FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 13 nov 2010, 21:51

Buddy je napisao/la:
Što je nekom kratak fitilj :D

Vidim opet Ibrakoviću nesto ne pase. Kakvo je bilo sudjenje ? :D
sudjene dobro bilo nismo mi krivi sho Ibrakovic nema drugo objasnjenje za izgubljenu tekmu ha ja...kako moze reci da sudjenje nije fer a Samir Efendic nas dobio crveni karton a da je njihov dobio napravio bi od muhe slona.... :mrgreen:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 nov 2010, 00:17

husein veličanstveni je napisao/la:Kakva bolan Evropa, da vam je opstat da ne ispadnete. Čuj razmišljanja, Evropa, a dužni ste i bogu i narodu. Igrači vam u ovoj polusezoni primili samo dvije plate i to ne čitave, igrači nemaju premija, vi ste jedini klub koji nema premija ni za pobjede i neriješene u gostima ( i još se čudite zašto nema gostujućih bodova). A da slučajno ti nisi Glavaš? :o
:o po tvojoj logici bi Sarajevo trebalo u 2 ligu iako su na 3 mjestu ako se ne varam-
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 14 nov 2010, 00:44

AulleTa je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Kakva bolan Evropa, da vam je opstat da ne ispadnete. Čuj razmišljanja, Evropa, a dužni ste i bogu i narodu. Igrači vam u ovoj polusezoni primili samo dvije plate i to ne čitave, igrači nemaju premija, vi ste jedini klub koji nema premija ni za pobjede i neriješene u gostima ( i još se čudite zašto nema gostujućih bodova). A da slučajno ti nisi Glavaš? :o
Budi siguran u jedno, prije će Zvijezda ispasti nego Sloboda ;)
Čelik, Sloboda, Željo, Sarajevo, Široki nikad neće ispast šta god se desilo ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 14 nov 2010, 00:53

DA VAM JE OPSTAT DA NE ISPADNETE :o :shock: :D :D :D .....sa akcentom na OPSTAT :D :D .....pametnom dosta :D :D ...poserem se na internet i kad ga je svako selo dobilo :oops:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 14 nov 2010, 08:48

Frutek je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:
Nece oni to nikad skontat. Velikani OSTAJU! :D

Stvarno mi je muka od ovih novih, malih klubova.... :x :x :x
Previše se kur*e
Yebem ti ligu kad ti Zvijezda, Laktaši, Olimpik ili neko četvrti natrpa mrežu :D

Usput, ko je bio juče na tekmi, jel mu se sviđaju novi dresovi Čelika za gostujuće? Oni "robijaški" :D
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 14 nov 2010, 09:33

almin9 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:

Previše se kur*e
Yebem ti ligu kad ti Zvijezda, Laktaši, Olimpik ili neko četvrti natrpa mrežu :D

Usput, ko je bio juče na tekmi, jel mu se sviđaju novi dresovi Čelika za gostujuće? Oni "robijaški" :D
dresovi su im koda su tek iz zatvora izasli...hahha... :mrgreen:

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 14 nov 2010, 09:37

brazzo je napisao/la:
:o po tvojoj logici bi Sarajevo trebalo u 2 ligu iako su na 3 mjestu ako se ne varam-
Bravo to sam ja htjela da kazemmm samo sam cekala da vidim hocel on skontatii.... :mrgreen:

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 14 nov 2010, 10:13

Joj dresovi su kriminalni... Ja sam im se smijao jedno 10-15 minuta i onda kontam, ako je tako i u duhu grada, onda bi nasi trebali igrati sa sljemovima u duhu rudara :mrgreen:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 14 nov 2010, 10:55

HeavensWonder je napisao/la:Joj dresovi su kriminalni... Ja sam im se smijao jedno 10-15 minuta i onda kontam, ako je tako i u duhu grada, onda bi nasi trebali igrati sa sljemovima u duhu rudara :mrgreen:
Ne znam što si se smijao kad su dresovi predobri, gostujući su, al fino urađeni robijaški :D
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 14 nov 2010, 11:15

almin9 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:

Previše se kur*e

Nisam bio na tekmi ust´o sam u 14 i nisam mogo hodat savio se ko upitnik :twisted: :twisted: :twisted:

Al ako su crveno crni ne mogu bit´ loši 8-) :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 nov 2010, 11:29

vidim Efendic je plaho u formi :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 nov 2010, 13:26

Frutek je napisao/la:
Nisam bio na tekmi ust´o sam u 14 i nisam mogo hodat savio se ko upitnik :twisted: :twisted: :twisted:

Al ako su crveno crni ne mogu bit´ loši 8-) :mrgreen:
a fazon je u tome što nisu crveno crveni :lol: robijaški crno bijeli malo Juve, Partizan ti folovi 8-)
mada boli njih oni su potpisali oficijelno sa njima ugovor čak je bila nekakva konferencija i revija prilikom potpisivanja tako da su oni osigurani a kod nas se nikad ne zna. Samo kad se sjetim finala kupa juniori protiv Sarajeva ovi došli sa bordo garniturom a naši opet u nedostatku druge garniture u crveno crnoj kombinaciji :oops: ne možeš ih razlikovati.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 14 nov 2010, 17:44

