FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Curva_SUD
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovdje se prica o ŽELJI a ne o Barsi i Manchesteru i njihovim igracima!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Da, da..svakako. Kako imamo divne navijače, momku bi syebali čitavu potencijalnu karijeru ako bi napravio kiks. Stvarno smo sredina za stvaranje igrača, nema šta.Bianconeri1988 je napisao/la:Bukvić na gol! Bez razmišljanja! Ako se već vrše rokade u ekipi na svim pozicijama, treba promjeniti i golmansku!
Dobar je Kara, cjenim ga i sve to, ali ništa lično protiv njega, čovjek koji nosi cvike ne može biti prvi golman ekipe sa našim ambicijama.
- Curva_SUD
- Kontakt:
Šta vam je.... treba Karica ostaviti na golu
nek se jos malo proigra i bice dobro
nek se jos malo proigra i bice dobro

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Hajde ba uigracemo se do proljeca ali kolko cemo zaostajat za drugim to je pitanje.Jebote vise i Zeljino proljece i vazda ganjaj drugog pa hoceli ovaj kiksat ko prosle godine.Evropa vrh vrhova samo kako to neznam valjda preko kupa.Tekma sa Olimpikom nerjeseno znaci 1-1.
-
- Kontakt:
Kazu uraniti ce proljece 

- zubanovic89
- Kontakt:
proljece je 13 u decembru

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
Ne znam razlog ukidanja na FB iako mi se cini da ni jedan nije dovoljno dobar jer ako ste krenuli u to trebali ste to odraditi do kraja obzirom da igracima svakako treba podrska. Udruzenje se nema pravo buniti jer je nebitno tko je pokrenuo akciju, bitno je da se to odradi, a osim toga zar su navijaci samo oni koji su u udruzenju ? Ako se nekome iz udruzenja ne svidja ideja nitko ih ne tjera da dolaze, zar ne ?diego_TM je napisao/la:e ba ljudi sta cemo sa onim za trening??? neznamo u koliko je, ukinut je i događaj na FB a i ovi iz udruzenja su nesto digli zato sto nije u njihovoj organizaciji???
- eliminator
- Kontakt:
e ne mogu da vjerujem sta se ovdje sve moze procitat ko hoce da ide na trening on ce i otic nikakvi pozivi za to nisu potrebni
Pošto ja imam 24 godine, a za Želju navijam još od '98 mislim da postoji realna šansa da se ti nisi ni rodio kad sam ja počeo navijati za Želju. Nakačio si se ti meni na post prije par dana, to si zaboravio... samo vraćam
[/quote]
98 ?
a gdje si bio prije 1998,citam redom pa naleti na ovo,pa mi bas simpaticno kako se 1998 cini daleko.A bar si 98 izabrao pravu(plavu)stranu dok su se drugi zaletili na ime grada u koji su dosli,doduse tada je Željo bio prvak,ali politika je bila agresivno na strani onih anam.Bez namjere da ikoga uvrijedim
na mladima svijet ostaje,samo se drzite pravih furki...

98 ?

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Sutra je utakmica biti ili ne biti. Peto je kolo, a veliki neuspjeh bi bio da Pitari i Borac odu na 13 bodova, a da mi ostanemo na 4 ili 5. Ta se razlika ne stiže tako lahko u to budite sigurni! I ovo oko treninga, podrška igračima nikad nijie bila potrebnija, oni već počinju da gube samopouzdanje, a to ne može izaći na dobro. Zato ko je u mogućnosti nek dođe na trening, ne mora se otpjevat nijedna pjesma, samo da budemo brojniji nego inače, da vide da smo tu još uvijek !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Evo me nakon duuuugo vremena, svašta se "nakotilo" u ovom periodu na forumu.Svi su pametni i svi imaju rješenja, svi sve znaju....ccc, za nepovjerovati. Pored ovakvih prijatelja (navijača kluba), ne trebaju nam neprijatelji.
Sačuvajte vejru!
F.K.Željezničar za život cjeli!
Sačuvajte vejru!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Što se sikiraš?MU'MIN T.M. je napisao/la:Evo me nakon duuuugo vremena, svašta se "nakotilo" u ovom periodu na forumu.Svi su pametni i svi imaju rješenja, svi sve znaju....ccc, za nepovjerovati. Pored ovakvih prijatelja (navijača kluba), ne trebaju nam neprijatelji.
Sačuvajte vejru!
Dobićemo Olimpick i Čelik u gostima, pa ćemo onda odigrati 0:0 protiv Zvijezde kući.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Koliko karta za JUG sad na Kosevu ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
stavit ce nam 10 garantnime_tm87 je napisao/la:Koliko karta za JUG sad na Kosevu ?
Za zivot cijeli!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:stavit ce nam 10 garantnime_tm87 je napisao/la:Koliko karta za JUG sad na Kosevu ?
men se cini 7 da sam negdje procitao al nisam bas siguran....
Za sve one pljuvače da im kažem da ima ljudi koji vole pos'o trenera i ove taktike a ne kale se na FMu ili PES-u
Jednostavno imaš mišljenje o mogućnostima pojedinih igrača...vidiš na 10-tak utakmica dobiješ konačan utisak i sastavljaš....da im je mentalitet kao protiv Maccabia ili šerifa šef bi smio komotno ovako opalit po pojedinim ekipama

