Premijer liga BiH - aktuelno

avenija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la avenija » 12 maj 2023, 22:38

Odlicna utakmica, posjeta dobra(14-15k) iako ne volim Željezničar drago mi je sto su dali gol u 97 minutu jer je stvarno mučno bilo gledati izlezavanje igrača Sarajeva zadnjih 15 minuta. Kazna stigla.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 12 maj 2023, 22:38

Sky9 je napisao/la:
12 maj 2023, 22:37
OnlyLeft22 je napisao/la:
12 maj 2023, 22:34
Sky9 je napisao/la:
12 maj 2023, 22:31

A All-time tabela???
Ma ko je yebe

Conference league > All time tabela
Sazrijevaš... Drago mi je to vidjeti. :kafa:
Ljubi brat :zviz:
no homo
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 12 maj 2023, 22:40

Zeko87 je napisao/la:
Kao navijač Sarajeva kažem da je sebi Sarajevo dopustilo organizacijsku sramotu, da mu par balavaca iz omladinskog pogona narušava ugled kluba. Na terenu na kojem su igrali fudbalski velikani da slino od 15 god prehodava teren i krade vrijeme, ovo se više nikad ne smije ponoviti i za pouku ostalima malom odmah dati ispisnicu, pa nek se po Famosu kofrči.

Horde su ostavile ekipu na cjedilu, sreća pa se može i bez njih, hvala im.
Ono je samo slika Mirzinog neznanja i nemoći. Sramota da se to u derbiju radi

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 maj 2023, 22:40

Cigankuk, sramota FK Sarajevo. :puke:
Drago mi je da smo kažnjeni u 96.minuti bas zbog toga...Zbog Ramica i balavurdije oko terena.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 12 maj 2023, 22:46

Ma ovo necu da priznam pa mi smo pokradeni,5 min nadoknade a od tih 5,1 min su lezali pa crveni ramica izlazak preko terena i ono sakrivanje lopti onih klinaca pa trebalo se igrati do 98 min
Cccc uzeli nam 3 boda
Laku noc 💙💪

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 12 maj 2023, 22:47

Moze pitanje za sarajlije, kako ovaj nedo turkovic jos hoda po sarajevu?

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 12 maj 2023, 22:48

Jel istina da Tarik Ramić još hoda po terenu?

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 12 maj 2023, 22:48

Virtu4l je napisao/la:
12 maj 2023, 22:20
bodi123 je napisao/la:
12 maj 2023, 22:09
Da mi je samo nać ko je onaj malac iz akademije pored terena što je konstantno ubacio lopte viška i njihovim igračima otimao iz ruke i **** se, klinjo balavi pod hitno ispisnicu mu iz kluba dat
Još se mali unosi u facu našim igračima tamo kod aut linije i cinično se smije jer ne da loptu. To je debelo, debelo ispod nivoa FK Sarajevo.
Ma ista situacija kao i prije 3-4 derbija na Grbavici, vaš malac ubacuje lopte u teren kad god mi krenemo u napad, još ga vaš iz 1921 grli kad ga sudija naruži. Goli debili i jedan i drugi i treći i ovaj Ramić glupi. Nikome se ono ne sviđa.

Derbi ko derbi, još ste bolji bili. Šta reći o našima kad ne mogu jednom sportskom direktru lopte uzet.

Valjda će letiti i ovaj Mirza i ova glupača, kad će ako ne sad. Selam
🇵🇸

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 maj 2023, 22:50

Virtu4l je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
12 maj 2023, 22:33
Hvala,Virto...znali smo se i posvadjat,prije 10-15 god..ali,sazreli smo,valjda...i drago mi je da se slazemo
Nije se problem posvađati, problem je ne sazrijeti. :salut:
zaista sam ih nekad vise volio od vas,sa vama smo se od prve sekunde tukli,kao i danas...ali ,volio sam onu bracu Puzic,Dzineta i onog drugog,bas smo u zlatna vremena,fino se druzili...Sa vama nismo imali nikad nista,zajednicko..
Ali ,jos uvijek mastam da ni ti,stari navijaci FK Sarajevo,ne bi mogli (kao sto ni ja ne mogu),psovati kosti...mrtve....umrle...djecu..djete u djetetu..prije bi prst otpao,nego da to napisem..
.znas sta je Virto,najgore...cesto udjem na njihovu temu,i kontam,djeca...q,djeca...i onaj moderator MortemHZ,uziva u tome...nikoga od takvih ne banuje,vec banuje ove dole iz Hercegovine,koji sasvim normalan post napsisu...Da bi mu ovi bolesnici,rekli "Bravo Mortooooooo!!!...Ti si CAR...SAH ...KRALJ...MAT
Jedan veliki shupak onaj Morto,glumi raju a ulizuje se ovima sto grobove psuju...Vasi moderatori na temi su mnogo korektniji...Ne ulazim u onog majmuna sto koristi deset
nikova
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 12 maj 2023, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2023, 22:50

Torino je napisao/la:
12 maj 2023, 22:48

Ma ista situacija kao i prije 3-4 derbija na Grbavici, vaš malac ubacuje lopte u teren kad god mi krenemo u napad, još ga vaš iz 1921 grli kad ga sudija naruži. Goli debili i jedan i drugi i treći i ovaj Ramić glupi. Nikome se ono ne sviđa.

