Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ovaj se nasao jako uvrijedjen nakon Osimove izjave....
Najjaca je usporedba Begovica i Pletikose. 
- brzitesanj
- Kontakt:
Istina obično zaboli, sada oni pokušavaju da zatvore oči pred istinom, izgleda da1 nemogu da podnesu to da nisu oni više ti koji najbolje igraju fudbal u ex yugoslaviji. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Pa ti tekstovi ne zaslužuju ni komentar, ljudi moji, ljudi moji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
mandzo nije bolji od ibisevica kamoli od dzeke penzionerac pizaro zabise cetiri gola protiv hamburga igrajuci za bajern moja nana moze dat najmanje 10 golova u sezonu za bajern kamen moze dati najmanje 6 golova po sezoni samo ga postavi u sredinu sesnesterca mogu ja 15 golova zabit sa penisom igrajuci za bajern mandzo je tap-in heroj i nista vise prosjecan je igrac to da bi vedo igro za bajern dao bi najmanje 25 da ne pricamo o dzeke a to o modrica je cista glupost momak nije nista dokazo u real madrid osim onaj njegov gol u ligi prvaka to jedini njegov potez sto se moze reci da dobro bilo decko je katastrofa proglasen najgori transfer historije spanske lige a da bi pjana igro za barsa momak bi bio legenda on igra bolje kad ima igraca sa kim moze se igrat njegov velemajstorski fudbal a jos da dodam da sa seom kolasincem bicemo legendarni da nabrojim igraca koji bi bili u pocetnoj sastavi hrvatske begovic spahic kolasinac pjanic dzeko ibisevic mozda i miske po meni bolji je asistent od modrica i to sto puta
najbolji komentari su MajstoroviKOLASINAC je napisao/la:mandzo nije bolji od ibisevica kamoli od dzeke penzionerac pizaro zabise cetiri gola protiv hamburga igrajuci za bajern moja nana moze dat najmanje 10 golova u sezonu za bajern kamen moze dati najmanje 6 golova po sezoni samo ga postavi u sredinu sesnesterca mogu ja 15 golova zabit sa penisom igrajuci za bajern mandzo je tap-in heroj i nista vise prosjecan je igrac to da bi vedo igro za bajern dao bi najmanje 25 da ne pricamo o dzeke a to o modrica je cista glupost momak nije nista dokazo u real madrid osim onaj njegov gol u ligi prvaka to jedini njegov potez sto se moze reci da dobro bilo decko je katastrofa proglasen najgori transfer historije spanske lige a da bi pjana igro za barsa momak bi bio legenda on igra bolje kad ima igraca sa kim moze se igrat njegov velemajstorski fudbal a jos da dodam da sa seom kolasincem bicemo legendarni da nabrojim igraca koji bi bili u pocetnoj sastavi hrvatske begovic spahic kolasinac pjanic dzeko ibisevic mozda i miske po meni bolji je asistent od modrica i to sto puta
svaka tebi cas momcion sto me podrzavas i mene i sea tako treba
http://www.jutarnji.hr/hrvatska-je-najb ... i/1094462/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da se covjek ispovraca na ovakve tekstove
Gluplja recenica nije napisana od kad postoje slova.brzitesanj je napisao/la: U napadu BiH ima senzacionalnog Edina Džeku, ali po čemu je on bolji napadač od Marija Mandžukića?
Evo neki frajer u komentarima mu objasnio :bluemania je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/hrvatska-je-najb ... i/1094462/
Nevjerovatan si Alene Lesicki, sam sebi kontradiktroan i u najmanju ruku nerealan sto cu ti i obrazloziti.Tvoj nacin poredjenje Dzeke i Mandzukica je polucilo rezultat da je Dzeko jedan od napadaca City-a, a Mandzo standardni napadac Bayerna, tom istom logikom si mogao porediti Pjanica i Modrica. Pjanica je nosilac igre Rome, dok je Modrić grijac klupe u Realu i jedan od veznih igraca Reala. Kao sto vidimo u tvom poredjenju Dzeke i Mandze status u klubu i kvalitet kluba su presudni faktori, ali Alene zaboravio si da Pletikosa iz Rostova nije nista manje kvalitetan od Begovica iz Stoke-a. Pa Alene, dogovori se sam sa sobom je li kriterij klub ili licnost. Za Pletikosu je kriterij licnost, a za Mandzukica je kriterij klub?! Pa bolan, Alene, Mandzukic kad zabije gol trci po terenu i vice "Dzekooooo". Citiram te Alene "U napadu BiH ima senzacionalnog Edina Džeku, ali po čemu je on bolji napadač od Marija Mandžukića? ", pa ti odgovaram: Bolji je po onome po cemu je Pletikosa bolji od Begovica.
Pricati o Simunicu kao trenutno velikom igracu u trenutku kada mu je vrhunac forme da se o njemu raspituju Hajduk i Dinamo je stvarno neozbiljno i cirkusantski.
BTW: Sesar o kojem pricas jos nije zabiljezio nastup u kvalifikacionoj utakmici za reprezentaciju BiH, tako da komotno mozemo reci da nisi relevantan procjenitelj kvaliteta reprezentacije BiH, jer je ocigledno ne pratis.