14. kolo-grupa Sjever-Tuzla

KADETI:
Sloboda-Rudar 0-1

JUNIORI:
Sloboda-Rudar 5-0
Strijelci: S.Mumic, J.Mesanovic, E.Omerovic, A.Salihovic, E.Suceska.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 14 nov 2010, 19:23

almin9 je napisao/la:
HeavensWonder je napisao/la:Joj dresovi su kriminalni... Ja sam im se smijao jedno 10-15 minuta i onda kontam, ako je tako i u duhu grada, onda bi nasi trebali igrati sa sljemovima u duhu rudara :mrgreen:
Ne znam što si se smijao kad su dresovi predobri, gostujući su, al fino urađeni robijaški :D
Pa to mi je i bilo smijesno... Ko crtani, i Celikovi igraci u dresovima al je dobra furka ;)

A sto se tice Efendica on je dobio i crveni negdje oko 90 ako se ne varam... Nista na klupu ga sad ostavit, pa kad nauci penale i da se ponasa na terenu onda opet u prvi tim 8-)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 14 nov 2010, 19:27

Efendić za svoje godine ddobro igra,dobio crveni i fulao penal i zbog toga ga treba na kupu staviti je li?
Da barem drugi igraju srcem i da se trude kao Efendić bilo bi nam svima bolje !!
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 nov 2010, 20:29

Eh sad slijedi gostovanje,sta tu mozemo ocekivati ? Ja bi najsretnji bio sa 3 boda,ali tesko ce ici,pa i bod osvojen bi nam puno znacio.I onda slijedi pauza do proljetnog dijela prvenstva od jedno 2 mjeseca :lol: tu ulazimo jaci za Nikolica,Mesanovica i Okanovica.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 nov 2010, 20:32

harry_90 je napisao/la:Eh sad slijedi gostovanje,sta tu mozemo ocekivati ? Ja bi najsretnji bio sa 3 boda,ali tesko ce ici,pa i bod osvojen bi nam puno znacio.I onda slijedi pauza do proljetnog dijela prvenstva od jedno 2 mjeseca :lol: tu ulazimo jaci za Nikolica,Mesanovica i Okanovica.
ja ocekujem najmanje bod u gradaccu al pobjeda bi dobro dosla, de ba harry zar je tebi pauza 2 mjeseca od decembra pa do marta :D nikad kod nas nije bila kraca pauza od 3 do 4 mjeseca :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 nov 2010, 20:36

fukara87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Eh sad slijedi gostovanje,sta tu mozemo ocekivati ? Ja bi najsretnji bio sa 3 boda,ali tesko ce ici,pa i bod osvojen bi nam puno znacio.I onda slijedi pauza do proljetnog dijela prvenstva od jedno 2 mjeseca :lol: tu ulazimo jaci za Nikolica,Mesanovica i Okanovica.
ja ocekujem najmanje bod u gradaccu al pobjeda bi dobro dosla, de ba harry zar je tebi pauza 2 mjeseca od decembra pa do marta :D nikad kod nas nije bila kraca pauza od 3 do 4 mjeseca :lol:
Imamo najduzu pauzi u Evropi,neko bi rekao ekstra liga,a ona jad i cemer.Jbg ne zna se koliko ce trajat pauza,vec nako sam rekao 2 mjeseca,sto me ne bi ni cudilo.Eh jbg 3-4 mjeseca,pa ne spavaju oni zimski san jbt :mrgreen: Sad ako prvi postignemo gol,trebali bi se vratit sa 3 boda,red bi bio :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 14 nov 2010, 21:48

HeavensWonder je napisao/la:
almin9 je napisao/la:
Pa to mi je i bilo smijesno... Ko crtani, i Celikovi igraci u dresovima al je dobra furka ;)

A sto se tice Efendica on je dobio i crveni negdje oko 90 ako se ne varam... Nista na klupu ga sad ostavit, pa kad nauci penale i da se ponasa na terenu onda opet u prvi tim 8-)
Tosunovic je dva puta profula penal u Kupu protiv Zrinjskog i protiv Slavije , Huseinovic profulao protiv zrinjskog...tako da nema potrebe da kritikujes SAmira momak je dobar...neka ga u prvom timuuu ha ja... :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 nov 2010, 22:14

upravu je ajla taj Tosunovic smoto nas je kostao dva finala , a vidi sad kako igra u Zvijezdi da bog da se nafulao protiv nas u subotu i ne imao ni jednog suta u okvir gola :evil: :twisted: a sto se tice Efendica on je mlad igrac tako da je pred njim buducnost sto se tice nogometa, desava se pad forme i kad je igrac u formi tako da samo nemoj te bezveze pricati i kritikovati igrace.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.