Derbi ko derbi, još ste bolji bili. Šta reći o našima kad ne mogu jednom sportskom direktru lopte uzet.

Valjda će letiti i ovaj Mirza i ova glupača, kad će ako ne sad. Selam
Toj balavurdiji, kao što bodi reče, treba odmah dati ispisnicu iz kluba, koji god da su, vaši ili naši.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 12 maj 2023, 22:51

drzgemboadislic je napisao/la:
12 maj 2023, 22:48
Jel istina da Tarik Ramić još hoda po terenu?
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 12 maj 2023, 22:53

Najveća misterija BiH lige, samo igače one ekipe koja vodi, na kraju utakmice hvataju grčevi :rol:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 12 maj 2023, 22:54

Tekashi je napisao/la:
12 maj 2023, 22:28
Nista me vise nece radovati nego kad Sloboda ispadne u drugu ligu. Tuzlaci su jako losi ljudi.
Ništa me vise neće radovati nego kad u zadnjem kolu izbijemo vama Evropu a sebi osiguramo opstanak. Navijači Zelje su veoma glupi ljudi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 12 maj 2023, 22:54

U teskoj situaciji Zrinjski. Kako god okrenes guraju B varijantu u Europu 🤣

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 12 maj 2023, 22:56

slika

Danas ovakve jos tri situacije gdje i gol ponisti regularan Cuzi ,poslao Vico sudiju ali dzaba sve kad i B ekipa Zrinjskog melje :tokralju:

Ostaje misterija kako nas je Varesanovic skautirao dobro i jedini pobjedio ove polusezone :hmmmmm:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 12 maj 2023, 22:57

ferroviere87 je napisao/la:
12 maj 2023, 22:56
FKSDoGroba je napisao/la:
12 maj 2023, 22:55
Meraak1921 je napisao/la:
12 maj 2023, 22:54

Ja tvojoj svrshi u 96oj, a ti zakljucan u sobi, ne smijes doci da i tebi koji mlaz spermice u usta
Džukelo mrtva sestru ti yebem
Lakše debili :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Nema lakše sa ovim pacijentom koji stavlja sliku rahmetli Campe i piše da mu svrši na glavu.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 12 maj 2023, 22:58

Schlager je napisao/la:
12 maj 2023, 22:15
Ostace ovaj moj post negdje zaboravljen,u moru svih budalastina veceras..mozda sam ga trebao napisat prekosutra,kad se slegnu emocije ovdje...zadnje dvije,tri,godine,bas u tim Gradskim derbijima,navijam za Zeljeznicar (moze potvrdit bar 5,6 forumasa iz bl)...u nasim viber grupama...a dugo vremena je bilo obrnuto...ostalo mi,nostalgilcno ono nase predratno bratstvo,gdje su i Hordasi spavali kod nas kuci,a mi kod njih,na Ciglanama,Kosevu...Zeljo nam tad bio "niza klasa"...Nazalost,okrenulo se sve....Navijaci Zelje su sad,gdje su bili i tad...o sebi ,i pri sebi....Za FKS,poceli neki idioti navijati,nema dana zadnje dvije,tri godine,da se ne psuju mrtvi....familije...djete u djetetu...daj Kosti Zlatni Ljiljan....psuju grobove,umrle...i svojim igracima,Ajli,Mirzi...a nama,da ne pricam...znaci,sisla seljadija...svidja im se ovaj naziv " FK Sarajevo"..konta,lakse cu se uklopit...pa mu i to malo...ajd,da pokazem da sam najveci TAJ...a to mogu psujuci djecu u utrobi,grobove...umrle....Zaista,koliko god se,i na terenu,i na forumu,i po Oborcima i Kupresima,koljemo sa navijacima Zeljeznicara....to nikad na njihovoj (i nasoj) temi nisam vidio,da psuju mrtve...a na temi sarajevo,svaki dan......a 15 godina sam na ovom forumu...bio sam i moderator...
Bravo momci za ovaj bod...Tucemo se i dalje,ali velik je FK Zeljeznicar!!
Večeras je bila jedna od onih utakmica koju ne bih mogao gledati kući od nervoze.
Ovako uživo cigara na cigaru pa se nekako preživi između navijanja.

