Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
najbolji komentari su MajstoroviKOLASINAC je napisao/la:mandzo nije bolji od ibisevica kamoli od dzeke penzionerac pizaro zabise cetiri gola protiv hamburga igrajuci za bajern moja nana moze dat najmanje 10 golova u sezonu za bajern kamen moze dati najmanje 6 golova po sezoni samo ga postavi u sredinu sesnesterca mogu ja 15 golova zabit sa penisom igrajuci za bajern mandzo je tap-in heroj i nista vise prosjecan je igrac to da bi vedo igro za bajern dao bi najmanje 25 da ne pricamo o dzeke a to o modrica je cista glupost momak nije nista dokazo u real madrid osim onaj njegov gol u ligi prvaka to jedini njegov potez sto se moze reci da dobro bilo decko je katastrofa proglasen najgori transfer historije spanske lige a da bi pjana igro za barsa momak bi bio legenda on igra bolje kad ima igraca sa kim moze se igrat njegov velemajstorski fudbal a jos da dodam da sa seom kolasincem bicemo legendarni da nabrojim igraca koji bi bili u pocetnoj sastavi hrvatske begovic spahic kolasinac pjanic dzeko ibisevic mozda i miske po meni bolji je asistent od modrica i to sto puta
Gluplja recenica nije napisana od kad postoje slova.brzitesanj je napisao/la: U napadu BiH ima senzacionalnog Edina Džeku, ali po čemu je on bolji napadač od Marija Mandžukića?
Evo neki frajer u komentarima mu objasnio :bluemania je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/hrvatska-je-najb ... i/1094462/
Da se covjek ispovraca na ovakve tekstove
Majstora za predsjednika.KOLASINAC je napisao/la:mandzo nije bolji od ibisevica kamoli od dzeke penzionerac pizaro zabise cetiri gola protiv hamburga igrajuci za bajern moja nana moze dat najmanje 10 golova u sezonu za bajern kamen moze dati najmanje 6 golova po sezoni samo ga postavi u sredinu sesnesterca mogu ja 15 golova zabit sa penisom igrajuci za bajern mandzo je tap-in heroj i nista vise prosjecan je igrac to da bi vedo igro za bajern dao bi najmanje 25 da ne pricamo o dzeke a to o modrica je cista glupost momak nije nista dokazo u real madrid osim onaj njegov gol u ligi prvaka to jedini njegov potez sto se moze reci da dobro bilo decko je katastrofa proglasen najgori transfer historije spanske lige a da bi pjana igro za barsa momak bi bio legenda on igra bolje kad ima igraca sa kim moze se igrat njegov velemajstorski fudbal a jos da dodam da sa seom kolasincem bicemo legendarni da nabrojim igraca koji bi bili u pocetnoj sastavi hrvatske begovic spahic kolasinac pjanic dzeko ibisevic mozda i miske po meni bolji je asistent od modrica i to sto puta
ma znam brate, u pravu si što se tice toga....ali covjeka iznerviraju ovakve stvariMalterego je napisao/la:Veći je debilizam , obraćati pažnju na takve tesktova.
Ne svađaj se sa budalama , jer ljudi neće primjetiti razliku.
To mu je najgluplji dio ubjedljivo, mada je i ostatak teksta preglupo napisan.trxel je napisao/la:Najjaca je izjava da Dzeko nije bolji od Mandze jer ovaj igra u Bayernu, a Dzeko u Citiyu nema bas mjesta u prvom sastavu..![]()
Spahi se zena porodilaPirke je napisao/la:Da se vratimo na temu, sta ima novo u vezi reprezentativaca....
Majke ti? Jeli dijete vec opalilo samar doktoru?ceze je napisao/la:Spahi se zena porodilaPirke je napisao/la:Da se vratimo na temu, sta ima novo u vezi reprezentativaca....
Pirke je napisao/la:Majke ti? Jeli dijete vec opalilo samar doktoru?ceze je napisao/la:Spahi se zena porodilaPirke je napisao/la:Da se vratimo na temu, sta ima novo u vezi reprezentativaca....
jest al u paralelnom svijetudadnan je napisao/la:Pa eto, opet je bolji od dzeke
Trenutno korisnika/ca: 231983, BOSNAAAMOJAAA i 16 gostiju.