali profesionalno.Škahić je želio da igra ali ga je Musić koji je trebao da igra uz njega "uništio".
Prvo poluvrijeme Sloboda bila bolja.Posjed lopte 70-30 za nas.Efendić imao "asistenciju" za igrača Zvijezde, no ovaj nije dao gol.Po desnoj strani Ordagić je otvarao Mehidića ali on "nema desne noge".Nekoliko ubačaja u protivnički šesnaesterac ali Krpić uvijek na sigurnom rastojanju od lopte.Haurdić nije krilo a danas je bio na toj poziciji.On uvijek traži loptu u noge, nikako u for.Učinak nikakav.Lakičević dušu dao za rezervnog beka.Salihoviću očito prijao boravak u Stanišiću, ima ga mašalaI("i napredan i nazadan").Pršeš....
Ekipa koja je počela drugo poluvrijeme bila je vidno hendikepirana.Oni su faktički igrali sa 9 igrača.Škahić i Pirić platili su cijenu ogromne rupe na našoj desnoj strani(Musić, Todorović).Vrlo brzo je došlo do disharmonije u ugri.Zeba i Ahmet su pokušali sarađivati sa saigračima ali očito nisu imali sa kim. Govedarica očajan.Sarić kako tako.Haurdić i drugom poluvremenu neučinkovit.Lakičević takođe.Opšti dojam je da Haurdić i Lakićević bitno zaostaju kako u snazi tako i sihronizaciji sa saigračima.
Zašto je glavnina ekipe podbacila? Kako je moguće da se makar nisu postidili prepune tribine na stajanju(oko 700navijača)?
Priča se da su ušli u konflikt da kondicionim trenerom.Navodno su ga otresli i njega i njegovu metodologiju.(""Idi u Sarajevo pa njima prosipaj svoju nauku"").Drugi govore da plate kasne. Musemić sigurno zna zašto je njegov tim od početka bio pognute glave.Umor je prisutan ,to se vidi.Da li ima još nešto ,to ćemo vidjeti.
Svaaaaaaka cast,na ovako isrpnom izvjestaju.Ja nisam u Tuzli i cijelo vrijeme molim Boga da nas pocastis svojim naaaaaaajjjjiskrenijim izvjestajem..
Samo se nadam da ovo nas uvazeni predsjednik cita,i molim Boga da se jednom zaustavi ova taaaaakoo providna situacija.

De boga ziv i zdrav bio ovaj dio pojasni bas me zanima ?
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 04 feb 2016, 19:52

S obzirom da je danas izasla ova vijest o potencijalnom investitoru, znaci da se vjerovatno i stvar sa reprogramom privodi kraju. Mislim da je sada pred put u Antaliju pravi trenutak da se navijacima i javnosti dostave neke informacije oko svih tih stvari, malo je previse ovo tisine i spekulacija. Da ne bude da sad trazim ili trazimo izvjestaj za svaku sitnicu, ali su to lijepo radili na jesen, izvjestavali o cemu je govoreno na sastancima UO, planovima za buducnost i sl. ali evo vec dugo vremena nikakvog izvjestaja iz uprave kluba.
Jedan grad, jedna ljubav!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 04 feb 2016, 19:53

Al zato poslije jednog dobrog rezultata u Turskoj bit ce kolektivnog masturbiranja po forumu
Niko, niko, samo Sloboda

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 04 feb 2016, 19:57

TaRgEt_ je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:

De boga ziv i zdrav bio ovaj dio pojasni bas me zanima ?
Objasnio bi ti ali nezna ni on sam vjeruj mi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 04 feb 2016, 20:00

Vratite borgiaaa
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 feb 2016, 20:13

Skojevska je napisao/la:Vratite borgiaaa
Slaven iz Zivinica digao obestecenje, nema sanse da platimo :kafa:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 04 feb 2016, 21:54

Što se tiče današnje utakmice, najbolji dojam na mene su ostavili Haurdić koji se trudio pravo i imao je par dobrih prodora u II poluvremenu, ali se vidi da mu fali još snage i vremena da se ukomponuje u ekipu. (Biće dobro pojačanje)
Također mali Todorović je odigrao odlično, ja ne znam šta omalovažavate dijete. Fale mu minute i iskustvo u seniorskom timu, a danas je sa loptom bio odličan i nije griješio, dok igra bez lopte nije baš nešto, ali upravoi je to taj nedostatak iskustva. u par nevrata je pokazao da je jak u duelima.
od lošijih danas jbg opet Efendić standardno puno je griješio u dodavanjima, također Govedarica iako se trudio, vidi se da je od one povrede drugi igrač, kao da se boji tog duela.
najviše nervoze danas je zadavao ovaj mali Musić, stiče se dojam da je zalutao i da ne zna lopte, ali treba imati na umu da je to dijete od 18 goidna i da također nema iskustva nekog, ali na njemu je da se trudi, pa možda se da isklesat nešto.
ostale igrače ne bih komentarisao dosta ih je bilo bezvoljno z aigru, a i tim je bio kombinovan i ono što se daje zaključiti je da su IVETIĆ, AHMET, ZEBA, ORDAGIĆ i VESELI glavni motor tima i čim neko fali to nije to.
i da Sarić je još jednom dans pokazao da nije dobar u glavi jer je živac veliki i da je bila regularna utakmica garant bi pocrvenio, jer se naklatio na nekog igrača Zvijezde i nije mu davao mira :D
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.