Je li ti @Armagedon, odnosno kako smo ga mi ovdje na forumu zvali Arma brat? Otkud meni da jeste, ako sam šta fulio **** ga.
Uglavnom kakva je to ekipa bila tad, prije 12,13 godina i više, puno normalnija diskusija nego danas.
Hajd pozz, sve najbolje.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 12 maj 2023, 23:03

Schlager je napisao/la:
Ostace ovaj moj post negdje zaboravljen,u moru svih budalastina veceras..mozda sam ga trebao napisat prekosutra,kad se slegnu emocije ovdje...zadnje dvije,tri,godine,bas u tim Gradskim derbijima,navijam za Zeljeznicar (moze potvrdit bar 5,6 forumasa iz bl)...u nasim viber grupama...a dugo vremena je bilo obrnuto...ostalo mi,nostalgilcno ono nase predratno bratstvo,gdje su i Hordasi spavali kod nas kuci,a mi kod njih,na Ciglanama,Kosevu...Zeljo nam tad bio "niza klasa"...Nazalost,okrenulo se sve....Navijaci Zelje su sad,gdje su bili i tad...o sebi ,i pri sebi....Za FKS,poceli neki idioti navijati,nema dana zadnje dvije,tri godine,da se ne psuju mrtvi....familije...djete u djetetu...daj Kosti Zlatni Ljiljan....psuju grobove,umrle...i svojim igracima,Ajli,Mirzi...a nama,da ne pricam...znaci,sisla seljadija...svidja im se ovaj naziv " FK Sarajevo"..konta,lakse cu se uklopit...pa mu i to malo...ajd,da pokazem da sam najveci TAJ...a to mogu psujuci djecu u utrobi,grobove...umrle....Zaista,koliko god se,i na terenu,i na forumu,i po Oborcima i Kupresima,koljemo sa navijacima Zeljeznicara....to nikad na njihovoj (i nasoj) temi nisam vidio,da psuju mrtve...a na temi sarajevo,svaki dan......a 15 godina sam na ovom forumu...bio sam i moderator...
:thumbup:

dodao bih jos da se ne lizemo sa bukvalno pola drzave da bi ponizili drugi klub. Sto vise derbi utakmica, naboja, rivaliteta i punih stadiona protiv Borca, Veleza, pa i Celika i Slobode.

Zeljo i grupa iznad svih :bih:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 maj 2023, 23:05

ExBlueone je napisao/la:
12 maj 2023, 22:58
Schlager je napisao/la:
Večeras je bila jedna od onih utakmica koju ne bih mogao gledati kući od nervoze.
Ovako uživo cigara na cigaru pa se nekako preživi između navijanja.

Je li ti @Armagedon, odnosno kako smo ga mi ovdje na forumu zvali Arma brat? Otkud meni da jeste, ako sam šta fulio **** ga.
Uglavnom kakva je to ekipa bila tad, prije 12,13 godina i više, puno normalnija diskusija nego danas.
Hajd pozz, sve najbolje.
Jesam.tad sam jako bio ljut na Amara Osima....zato sam i banovan....ovo sto Vico sad radi,Amar je radio te tri godine,ali mnogo pametnije...Vico je seljacina..ustvari,seljacic.... iz Mrcevaca pored Aleksandrovca,Laktasi.....,a Amar je frajer...namazan svim mogucim bojama...i na pametniji, bolji nacin je krao,i bodove,i titule..nego ovaj nas mrljavac,koji trazi da mu se svaki aut,svaki faul na centru, navlaci..idiot
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 12 maj 2023, 23:10, ukupno mijenjano 3 puta.

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 12 maj 2023, 23:06

svrakino1921 je napisao/la:
12 maj 2023, 22:36
klupi forumas, koji pjeva tiki tiki tamba.
U igri Ara ledzero koji je za psihijatrije po ponasanji, sportski direktor sa 12 kg viska, Dzenis sa podbratkom od pola kile, Krpic koji nije zabio 2 godine, Jasarevic koji je bivsi baustelac iz Svedske...

I ne dobijes ovakvu ekipu. Bravo Mirza, izmjene na nivou. Uveo tri igraca, niti jedan na svoju poziciju. Bravo smradu. Veliko bravo i za naseg pjesnika kapitena. Jedva cekamo novo stivo o treneru. Bravo momci.
:urnebes:
:rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], fks74, Giuseppe1 i 34 gosta.