odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Malo je reći da je strašna
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobre su im pravo ove nove jakne, nisu nesto previse ni skupe... 150 KM

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gdje to?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
vjerovatno na internetu kada preracunas valute 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Preko oficijelne stranice, ali pogrijesio sam, cijena je 200 KM, najbolje ako ima neko da donese bez shippinga ili poreza, itd.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma dzaba kad ne salju u BiH, a ni u Hrvatsku...
Treba pogledati mozda ima kod nas negdje, ali tesko.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- vendeta1921
- Kontakt:
Kakva je ova marka Red and Green
Ja uzeo njihovu jaknu, malo je reci da je strasna, i izgled i kvalitet
Platio je 100 KM

Ja uzeo njihovu jaknu, malo je reci da je strasna, i izgled i kvalitet
Platio je 100 KM
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbg tek sam sad vidio da se majce prodaju samo 24 sata, a onda idu na "groblje", tj vise nisu dostupne na prodaju. Sto znaci da se nijedna od onih majica vise ne moze kupit. Pu.LenBias je napisao/la:jeste vi sigurni da majica izadje tih 14 dolara, da nece jos nesto izaci da se plati?ako jeste onda ima ogroman broj majica na ovoj stranici koje samo cekaju da ih narucim
Morat cu printat sam sebi ipak

Kod nas bi ova jakna što je @ Baja postavio bila bar 300 KM...retro je napisao/la:Ma dzaba kad ne salju u BiH, a ni u Hrvatsku...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kakve bi mogao patike uzimati sada za jesen nesto? 
Ove sto imam ne mozes nositi samo ih isprljat mozes a tesko se peru.
Kontao nesto ovako kozno http://5.kicksonfire.net/wp-content/upl ... ther-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam nosio ovo do sada nikako ovako duboke. Nisam tip koji bi utrpao hlace u to vec bi hlace isle preko
Dajte kakve prijedloge ne moraju ovako izgledat yeb' ih.

Kontao nesto ovako kozno http://5.kicksonfire.net/wp-content/upl ... ther-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam nosio ovo do sada nikako ovako duboke. Nisam tip koji bi utrpao hlace u to vec bi hlace isle preko

Zna li neko gdje mogu nabaviti majicu s ljiljanima i nekim patriotskim natpisom? 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
https://www.facebook.com/bosniankingdomclothing?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;iVar je napisao/la:Zna li neko gdje mogu nabaviti majicu s ljiljanima i nekim patriotskim natpisom?
Znal iko gdje ima dobrih stvari za kupit u Barci, da vrijeme ne gubim tamo kad dođem
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
- Kontakt:
Imaš na kraju La Ramble par velikih robnih kuća , između ostalog HM ti je odmah na kraju La Ramble sa lijeve strane kod restorana NuriaDex je napisao/la:Znal iko gdje ima dobrih stvari za kupit u Barci, da vrijeme ne gubim tamo kad dođem

- donCorleone1892
- Kontakt:
Da li mi ko može preporučiti neki gel, kremu, vosak ali da ostavlja učinak da kosu mogu fino namjestiti, rukom odmah da ne moram fenom sušiti ali da izgleda friško ono kao mokro a ne suho, jer većina gelova moram poslije fenom jer u mokre kosu a onda poslije kad osušim i napravim izgleda suho.
Da li ima nešto slično poput vLaina ?
Da li ima nešto slično poput vLaina ?
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
U Primasportu jeftine Convers patike,duboke.Cijene 60-70 KM.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Nemoj zezatAgresivnoDjubre je napisao/la:U Primasportu jeftine Convers patike,duboke.Cijene 60-70 KM.

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Crne. Ima 2-3 modela,kozne.donCorleone1892 je napisao/la: Nemoj zezatkoje boje ?

Ovako nesto.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nemoj kozne starke,pokajaces se.Ja sam kupio sebi doublelayer prije 2 godine,onaj vanjski sloj kozni.soxx je napisao/la:Kakve bi mogao patike uzimati sada za jesen nesto?
Nisam nosio ovo do sada nikako ovako duboke. Nisam tip koji bi utrpao hlace u to vec bi hlace isle preko![]()
Nisam 10 putao obuo,bezveze.
Sacekas malo i kupis sebi nesto ovako,ovo nece iznevjerit' ni po kisi,ni po snijegu.

#miasanmia