Hvala, dovidjenja i prijatno
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Majstora za predsjednika.KOLASINAC je napisao/la:mandzo nije bolji od ibisevica kamoli od dzeke penzionerac pizaro zabise cetiri gola protiv hamburga igrajuci za bajern moja nana moze dat najmanje 10 golova u sezonu za bajern kamen moze dati najmanje 6 golova po sezoni samo ga postavi u sredinu sesnesterca mogu ja 15 golova zabit sa penisom igrajuci za bajern mandzo je tap-in heroj i nista vise prosjecan je igrac to da bi vedo igro za bajern dao bi najmanje 25 da ne pricamo o dzeke a to o modrica je cista glupost momak nije nista dokazo u real madrid osim onaj njegov gol u ligi prvaka to jedini njegov potez sto se moze reci da dobro bilo decko je katastrofa proglasen najgori transfer historije spanske lige a da bi pjana igro za barsa momak bi bio legenda on igra bolje kad ima igraca sa kim moze se igrat njegov velemajstorski fudbal a jos da dodam da sa seom kolasincem bicemo legendarni da nabrojim igraca koji bi bili u pocetnoj sastavi hrvatske begovic spahic kolasinac pjanic dzeko ibisevic mozda i miske po meni bolji je asistent od modrica i to sto puta
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Veći je debilizam , obraćati pažnju na takve tesktove.
Ne svađaj se sa budalama , jer ljudi neće primjetiti razliku.
Zadnja izmjena: Malterego, dana/u 02 apr 2013, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
ma znam brate, u pravu si što se tice toga....ali covjeka iznerviraju ovakve stvariMalterego je napisao/la:Veći je debilizam , obraćati pažnju na takve tesktova.
ko ga tjera da ovako piše o repki BiH
Ne daj Bosni mira, pa to ti je.
Najjaca je izjava da Dzeko nije bolji od Mandze jer ovaj igra u Bayernu, a Dzeko u Citiyu nema bas mjesta u prvom sastavu..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Shvatio bi ja to , da je to neko kompetentan napisao.Neko ko zna šta piše.Al' test je pisao neki neuk čovjek , kome ne treba pridodavati pažnju , jer je on samo to i želio.
Pročitaš i praviš se da si na stranici od tarzanije.Jer mnogo je smiješno , i ne treba reagovat na način na koji se ovdje reaguje.
Pročitaš i praviš se da si na stranici od tarzanije.Jer mnogo je smiješno , i ne treba reagovat na način na koji se ovdje reaguje.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
To mu je najgluplji dio ubjedljivo, mada je i ostatak teksta preglupo napisan.trxel je napisao/la:Najjaca je izjava da Dzeko nije bolji od Mandze jer ovaj igra u Bayernu, a Dzeko u Citiyu nema bas mjesta u prvom sastavu..![]()
Kad poredi Džeku i Mandžuku , ne uzima uopšte u obzir cijene tih igraca (Džeko bio 3 puta skuplji od Mandže kad je igrao u Wolfu), zatim snagu EPL, zatim opaku konkurenciju Edinu u Cityu, u vidu prejakih igraca Aguero, Tevez, do juce i Baloteli.
Tako je hinjski i svjesno to napisano, da mu se moram prisjetiti ženskog dijela familije.
Mandžo je prvotimac u Bayernu (iako mu je kunkurencija bio jedino ozljeđeni Gomez) a Džeko je neki marginalac u Cityu
eee hebem ti logiku retardiranu, djubre ono mucko dvolicno. Fakin koristi poznati i citan mediji kao što je Jutarnji i kontaminira svojim izmetom medijski prostor, utice na mišljenje ljudi koji to citaju i konzumiraju...neko mu je dao to
Da se vratimo na temu, sta ima novo u vezi reprezentativaca....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Spahi se zena porodilaPirke je napisao/la:Da se vratimo na temu, sta ima novo u vezi reprezentativaca....
Majke ti? Jeli dijete vec opalilo samar doktoru?ceze je napisao/la:Spahi se zena porodilaPirke je napisao/la:Da se vratimo na temu, sta ima novo u vezi reprezentativaca....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Pirke je napisao/la:Majke ti? Jeli dijete vec opalilo samar doktoru?ceze je napisao/la:Spahi se zena porodilaPirke je napisao/la:Da se vratimo na temu, sta ima novo u vezi reprezentativaca....
A bez zajebancije
jest al u paralelnom svijetudadnan je napisao/la:Pa eto, opet je bolji od dzeke
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Moji licni favoriti iz tog citavog teksta su da:
1. ni Pjanic ni Misimovic ne bi imali mjesta pored, zipa sad, Kovacica
ili jos gore Perisica
grijaca klupe u wolfsburgu;
2. vedran corluka je najbolji stoper ruske premier lige
Moj Alene, idi se umij hladnom vodom, popij casu mlijeka i lezi spavati budalo.
1. ni Pjanic ni Misimovic ne bi imali mjesta pored, zipa sad, Kovacica
2. vedran corluka je najbolji stoper ruske premier lige
Moj Alene, idi se umij hladnom vodom, popij casu mlijeka i lezi spavati budalo.
1942 1983 2001
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, EdinjoBos, InatSilniBosanski, L-Train i 54 gosta.