S tim da ovo funkcioniše kao barcin sistem, milion malih dodavanja a ne ona nabijanja...
ja još nikad da skontam kad izvedu loptu s centra odma nabiju naprijed i izgube je -.-'
vrati nazad do dmf pa preko bekova nek prođe jednom
PS: umjesto da pokušamo svi zajedno nešto pomoć ...naglabate i vrijeđate ko skupina debila...pola vas ne zna šta znači biti navijač dragog nam Želje...za izvjesni dio članova je to huliganstvo, lomljenje stolica, psovanje majki, očeva djece igračima , kako našim tako i protivničkim itd itd....budite nekad konstruktivni...a ne uvijek destruktivni
bolje i po vas i po nas a najviše po Klub! da nije huligana sad bi u klubu ostalo par hiljada maraka...jer se ne bi plaćale stolice koje gospoda slomi!
Sramota me ko se sve naziva navijačem!
Jednostavno imaš mišljenje o mogućnostima pojedinih igrača...vidiš na 10-tak utakmica dobiješ konačan utisak i sastavljaš....da im je mentalitet kao protiv Maccabia ili šerifa šef bi smio komotno ovako opalit po pojedinim ekipama

S tim da ovo funkcioniše kao barcin sistem, milion malih dodavanja a ne ona nabijanja...
ja još nikad da skontam kad izvedu loptu s centra odma nabiju naprijed i izgube je -.-'
vrati nazad do dmf pa preko bekova nek prođe jednom
PS: umjesto da pokušamo svi zajedno nešto pomoć ...naglabate i vrijeđate ko skupina debila...pola vas ne zna šta znači biti navijač dragog nam Želje...za izvjesni dio članova je to huliganstvo, lomljenje stolica, psovanje majki, očeva djece igračima , kako našim tako i protivničkim itd itd....budite nekad konstruktivni...a ne uvijek destruktivni

Sramota me ko se sve naziva navijačem!
Valjda ce 7 ...
stari meni je mrsko gledat kako mi imamo ofanzivu jaku što se tiče imena...a i mogucnosti bgm...samo moral treba podic...a mi baziramo igru na 2 dmf i s jednim napadačem...hajd taj jedan napadac al sto 2 dmf :S niđe veze...
i neecu nista reć al kol'ko će nam razocarenje biti sutra?
- spielführer_21
- Kontakt:
Da se dotaknem postova sa zadnjih par stranica, neću da citiram..
Prvo mi je drago da Amar pravi rokade koje smo (slučajno ili ne
) i mi ovdje predlagali, treba pokušati s Nyemom na zadnjem veznom jer ta pozicija škripi. Druga koja škripi je desni bek, vidim Marković je sad uz Svraku najomraženiji igrač Želje (Jamak se ne pika
), a prošle sezone su baš njih dvojica najmanje kritikovani na ovom forumu.. Od tada su po vama zaboravili igrati, a možda su samo u lošoj formi?
Nesreća je što nam je i drugi desni bek u lošoj formi, mali Čolić.. Sad je na Amaru koga da tu stavi od njih 2, ili da proba sa Stanićem.. Mogao je i Nyema desno, ali mnogo važnija je pozicija zadnjeg veznog.. Dakle, dobar potez Amara..
Drugo, Karića se mnogo kritikuje.. opet se pozivam na Fergusona koji trpi De Geu iako je ovaj u 2 utakmice primio 3 smiješna gola, ali golmanu treba utakmica da stekne rutinu.. Veliki timovi su znali trpiti golmane po čitavu sezonu, pa i dvije.. Možemo i mi Karića bar do zime.. A za Bukvića ima vremena, hvala Bogu..
ima još nešto, ali sam zaboravio
Prvo mi je drago da Amar pravi rokade koje smo (slučajno ili ne

Drugo, Karića se mnogo kritikuje.. opet se pozivam na Fergusona koji trpi De Geu iako je ovaj u 2 utakmice primio 3 smiješna gola, ali golmanu treba utakmica da stekne rutinu.. Veliki timovi su znali trpiti golmane po čitavu sezonu, pa i dvije.. Možemo i mi Karića bar do zime.. A za Bukvića ima vremena, hvala Bogu..
ima još nešto, ali sam zaboravio

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Mozda sutra proigramo, ko zna?Plivadon je napisao/la:stari meni je mrsko gledat kako mi imamo ofanzivu jaku što se tiče imena...a i mogucnosti bgm...samo moral treba podic...a mi baziramo igru na 2 dmf i s jednim napadačem...hajd taj jedan napadac al sto 2 dmf :S niđe veze...
Meni se svidja ovo sto neko spomenu prebacivanje Nijeme na zadnjeg veznog ali sam isto tako ubjedjen da nam onda fali jedan stoper, uglavnom treba probati sva sta nesto dok ne nadodje na svoje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], mamonelafo, Semper i 42 gosta.